Valakinek dokumentáció esetleg olyanról, hogy : 0 460 494 218 as adagolón mennyit kell hivatalosan beállítani előtöltést? Valahol rémlik valami 0.92 mm, de nem hivatalos forrásból van. Fontos lenne, rá kéne rakni a kereket, indikátor órát szereztem
A 16 szelepesnél a turbóhoz felülről nem férsz hozzá ,a golf5 padlólemezeseknél még a klíma cső is pont a turbónál jön ki a tűzfalból, közelit mondjuk lancia HF hez szerelésügyileg.
Azt hallottam, hogy a 2.0 PD Octavia RS (16 szelep, 170 ló, GT1749VC) esetén olyan hülyén helyezkedik el a turbó, hogy nem igen van hely lecserélni nagyobbra. Igaz ez?
És amúgy ez az összes ilyen 170 lovas 2.0 PD konstrukcióra igaz? (Golf, Passat, Altea stb.)
a kérdésem: a turbó öntvényt mezei hegesztő ha van öntvényhez való pálcája meghegesztheti? vagy mire kell itt figyelni? van repedésveszély meg hasonlók mint öntvénynél általában? inkább bővítsünk furatot a csonknak megfelelően és tömítéssel rakjuk össze?
Mezei normál erősségű 180A-os CO hegesztővel hegesztettük fel a havernál az enyémet. Én előtte kiszedtem a pakolást nehogy probléma legyen ha leválik vagy valami. Összecsavaroztam,hogy ne tudja a hegesztő nagyon elhúzni a vasat(öntvényt) és így 2cm-es darabonként lett meghegesztve hogy ne forrósodjon a ház nagyon.
A szívó felől le lett vágva az elektronikus állító felfogatás, így kényelmesebben elfér,
valamint nyomásos labdát tettem rá a vákum helyett.