Itt nálunk az esztergályos nem tudta volna lesíkolni, meg aztán a szerelőm jótanácsát megfogadva hogy ez vagy sikerül vagy nem.
Neki a gtb2260as állandóan kifújt. Pedig sík volt, meg pakolást is tudott oda rakni.
Ő könnyen volt mivel passátja van és könnyen le lehet szedni,de nekem gond onnét kifordítani.
Egyszer kiszedtem nagy nehezen, szereztem oda azbeszt pakolást(gyártattam 1200fokig garantáltan nem ég ki). KB. 2 hétig jó is volt aztán elkezdett kifújni.
Ekkor kérdeztem,hogy nem e lehet felhegeszteni, az biztos.
Ha meg egyszer elmegy akkor meg úgy is levágom a szarba.
A szerelőm félt is tőle, de mondtam neki,hogy csak kis darabonként menjünk, úgy nem fogja elhúzni a hegesztés a házat. Így lett megcsinálva, azóta nincs vele problémám. Csak sokáig tart a hegesztés az állandó várakozás végett,hogy magától hűljön ki a ház.
kb.50ezer km-t mentem már rá 1,45 báros nyomással.
A tengely jó ugyan olyan mint amikor megvettem. Egyenlőre bírja faszán.
De a turbó vezérlését áttcsináltam mert baromságot csinált a vezérlő a vákumos labdával. Biztos szar a csipp. Tettem rá nyomásos labdát emapról vezérelve,csak úgy simán minden elektronika nélkül. Azóta fix a nyomásom, mindíg ugyanojan a kocsi teljesítménye, és a füst is elég jól eltünt. Alulról húz 1400-1500fordulaton már jó.
Nem anyirra ostoba a kocsi,hogy belevág az üllésbe, és hú de megy, hanem szépen egyenletesen húz egyenletes erővel, és ahogy mértem a gyorsulást még javult is.
Pedig érzetre meg nem vág úgy az üllésbe. Viszont így nem fogy el a kocsi fent sem.
Egyszóval jobb a gyorsulása és kevesebb a fogyasztása is ha nem bántom.
Hát elég hosszú lett. Ezek a tapasztalatok róla nekem.