Keresés

Részletes keresés

TündérKata Creative Commons License 2002.05.03 0 0 377
Jól van, skacok, én meg viszek egy átvételi elismervényt, azért legyünk hivatalosak :)

Ha jól számolom, négyen leszünk? Milyen néven? Hogy találjuk meg egymást?

Előzmény: waters (375)
GBotond Creative Commons License 2002.05.03 0 0 376
Ezzel az erővel megjelenhetne CD-n az afrikai éhezőkért kiadott lemez teljes egészében, már csak a rajta lévő Presser-Hobo-Révész közös éneklés miatt, és persze a James által csodálatosan énekelt Dés-Nemes szám miatt. Azon a lemezen amúgy is vannak még más olyan nóták, amelyek sehol máshol nem jelentek meg, és szépek.

GB

Előzmény: Dotis (369)
waters Creative Commons License 2002.05.03 0 0 375
Igen,akkor én is viszem a pénzt!!!
Előzmény: Cabolo (374)
Cabolo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 374
Kata! Ha szombaton találkozunk, akkor odaadom a jegyek árát!
kozakz Creative Commons License 2002.05.03 0 0 373
ugy latom, hogy a magyar popstory (mambo) kiadasok mintha megszuntek volna. egy ideig rendszeresen jottek a kiadasok, de az utobbi idoben semmi.

ha valaki tud valami pontosabbat akkor kerem irja le :)

Előzmény: Törölt nick (370)
TündérKata Creative Commons License 2002.05.03 0 0 372
Persze, biztos, hogy nem könnyű vállalkozás lenne, de addíg, amíg ezek a nagyszerű dolgok dobozban porosodnak és nem jutnak el a közönséghez, olyan, mintha nem is léteznének.

Nem tudom, mennyire időtől függ a kiadásuk, mindenesetre most igen nagy aktualitása van a dolognak, ennél jobbat el sem tudnék képzelni :)

Cabolo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 371
Ki van zárva, csak kezet fogunk, felhajtunk 1 sört, aztán mindenki haza tévézni, vagy ti nem így gondoltátok? ;-PPP

Tőlem lehet fél 8 is, de mehetünk más helyre is, azér kb. aki jönne jelezze, mekkora asztal kéne,...
A CD-t én is csak a megvétel napján hallottam, ui. a koliban nincs lejátszóm :(((

Előzmény: TündérKata (367)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.03 0 0 370
Én bizakodom, töretlenül - de ha pl "a magyar popsztori" CD-sorozatról van szó (ami egy viszonylag újkeletű és nagyon pozitív vállalkozás), eszembe jutnak azok a tények, hogy sokszor a jó szándék mellé rengeteg súlyos hiba is csúszik, ami talán majd csak 5-10 év múlva lesz kijavítva egy még újabb kiadás során. Pl a Skorpió "Ünnepnap" CD-n az egyik nóta rossz sebességgel lett átjátszva. Vagy az, hogy még ma is elfogadottnak számít a "2 album 1 CD-n" kiadói módszer (pl Generál), mert még mindig nem fogják fel egyesek, hogy ezáltal a saját termékeiket devalválják - pedig ilyen kiadványokba már sok nagy kiadó belebukott, érthetően, sőt akár kényszerű eladásra is került, mint a Motown... Ha pl az említett Generál lemezek ilyen újrakiadására is 20 évet kellett várnunk, akkor megérem-e vajon, hogy egyszer majd tisztességes formában is megjelenik? Persze, még ilyen kiadványoknak is NAGYON tudok örülni, de nem értem, hogy ha már egyszer valamit kiadnak, akkor azt miért ilyen igénytelenül. Nem a házi CD-másolások miatt kéne ennyit sírni, hanem olyan kiadványokat kéne csinálni, amit tényleg érdemes megvenni.

Arról nem is beszélve, hogy mennyi minden kallódik még dobozokban... Az első két (sőt három) Generál, a régi Minik, még Bergendy is, stb, stb...

Dotis Creative Commons License 2002.05.03 0 0 369
Nincsenek annyira messze ezek a dolgok, csak valahogy sose jönnek össze teljesen. De majd. Ha ideje lesz.

Konkrétan: Az időn túl kiadását már tavaly ősszel tervezte a Hungaroton, bonusz dalokkal. Javasoltam a Kiáltok érted-et (naon szeretem; fogadjunk, senki nem ismeri), de James nem akarta, mert Dés-szerzemény (attól még az ő dala, az övé lett, attól, ahogy énekli). Aztán szóba kerültek felvételek a 86-os James-Révész-turnéról (tudtommal megvan a Pecsa meg Kecskemét; sajnos az MNMH nincs, pedig az döbbenetesen jó volt), de ennyiben maradt a dolog. Tolódik ez is, mint James új szólólemeze. Nem baj, ami késik, nem múlik.

Szóba került LGT-DVD is májusra, archív cuccokkal (most nem lesz), aztán haloványan tervben volt egy eckluzív CD, csak a fesztiválra, néhány száz számozott példányban, néhány sosem hallott felvétellel, only for die hard fans (csak megveszekedett rajongóknak). Ez sem jött most össze, többek között, mert ütötte volna az új lemezt.

Szóval vannak tervek, konkrétak és kevésbé konkrétak: a zenekarnak is szívügy, hogy kijöjjenek régi anyagok, méltó formában - remélhetőleg, ezzel örömet okoznak majd sokaknak.

Semmi sincs későn, minden lesz, aminek lennie kell, pont időben.

Előzmény: TündérKata (343)
Lappantyú Creative Commons License 2002.05.03 0 0 368

Szeretem. Hallgatom. A Magyarország egészen hihetetlen. Pont úgy és pont az. És pont a legjobbkor.

Lappa

TündérKata Creative Commons License 2002.05.02 0 0 367
A fizikai támogatást spec. értem, a szellemiekben mit tudunk segíteni? :)))

Kata + 1 fő valszeg megy, de nyolctól tuti nem tudunk lenni ottan, de gondolom, olyan 10 körül még javában ott lesztek, igaz?

És a CD még mindig nincs a kezemben :(

Előzmény: Cabolo (363)
rumci Creative Commons License 2002.05.02 0 0 366
Tapasztalataim azt mutatják, két megoldás van: foglalni 8-ra (esetleg korábbra, ha el?bbre hozták a limitet) vagy odamenni, és várni egy tízperc-negyedórát.
Előzmény: Cabolo (365)
Cabolo Creative Commons License 2002.05.02 0 0 365
az f@sz@:(( - akkor mi legyen?
Előzmény: rumci (364)
rumci Creative Commons License 2002.05.02 0 0 364
Sziasztok!

Stex jó hely, szombat este még nem tudom, hogy leszek. Azt viszont mindenképp meg kell osztanom veletek, a Stexben este 8 utánra nem lehet asztalt foglalni.

egy keveset szóló, de mindent olvasó

Cabolo Creative Commons License 2002.05.02 0 0 363
Ciao everybody, kicsit el vagyok pár üveg sörtől szállva, de lássuk csak... - a Stex Alfréd vendéglő a Baross u. és a József krt. egyik sarkán van, hogy melyik azt ne kérdezzétek, aki nem talál oda, az béna;-))
Asztalt talán nem szükséges foglalni, de ha holnapra eldöntitek, ki jön, akkor beugrom majd lefoglalni, ha lehet - szép mondat lett, mindegy... - szal, hogy mekkora asztal kéne az a lényeg, Waters-szel mi megyünk az tuti, de várunk mindenkit, akinek van kedve - de csak az jöjjön, aki bírja ;-))))
fizikai és szellemi támogatást is elfogadok:))))
üdv, Gábor.
Előzmény: csettlik (362)
csettlik Creative Commons License 2002.05.02 0 0 362
Halihó!

A 8:30 az nagyon jó!
Sajna csak helybéli zenét tudsz hallgatni.
Mi ez a kötözködés? :-)

Előzmény: TündérKata (361)
TündérKata Creative Commons License 2002.05.02 0 0 361
Utánzol?
Belémkötsz?! :))))

Előzmény: waters (360)
waters Creative Commons License 2002.05.02 0 0 360
Jó,legyen 8.30!
Szerintem zenét nem,de már úgyis ismeri mindenki...
Többiek?
Jó?
Előzmény: TündérKata (359)
TündérKata Creative Commons License 2002.05.02 0 0 359
És kell asztalt foglalni?
És ott tudunk zenét hallgatni? :)
8:30?
waters Creative Commons License 2002.05.02 0 0 358
Aha én már tudom,hogy mellok az!
Akkor szombaton hánykor???
Előzmény: TündérKata (356)
CsFeco Creative Commons License 2002.05.02 0 0 357
Pont ott áll meg a 4-es és a 6-os villamos a Baross utcánál. Nem lehet eltéveszteni.

Kedden én is megvettem a lemezt. Az első benyomások vegyesek.
Majd írok róla részletesebben is.

Előzmény: csettlik (355)
TündérKata Creative Commons License 2002.05.02 0 0 356
Húúú, pedig ez tényleg nem 1 rossz 5let. Na, aktivizáljuk magunkat :)
csettlik Creative Commons License 2002.05.02 0 0 355
Halihó!

A Stex megközelítése (ha jól tudom) József krt és Baross u. sarka. Pontos címet nem tudok, de oda találok. Ha biztossá válik valami, akkor én is ott leszek!

Előzmény: TündérKata (353)
waters Creative Commons License 2002.05.02 0 0 354
Én is kérdem:))
Előzmény: TündérKata (353)
TündérKata Creative Commons License 2002.05.02 0 0 353
A kocsma megközelítése?

(Fel kéne vetni a listán is, nem?)

Előzmény: Cabolo (351)
waters Creative Commons License 2002.05.02 0 0 352
Javallom én is a szombatot,csak reagáljatok máá valamit!!!
Mi Aranyszájjal megyünk az tuti!
Előzmény: Cabolo (351)
Cabolo Creative Commons License 2002.05.02 0 0 351
A kocsmázás nincs elfelejtve, a javasolt időpont szombat este - a bemutatkozásomban szereplő jelzőt ilyen szervezésekkor tessék zárójelbe tenni:-))) Egyéb javaslat, s csak magamra gondolva - én a Corvinban nézem, ha még megy akkor a Mullholland ... c. filmet, majd a Stexben vacsora - szóval felvetem a Stexet, mint helyszínt - ez söröző is, persze kajálhattok ti is:)) és hajnali 6-ig nyitva, szal sietni sem kell:))))
másik javaslatom - a Grinzigli - nem a legjobb hely és csak éjfélig van nyitva, de elmegy.

Waters felvetett még 1-2 kocsmát, majd beírja, aztán lehet választani.
Más időpontra is nyitott vagyok, ha nem értek rá, de ettől a héttől kezdve egyre kevesebb lesz az időm:(

Cabolo Creative Commons License 2002.05.02 0 0 350
Óh :))))

Mondom én Waters, ugye hogy egyre jobb! ;-))

Előzmény: cytopharinx (347)
ir-kave Creative Commons License 2002.05.01 0 0 349
Az a hir jarja, hogy Somlo nagyon keveset vallalt ebbol a lemezbol (szamokat sem irt, a basszus jelentos reszet is Karacsony jatszotta), viszont befejezte a jogi egyetemet! Gratulalunk! Dr. Somlo? Jol hangzik...
waters Creative Commons License 2002.05.01 0 0 348
Minden egyes hallgatásnál jobban bejön,úgyhogy nagyon érik bennem az anyag!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!