nekem van 1 új, ha a méretei érdekelnek holnap leméregetem neked... nagyobbak a keresztmetszetek a geometria oldalon...szerintem úgy indul meg mint egy gt17, csak később emelkedik el az emap..
a GTB geo állító karja hosszabb mint a GT-é, így a labdát ha rátesszük nem fog húzni akkorát rajta, ergo vagy nem fog teljesen kinyitni, vagy zárni nem tud teljesen a geo. Hogyan tudnánk ezt megoldani egyszerűen? Van v.milyen labda ami többet tud húzni? GT20-ra valónk is van, ha jól néztük az többet tud de még annál is több kellene.
kellős közepén vagyunk a GT17ről GTB17re való upgradénak.
kérdéseim: 1.6td csonkok mind ugyanolyanok? hosszmotorosnál is működik a csonkcsere? mert a GT20nak szinte ugyanaz a talpa mint a GTB-nek, tehát td csonkra rámegy, és így oda nem kellene adaptert gyártanom plusz a nyúlványtól nem is nagyon férne oda az adapter. Másik kérdés, hogy a td csonk nem fog-e nekem jobban elállni a blokktól mert akkor már nem fog felférni a turbóm, mivel nekiér a nyúlványnak. Hosszmotorosra lenne mint előbb említettem.
Cső felőli oldalt már megoldottam szerencsére. Szívó oldalam meg stimmel.
Szal írjatok!!! Sokan tudjátok úgyis. Ja meg eladó is érdekelne ha működik a fent leírt dolog.
Egyszerre akarok belepakolni mindent (GT20,sprinter cooler,oil catch tank,lefújó,stb) h ne kelljen annyiszor megbontani a dolgokat, csak nincs hol csinálnom és a szerelő meg egy hónapja szarakodik vmivel...(álmom egy fűtött garázs) :)