Hidd el, hogy minden egysége ott van a szeren, 12-elem, 2.8 tárcsa, vez.tengely, gtv2260 turbó, saybor race csúcs, C-map szenzor, cooler... de mivel nem bontott 12 elem van benne, ezért annyit szállít, hogy füstcsíkot hagy a kocsi induláskor az aszfalton. A kollégáim már csak kormosnak becézik. :) Kollárszabi állandóan vette el az üa a softwareben, de azzal csak csökkent a teljesítmény, igaz a füst a negyedére csökkent.... De már Feri tudja rá a megoldást, csak nehéz időben összeegyeztetni.
passzolom,nekem is ilyen rémtörténeteket mesélnek ,hogy leszakad a 7furatos,de még senki nem mutatott ilyet.6 furatost használ a cimbim 1,9tdi-ben gond nélkül.
"Az újfajta piezo-porlasztók hétfuratosak (a korább öttel szemben), egy-egy furat átmérője 135 mikron. Munkaütemenként maximum hat befecskendezésre kerül sor, messzemenően egyöntetű sugárképpel. Az ily módon optimalizált gázolaj/levegő keverék tökéletesebben és egyenletesebben ég el, úgyhogy már a forrásánál csökken az emisszió." ez egy rezsó 607 2.2HDI cikkből van...
Üdv Nekem is hasonlo gondom van. Nekem a gtb22 karját kell röviditeni. Az enyémet PdGabi fogja csinálni. Szerintem keresd öt ö tuti meg tudja oldani a te problémádat is.
nekem van 1 új, ha a méretei érdekelnek holnap leméregetem neked... nagyobbak a keresztmetszetek a geometria oldalon...szerintem úgy indul meg mint egy gt17, csak később emelkedik el az emap..
a GTB geo állító karja hosszabb mint a GT-é, így a labdát ha rátesszük nem fog húzni akkorát rajta, ergo vagy nem fog teljesen kinyitni, vagy zárni nem tud teljesen a geo. Hogyan tudnánk ezt megoldani egyszerűen? Van v.milyen labda ami többet tud húzni? GT20-ra valónk is van, ha jól néztük az többet tud de még annál is több kellene.