"Mivel a fő ellensége a Szu-25ösnek a Silka, meg a Goalkeeper, meg a Phalanx, valamilyen biztos van. Egy BUK radarját képes észlelni. Főleg ha várja és ismeri, mert egy hadseregből vannak."
olvastam egy cikket, hogy 2008-ban a grúz háborúban is volt Buk találat Szu-25-ön és Tu-22-esen, és az oroszok riadtan konstatálták, hogy mennyire sebezhetőek saját gyártmányú fegyvereik ellen :) persze ez valószínűleg más hadseregekre is igaz, hogy túlnyomórészt ellenséges technológiákra készülnek, nem a saját gyártásúra...
" hogy Afganisztánnak, a tálib rezsimnek a világon semmi, a lehető legkisebb köze sem volt 9.11-hez"
Szórakoztass minket advo!!!
Írd le mi köze volt afganisztánnak 9/11-hez. Ugye ne hagyd ki a szaudi merénylőket sem, akik németországban gyakoroltak (meg az usa-ban iratkoztak be tanfolyamra...) Mert így még szórakoztatóbb lesz.
A felkeloknek szerintem veguk van. Ez a tuzszunet nem az o tuzszunetuk volt, hanem Oroszorszage, aki valamiert nagyon akarja ezt, es kiallt a felkelok mogul. Ket lehetoseget tudok elkepzelni. 1. Oroszorszag es a Nyugat a hatterben megallapodott: A Krim marad az oroszoke, Ukrajna nem lesz nato-tag, de a Nyugat befolyasa ala kerul, Novorosszija marad Ukrajna resze, bizonyos foku onrendelkezessel. 2. Az oroszok megvarjak, amig a maradek ukran hadero is felvonul kelet-Ukrajnaba, es akkor egy atkarolo hadmuvelettel, a Dnyeperig nyomulva bekeritik az egeszet. Ma joval kiesbb eselyt adok a 2.-nak, mint egy hete.
Hát igen. Ez determinálja a jelenlegi ukrán vezetés sorsát is. Ha csak nem küld majd tankokat nyugatra is, meg délre, meg mindenhova ahol terroristák támadják.
Demokrácia volt akkor Szaddam Irakjában, és ma is az van Mugabe Zimbabwéjében...
Hiszen vannak választások, amelyeken az "ellenzék" rendre mindig kikap. Tehát minden rendben van. És ha valakinek ez nem tetszik - az ugyebár puccsista.
A vakhit olyan viselkedésre késztet, mint ha egy bányajáratban rohangálnál tökgrafttal és lámpás nélkül.
Legalább két kovakövet vigyél magaddal akkor, mikor ilyen terepre mész. Itt még most sem késő beszerezni ezt. Tedd meg. Higgy nekem és azoknak is, aki ilyen tanáccsal lát el.
Pontosan ugyanazzal a budikefével nyesték már Kadhafit is. A kefe egyébként egy szaúdi hercegtöl származik. Le vagy maradva minimum egy brosúrával.
"Janukovicsot elsöpörte a népharag": A Majdanon randalírozó 0,11%-ra gondolsz? Egy "liberális demokráciában" 0,11% terrorizálja a maradék 99,89%-ot?
Janukovics tönkretette meg szétlopta Ukrajnát? Hm, a gazdaságért mint gazdasági miniszter pont a Csokihuszár volt felelös. Leszel szíves nála reklamálni.
Köszönöm a többi olvtárs nevében is, hogy helyettük is elvégezted a besorolásodat ráadásul önkéntesen. Gratulálunk neked, sikerült még a síkhülye Psaki-t is überelned, ami egy rendkívüli teljesítmény.
Csak neked: Ajánlom, hogy tanulmányozd a lvovi asszonyok tüntetésén felmutatott táblát (hogy mi volt a kijevi neonáci puccs elött és után). Elötte: Béke, utána: Háború.
Janu kétségkívül egy tolvaj volt, de a Csokihuszár és sleppje legalább akkora (ha nem még sokkal nagyobb) tolvaj. Viszont Janu nem volt gyilkos (hány tízezren is haltak meg a neonáci terrorista gyilkosok örjöngése óta?), és nem adta el az ukrán népet ingyenes ágyútölteléknek az usákoknak egy Oroszország elleni háborúhoz. Ez azért egy kicsi, de igen lényeges különbség. Személyed és a hozzászólásaid figyelmeztetö példák arra, hogy mi történne, ha a hozzád hasonló "liberális demokrata" söpredék kerülne uralomra. Bízzunk abban, hogy a magyar nép bölcsebb lesz, s a hozzád hasonlóknak mindig a piros lapot fogja felmutatni.
Kb. Annyi érzéked van a demokráciához mint Rákosinak.
Tudod demokráciában ha kikapsz a választásokon, majd megint kikapsz, és úgy döntesz hogy akkor most verőlegényekkel elfoglalod a parlamentet, és majd megmutatod hogy te vagy a "népakarat" azt puccsnak hívják.
Á, ez még a tegnapi sztori... úgy látszik a rasmussenek betonfeje képtelen befogadni azt az egyszerű, hétköznapi információt, hogy a NATO hadihajó pont ugyanakkora joggal hajókázhat nemzetközi vizeken, amekkora joggal az orosz katonai repülő repkedhet a nemzetközi légtérben... se többel, se kevesebbel...
Az, hogy nemzetközi vizeken hajózik egy kanadai hadihajó, és felette elrepül egy orosz vadászgép, az nem provokáció, hanem a BÜDÖS NAGY SEMMI. (pláne, hogy Kanada és Oroszország nincs hadiállapotban) Pont ennyi erővel az oroszok is hisztizhetnének, hogy miért hajóznak a repülőik alatt...
amúgy olyan nagyon eddig sem foglaltam állást az ukrán belharcot illetően, engem csak ne akarj betenni semmilyen kategóriába!
most újra leírom:
itt szeretnék összeszedni olyan infókat, melyek segítenek orientálódni valamelyik irányba.
a médiát már nem tudom komolyan venni, köszönhetően a topiknak is, azt viszont nem tudom követni, mert százával baszakodtok nyomjátok az alatta robbant, fölötte robbant hsz-eket.