Keresés

Részletes keresés

AeNau Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70054

" hogy Afganisztánnak, a tálib rezsimnek a világon semmi, a lehető legkisebb köze sem volt 9.11-hez"

Szórakoztass minket advo!!!

Írd le mi köze volt afganisztánnak 9/11-hez. Ugye ne hagyd ki a szaudi merénylőket sem, akik németországban gyakoroltak (meg az usa-ban iratkoztak be tanfolyamra...) Mert így még szórakoztatóbb lesz.

:))))

Előzmény: advocatusdiaboli (70001)
Salvor2 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70053

A felkeloknek szerintem veguk van. Ez a tuzszunet nem az o tuzszunetuk volt, hanem Oroszorszage, aki valamiert nagyon akarja ezt, es kiallt a felkelok mogul. Ket lehetoseget tudok elkepzelni. 1. Oroszorszag es a Nyugat a hatterben megallapodott: A Krim marad az oroszoke, Ukrajna nem lesz nato-tag, de a Nyugat befolyasa ala kerul, Novorosszija marad Ukrajna resze, bizonyos foku onrendelkezessel. 2. Az oroszok megvarjak, amig a maradek ukran hadero is felvonul kelet-Ukrajnaba, es akkor egy atkarolo hadmuvelettel, a Dnyeperig nyomulva bekeritik az egeszet. Ma joval kiesbb eselyt adok a 2.-nak, mint egy hete.

advocatusdiaboli Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70052

Bezzeg a bozgor ukránoknak nincs sem szülőföldjük, sem méltányolható érdekük. Igaz?

Előzmény: Mandrake2 (70051)
Mandrake2 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70051

még egy

biztos csak megtévesztett emberek, akik Oroszország anyácskáért akarnak meghalni. biztos!! ááá, nem is a saját szülőföldjükért ...

advocatusdiaboli Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70050

Hát persze. És természetesen nálunk 56-ot is a tuskólábú, meg a pincéből előbújt nyilasok csinálták. Kizárólag...

Rendesen üresre fújta a ti fejeiteket is az a sok fényes szellő...

Előzmény: Vgyuri (70031)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70049

Hát igen. Ez determinálja a jelenlegi ukrán vezetés sorsát is. Ha csak nem küld majd tankokat nyugatra is, meg délre, meg mindenhova ahol terroristák támadják.

Előzmény: berci222+2 (70044)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70048

Te beszélsz vakhitről???

GigaMegaTeraLOL...

Előzmény: Törölt nick (70040)
rögeszmeiség Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70047

Megválaszolta már Ukrajna az oroszok 10 kérdését?

1. Mi a bizonyítékuk arra, hogy a felkelők voltak?

2. Közzé tudnák tenni a harci zónában használt BUK rendszereik részleteit és hogy mire használják őket, mivel a felkelőknek nincs légierejük?

3. Miért nem alakítanak nemzetközi vizsgáló bizottságot?

4. Feltudnának mutatni dokumentációt, amely elszámol az ukrán katonaság föld-levegő, levegő-levegő rakétáival?

5. Az ukrán légierő mozgása az adott napon?

6. Miért tért el az utasszállító az útvonalától?

7. Miért nem volt lezárva a háborús zóna légtere a civil forgalom elől?

8. Az Ukrajnában operáló spanyol civil légiirányítás két, az utasszállítót kísérő katonai gépet regisztrált?

9. Miért kezdte meg a vizsgálatot az ukrán titkosszolgálat külföldi megfigyelők jelenléte nélkül?

10. Mit tanult Ukrajna az orosz Tu-154  2001-es katasztrófájából?

advocatusdiaboli Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70046

Demokrácia volt akkor Szaddam Irakjában, és ma is az van Mugabe Zimbabwéjében...

Hiszen vannak választások, amelyeken az "ellenzék" rendre mindig kikap. Tehát minden rendben van. És ha valakinek ez nem tetszik - az ugyebár puccsista.

Rendben, megbeszéltük.

Előzmény: Platon (70038)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70045

Ovatosan fogalmaznak es "idegen testekröl" beszelnek.

Szt. Habakukk!! Ember, az idegen test megnevezés itt azt jelenti, hogy nem az emberi test alkotórésze!!

Ennyire vagy rájátszol??

Előzmény: berci222+2 (70002)
berci222+2 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70044

Az előtte lévők nem lopták szét az országot...mo-n se ugye?

Hat ez mar csak ilyen. Adott mennyisegböl nem lehet a vegtelensegig lopni. Ukrajnaban az utobbi idökben dölt ki a bili.

A titok: Szar gazdasag, sok lopas, magas korrupcio, maffia viselkedesmod ... es maris a többsegnek szinte nem jut semmi.

Aztan mar csakk idö kerdese, hogy mikor fog a níp felhorkanni.

Előzmény: Ronix004 (70025)
AeNau Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70043

ugyan!!! Ő csak az ördög ügyvédje. Az a feladata, hogy  minden lehetséges ellenvetést fölhozzon. 

hívhatná magát  promotor fidei-nek is, de az már majdnem fidesz :)))

Előzmény: Platon (70038)
berci222+2 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70042

megnyugtató, akkor még nem temették el a halottakat?

Nehez eset, ugyanis a 298 szemely ~3000 darabban erkezett a földre. :-(

Előzmény: baculum (70024)
Mandrake2 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70041

off

jó lenne, ha te sem skatulyáznál be másokat. nem sok értelme van.

ON

Előzmény: Törölt nick (70039)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70040

A vakhit olyan viselkedésre késztet, mint ha egy bányajáratban rohangálnál tökgrafttal és lámpás nélkül.

Legalább két kovakövet vigyél magaddal akkor, mikor ilyen terepre mész. Itt még most sem késő beszerezni ezt. Tedd meg. Higgy nekem és azoknak is, aki ilyen tanáccsal lát el.

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70039

Maestro, nochmals:

• Pontosan ugyanazzal a budikefével nyesték már Kadhafit is. A kefe egyébként egy szaúdi hercegtöl származik. Le vagy maradva minimum egy brosúrával.
  • "Janukovicsot elsöpörte a népharag": A Majdanon randalírozó 0,11%-ra gondolsz? Egy "liberális demokráciában" 0,11% terrorizálja a maradék 99,89%-ot?
  • Janukovics tönkretette meg szétlopta Ukrajnát? Hm, a gazdaságért mint gazdasági miniszter pont a Csokihuszár volt felelös. Leszel szíves nála reklamálni.

Köszönöm a többi olvtárs nevében is, hogy helyettük is elvégezted a besorolásodat ráadásul önkéntesen. Gratulálunk neked, sikerült még a síkhülye Psaki-t is überelned, ami egy rendkívüli teljesítmény.

Csak neked: Ajánlom, hogy tanulmányozd a lvovi asszonyok tüntetésén felmutatott táblát (hogy mi volt a kijevi neonáci puccs elött és után). Elötte: Béke, utána: Háború.

Janu kétségkívül egy tolvaj volt, de a Csokihuszár és sleppje legalább akkora (ha nem még sokkal nagyobb) tolvaj. Viszont Janu nem volt gyilkos (hány tízezren is haltak meg a neonáci terrorista gyilkosok örjöngése óta?), és nem adta el az ukrán népet ingyenes ágyútölteléknek az usákoknak egy Oroszország elleni háborúhoz. Ez azért egy kicsi, de igen lényeges különbség. Személyed és a hozzászólásaid figyelmeztetö példák arra, hogy mi történne, ha a hozzád hasonló "liberális demokrata" söpredék kerülne uralomra. Bízzunk abban, hogy a magyar nép bölcsebb lesz, s a hozzád hasonlóknak mindig a piros lapot fogja felmutatni.

Előzmény: advocatusdiaboli (70019)
Platon Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70038

Kb. Annyi érzéked van a demokráciához mint Rákosinak.

Tudod demokráciában ha kikapsz a választásokon, majd megint kikapsz, és úgy döntesz hogy akkor most verőlegényekkel elfoglalod a parlamentet, és majd megmutatod hogy te vagy a "népakarat" azt puccsnak hívják.

Mandrake2 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70037

annak a Janukovicsnak volt a minisztere az a Porosenkó aki most lopja szét, illetve löveti szét a maradék országot

persze ez így szerinted rendben van ...

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70036

De itt nem Ukrajna támadta meg Oroszországot, hanem fordítva. És területének egy részét már el is rabolta. Vakok vagytok?

És TE, mennyire LÁTSZ?? Ne csak nézd, lásd is meg! Majd kezdj el úgy gondolkodni a látottakról, ahogy ezt a téma megköveteli!

Előzmény: advocatusdiaboli (69987)
dexep Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70035

"ez még a tegnapi sztori..."

.....akkor egy kicsit lassú vagyok. :)

Előzmény: Antisystem (70033)
Mandrake2 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70034

meglepne ha ide tudnál hozni bármit is, amit ÉN állítottam akár a talibánról, akár 9/11-ről ... de ez nem baj, nem az eszed miatt szeretlek ...

összemosni sem kell csoportokkal, én sem teszem veled

azt meg, hogy ki kavarja  szart máshogy látjuk. ilyen a világ!

Antisystem Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70033

Á, ez még a tegnapi sztori... úgy látszik a rasmussenek betonfeje képtelen befogadni azt az egyszerű, hétköznapi információt, hogy a NATO hadihajó pont ugyanakkora joggal hajókázhat nemzetközi vizeken, amekkora joggal az orosz katonai repülő repkedhet a nemzetközi légtérben... se többel, se kevesebbel...

Az, hogy nemzetközi vizeken hajózik egy kanadai hadihajó, és felette elrepül egy orosz vadászgép, az nem provokáció, hanem a BÜDÖS NAGY SEMMI. (pláne, hogy Kanada és Oroszország nincs hadiállapotban) Pont ennyi erővel az oroszok is hisztizhetnének, hogy miért hajóznak a repülőik alatt... 

ÜdV

Előzmény: dexep (70016)
emp Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70032

amúgy olyan nagyon eddig sem foglaltam állást az ukrán belharcot illetően, engem csak ne akarj betenni semmilyen kategóriába!

most újra leírom:

itt szeretnék összeszedni olyan infókat, melyek segítenek orientálódni valamelyik irányba.

a médiát már nem tudom komolyan venni, köszönhetően a topiknak is, azt viszont nem tudom követni, mert százával baszakodtok nyomjátok az alatta robbant, fölötte robbant hsz-eket.

én nem vagyok itt 24v órában.

Vgyuri Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70031

és akit nem megpuccsoltak, hanem egyszerűen elkergette a népharag.

Grál lovagok horogkeresztes karszalaggal. Neki azután semmi közük semmilyen másik tolvaj bandához.

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70030

Valószinűleg több forgatókönyvvel készülnek az ilyenek.

ha Ukrajna simán átáll az is jó, meg az is jó ha áll a bál.

Mindegy, mert a cél igy is úgy is teljesül, legalább részben.

És minden, de minden nyilatkozat ebbe az irányba mutat. A konfliktus eleje óta nincs egy usa diplomata, vagy bárki az Obama adminisztráció környékéről aki ne a helyzet élezné/mélyitené minden megszólalásuk egy irányába mutat, mind.

Teljes vakság kell ahhoz hogy ez, az ecceri retináját ne bántsa!

Előzmény: Törölt nick (70017)
Platon Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70029

Összekevered az USA finanszírozta Gázhercegnővel aki rommá szétlopta az országot, teljesen tönkretette, de közben arany WC kefét tett a palotájába, nullára leültette az egészet 

Janukovicsot az Ukrán nép választotta meg demokratikusan. 

Nem tetszik a demokrácia? Költözz Észak Koreába.

dexep Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70028

"No pontosan ennyire nincs köze a dolgokhoz Putyinnak... Persze, papíron "meglehet ott se vót", a valóságban kizárólag ő kavarja a xart a háttérben. Ő, és nem a CIA..."

Ha ezt elhinném neked ...... nos akkor már ketten tévednénk. :))

Mandrake2 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70027

nem mellesleg: ha Oroszország támadta volna meg Ukrajnát, már rég másról beszélgetnénk ... (már ha!)

Előzmény: advocatusdiaboli (69987)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70026

Egy hasonló jelenetet láttam vagy 7-8 éve egy villamosmegállóban. Felszállt egy nemnaptólolyan, a lépcsőn elkezdte csak úgy ütlegelni az ajtónál álló öreg bácsit, majd egy nemkis talpat lehetett látni a mellmagasságban, melytől az a sz@rzsák, dobott egy hatalmas hátast a megálló flaszterjára. Volt is taps meg parádé eme cirkuszi mutatványa miatt.

Előzmény: fradi4470 (69977)
Ronix004 Creative Commons License 2014.09.10 0 0 70025
Az előtte lévők nem lopták szét az országot...mo-n se ugye? EU saját írott szavát leköpte....:D csak nevetni tudok balfaszságukon

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!