Az enyém navis és kiírja ,hogy milyen oldalra kell felmenni és letölthető a teljes frissítés.Egy 4 GB pendrive-ról megtehető kb 15-20 perc amíg végig"dúrja" az egészet....
Jó ez a topic, itt mindenki csak kérdez, de senki nem válaszol.
Térképfrissítéssel kapcsolatban én már gugliztam eleget, de semmit nem találtam, csak azt hogy a márkaszervíz megcsinálja aranyárban. Meg egyáltalán i40-ről semmit nem lehet találni, mert a legtöbb garanciális és mintha senki semmit nem csinálna rajta házilag.
Sziasztok! Egy kis segitseget szeretnek kerni. Lehet hulyen hangzik de nem tudom az autom pontosabban a rajta levo felni ET szamat s az Agy atmerot.
Egy 2003 as Hyundai Accent 1.5 CRDI Diesel autorol lenne szo.
Probaltam neten ra keresni auto tipus alapjan de mindig mas mas erteket irnak s mar ossze vagyok zavarodva. Vagyis annyit tudok hogy 14 colos meg 4x100 as plusz a gumin a kovetkezo van. 185 60 R14 82H. Es ennyi.
Leszettem a kerekeket is hogy megnezzem a felnin levo adatokat de annyira rozsdas hogy egyiken se lehet le olvasni semmit. ET szam meg ilyenek. Tehat mindent szeretnek tudni a felnirol, mert alufelnit szeretnek venni ra de igy hogy nem tudom az ET szamot plusz agy atmerot igy nem merek.
Sziasztok! Van egy Hyundai i30 cw FIFA WM EDITION(2010. évi, németországi "import") autóm. Néhány napja azt tapasztalom, hogy indulásnál vibrál a műszerfalon a kijelző, majd a vibrálás megszűnik, de néha menet közben is vibrál egy kicsit, majd megint "normalizálódik". Mi lehet ez? Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Köszönöm a válaszokat előre is.
Sziasztok. Tud valaki segíteni, hogy egy új tucson-t hogy lehetne Magyarosítani? Gondolok itt a tomtom navigációra, de ha lehet akkor a fedélzeti computert is.
Sziasztók olyan gondom van hyundai accent 2006 1.5crdi 110le hogy szervokormányom akad olyan formában hogy garázsból kiállok megyek vele nincs semmi gond parkoloba hagyom a napon 1 orát áttmelegszik a müszerfal utána akad arra gondoltal a meleg hatására tagul valami persely amibe forog a kormány oszlop megfujtam sprayvel semmi javulás ahogy észrevettem a kormanykerék mögött közvezlen van feketekör nyomaték érzékelö és mintha az akadna lehetséges? Köszi elöre is a válaszokat!
Tanácsot kérnék. Van a Hyundai esetében az olajakra gyártóművi olajkövetelmény (mint pl.: Opel: Dexos2, tehát nem kizárólag a viszkozitásra gondolok) ? Egy 2004-es évjáratú CRDI motorba milyen olaj javasolt?
Illetve érdekelnek az egyéb hajtómű olajok (difi, autómata váltó) -gyártói- javaslatok is.
A mai nap postázták. E-mailben értesítettek, de hogy ingyenes legyen a kiszállítás még ki kellett kerekitsem 3.000 Ft értékűt kértem hozzá. 30.000 Ft-tól dijmentes. :)
Ezekről a szelepekről azt hallottam, hogy amelyiknek a végén ott a szűrő, azokat ultrahangos tisztitással orvosolják, ugyanez a tipus van nekem is csak azok előtt még nem volt szürő, de mivel ott nincs előtte ez a finom szűrő, magát a szelepet teszi tönkre a dzsuva amely eldörzsöli a szelep belsejét és nem tartja meg a nyomást. Ennél a szűrősnél egyszerűen a kis mikroszűrő megvédi a szelepet , mely mint irtam ultrahangos tisztitással tökéletes lesz ujra. Nem kap üzemanyagot azért áll le. Mig a szűrő nélkülinél ott már egyből a szelep belsejét rongálja, koptatja. Ez a drágábbik amelyik elől szürős, de ez már javitás volt a tervezőknél a szűrőnélküliekkel szemben.
Gondolkodom egy HYUNDAI Santa Fe 2.0 CRDi Elegance 4WD vásárlásán (ez a kiszemelt). Mennyire problémás ennek a típusnak a diesel motorja, van e valami típusra jellemző gyengélye?
(nem az általános diesel motorokra vonatkozó dolgokra gondolok)
Van nekünk is egy 2002.12 havi Matrix 1,5 CRDI, ugyanezzel a problémával kezdtük a szívást. A porlasztócsúcsokat ellenőrizték, az egyik elengedte a nyomást, a menet közbeni leállás valószínűleg amiatt volt, ha magasabb fordulatszámra merészkedtünk vele. A nehezen indulás viszont az üzemanyag nyomásszabályzó miatt volt, annak cseréje után jól indult. Ugyanezt a hibát írta ki, mint neked: üzemanyag nyomás probléma.
Hali Army74! Ma az egyik ismerősnek volt egy ilyen magasnyomásu szelepje, beletettük és pöccre indul a vekker, viszont mivel ez sem uj, kellene bele nekem egy uj! Tudsz ilyet szerezni kedvező áron?