Ez a "humánökológus" makimajom az Ács Borira hivatkozva írkál marhaságokat(így lopkodja az index a telexes tartalmat), Ács Bori, aki szintén nem a legélesebb kés a fiókban, Váncsát idézgeti...
Az internet átka. Egy hülye(jelesül Váncsa, aki egyrészt tök a témához, másrészt a saját kifacsarodott elméleteit tényként tálalja) leír valamit, azt átveszi a másik fogalmatlan, tőle a harmadik...aztán ha vitába keveredsz valakivel, egyből tolja a képedbe a "forrásokat" mert lám, sok helyen megírták...
Szömi ma pucolta meg átkozódva a nagy vaslábost (jó negyed éve maradt benne krumplisütés utáni olaj) de most kochfertig, ünnepek után főzök is egy adag tőtöttkáposztát a családnak.
Ha olajba tesszük a porpaprikát, szépen beleoldódik a színe, le kell szűrni, talán azzal főzve színezhet. Nem lesz annyira benn a paprika íze. Csak tipp. Én másra használom az ilyen pirosra színezett olajat.
Ezt még korábban magamban elvetettem, mert úgy gondoltam, hogy túlságosan kiérezhető lenne a paprika hangsúlyos íze. De small scale kísérletre felveszem a listára. :)