Ugyan már, az EUROMajdan PR-nál ócskább propahantát akkor se tud kitalálni senki, ha gépfegyverrel fenyegetik... lásd a nem gyúlékony kloroformtól leégő székház, az ácsorgó nyuszibusz mint "tankokkal támadják", és társai.... Nem véletlen, hogy a valamirevalóbb hírügynökségek az elmúlt hetekben már gondosan csak idézőjellel, az "ukrán ez meg az állítása szerint" megjegyzéssel közlik a "Majdan News"-t, mert megunták, hogy ronggyá égetik magukat... Hozzájuk képest a Said el-Sahaf egy kóros igazmondó...
melyik napra éppen melyik gépet sikerül nekik repképes állapotba hozni.
Elképzelhető. Viszont az is, hogy direkt áldozat szerepre játszanak.
NATO jelentés:
If these latest reports are confirmed, this would mark a grave escalation of the crisis in eastern Ukraine in violation of Russia’s Geneva commitments.
Az elfoglalt városban a Szakács, a Zugügyvéd és a Rokkantnyugdíjas elárulta: az ország független városállamok laza szövetségévé alakul. Mi köze a romantikus álomnak a pilisi földcsakrásokhoz, és egy budapesti kolbászgyárhoz? Tovább »
Másrészt megkérnélek a kulturált kommunikációra. Mert téged sem hülyézett le senki, csak azért, mert az euroatlanti propagandaszöveget nyomod.
Ezt már én is kértem tőle... Én már letiltottam ezt az arrogáns, ismerethiányos nikket. Minden második hozzászólásában lehülyéz valakit, a franc se olvasgatja...
Az ukrán irányítás nagyon komolyan megkérdőjelezhető most már. Mi cél? Hány gépük maradt? Miből gondolják egyáltalán, hogy egy magyarországnyi területet néhány katonával kontrol alá tudnak venni?
Jaja, hogy is volt Szerbia? Az EU lerohanta őket, és utólag rendeztek egy népszavazási színjátékot. Vagyis nem, mert Szerbia nem tagja az EU-nak. Akkor most mit is akarsz mondani?