Keresés

Részletes keresés

anteus Creative Commons License 2002.05.05 0 0 396
Sziasztok, szeretném felhivni az lgt-rajongók figyelmét az alábbi "melléktopicra": http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9066484&uq=0

Köszi

TündérKata Creative Commons License 2002.05.05 0 0 395
Hm. Még sokszor meg fogom hallgatni, az tuti, még ma is, és úgy csináltam, hogy leültem, végighallgattam és olvastam közben a szöveget, ahogy köll.

Most csak annyi, hogy nekem mégiscsak piszkosul nagyon hiányzik a James és Somló-vonulat, vagy dallam, amik rájuk jellemzőek, az ő stílusuk, az ő ritmusuk... Legalább 1-2 szám erejéig kellett volna, hogy ők is komponáljanak szépen valamit. A szólólemez nem LGT-lemez, valahogy közösen, együtt más (több?) mind a négy zenész, mint amikor külön csinálnak 1-1 albumot, és nekem első hallásra ez hiányzott.

De egyébként ötös fölé:)

Előzmény: waters (394)
waters Creative Commons License 2002.05.05 0 0 394
:-))
Kiváncsi vagyok,hogy mit írsz majd róla!
Lehet a zenét és a szöveget külön is...
Engem még mindig nem győzött meg a szövegvilág...
W
Előzmény: TündérKata (393)
TündérKata Creative Commons License 2002.05.05 0 0 393
Miféle jegyeket? :))) Rúzsokat :)))))

MEGVETTEM A CD-t ezúttal kazettán!!!!!! Majd jön a kritika.

Előzmény: waters (392)
waters Creative Commons License 2002.05.05 0 0 392
Hello Mindenki!
Jó volt a tegnapi mulatság,remélem máskor is összejön hasonló!!!
Kata!
Tündér vagy,hogy intézed a jegyeket:-))

Üdv

W

TündérKata Creative Commons License 2002.05.04 0 0 391
Mos jól megkevertem mindenkit? :))))
Előzmény: Törölt nick (390)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.04 0 0 390
(szerintem az első verzió érthetőbb volt.. ;-)
Előzmény: TündérKata (388)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.04 0 0 389
Persze, ízlések és pofonok - de azért a zeneszerzésnek is vannak objektíven megítélhető szakmai elvárásai *IS*. James szerzeményei összehasonlíthatatlanul gazdagabbak.
Előzmény: TündérKata (387)
TündérKata Creative Commons License 2002.05.04 0 0 388
Hülye Kata.

Szóval piszok sokan vagyunk, hogy NEHOGY lekéssük a megrendelést, túl sokan legyünk túl későn. Na. Stilisztikából és egyébből egyes.

Előzmény: TündérKata (387)
TündérKata Creative Commons License 2002.05.04 0 0 387
Nem jobb komponista, csak más... kinek ez jön be, kinek az. Szerintem nem is nagyon lehet összehasonlítani őket, elég különböző a stílusuk. De az Időn túl tényleg csúcs ám :)

Igérem, ez az utolsó jegy-hozzászólásom, de ezt még azt hiszem, kell, akit esetleg érint.

FIGYELEM, FIGYELEM!!!

Az van, hogy mostmár piszok sokan vagyunk ahhoz, hogy lekéssünk a megrendelést. Összeszámoltam magunkat, és leesett az állam :))))

Szóval. Aki még szeretne csatlakozni, annak infó gyorsan: csoportos jegyet rendelünk, azaz 2500 Ft/felnőtt, 6 év alatt 500 Ft (amúgy lenne 3500 Ft május 24-től). Ez az egész napra szól, gondolom, tudja mindenki már, mi lesz, dalnokverseny, Képzelt riport, Mindenki táncképek, és 7-től A KONCERT. Megoldható egy pecséttel, hogy ha kisgyerekek is jönnek, akkor haza lehet őket vinni, és visszajönni estére. Bízom benne, hogy a pontos programot (mikor mi és hol kezdődik) meg lehet majd tudni és akkor közretétetik.

Szóval, aki beszállna, az még írjon nekem (katus@mailbox.hu) hétfőig-keddig (telefonszámmal, darabszámmal), kedden délután meg szeretném rendelni a cuccot, legalábbis lefixálni az irodával, hogy ennyi és ennyi kell, nehogy lemaradjunk róla.

Más, azt is ki kellene találni, hogy van-e kedvünk együtt ordibálni a koncerten, mert ha igen, akkor össze kéne röffenni ott valami konkrét helyen és időben, hátha összejön. Van egy pár emberke, aki csak egyedül jönne, legalább azokkal, nyilván a külön baráti társaságok maradnak szépen együtt. Vélemények?

K.

Előzmény: Törölt nick (384)
Cabolo Creative Commons License 2002.05.04 0 0 386
Stexben nem túl rugalmasak mostanság sem, szal 4 főre foglaltam este 8-ra, egyelőre 10-ig én és Waters vagyunk, 10-re jönnek Katáék, tehát 8-10 között még jöhettek, ill. utána is, csak akkor új kocsmát kell keresni, sajnálom tovább nem tudtam várni, aki most nem tudott/tud jönni, az majd legközelebb!

rumci, csettlik - mail-ben elküldöm a tel.számom, s akkor legközelebb már nem lesznek ilyen problémák!

Előzmény: Cabolo (383)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.04 0 0 385
(épp a 96-os "James" albumot hallgatom - és ez a lemez elég bizonyíték az alábbi véleményemre, azt hiszem) Alig várom már az új lemezét
Előzmény: Törölt nick (384)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.04 0 0 384

James sokkal jobb komponista Picinél...

Cabolo Creative Commons License 2002.05.04 0 0 383
Ma volt a Petőfin Pici, a riporterek elég bénák voltak, de azért nem volt rossz 50 perc, leadtak 3-4 számot az új lemezről.
És beolvasták Kata mail-jét:)))

A kocsmázás elvileg lesz, asztalt még nem foglaltam, mert _Kata kivételével senki nem mondta, mikor jönne - ugye nem haragszotok, ha fél 9-ig nem ülnék ott egyedül, így egyelőre várok...

mouser Creative Commons License 2002.05.03 0 0 382
arról már nem is merek álmodni, hogy az afrikai-éhezők előtti napon, a petőfi csarnok-beli közös lgt-hbb-révész koncert anyaga egyszer kiadásra kerülne.
Előzmény: GBotond (376)
Cabolo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 381
Ja, nem tom még ki jön, Katának pár perc múlva elküdöm a számom, az övét tudjátok a levlistáról, nos Kata felhatalmazlak, hogy aki jönne a bulira, annak megad6od a számom, és amikor beléptek a Stexbe zörögjetek rám - ennyi elég lesz talán!
szép hétvégét addig is minden elgétésnek!
Cabolo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 380
hallgatom!
Előzmény: Dotis (378)
Cabolo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 379
waters-nek illik engem felismernie, ha már annyira hasonlítunk! ;-))))
Te lány vagy, Téged is megismerünk:))))

Komolyra ford. - mongyuk 6 személyre lefoglalok fél 8-ra asztalt, aztán én ott leszek, megkajálok, elsörözgetek magam, aztán ha 10-re odaértek, lehet, hogy nem leszek már teljesen fitt:)))) erről meg lehet ismerni majd:)))

elküldöm sms-ben a számom, aztán ha odaértek a Stexbe zörgess rám, akkor már könnyebb lesz navigálni, jobb5letem nincs (a Te számod úgyis tudom),

Előzmény: TündérKata (377)
Dotis Creative Commons License 2002.05.03 0 0 378
Holnap délelőtt 10-től 11-ig Pici lesz Ördögh Csilla és Balla Ferenc vendége a Premierben, a Petőfi Rádióban.
TündérKata Creative Commons License 2002.05.03 0 0 377
Jól van, skacok, én meg viszek egy átvételi elismervényt, azért legyünk hivatalosak :)

Ha jól számolom, négyen leszünk? Milyen néven? Hogy találjuk meg egymást?

Előzmény: waters (375)
GBotond Creative Commons License 2002.05.03 0 0 376
Ezzel az erővel megjelenhetne CD-n az afrikai éhezőkért kiadott lemez teljes egészében, már csak a rajta lévő Presser-Hobo-Révész közös éneklés miatt, és persze a James által csodálatosan énekelt Dés-Nemes szám miatt. Azon a lemezen amúgy is vannak még más olyan nóták, amelyek sehol máshol nem jelentek meg, és szépek.

GB

Előzmény: Dotis (369)
waters Creative Commons License 2002.05.03 0 0 375
Igen,akkor én is viszem a pénzt!!!
Előzmény: Cabolo (374)
Cabolo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 374
Kata! Ha szombaton találkozunk, akkor odaadom a jegyek árát!
kozakz Creative Commons License 2002.05.03 0 0 373
ugy latom, hogy a magyar popstory (mambo) kiadasok mintha megszuntek volna. egy ideig rendszeresen jottek a kiadasok, de az utobbi idoben semmi.

ha valaki tud valami pontosabbat akkor kerem irja le :)

Előzmény: Törölt nick (370)
TündérKata Creative Commons License 2002.05.03 0 0 372
Persze, biztos, hogy nem könnyű vállalkozás lenne, de addíg, amíg ezek a nagyszerű dolgok dobozban porosodnak és nem jutnak el a közönséghez, olyan, mintha nem is léteznének.

Nem tudom, mennyire időtől függ a kiadásuk, mindenesetre most igen nagy aktualitása van a dolognak, ennél jobbat el sem tudnék képzelni :)

Cabolo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 371
Ki van zárva, csak kezet fogunk, felhajtunk 1 sört, aztán mindenki haza tévézni, vagy ti nem így gondoltátok? ;-PPP

Tőlem lehet fél 8 is, de mehetünk más helyre is, azér kb. aki jönne jelezze, mekkora asztal kéne,...
A CD-t én is csak a megvétel napján hallottam, ui. a koliban nincs lejátszóm :(((

Előzmény: TündérKata (367)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.03 0 0 370
Én bizakodom, töretlenül - de ha pl "a magyar popsztori" CD-sorozatról van szó (ami egy viszonylag újkeletű és nagyon pozitív vállalkozás), eszembe jutnak azok a tények, hogy sokszor a jó szándék mellé rengeteg súlyos hiba is csúszik, ami talán majd csak 5-10 év múlva lesz kijavítva egy még újabb kiadás során. Pl a Skorpió "Ünnepnap" CD-n az egyik nóta rossz sebességgel lett átjátszva. Vagy az, hogy még ma is elfogadottnak számít a "2 album 1 CD-n" kiadói módszer (pl Generál), mert még mindig nem fogják fel egyesek, hogy ezáltal a saját termékeiket devalválják - pedig ilyen kiadványokba már sok nagy kiadó belebukott, érthetően, sőt akár kényszerű eladásra is került, mint a Motown... Ha pl az említett Generál lemezek ilyen újrakiadására is 20 évet kellett várnunk, akkor megérem-e vajon, hogy egyszer majd tisztességes formában is megjelenik? Persze, még ilyen kiadványoknak is NAGYON tudok örülni, de nem értem, hogy ha már egyszer valamit kiadnak, akkor azt miért ilyen igénytelenül. Nem a házi CD-másolások miatt kéne ennyit sírni, hanem olyan kiadványokat kéne csinálni, amit tényleg érdemes megvenni.

Arról nem is beszélve, hogy mennyi minden kallódik még dobozokban... Az első két (sőt három) Generál, a régi Minik, még Bergendy is, stb, stb...

Dotis Creative Commons License 2002.05.03 0 0 369
Nincsenek annyira messze ezek a dolgok, csak valahogy sose jönnek össze teljesen. De majd. Ha ideje lesz.

Konkrétan: Az időn túl kiadását már tavaly ősszel tervezte a Hungaroton, bonusz dalokkal. Javasoltam a Kiáltok érted-et (naon szeretem; fogadjunk, senki nem ismeri), de James nem akarta, mert Dés-szerzemény (attól még az ő dala, az övé lett, attól, ahogy énekli). Aztán szóba kerültek felvételek a 86-os James-Révész-turnéról (tudtommal megvan a Pecsa meg Kecskemét; sajnos az MNMH nincs, pedig az döbbenetesen jó volt), de ennyiben maradt a dolog. Tolódik ez is, mint James új szólólemeze. Nem baj, ami késik, nem múlik.

Szóba került LGT-DVD is májusra, archív cuccokkal (most nem lesz), aztán haloványan tervben volt egy eckluzív CD, csak a fesztiválra, néhány száz számozott példányban, néhány sosem hallott felvétellel, only for die hard fans (csak megveszekedett rajongóknak). Ez sem jött most össze, többek között, mert ütötte volna az új lemezt.

Szóval vannak tervek, konkrétak és kevésbé konkrétak: a zenekarnak is szívügy, hogy kijöjjenek régi anyagok, méltó formában - remélhetőleg, ezzel örömet okoznak majd sokaknak.

Semmi sincs későn, minden lesz, aminek lennie kell, pont időben.

Előzmény: TündérKata (343)
Lappantyú Creative Commons License 2002.05.03 0 0 368

Szeretem. Hallgatom. A Magyarország egészen hihetetlen. Pont úgy és pont az. És pont a legjobbkor.

Lappa

TündérKata Creative Commons License 2002.05.02 0 0 367
A fizikai támogatást spec. értem, a szellemiekben mit tudunk segíteni? :)))

Kata + 1 fő valszeg megy, de nyolctól tuti nem tudunk lenni ottan, de gondolom, olyan 10 körül még javában ott lesztek, igaz?

És a CD még mindig nincs a kezemben :(

Előzmény: Cabolo (363)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!