Keresés

Részletes keresés

Hélia Creative Commons License 2006.10.10 0 0 313
vagy hamutartó-alátét... :-P
Előzmény: Kymry (311)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.10 0 0 312
szerintem is van zsorinek laptopja. neha kinyitja, es rajzol a monitorara kretaval, majd letorli, visszarakja bele a faleveleket,amit szaritani tett be oda, es visszacsukja.
Előzmény: Kymry (311)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 311
De az is lehet, hogy azon vasalja a zoknijait...
Előzmény: Kymry (310)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 310

Szerintem Zsörinek van laptopja...kiakasztva a falra, mint dísz, mert nem tudja, hogy mire is való, viszont tök jól mutat a nappali falán;-P

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (309)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.10 0 0 309
szegeny Aribeth.:( o bizony nem szamithat arra,h zsori valaha is megnezi az adatlapjat, mikor azt se tudja,h a monitor melyik felet kell nezni....
Előzmény: Hélia (307)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 308
Előbbit könnyebben be tudom szerezni, mint utóbbit, azt hiszem:) Ha állod a postaköltséget, tőlem mehet:)
Előzmény: Hélia (307)
Hélia Creative Commons License 2006.10.10 0 0 307

mert szamitok ra,h gary oldman egyszer megnezi az adatlapomat, es hat tudjatok...

:-DDDDDDDD

Jó, hogy figyelmeztetsz, küldeni kellene David Thewlisnak is egy gyorstalpaló magyar nyelvkönyvet és egy wiw meghívót ;-D

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (303)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 306
Na ja, mondjuk két hete nekem ott olyan hosszú lista volt, hogy írtam egy mass üzenetet és kész. Nem tudom, mindenki valentin napon állt neki a gyerekgyártásnak???
Előzmény: Hélia (305)
Hélia Creative Commons License 2006.10.10 0 0 305

Hmmm.. olyan sokat nem szoktam nézegetni az ismerőseim képeit, azt is csak azért mert kolléganőmnek ez a kedvenc szórakozásai közé tartozik és mindig előzékenyen átengedi nekem a terepet :-)

Az egyetlen, amit rendszeresen csekkolni szoktam, a közelgő szülinapok, névnapok, az egy igazán hasznos funkció :-)

Előzmény: Kymry (296)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 304

Jajj, az meg a másik. Főleg ez a félignyelvkilátszós-smárolós képek;-P

Én meg hiába írom ki, hogy egyedülálló vok, egyszerűen nem hiszik el:/

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (303)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.10 0 0 303
nekem az a kedvencem mikor smarolos kepet raknak ki. mintha a smarolas egy olyan dolog lenne,amivel kerkedni kell.
ja meg az eletem szerelme, oszt egyutt vannak mar vagy 1 hete, najo lehet,h 8napja.
en ha kapcsolatban vagyok sem irom ki azt,h kapcsolatban vagyok, mert szamitok ra,h gary oldman egyszer megnezi az adatlapomat, es hat tudjatok...szoval ertitek.
:)
Előzmény: Kymry (300)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.10 0 0 302
 *szerényen mosolyog röhög*
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (301)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.10 0 0 301
emlekszem meg a trukkodre,h ha megtamadnak,akkor kiszurod a sajat szemedet.
te az ellenfel halara rohogtetesevel pusztitasz.
aj lajk jor sztajl! :DDDDD
Előzmény: Törölt nick (298)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 300

Ja, ez annyira vicces, mikor "felvágnak" a pasijukkal/csajukkal az emberek:)

Persze legalább egy közös képet muszáj feltenni, különben jön a szájhúzgálás, hogy "hogyne, csak kamu hogy kapcsolatban" :)

De azért 800 fotó nyálas szövegekkel... jaj... az olyanoktól is tikkelek, hogy "cicámmal" meg "szerelmemmel", de mikor azt olvastam vkinél hogy "elvitt a drágám kajcsikázni és nagyon fincsike volt" egy kép alatt amin étteremben vannak - hát kamilláztam rendesen... fujj... azért mindennek van határa.

Előzmény: Törölt nick (299)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.10 0 0 299

Akiket szeretek, azokat megnézem, mi van vele, milyen új képei akadnak.

Más. Kinga barátnőm nemrég jött rá, hogy a volt szerelme miket pakolgat fel az adatlapjára. Én már legalább két hónapja láttam, de nem szóltam neki, gondoltam, minek. A srác az új csajával ölelkezik pár képen, meg van kép csak a lányról is. A nagy Ő. A Szerelmem. Imádom! Ilyen címekkel. Azóta vigyorgok ezen, kicsit sem kirakatba tett kapcsolat.

Kinga tegnap írja emilben, hogy lessem meg. Úgy tűnik,ő is felfedezte, valszeg szintén a száját húzza és végül nevet az egészen.

Előzmény: Kymry (296)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.10 0 0 298

Hess. :-D Régebbi rajongó vagyok.

Kapd el inkább őt egy sötét utcán, akkor nagyobb esélyeid vannak. Velem mégis mit akarsz kezdeni? Nem beszélve arról, hogy tudod, hogy (sajna) brutálbéla vagyok.

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (294)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.10 0 0 297
ez nagyon mokas. nekem olyan fiu ismerosom van,aki meg folyton nezegeti a volt baratnoit wiw-en, hogy melyik mennyire zuhant meg, miota elhagyta:DDDD
nagyon beteg. naponta vegignezi oket...
Előzmény: Hélia (295)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 296

Nekem is van olyan ismerősöm, akit nem tudom, hogy kicsoda, de bejelölt, megnéztem ki az, láttam, hogy egy suliba jártunk, mondom akkor biztos ismerjük egymást, csak én vok hülye, úgyhogy visszaigazoltam.  De akivel nem látok semmi kapcsolatot, azt megkérdezem üziben, hogy honnan is ismerjük mi egymást?

Amúgy kezeket a szívre, ti nem nézitek meg néha hogy vki akit nagyon szerettek vagy nagyon utáltok miket rak fel a wiw-re, csak azért, hogy megtudjátok, hogy mi újság vele? Persze a folytonos ellenőrizgetés tényleg beteges. Különben is, kitérdekelazex? Azért ex, mert már nem érdekes *gonoszvigyor*

Akit tényleg utálok, azt meg sem jelölöm, annak ellenére, hogy ismerem, mert szeretném nem ismerni (1 ilyen illető van a wiw-en - de ő úgysem igazolna vissza, mert kölcsönös az unszimpátia, csúnya balhénk volt pár éve). De törölni... ahhoz nagyon nagy bunkóságot kell elkövetnie ellenem.

Előzmény: Hélia (295)
Hélia Creative Commons License 2006.10.10 0 0 295

Az iwiwes törlés tényleg hülyeség. Főleg mert mindenkinek van egy sor olyan "ismerőse", akiről csak épp hogy tudja, hogy kicsoda. Vagy legalábbis nekem van egy csomó olyan ismerősöm, akik pl. alattam jártak az egyetemen és valószínűleg soha egy szót nem váltottunk...

Szóval törlölni valakit, akit tényleg ismerünk...

Bár egyik barátnőm nagy bajnok ebben, mert minden exét azonnal törli, majd hónapokon keresztül naponta leellenőrzi a fickót, hogy van-e már új barátnője, cserélte-e a képeit stb. ez mondjuk már a mazochizmus kategóriája

Előzmény: Törölt nick (278)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.10 0 0 294
hal'Isten. igy legalabb csak Aribethet kell elkapnom egy setet utcan...:)
Előzmény: Kymry (293)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 293
Nekem változatlanul nem tetszik a nagyervin mint pasi - viszont mint színész - láva:)
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (291)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 292

off

Nahát, mocskosul indul ez a nap is, nem tudom, mi jöhet még:(

Még annak sem tudok örülni, hogy megdicsérték a munkámat...

Tk-m televan, elegem van mindenkiből

off end

Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.10 0 0 291
persze, mert en egy kicsit eroszakosabban hirdettem.
nem latod,h ketszer is kiraktam ugyanazt a fotot? :DDDD
most,h nem csak filmben, hanem szindarabban is lattam, nagyon ugyes szinesznek is tartom.
ja, es szinte az egyetlen hapso,aki inkabb rovid hajjal tetszik, mint hosszuval.
Előzmény: Törölt nick (276)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 290
Egyébként snooker-játékos. Nagyon sok rajongója van/volt/lesz.
Előzmény: cicó (289)
cicó Creative Commons License 2006.10.10 0 0 289

Köszönöm...

Előzmény: Kymry (287)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.10 0 0 288
 Hat? Hála az égnek, az a lényeg. :-))
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (285)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 287

Nem, most tettem be róla képeket először. Sosem volt a kedvencem, de jó ember volt és nagyon jó játékos. Egy kislányt hagyott hátra. Szinte egyszerre derült ki, hogy terhes felesége és hogy ő rákos. Évekig küzdött a betegséggel, de nem tudta legyőzni. Múlt héttől kezdett rohamosan romlani az állapota. Szombaton kórházba szállították, tegnap este pedig elhunyt.

Hiányozni fog nagyon.

Előzmény: Korali (283)
Kymry Creative Commons License 2006.10.10 0 0 286

Paul Hunter

Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.10 0 0 285
sumetrolimot kaptam, amit meg Ptolemaiosz idejeben fejlesztettek ki. de legalabb hat es csak 400ft. hehe
Előzmény: Törölt nick (275)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.10 0 0 284
kikerem magamnak. csak gondolkodasi idore volt szuksegem:DDD
feltem,h felkeres, na.
egy het utan visszaigazoltam. na.
Előzmény: Törölt nick (278)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!