Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
szerintem is van zsorinek laptopja. neha kinyitja, es rajzol a monitorara kretaval, majd letorli, visszarakja bele a faleveleket,amit szaritani tett be oda, es visszacsukja.
Na ja, mondjuk két hete nekem ott olyan hosszú lista volt, hogy írtam egy mass üzenetet és kész. Nem tudom, mindenki valentin napon állt neki a gyerekgyártásnak???
Hmmm.. olyan sokat nem szoktam nézegetni az ismerőseim képeit, azt is csak azért mert kolléganőmnek ez a kedvenc szórakozásai közé tartozik és mindig előzékenyen átengedi nekem a terepet :-)
Az egyetlen, amit rendszeresen csekkolni szoktam, a közelgő szülinapok, névnapok, az egy igazán hasznos funkció :-)
nekem az a kedvencem mikor smarolos kepet raknak ki. mintha a smarolas egy olyan dolog lenne,amivel kerkedni kell. ja meg az eletem szerelme, oszt egyutt vannak mar vagy 1 hete, najo lehet,h 8napja. en ha kapcsolatban vagyok sem irom ki azt,h kapcsolatban vagyok, mert szamitok ra,h gary oldman egyszer megnezi az adatlapomat, es hat tudjatok...szoval ertitek. :)
emlekszem meg a trukkodre,h ha megtamadnak,akkor kiszurod a sajat szemedet. te az ellenfel halara rohogtetesevel pusztitasz. aj lajk jor sztajl! :DDDDD
Ja, ez annyira vicces, mikor "felvágnak" a pasijukkal/csajukkal az emberek:)
Persze legalább egy közös képet muszáj feltenni, különben jön a szájhúzgálás, hogy "hogyne, csak kamu hogy kapcsolatban" :)
De azért 800 fotó nyálas szövegekkel... jaj... az olyanoktól is tikkelek, hogy "cicámmal" meg "szerelmemmel", de mikor azt olvastam vkinél hogy "elvitt a drágám kajcsikázni és nagyon fincsike volt" egy kép alatt amin étteremben vannak - hát kamilláztam rendesen... fujj... azért mindennek van határa.
Akiket szeretek, azokat megnézem, mi van vele, milyen új képei akadnak.
Más. Kinga barátnőm nemrég jött rá, hogy a volt szerelme miket pakolgat fel az adatlapjára. Én már legalább két hónapja láttam, de nem szóltam neki, gondoltam, minek. A srác az új csajával ölelkezik pár képen, meg van kép csak a lányról is. A nagy Ő. A Szerelmem. Imádom! Ilyen címekkel. Azóta vigyorgok ezen, kicsit sem kirakatba tett kapcsolat.
Kinga tegnap írja emilben, hogy lessem meg. Úgy tűnik,ő is felfedezte, valszeg szintén a száját húzza és végül nevet az egészen.
Kapd el inkább őt egy sötét utcán, akkor nagyobb esélyeid vannak. Velem mégis mit akarsz kezdeni? Nem beszélve arról, hogy tudod, hogy (sajna) brutálbéla vagyok.
ez nagyon mokas. nekem olyan fiu ismerosom van,aki meg folyton nezegeti a volt baratnoit wiw-en, hogy melyik mennyire zuhant meg, miota elhagyta:DDDD nagyon beteg. naponta vegignezi oket...
Nekem is van olyan ismerősöm, akit nem tudom, hogy kicsoda, de bejelölt, megnéztem ki az, láttam, hogy egy suliba jártunk, mondom akkor biztos ismerjük egymást, csak én vok hülye, úgyhogy visszaigazoltam. De akivel nem látok semmi kapcsolatot, azt megkérdezem üziben, hogy honnan is ismerjük mi egymást?
Amúgy kezeket a szívre, ti nem nézitek meg néha hogy vki akit nagyon szerettek vagy nagyon utáltok miket rak fel a wiw-re, csak azért, hogy megtudjátok, hogy mi újság vele? Persze a folytonos ellenőrizgetés tényleg beteges. Különben is, kitérdekelazex? Azért ex, mert már nem érdekes *gonoszvigyor*
Akit tényleg utálok, azt meg sem jelölöm, annak ellenére, hogy ismerem, mert szeretném nem ismerni (1 ilyen illető van a wiw-en - de ő úgysem igazolna vissza, mert kölcsönös az unszimpátia, csúnya balhénk volt pár éve). De törölni... ahhoz nagyon nagy bunkóságot kell elkövetnie ellenem.
Az iwiwes törlés tényleg hülyeség. Főleg mert mindenkinek van egy sor olyan "ismerőse", akiről csak épp hogy tudja, hogy kicsoda. Vagy legalábbis nekem van egy csomó olyan ismerősöm, akik pl. alattam jártak az egyetemen és valószínűleg soha egy szót nem váltottunk...
Szóval törlölni valakit, akit tényleg ismerünk...
Bár egyik barátnőm nagy bajnok ebben, mert minden exét azonnal törli, majd hónapokon keresztül naponta leellenőrzi a fickót, hogy van-e már új barátnője, cserélte-e a képeit stb. ez mondjuk már a mazochizmus kategóriája
persze, mert en egy kicsit eroszakosabban hirdettem. nem latod,h ketszer is kiraktam ugyanazt a fotot? :DDDD most,h nem csak filmben, hanem szindarabban is lattam, nagyon ugyes szinesznek is tartom. ja, es szinte az egyetlen hapso,aki inkabb rovid hajjal tetszik, mint hosszuval.
Nem, most tettem be róla képeket először. Sosem volt a kedvencem, de jó ember volt és nagyon jó játékos. Egy kislányt hagyott hátra. Szinte egyszerre derült ki, hogy terhes felesége és hogy ő rákos. Évekig küzdött a betegséggel, de nem tudta legyőzni. Múlt héttől kezdett rohamosan romlani az állapota. Szombaton kórházba szállították, tegnap este pedig elhunyt.