Két visszatérő tévés személyiség erősíti az RTL Klubot jövőre. Kepes András két műsorban is feltűnik, de a Heti hetesben egyre gyakrabban felbukkanó Hajós András is állandó műsort kapott: a Benne leszek a tévében című "tehetségkutató - ki mit tud" hetente lesz látható a képernyőn. Lehet indulni tánccal, szavalással, énekléssel, állatidomítással, bármivel - lényeg, hogy lekösse a nézők figyelmét.
Azért azt ne feledd, hogy egy péntek esti mozi egy családnak súlyos ezresekbe kerül, míg a tv-t egyébként is fizeti. színházra ugyanez igaz, koncertre pláne.
kirándulás... :)) péntek este?
internet sincs sok helyen.
Olvasás... hát igen, azt lehetne. De nem feltétlen van rá az embernek mindig energiája.
természetfilmek mennének nálam is, csak hát én is 3 adó közül válaszhatok.
persze ettől nem kell nézni minden szart, én nem is nagyon szoktam. Csak nem kell ennyire demagógnak lenni.
Az senkinek nem jutott eszébe, hogy a maradék 4 millát valamiből vissza kell fizetni.
A tartozás nagy úr. ( És persze becsülendő, ha valaki azt az utat választja, hogy kifizeti. Olyan eszközzel, ami adatik.) Ha erre van igény, hát akkor így.
Én pedig csak szeretnék olyan okos és tévedhetetlen lenni, mint ti itt majdnem valamennyien. ;{
Viszont ez az éneklős gitárolós önreklám az kritikán felül (alul?) nagyon jó. Kimondja a lényeget: nevess, de ne vedd komolyan! Amúgy meg ki meri állítani, hogy különb, mint 2 millió néző? Magam részéről nem akartam hozzászólni, mert pénteken inkább söröztem, a technika ördöge meg 10p után megunta a műsorrögzítést, de annak mindenesetre örülök, hogy András kap pénzt, amiből biztos vagyok benne hogy értékes dolgokat fog létrehozni (ha mást nem is, kosztpénzt, utánpótlásnevelést, kis fizetésű bankalkalmazottaknak napi betevőt )
A sok kritikázást azért nem biztos, hogy el kell felejteni, mert esetleg lehetnek pro és kontra olyan ötletek, amivel megdobható a műsor. Esetleg írjanak/dobáljanak a pékek is, csak úgy finoman...
Fejlődök, és kiokositottak, már tudom, hogy a Balázs meg a Mónika egy hülyeségbeszélős, a Barátok közt az sorozat, és már Fokuszt is láttam pár×, bibiii! (csak mert már untam, hogy folyton hülyének néznek, mikor visszakérdezek, hogy milyen Balázs meg Mónika, és mi a fene az a Barátok közt??? Még port.hut is szelektive nézek, ami nem érdekel, el se olvasom :-DDD)
Családok tömegeinek a követekző a program esténként (vagy délutántól): Balázs, Mónika, RTL Híradó, Fókusz, Barátok közt, és ami a Barátok közt után jön. Alternatíva "ugyanez" a műsorfolyam a TV2-n. És nem háttérként, hanem leülnek, és nézik, és nézik, nézik...
"Magyarországon rengeteg ember az MTV1, az RTL Klub és a TV2 közül választhat esténként"
+ szinház, mozi, koncert, kirándulás, olvasás, zenehallgatás, ne adj isten családtagok közti kommunikáció, esetleg internet...
Nálam pl 99%ban háttértévéként megy a tévé (főleg a természetfilmcsatik, de most ez mindegy), ha megy egyáltalában, és még mellette is, mily döbbenet, pl. beszélgetni szoktunk...
A Te szinted a következőt jelenti: van önálló véleményed, amit ráadásul tisztán, érhetően meg tudsz fogalmazni, sőt, érvelni is tudsz mellette. Értelmiségi gyanus vagy :), márpedig az értelmiség nagyon gyakran elköveti az a hibát, hogy azt hiszi, mindenki más is ugyanúgy tud ránézni a vilgára, mint ő. Magyarán "lefelé" nem kompatibilis.
A kétmillióhoz pedig csak annyit, hogy Magyarországon rengeteg ember az MTV1, az RTL Klub és a TV2 közül választhat esténként. Szóval hagyjuk már ezt a demokratikus jog + távkapcsoló álszent szöveget...
Hijj, de végigolvastam, remélem kialudtátok magatokat. Merhanem, akkor mindenkit megmondok. Mondjuk öööő a Csernusnak. És ha már így egyedül maradtam, akkor garázdálkodok egy kicsit. Hallgassatok Hajóóóst jól. Az oldal alján. Kis képben hosszan gitároz és énekel is. Na.
"Egy része szeret érte, másik része nem. (Én speciel nem, de ez mindegy.)"
Nos, szerintem meg ez utóbbin van a hangsúly. Azon, hogy te Hajóst nem bírod (ami szíved joga természetesen), és ezt a műsort felhasználva próbálod őt "főgonosznak" beállítani. Ez szánalmas. Ne adj' isten nem vagy te irigy egész egyszerűen? Ehh, ez amolyan költői kérdés volt.
És még annyi, hogy ez a hsz-ed nálam is "betette a kaput", a toleranciaszintem ennyit bírt. Úgyhogy én sem folyt. köv.
"Másra jöttem rá: Kezdem látni, hogy ez a médiaszereplés olyan, mint a heroinfüggés: nem bírod abbahagyni, több és több kell, valamit eladsz, feladsz minden addig számodra fontos értéket azért, hogy hozzájuss. "
bár nem nekem szólt, de sztem Te is függő, méghozzá beszólásfüggő vagy, aki magát feddhetetlennek tartja, v legalábbis aki szerint amit ő szeret, az a csúcsminőség. Mindannyian különbözőek vagyunk, ezt talán el kéne fogadni. Azt írod, ezelőtt a műsor előtt intellektuálisnak tartottad HA-t (v vmi ilyesmi), bár az előző műsorai sem tetszettek (pár mondattal arrébb pedig épp az ellenkezője derül ki a mondandódból). Nem értelek, bár ezek után nem is biztos, h szeretnélek érteni, de sztem néha nem ártana újraolvasni és értelmezni, amit írtál. Ja, és jellem sem azt írta, h ha abbahagyná, nem maradna más, minthogy szorítson mások kudarcáért. Sztem az ő hozzászólását is olvasd el még1x. Hidd el, van értelme.
Ja, ez a topik még az én híresem nagy toleranciaszintemet is kiütötte egy párszor. Pedig a Noxtopikon és a Drukkerkocsmán szocializálódtam az elmúlt időszakban, és mégis. És akkor.
Van egy határ, ami után vagy nagyon csúnyákat mondok vagy lelépek. Na innen én MOST lépek le, szerencsére úgy hogy nem sokat írtam ide (bár többet mint akartam :( ). És most meg is állom, hogy többet ne.
"Erre mondanám kedves lányos zavar, hogy szerinted. Szerinted taposott értékeket és szerinted szar a műsor."
Amikor ide írok, el a véleményemet mondom, nem a tiédet, nem a jóistenét, csak a magamét. Azért is fogalmazok egyes szám első személyben. A szerintem szócskának a szerepeltetése minden szavam után helyes, kérlek képzeljed oda.
Ps: Szerintem lehetnénk azok is, de lehet, hogy gyűlölnénk 1mást. Szerintem.:)
Én nem akarok "mindenáron" semmit sem bizonyítani. Beszélgetünk valamiről, amiben nekem a, neked b a véleményed, ettől ez még nem lesz személyes ügy.
Én mindkét módszert pontatlannak tartom, ebben asszem nincs is vita. Az, hogy mennyire pontatlan az 1ik vagy másik, ez az igazán érdekes kérdés. Szerintem az elektronikus mérés alapvető előnye, hogy olcsó, folyamatos és teljes. Olcsó, mert nem kell kérdőíveket összeállítani, kérdezőbiztost betanítani stb. stb. Folyamatos, mert nincs az a kérdőív ami a teljes műsorstruktúrát képes lenne vizsgálni 60 csatornával és folyamatos, ami egyrészt gyors adatszolgáltatást, másrészt a műsor közbeni váltást is érzékeli. Azonban fentartom, hogy egy adott műsor nézetségének mérésére alkalmasabb a kérdéses forma. Nem véletlen, hogy kontrolként soxor használják.
Itt Debrecenben kb. 2 hete volt egy válogatás az egyik bárban, este. Senki nem jelentkezett, egyedül én töltöttem ki egy lapot poénból, de a retekklubos hölgyike nem fogta fel a viccet. Pedig vicces volt.
Mi volt a szar? A műsor ahogyan összeollózta a fellépőket meg ilyesmik, vagy a fellépők akik megpróbálták megmutatni, hogy bár nem profik, de amit tudnak azt nem szégyenlik akkor sem ha / annak ellenére, hogy kinevetik őket...?
Én elhiszem, hogy ezt a műsort kétmillióan nézték. Ha azt állítanák, hogy nyolcmillióan nézték, azt is elhinném. Mert SZAR volt. Hajós összes elhalt műsora jó vót? Jó vót. Nézték milliók? nem nézték milliók. Mert a milliók a szart nézik. Úgyhogy tuti, hogy éppen ez lesz az, ami a leghosszabb életű lesz, de az is biztos, hogy Hajós Úr erre lehet a legkevésbé büszke. Ez az én véleményem. Sajnálom egyébként, nagyon sajnálom, hogy ennyire gáz lett ez a műsor. Nem tudom, kinek a sara, remélem, nem Hajósé.....
DegeneraBocsinka: honnan tudod, h jellem nem mondhatja el a valódi véleményét? sztem ne bocsátkozzunk bulvárlapszintű találgatásokba.
Egyébként pedig úgy gondolom, h nem András tartozik felelősséggel azért a 2milla emberért, hiszen már régen van 1 olyan demokratikusságra kifejlesztett eszköz, amelyet úgy hívnak: távirányító.
Aki nem ismeri, annak no comment, aki meg igen, és nem tetszik, az kapcsoljon el, csak azért ne nézze végig, h utána oldalakon keresztül agyba-főbe fikázhassa a műsort, h milyen szar volt.
Abban maximálisan egyetértünk, hogy csak bizonyos ismeretekkel rendelkezve mondunk véleményt. Ez így normális.
De szerintem a műsorkészítők, szerkesztők felelőssége leginkább az (lenne), hogy a "korhatárhoz kötöttséget" betartsák. Onnantól kezdve szeretném eldönteni én (és még megannyi felnőtt társam), hogy kiváncsi vagyok-e XY pőre hátsóval elszavalt versére, avagy sem. Ha nem, még mindig a távirányítót javasolnám.
Az elsőt mindig mindenből megnézem, hogy tudjam, miről van szó... Enélkül nem hiszem, hogy jogom lenne akár pozitív, akár negatív véleményt megfogalmazni.
A kétmillióhoz pedig csak egy idézetet fűznék, Bubik Istvántól: "Ha én valamelyik tévécsatornán minden este hétkor, élő egyenes adásban letolnám a nadrágomat, és közben elmormolnám az aznapi verset, annak a műsornak is akadnának nézői, méghozzá bizonyosan szép számmal."
Ennél jobban nem lehet megfogalmazni a műsorkészítők felelősségét.
Bocs, elveket feladva egy pillanatra: azt a 2millió embert a kutya sem kötelezte rá, hogy leüljön a tv elé és nézze a műsort, mint ahogy eztán sem lesz kötelező azok számára, akiknek nem tetszett. Javaslatom: kis piros gomb a távirányítón, és tartalmasabb szórakozás keresése. Üdv.