Keep Floyding 2011-10-01 Budapest Bárka Színház Klub helysége
01 Arnold Layne 02 Astronomy Domine 03 Intelstellar Overdrive 04 Set the Controls for the Heart of the Sun 05 A Saucerful of Secrets 06 Cymbaline 07 Careful with That Axe, Eugene 08 Obscured by Clouds / When You're In 09 Fat Old Sun 10 One of These Days 11 Echoes 12 Mademoiselle Nobs
elvileg az flv file-t kettészedtem h.264-es videófile-ra és aac hangfile-ra, de nem tudom őket mpeg4-be összefűzni, pedig az lenne a tuti és nem ez a fosadék flv...
konvertáld. hirtelen nincs ötletem, de sztem a Canopus Procoder tuti megeszi. azzal át tudod tömöríteni MPEG2-be, az pedig Nero Visionnel mehet is DVD-re.
szuperköszönet!!!, meg az előzőért (a hangért) is. Kérdés: ezt az flv-t (dvd-re kiírva) le fogja-e tudni játszani a dvd-lejátszóm, vagy konvertálni kell valamivé?...
jDownloader a tuti megoldás, de a kedvedért feltolom a 300 MB-os 480-as képszélességű H.264 formátumú AAC hangos flv videót a MU-ra. ez a legjobb minőség, ami fenn van a PF youtube oldalán.
A senki (Gáspár Győzike pl.) ne is tátogjon, de aki tisztességben megőszült a szakmában, az tegye csak nyugodtan........... Az ikonok erre valók. Nem vagyok odáig a táncért de amikor ment az a táncos baromság a tudom is én mellik csatornán akkor egyedül Medveczky Ilona táncát néztem meg mert Ikon a szakmában. Nem volt playback de nem is az volt amit anno előadott. Mégis az a pillanat maradt meg bennem nem Keleti Andrea és Pici (no mégis megmaradtak)!!
De a koncert attól koncert, hogy élő. Nekem ne tátogjon senki, az megalázó mindkettőnknek. Ennyi erővel nézhetnék egy koncert DVDt otthon, mert ott is ugyannaz az előre felvett hang jön ki...