Ha nem gond, szivesen csatlakoznek hozzatok, egy kisse megcsomorlottem a DEK-tol! Mivel 16 db tyukunk maradt osszesen a mult evben, ezert ujragondoltuk a parommal a beromfitartast vagy akar tenyesztest. Osszevissza valogatott es rakosgatott, majd korsagoktol halmozott tyukok tartasat befejeztuk. Februarban megszuntetjuk a mostani allomanyt es tiszta lappal inditunk. Es most lenne szuksegem az igazi szakertelemre. A nagy baromfiudvart negyfele valasztjuk. Mivel 4-fele valasztjuk, ezert 4 fajtat szeretnenk tartani. Nekem nagy szerelmem az orpington es legujabban a lazac. N.k. lazacai gyonyoruek. Nem tudom hogy tavasszal ad-e el beloluk, de ha igen, en vevo lennek ra. Poszavinai bubost, australorpot, meg cochint szeretnenk. Tudnatok segiteni, kitol erdeklodhetnenk ez ugyben?
Azt kérdezném nagy tisztelettel hogy az élesztő milyen étrendi hatással van a baromfiknál?Azt tudom vagy húsz féle vitamin és nyomelem van benne.De az alkalmazhatóságával nem vagyok tisztában.
szia nagyon szépek a fekete orpingtonjaid, nekem nagy kedvencem a fekete cochin de több fajta is van példáúl az orpi amelyiknél a fekete színt favorizálom
Sziasztok! Jónás neked vannak eladó törpe cochinjaid? Az ezüst foglyok nagyon tetszenek, de ha babos volna az is jó lenne! Válaszod várom! Üdv.: Csiszár Péter