Én is utálom a " hó, lespoilerezed a Transformers végét, köcsög " -szerű dolgokat, de neked is igazad van. A hatodik érzés csavarja, szerintem a Harcosok klubbjáé is, nagyot üt.
Ha valaki nem olvasta el a spoileres dolgokat eddig, mint MS, szerintem neki is rontana a szórakozásán, ha valaki bespoilerezne.
ha jó egy film akkor bármennyiszer meg tudom nézni, az első megnézés semmivel se szokott többet jelenteni nekem mint a többi
meg hát ügye vannak a filmek amiknek úgyis tudjuk a történetét, ha olvastuk pl a könyvet amiből készültek
sose értettem ezt a "húú micsoda csavar volt benne meg meglepetés" dolgokat... komolyan, akkor ezek az emberek szegények alig tudják értékelni a további megnézéseket? sajnálom őket
Elvégeztem egy kísérletet. A youtube-on megkerestem az első Abrams-film főcímzenéjét, elkezdtem lejátszani, majd letettem a tálcára. Ezt követően nulla hanggal elindítottam a Beyond trailerét. Nos, az eredeti zenével nem is annyira gáz. Remélem, ez a rapzene csak áprilisi tréfa.
Hát mit mondjak. Amíg az ID4 folytatása megdobta az adrenalinszintemet, addig az ST3 inkább lenyomta. Remélem, Abrams nem nyúlt mellé, mert ez a Halálos iramban-stílus nagyon nem illik ide.