Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

B.GY Creative Commons License 2016.10.19 0 0 1731

Az hogy valakit váratnak fél napokat meg hülyének nézik annak semmi köze hogy mit ad-vesz.

Előzmény: azipafaipap (1729)
B.GY Creative Commons License 2016.10.19 0 0 1730

Én pl. évente 10-12 ezer km-t megyek csak.Nem mindenki éli az életét a kocsiban.

Előzmény: azipafaipap (1727)
azipafaipap Creative Commons License 2016.10.19 0 0 1729

Én nem védem a neppereket, csak a csodát ne keresse senki, mert az nincs.

+ Hogyne, mindenkinek mindenhez van joga, csak kár, hogy nem mindenkinek van esze is hozzá - és erről tanúskodik ez az egész fórum is (a pórul járt ügyfelektől az "év dolgozójával" :D :D bezárólag).

Előzmény: pirosalmabumm (1728)
pirosalmabumm Creative Commons License 2016.10.19 0 0 1728

szegény szerencsétlen nepperek, ők csak a körülmények áldozatai. mindjárt elsírom magam ...

valmit azért tisztázzunk: nekem, és mindenki másnak is joga van ahhoz, hogy kevés kilométeres autót akarjak venni. Ahhoz is jogom van, hogy sok kilométeres autót akarjak venni.

Ettől még senkinek nincs joga tekergetni az órát, hanem bűncselekményt követ el.

Előzmény: azipafaipap (1727)
azipafaipap Creative Commons License 2016.10.19 0 0 1727

Jó lenne, ha már végre olyan is véleményezné a céget, aki nem valami bontószökevényt vitt eladni/ment venni. Komolyan. Értse meg mindenki, hogy olyan, hogy valaki évente csak 14000 km-t menjen egy Mercedes CLK kupéval (ahogy egy alábbi TC-s linkben volt), az NAGYON VALÓSZÍNŰTLEN. Sokkal hihetőbb, hogy a dupláját tették meg. Aki elhiszi, hogy a kilométeróra-állás valós, meg is érdemli. Nekem két kocsim van, évente 20-20 ezer megy rájuk, minden megerőltetés nélkül. 

Nem egy cikk van fent a neten, ahol megpróbálják a különböző újságírók megértetni, hogy a magyar ember szívesebben ad ki 3 millió forintot egy 150 ezer km-t mutató (tekert km-es) Passátért, mintsem bevallaná magának, hogy reálisan 300 ezer van benne - holott a reális kilométert mutatóért nem adna ki annyit, pedig ugyanaz a termék áll előtte. A 150 ezer kilométert futott (ez a legtöbb ember lélekhatára) gépkocsi max 5-6 éves.

Aki a hazugságokkal áltatja magát, ne háborogjon. Aki 600 ezerért vesz egy 16 éves kocsit, az meg ne csodálkozzon, ha semmi sem lesz rajta jó. A használt gépkocsik nem új autók. Legyenek akármilyen tiszták, vagy szépek kívülről. És könyörgöm, ha már ennyire nem értenek az autókhoz, akkor vigyenek magukkal szakembert a vásárláshoz. Nem kiflit vesznek, gépkocsit. Csak attól, hogy valaki tud vezetni, még nem lesz szakértő - és a nagyképűségre sokszor ráfizet - lásd a példák százát alább. 

pirosalmabumm Creative Commons License 2016.10.18 0 0 1726

egy pozitívum velük kapcsolatban: amikor mondtam hogy ne hívjanak többet, azóta tényleg nem hívnak.

Előzmény: pumukli 70 (1725)
pumukli 70 Creative Commons License 2016.10.18 0 0 1725

Igen anno 2007-ben jó volt az autó,egy éves 14000 km-el.Egy kisöregé volt,aki már nem bírta vezetni.Fejemhez is verte  aki felmérte a kocsit(utána néztek,hogy tényleg ott-e vettük),hogy nagyot szakítottak akkor az autón,mert nagyon jól vették be az öregtől(gondolták,majd most másodszor is szakítanak rajta :)   )Amúgy amit vettünk volna kocsit beszámítva,annak a lököse lukas volt,de kipróbálásra a motor addig jó volt.Régebbi hozzászólót olvastam,finoman mondva megszívta velük,pár nap után,bekrepált a kocsi,most megy bíróságra,szóval én ezek után,örülök,hogy nem vettem tőlünk.Amúgy ma is hívtak,de már nem vesszük fel a telefont,megdőlt a bizalom :(

forzaitalia Creative Commons License 2016.10.18 0 0 1724

Pumukli70, akkor ezek szerint anno egy jó autót vettetek tőlük? Mert ez is fontos infó lenne. Azt már tudjuk, hogy a felvásárlásban szégyenteljes, amit művelnek.

Előzmény: pumukli 70 (1723)
pumukli 70 Creative Commons License 2016.10.18 0 0 1723

Sziasztok!Na,a minap mi is megjártuk a fóti AAA céggel,de nagyon!Feldobtam  az autónk eladását több  oldalra,melyre 2perc múlva a AAA-tól jött is az érdeklődő telefon.Vigyük el hozzájuk,mert érdekli őket(pláne,hogy annó tőlük vettük meg)Vasárnap volt az időpont,mivel dolgoztunk a többi napokon.Vasárnap 3órát megvárakoztattak a megbeszélt időn túl,és nem tudták az után sem megmondani,hogy mikor tudnak velünk foglalkozni(ez még semmi)haza jöttünk,majd másnap(szabit kivéve)vissza mentünk.Elsők voltunk a forgalmit be is kérték,majd 2óra várakozás után jelezték,ha esetleg nézünk másik autót,jobban beszámítják a mienket(tehát elmentünk nézelődni,hisz úgy is akartunk másmilyen jellegű autót)Nehéz volt találni,mert olyan nem volt amit szerettünk volna,pláne a piaci ártól200-400000-el magasabb árakkal,de egyet kinéztünk.Közben átvizsgálták,kipróbálták a kocsinkat,amire kitünő állapotú és jól megy volt a vélemény...Mi 750-800000-at kértünk volna(beszámítva gondoltuk meg is adják)a kocsi amit kinéztünk:1445000.(rosszabb állapotú mint a mienk,kívűlről)Megdöbbenésünkre kemény 300000adtak volna az autónkért(ennyit ér alapon),mire kértük a forgalmit,hogy megyünk.Erőlködött,hogy küld valakit akivel egyezkedhetünk.Egy menedzser volt,akinél felkúszott az ár 500-ra,majd mikor még mindig menni akartunk már 550-re emelkedett.Felháborítónak találtam az egész helyzetet.így eljöttünk.Negyed óra múlva,még felhívtak,hogy ugye a telephelyen vagyunk,mert adnak az autónkért 600.000-et.Szóval érdekes mód,20 perc alatt dupláját ért az autónk.Természetesen letettem a telefont,ezekkel soha többet nem üzletelek.Borzasztó banda.Az időt sajnálom,de nagyon,mert 8-14,30ig elcseszték a napunkat....Én nem ajánlom őket!!!

Eisenrot Creative Commons License 2016.10.18 0 1 1722

Ekkora fizetett kamu nyáladzást is régen olvastam. Ezer az egyhez a pofátlanul átvert és a "jó véleménnyel" rendelkező kuncsaft; ebből még a hülye is levonhatja a konzekvenciát. AAA a legpofátlanabb, hazug, mocsok, kereskedés; az ég óvjon tőlük mindenkit!!!!!

Előzmény: Michelle139 (1706)
WebNeo Creative Commons License 2016.10.17 0 0 1721

ROFL

Előzmény: Scross (1720)
Scross Creative Commons License 2016.10.17 0 0 1720

De hülye vagy.

forzaitalia Creative Commons License 2016.10.15 0 0 1719

Na, sárok, ez a Michelle beírás nálam is kiverte a biztosítékot. Csak a félkegyelmű nem veszi le, hogy fizetett hirdetés :)

Tisztelt AAA, ezért igazán kár volt !

StakkaBoo Creative Commons License 2016.10.13 0 0 1718

Ezt a szart...

ritka átlátszó...

B.GY Creative Commons License 2016.10.13 0 0 1717

Bőven van a használtautó.hu-n autó.Nem kell velük foglalkozni.

Előzmény: Banita74 (1716)
Banita74 Creative Commons License 2016.10.13 0 0 1716

Szerintem egy nagy kamu a weboldaluk.... Több mint egy hete kerestem 500 körül kicsi munkábajárós, szaladgálós olcsó autót... kiválasztottam 500-700 ezerig 12 db-ot, felhívtam őket a 12-ből 3 volt még meg,pont akkor adták el a többit.... és láss csodát, most több mint egy héttel később még mindig ott van mind a hírdetéseikben... azóta is hivogatnak mert mondtam, hogy kp-s vevő lennék, menjek be," majd csak találnak valamit számomra". Mondtam nekik, 700-ig erre ajánlottak 1,2 milkáért :)

B.GY Creative Commons License 2016.10.07 0 0 1715

Vad Katalin nem hiszem hogy C3-al járna :)

Előzmény: lautnermark (1713)
B.GY Creative Commons License 2016.10.07 0 0 1714

Csak lampionok,szalagok az egész terület felett.Olyan mint a nagycirkusz,csak több a bohóc benne :)

Előzmény: ss1978 (1709)
lautnermark Creative Commons License 2016.10.06 0 0 1713

Ha a Michelle nick név Michelle Wild-t takarja, akkor elképzelhető, hogy ilyen kedvesek voltak hozzád.

WebNeo Creative Commons License 2016.10.06 0 0 1710

LIKE :D

Előzmény: pirosalmabumm (1707)
ss1978 Creative Commons License 2016.10.06 0 3 1709

Hát nem tudom de nekem is gyanús ez a story .

Az aaa autó minden kollégája , kedves , segítőkész stb .

Van pár érdekes szó ebben az írásban pl a hozzáfizetés 😂 

Az milyen szó ??

Nehezen tudom elhinni hogy egy használt citroen c3 - as eladása akkor nagy szám lenne az aaa autónál hogy még a nagyfönök is kijön pacsizni az új tulajdonossal .

Hadjuk már ezt a maszlagot !!

Pompom lányok , piros szönyeg , francia pezsgő nem volt az átadásnál ??

Gyenge pr cikk volt .

Bitu79 Creative Commons License 2016.10.06 0 0 1708

Van benne valami...Egy pöppet átlátszó ez a sok nyálas rizsa :D

Előzmény: pirosalmabumm (1707)
pirosalmabumm Creative Commons License 2016.10.06 0 2 1707

csak ezért regisztráltál hogy ezt megoszthasd? igazán kedves.

az akcentusod még írásban is olyan tótos...

Michelle139 Creative Commons License 2016.10.06 -3 0 1706

Sziasztok!

Olvasván a sok negatív véleményeteket a cégről, Nekem ezzel ellentétben csupa pozitív véleményem volt, minden időről amit ott töltöttem a cégnél.

Felhívtam a központi telefonszámot,mert autó vásárlás volt a cél nem is akármilyen autó :) Citroen C3!!

Paramétereket nem nagyon tudtam megadni, hisz egy cseppet sem értek az autókhoz csak vezetni tudom.

Kedves fiatal ember elmondta a telefonba, hogy van több C3 is a fóti telepen érdemes kimenni, hátha tudok majd választani, én közöltem, hogy szerelővel mennék, mivel nem értek hozzá mit kell néznem stb.

Rendben ezt meg is beszéltük egyeztettünk időpontot, amelyen én pontosan megis jelentem.

A Recepción egy fiatal kedves Úriember fogadott, aki kért egy kis türelmet míg befejezi a gépelést,én megvártam nagyon boldogan, hisz lehet hogy tulajdonosa lehetek egy autónak :) 

Amint befejezte hozzáteszem max 2 perc volt...

Megkérdezte miben segíthet, erre én a szerelőmmel az oldalamon mondtam, hogy C3 at keresünk, de egyeztettünk időpontot egy kedves kollegájával,ezután elkérte a telefonszámom bevitte a rendszerbe majd mondva, hogy folyamatba tett. Mondom ez remek :) 

Kérdezte milyen autó, milyen évjárat, milyen szín, mennyi km... Én csak fogtam a fejem... Mondtam neki tudom, hogy nem új autót veszek... Menjünk ki nézzünk körül a telepen nekem bele kell szeretnem az autóba.

Így is lett kijött velünk mutatott kettő C3 at amit kivittünk próbaútra!!!

És egyszercsak megláttam a 3. C3 at és mondtam, hogy nekem ez!!!!

Ez kell!!!

Kipróbálhattam ezt is nagyon nagy élmény volt nem is olyan öreg és gyönyörű belsővel egy használt autóhoz képest!

Szerelőmmel beszélgettek aztán kitértek rá, hogy megnéznék emelőn is az autót, mégcsak erre is volt lehetőség!!!

Szerelőm átnézte rábólintott, beszéltünk pár szót négyszemközt, majd szóltunk az Úriembernek, hogy térjünk az anyagiakra!

Kijött hozzánk a váróterembe a főnöke váltottunk pár szót és gratulált az új autómhoz!!

Rettentő boldog voltam, hogy lesz egy autóm ami csodás :)

Az fiatal ember kiszámolta nekünk az átírás költségeit, majd mondtam rendben akkor azt is intézzék önök, hisz ugyanannyit fizetnék érte máshol is de így nem kell szaladgálnom!!!

Fél órás várakozás utalán behívott minket egy kedves hölgy az irodába, ahol elmondott mindent, kötöttünk biztosítást casscot is köthettem és hagytam foglalót az autóra amit másnap átírnak és el is vihetem a fennmaradó összeg kiegyenlítése után!

Kezet fogtunk majd távoztunk az irodából, fiatal embernek hálásan megköszöntem a segítségét :)

Másnap hívott egy kedves hang, hogy átvan írva az autó és bármikor tudok érte menni, 3 órán belül ott is voltam ekkor egy kedves ismerősöm kísért el!

Recepciós kishölgy mondta hogy fognak szólítani a hozzáfizetés miatt, ez kb 10 percre rá be is következett, majd a recepciós hölgy átadta a forgalmit és a szükséges papírokat és szólt a kollegának, hogy adja át az autót!

Kollega hozta átadta én meg Boldog voltam és örültem nagyon:) 

Tehát nekem csak jó véleményem van a cégről, kedvesek segítőkészek voltak nagyon, professzionális személyzet!!!!

Javasolni tudom a AAA Autot mindenkinek!!!

Szép napot :) 

Bitu79 Creative Commons License 2016.10.06 0 0 1705

Kemény 3000-3500 ft-ja bánta a cégnek...

Bitu79 Creative Commons License 2016.10.06 0 0 1704

Így-így

Előzmény: B.GY (1702)
átvert5 Creative Commons License 2016.10.06 0 0 1703

sajnos nekem nincs jó tapasztalatom aaa kereskedéssel .inkorrekt tájékoztatás és átverés egy szavuk sem fedi a valóságot. Soha többet nem veszek autót innen .mélységesen csalódott és átverve érzem magam.senkinek nem ajánlom kivéve ha lerobban rossz műszaki állapotú autóra vágyik.

B.GY Creative Commons License 2016.10.05 0 2 1702

Egy 100 asért én is hazavittelek volna :)

Előzmény: keny07 (1700)
forzaitalia Creative Commons License 2016.10.05 0 0 1701

meglátjuk, mennyiért teszik ki az Alfát és főleg azt, hogy cserélik-e a kuplungját! De ezek szerint veled nem voltak inkorrektek.  Én most majd figyelni fogom a hirdetéseiket.

Előzmény: keny07 (1700)
keny07 Creative Commons License 2016.10.05 0 0 1700

Hali,

Én tegnap jártam a Fóti telepükön, kicsit vonakodva, de többszöri megkeresésükre bevittem az eladásra kínált 159-es Alfámat.

2 milliót kértem érte mivel viszonylag egyedi TI felszereltségű, és a nagyobb 2.4 Jtd 210 Le motorral van szerelve, telefonba a hölgy (sablon szöveg): "Amennyiben az autó olyan állapotban van mint a képeken, megadják a 2 milliót amit kérek érte".

Délután 5 fele érkeztem meg, a recepciós hölgy közölte, hogy négyen várnak előttem minimum 1,5-2 óra a várakozás. Mondom mind1 több is veszett Mohácsnál sétáltam egy kört a telepen aztán leültem várni. 1,5 óra múlva egy fiatal srác jött megnézni a kocsim, körbefotózta, kipróbálta utána közölte elküldi a képeket Prágába és majd ott árazzák be az autóm.

Eltelt a fél óra és megjelent egy nevetséges 1.7 milliós árral, kértem vissza egyből a forgalmit, de erre mondta beszélnie kell a "Managerével". Eltelt még negyed óra megjelent 1.8 millió lett az ár, mondtam neki ez még mindig nem 2 millió amit a telefonba mondtak, végül egy "Manager" jött be 1.9 milliót ajánlott mivel a képeken nem látszottak a kisebb sérülések, és a kuplung cserére szorul. Ebben igaza volt, úgyhogy 1.9 ért otthagytam, elkérte a papírjaimat és újabb fél órás várakozás következett.

Pozitívum!!!!:

Miután otthagytam az autóm egy sofőr hazavitt Tatabányára, nem hiszem hogy sok kereskedés bevállalná ezt. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!