Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Szia, épp most végezzük a közvélemény kutatást Pilisben lakó emberkék körében, hogy ott is esett e. Mert ugye nem biztos, de nagyon úgy néz ki, hogy dobnunk kell a projectet a következő péntekre. Még lebegtetjük a kérdést délutánig.
Bükkmarcin Nati első lett én hatodik, elég túrázósra vettem a tempót, nyűgösen fejfájással keltem. Első gondolatom az volt el sem indulok, de aztán győzött a lelkiismeret és a tekerni vágyás, így hol izomból hol nézelődve pihengetve mentem. Idén már nem indulok maratonon, max TT-n és az általunk szervezett túrákon. Szeretném már egy kicsit élvezni is a természetet, nem csak megszakadva végigszáguldozni a gyönyörű tájakon :)
A verseny lényege, hogy párban kell menni, a térképen kijelölt különböző pontértékű pontokat kell megtalálni. Ez szombaton 6 órás tekerést, vasárnap pedig 4 órás tekerést jelent. Ja és a lényeg, hogy az időn belül melyik csapat gyűjti be a legtöbb pontértéket. A résztvevők száma limitált, 1000 fő. :)
Orsi, Butch és Paul eredményeit követhetitek napról napra az alábbi linken:
A végén szívesen lecsatoltam volna a lábujjam.Borzalmasan fájt.El van törve a jobb lábamon az egyik.De a fájdalomért kárpótolt az ,ahogy élvezte a versenyt!Néha még hajtott is,hogy gyorsabban!Persze a nyelvem akkor már a földön járt.
Megértem, az volt a legjobb rész :) Mondjuk első látásra nem tünt olyan mélynek mint amilyen volt. Én lábletétel nélkül mentem végig és mindkét lábam boka fölött ért a vízbe, azaz lehetett vagy 40 cm. mély néhol :) Frissítően hatott, és a cipőm is hamar megszáradt a dög melegben :)
Elég jól bírtam,bár tegnap egy kicsit kész voltak a lábaim!Most először volt ilyen terepen!De mivel ilyen jól bírta jön a folytatás.Ha nem jön semmi közbe akkor a Dynamora is viszem.
Hali Speti! "Sajna" versenyzünk, nem tudunk ott lenni.
Berud: azt hiszem téged láttalak. A pici ott ült hátul és te épp toltad fölfele. Néhány srác mögött haladtam el én, és azt hiszem a párod elől állt és épp visszafele nézegetett. :) Hogy bírtad erővel ezt a nagy súlyt? Rendszeresen szoktad vinni a kicsit terepre?
Nem unatkozott!Inkább jól szórakozott!A nagyon rázós részeken letoltam!Sajna a patakátkelést nem csináltuk meg mert a hídra irányítottak minket!Morgott is rendesen érte a kisfiam!
Gratula minden Virágnak a Balaton régión elért helyezésekért!Meg mindenki másnak is!Én is indultam.Pontosabban indultunk.Én vagyok az aki a legfiatalabb versenyzőt vitte magával a háta mögött!Három és félévesen ügyesen végigülte a távot!Ha véletlen lenne valakinek képe rólunk és ha szépen megkérem elküldené nekem e-mailben? berud@citromail.hu címre.Előre is köszönöm,ha van.Üdv.
Nem felejtjük el! Hiszen ő volt a közép táv abszolút női győztese, akit esélyem se volt utolérni! Sajnos ezt ott helyben nem mondták be (szokás szerint). Szóval nagy gratula neki is!