Dehogy nonszensz. :-) Minden autó 25-30%-ot veszít az eslő évben, majd minden további évben kb 15-20%-ot. Minden autó amortizálódik. Kivétel nélkül.
Ha valamit nem lehet eladni, az nem az értéktartás függvénye, hanem a sznobizmusé. Van akinek ingyen sem kellett volna az a Kalos. :-) Más pedig lehet, megfizette volna tisztességesen az árát.
:)) Szerintem egy de.il... :) Amikor először láttam a Merci reklámot, néztem, hogy egy Merci reklámban, hogy szerepelhet egy ilyen kis nyomi csávó, akin úgy áll az öltöny, mintha éretségizni menne... Aztán esett le, hogy ez az Alonso és szegény kreatívnak ebből kellett kihozni valamit! :))
Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyikőtök tapasztalta-e már a környezetvédelmi hibát jelző lámpa kigyulladását, és ha igen, akkor milyen szerelési, szervíz vonzata volt?
Az autónk egy Renault Megane Classic, 2001-es évjárat, 1,6-os, 16 szelepes verzió.
(ezt csak így zárójelesen, ma délután igényeltük meg a klubtagságit, örülünk is, hogy felfedeztük ezt a kis klubot, jelzem, az autó még 1 hete sincs a mi tulajdonunkban, gyorsak voltunk :) )