Azért ez így ebben a formában nem igaz. Nem is értem, mire alapozod ezt. Vagy a bukásnak drukkolsz? Megkérdezhetem, hogy miért?
Lehet nem egyetérteni a projekttel, lehet ötletelni, de drukkolni valaminek a bukásához szerintem a legnagyobb gerinctelenség, amit el lehet képzelni. Szép magyar mentalitás mindenesetre.
Igen! A vasútas azzal dolgozik ami van. Mozdony,bizber,pálya,kollégák. Nem válogat,magában morog de megy mert menni kell! Hozzáadja szívét-lelkét és ettől lesz az egész olyan,civilek számára,utolérhetetlen! Szolgálat! "Este legyen,baj ne legyen!"
"Szili nem teheti be a kerekeit, mindent elkövetünk, hogy le legyenek tiltva".
Látjátok, milyen jó is az, amikor egy kretén így bukik el szépen, csendben. A vasutat azonban sikerült jól elb#nia.
No de, történelem:
Balatonfüreden ma reggel eddig idegen és eddig elképzelhetetlen hangok fogadtak: a VV450 légsűrítô (önálló) hangja, aztán a szellőzők beindulása.
Az ember szereti az életét, ezért sose mondaná azt, hogy nem szeretné megérni, ami az északi parttal történt vasútügyileg, de az biztos, hogy az öröm és a mosoly kettős és ironikus.
Egyúttal örülni kell neki, hogy az előzetes hírekkel ellentétben nem büntetik azzal a környék utasait, hogy kizárólag a fapados elővárosi motorvonatok járnak Füred felé.
A nyári kínálat mindenesetre (Füredig) példás lett, tovább még lenne mit rajta csiszolni.
A pillanat mindenképpen történelmi, még ha nem is minden olyan jól alakult abban a történelemben no.