Keresés

Részletes keresés

kicsirigó Creative Commons License 2002.09.10 0 0 269
Péter! Most le kellett másznom a kötélről miattad..
Emlékem símogat majd, mint sziklát a tenger!
Most pedog visszamászom a hokedlire...
Előzmény: nyugatinyúl (268)
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.09.10 0 0 268
zoli! Ha meghalsz, ki simogatja a hasamat ezentul???!!!
Ancsyka Creative Commons License 2002.09.10 0 0 267
Sziasztok!
Végre itt vagyok én is, őszinte leszek, annyit írtatok, hogy nem bírtam végigolvasni (ez így jó!) 2 oldalnyi kimaradt, így most nem vagyok teljesen képben, de majdcsak belejövök.
Mi is ez a Süsü izé? Ha van még szerep és megtűrtök, szóljatok! Ja és ne csináljunk belőle horrort, éppen elég bajt csinálnak Emesének így is azok a nyúzott dögök!
Emese: remélem, rendben hazaérkeztél, és jól vagy! Nekem már semmi bajom... nem is volt. Na jó, ez túlzás. És Vica biztosan őszintén írta, amit írt! Szerencsés vagy, sokan örülnének az ilyesminek...
Péter: igaz, az idén sajnos nem a Te kiscsoportodba kerültem, de ráérő idődben (már ha van ilyen...) nekem is írhatsz verset, szívesen olvasom! És sok sikert az új helyen! A tábor témája nagyon tetszik, ez a néprajzos! Már csak azt kéne kitalálni, hol is legyen.
Nándi: (a nickedet képtelen vagyok megjegyezni...) félre ne értsd, amit az előbb Péternek írtam, a Te kicsoportod is KIRÁLY volt, mint szerintem mindenkié, hamár mindenki KIRÁLY, ami így is van.
Vica: csábíts ide minden székely táborost, minél többen legyünk! Nálatok még mindig 15-én kezdődik a suli? Remélem, nem, kész kitolás lenne! :-) Ha találkozol Both Bettivel (Anikó barátnője) kérdezd meg tőle az emailjét, mert amit megadott, nem működik. Köszi.
Fecó: már nemtom, mikor is lesz a koncerted, mingyár visszamegyek, oszt megnézem, oszt ha jó, megpróbálok elmenni, én nem vagyok szenya, rajongó már inkább.
Mindenkinek: sok puszi, és minden jót az új tanévben, új helyen, újonnan elkezdődő szürke hétköznapokban stb.!
Ancsa
Előzmény: kicsirigó (259)
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.09.10 0 0 266
hu, nem gondoltam, hogy pont a Süsüvel inditom be a forumot, egy nap alatt annyit irtatok, mint eddig összesen... Betegre röhögtem magam, es mar mozog is a kis agyamban egy süsü rokkopera, ariakkal, ezen munka közben bekülünk majd ki Fevcoval, pedig meg össze se vesztünk, bezzeg, ha megkapja a levelem:)))
Agi, hol es mit irjunk ala? Testekszer a szerzöparos szignojaval, csak neked, a kiralylany jobb orrcimpajaba?
Feconak irunk egy szerepet, lesz egy lantos a varban, aki Süsü baratja, együtt adjak a szerenadot a kiralylanynak, a dada patkanya nyomhatja a refrent. Mennem kell, remelem, holnap is ennyi olvasnivalo lesz.
SZIA MESI, IRJA` emilt!!!
Vegre egy sikerelmeny: Emese rajtam keresztül jutott a forumra...
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.10 0 0 265
Én már menthetetlen vagyok!!! Az éhező afrikaiak, a fázó eszkimók, az izzadó arabok... Hát lehet így élni? El is vonulok, hol egy kötél... csá!
Előzmény: cibkat (264)
cibkat Creative Commons License 2002.09.10 0 0 264
Na nehogy öngyi legyél már itt nekünk. arra nekem van okom. Bezár a számtek terem. Átrohanok a könyvtárba. Ha van hely, jelentkezek, ha nem, akkor holnap. Addig kigyógyulni a depiből, drága!
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.10 0 0 263
Oly kilátástalan a világ, annyi keserűséggel teli az élet, ti meg itt jöttök a fórumotokkal...
Előzmény: cibkat (262)
cibkat Creative Commons License 2002.09.10 0 0 262
Gondoltam hátha jönnek mások is. jóvanna. ha nem akarod...
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.10 0 0 261
Minek?
Előzmény: cibkat (260)
cibkat Creative Commons License 2002.09.10 0 0 260
Jóllaktam, bevásároltam, barátnőztem. Mindenki ide!
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.10 0 0 259
Elájulsz, oszt' boncolunk!
Bacsa, mint Torzonborz király jó lenne? (emlékeztek, a szomszéd vár ura, egyszer megtámadta a Süsüék várát is)
Előzmény: F.Ági (258)
F.Ági Creative Commons License 2002.09.10 0 0 258
Rendben jó lesz Emese a dadának persze ha ő is beleegyezik. Csak a patkányok ne legyenek a kezében mert akkor hogy fog engem elkapni mikor elájulok??
Előzmény: kicsirigó (256)
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.10 0 0 257
Mennyit eszel Kata?
Előzmény: cibkat (253)
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.10 0 0 256
Villámlott? Itt továbbra is szakad a hó! Egyébként szevasztok! Szerintem Emese legyen a dada, az oly kedves szerep. Dadus, kezében egy nyúzott, fagyasztott patkánnyal... Legyen inkább horror!!!
Előzmény: F.Ági (255)
F.Ági Creative Commons License 2002.09.10 0 0 255
Itt most akkorát villámlott, hogy megszólaltak a kocsiknak a riasztói! Egy ideig még nem megyek akkor haza a koliba.Jöjjön mindeki ide!!!!!!
F.Ági Creative Commons License 2002.09.10 0 0 254
Menjél nyugodtan!Négy után nem tudom itt leszek-e még de majd meglátjuk. Jó étvágyat. Elküldtem a leveled, és az smseket is. szia
cibkat Creative Commons License 2002.09.10 0 0 253
Na hun van már a válaszlevelem? Mi lenne, ha én most elmennék reggelizni-ebédelni, megnézni a holnaputánszül barátnőmet és négy után visszajönnék. Akkor már biztos a többiek is jobban ráéprnek. és ne mondja Feco, hogy menjünk chat oldalra szobázni, mert itt a suliban le vannak tiltva a chat oldalak.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.10 0 0 252
Nekem ma egy órám volt arra sem mentem be. Nem kell elkapkodni. Megpróbálom az smst.
cibkat Creative Commons License 2002.09.10 0 0 251
Ha nálad működik a 777sms (mert itt nem) akkor csipogj rájuk. De szerintem szerencsétlenek dógoznak. Hány órád volt ma? Nekem négy. Ez a legkeményebb napom.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.10 0 0 250
Megkaptam írom a választ! Többiek vajon merre?
cibkat Creative Commons License 2002.09.10 0 0 249
Már ott is van a levél. Vigyázz, még meleg!
cibkat Creative Commons License 2002.09.10 0 0 248
király, hogy itt vagy. akkor éhenhalhatok. 236. válaszát elküldöm e-mailben.
cibkat Creative Commons License 2002.09.10 0 0 247
Senki? Akkor elhúzok ebédelni. Rámcsörögne valaki, ha itt lesztek? Köszi.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.10 0 0 246
Szia Kata én itt vagyok,a kérdésem még mindig a 236.
cibkat Creative Commons License 2002.09.10 0 0 245
Sziasztok! Ki van jelen? Üdv Emese!
F.Ági Creative Commons License 2002.09.10 0 0 244
Sziasztok! Éljen Emese megjelenése! Egyre többen leszünk ez nagyon jó! Van még egy csomó szerep a Süsüben amit kioszthatunk..
holdsugár Creative Commons License 2002.09.10 0 0 243
Sziasztok!
Hát... Szépet termeltetek a hétvégén. Ahogy olvasgattam, biztosan nagyon jó volt a hétvége. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni veletek. Remélem lesz még alkalom a találkozásra. Nagyon jó munkát és jó hangulatot kívánok mindenkinek a mai naphoz. Én többet ma nem tudok írni, mert egész nap rohangásznom kell a fősulin.

Üdv és jó levelezést!
(Amúgy július óta én is Süsüt hallgatok!)

Ági

antalmese Creative Commons License 2002.09.10 0 0 242
semmi, csak epp a biologia es kemia labor is az en felsegteruletem lett ujabban (jelszo: fo a sokoldalusag), a patkanykakat pedig a biologia elokeszitoben talaltam fiokhuzogatas kozben
szosz ebbe a fura jelszoba, nemcsak megjegyezni nem tudom, hanem ugy tunik, begepelni sem...mar ketszer dobott ki, ujra probalkozom
Előzmény: kicsirigó (241)
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.10 0 0 241
Hurrá, megjött Emese! Kár, hogy kimaradtál a tegnap délutáni fórumból, eléggé belehúztunk. Persze valószínűleg már elolvastad tegnapi termésünket. Szerintem ma is csak délután fogunk belehúzni... Addig hajrá vákumcsomagolt nyúzott patkányok! csak azt nem értem mi köze ezen állatok porhüvelyének a fizikához?
Előzmény: antalmese (240)
antalmese Creative Commons License 2002.09.10 0 0 240
Szep jonapot mindenkinek!
Elokerultem, egy egesz hetig ures az iskola, igy annyit ulhetek a gep elott, hogy csak na! kozben remenykedem, hogy vegre rendbeszedik a gepet az en fohadiszallasomon is....
Vica, van ketto darab jo hirem fizikaora-ugyben
1. egeszen biztos, hogy nem Bokor Tibi fog tanitani, bar nem artana a XII. B-nek a katonas fegyelem :-)
2. aki atveszi az osztalyotokat: egy nalam fiatalabb, ugyesebb, okosabb, talpraesettebb tanarno (ha nagyon akarsz hazudozni-hizelegni, akkor erre a helyes valasz: olyan nincs is)
Ha 'leneniztel', akkor viselj el egy sor bolcs tanacsot:
- nem kell rogton az elso oran kozolni a tanarral, hogy nem erdekel, amit mond es hogy utalod az egeszet, ugyis rajon az elso negyedoraban
- jo, ha az ember lanya igyekszik erdeklodo kepet vagni, mikozben bamul elore, ez sokat javit a tanar kozerzeten, es tudod, a visszacsatolosdi itt is mukodik :-)
- a harmonika-modszer nem a legelonyosebb, idoigenyes az elokeszites es konnyen leleplezheto, azota mar sokat fejlodott a technika, erdemes uj dolgokkal is kiserletezni
Hulyeseg felreteve: minden naagyon szep, minden naagyon jo itt (elvegre amerikanus oskola), de nagyon hianyoztok, kinek fogok en kiabalni itt?? ket szerencsetlen oram van hetente, de olyan gyerkocokot fogtam ki, hogy meg sem mukkanak egesz ido alatt , minden utasitast szo nelkul vegrehajtanak...
udvozleteim, elvonultam vakuumcsomagolt, nyuzott patkanyokat rendezgetni (ez nem vicc)
antal, a fo-kemcsomosogato

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!