Nem hittem hogy eljön az az idő amikor mindegyiken megvan a gyári első löki, duda, kilincsek, üléshuzatok, egyéb ritkaságok.....de végül csak eljött :)
Szép a huzat nagyon, de szerintem valahogy piros autóba nem illik a zöld huzat, kicserélném barnára vagy szürkére vagy pirosra. A zöld meg mehete a zöldbe.
A bordó hármasom annyira azért nem lett szép, a nagy kánikulában kissé narancsos lett mert köpködött a pisztoly. Dehát mit várjunk egy gagyi kis kompresszortól és egy piacos pisztolytól, ráadásul egy jogász kezében :D
De játszósnak jó, legalább nem kell félteni. Viszem majd a nyári tuningfesztre a másik átfestett zöld kettessel együtt, ezekkel fognak pózolni a csajok...remélem :)))
Használd a higító+kromós egyveleget óvatosan, ahogy embi csinálta régebben.Amúgy ezek a mostani kromók, ami szagából ítélve talán egyszerű körömlakk tisztító aceton nem csinál nagy galibát.
A hosszú hétvégén letüsszentettem bordóra a játszós 86-ot, mert bordó hármasom nincs. Volt egy fehér kéderem régről, azt raktam rá hogy különlegesebb legyen, hisz létezett ilyen gyárilag abban az évben. Kerekek maradtak eredeti festéssel.
Ezt a kettöt itt kínálták írtam neki azt írta vissza 110000 a kettö utána meg a vaterán kinlódik 25 ért ha azt mondja 60000 akkor megveszem de így biztos jobban járt:)))