A véleménydiktatúra kicsinálta a Tiffán Borászat Facebook-oldalát
Bő egy órája szólította fel követőit a Lemondok a Fideszről Facebook-csoport, hogy pontozzák le a Facebookon Tiffán Zsolt fideszes politikus borászatát azzal az üzenettel, hogy
"Nem veszek Tiffán-bort, amíg Tiffán Zsolt bocsánatot nem kér a nőket bántó kijelentései miatt."
Tiffán, Ákos üzlettársa...
Tiffán az egy hete tomboló Kövér-Ákos-ügyben megszólalva hiénákhoz hasonlította azokat, akik kritizálni merték Kövért és Ákost a nőket lealacsonyító kijelentéseik miatt.
Az akció sikeresnek bizonyult nem várt eredménnyel járt*, mostanra elérhetetlenné vált a Tiffán Pincészet Facebook-oldala.
A magam részéről annyit mondanék a rögvest kibontakozó vita elé, hogy a véleményszabadság kétirányú utca:
Tiffán Zsoltnak (Kövér Lászlónak, Kovács Ákosnak) ugyanúgy joga van bunkónak lenni, mint a vele egyet nem értőknek kritikai véleményekkel elárasztani az oldalát.
Vagyis úgy vagyok ezzel, mint egy Bayern-Real meccsel: én csak a jó fociért szurkolok. Hajrá, mindenki! Diktáljanak véleményt!
*Pontosítás 19:36: A Lemondok a Fideszről adminjai szóltak, hogy - ahogy írom is - ők csak negatív értékelésekkel akarták elárasztani az oldalt, amit szerintük talán pont maguk Tiffánék tettek ezután elérhetetlenné. Ők maguk amúgy a Tiffán pincészet oldalának eltűnése után ki is posztolták, hogy ők maguk úgy vélik, Tiffánnak is joga van a véleményéhez, céljuk pedig nem az oldal eltüntetése volt.
Egy faszságot nem értem, miért nem lehet ezt tényleg kinyilatkoztatni ? A férfinek nincs többé ilyen feladata, hogy eltartsa a nőt, és miért nem lehet az összes ingyen élő plázacicát elzavarni dolgozni ? Komolyan srácok, én mint férfi (kicsit plázacicatulajdonos is) kurvára nem fogok bánni. Ne szépítsük, valóban minden férfi erre az emancipációra vágyik, csak nem mondjuk ki. Tehát otthon ülő asszonyok, gyereket be a bölcsibe és mars dolgozni ...HAJRÁ !
Vége a különbségeknek, szedjétek össze magakatokat, és HAJRÁ !
Tehát igazuk van a libsiknek, Ákos faszsága a férfire hárítani azt, hogy eltartsa a nőt, miközben a nő otthon kolbászol (munkát mímelve) a gyerekklel . Kurvára semmi értelme ennek, be kell adni a bölcsibe/oviba, és mars az asszonynak is dolgozni. Így van, ha emancipáció, legyen emancipáció és ha kamionsofőr/bányász/butorpakoló munkát kap, akkor se feledje ezt a kötelességét.
Onnan veszi, hogy jó ideje a Vodafone a kormányzat és az államigazgatás mobilszolgáltatója, nem a Telekom. A Telekomnál már nem volt olyan szerződés, aminek a felmondása érezhető gazdasági következménnyel járna. És amit mégis fel tudnának mondani, pár mobilinternet-előfizetés, az év végével, pár nap múlva úgyis lejár.
Egyet nem értek még...ebben az egészben. Ákos implicite kinyiltatkoztatta, hogy a férfi feladata eltartani benneteket, amivel egyébként én kurvára nem értek egyet. Na de akkor most tisztázzuk, ti így gondoljátok vagy sem? Mert ha nem, akkor teljesen rendben vagyunk, én is ugy gondolom mint ti, hogy bőven befér még a házimunka mellé egy másodállás, de akkor legalább ezt szögezzük le.
Ha egy nőt érdekel a súlyemelés, akkor mi van? Ne tegye, mert az nem "női szerep" vagy mi? Van valami biológiai tényező, ami kimondja, hogy egy nő pl. nem emelhet súlyt?
Van. Méhsüllyedése lesz, mert a természet a női kismedencét nem a súlyemelésre teremtette.
De kb így van minden férfias dologgal, amibe a nők , engedve az önmegvalósítás trendjének, meggondolatlanul belemásznak.
És aztán ezekből a családokból nőnek fel azok a dolgos fiatalok, akik a versenyszférában dolgozva megtermelik az államkassza fedezetét, vagy a közszférában működtetik az államgépezetet.
A Quaestornak annyi köze van hozzá, hogy ezzel az Ákos tereléssel nem arról beszélnek a népek, meg a többi lopkodásról... A Voda 2014-15-ben elvitte a szerződést, közbeszerzésen, lett is belőle purparlé, mert egyes díjai a bekerülési ár alatt vannak...a 2016-ot nem tudom pontosan, de azt megírták az újságok, hogy lejáró szerződésekről van szó. Ilyen szerződéseket meg nem szokás az év vége előtt két héttel meghirdetni, tárgyalni és szerződni...
Nem tudom, milyen németekről hadoválsz, van benne némi pénze németeknek, de nézd meg mennyi pénze van benne magyaroknak a részvényeken keresztül...ezeket akarod a kormánnyal tönkretetetni...milyen magyar vagy te?
Miért kellene erősebbnek lennie? Ha verseny, akkor csak az ellenfélnél kell erősebbnek lennie.
Azért, amiért nekem el kell viselni hogy szőrösödik a mellkasa te zseni. Értem, hogy a homoszexuális liberális oldalnak ez normális, de értsétek meg, hogy NEKEM NEM. De ha már mindenáron ő akar a szőrös pasi lenni, akkor (még ha nem is vagyok buzi) legalább az esélyt adjátok meg nekem, hogy elhitessem magammal, hogy én vagyok a nő, ok? Mert azt., hogy szőrös, mély a hangja, büdösebbet és nagyobbat szarik mint én, közben meg én csavarom a befőttes üveg tetejét, egyszerűen összevazar abban, hogy ki/mi is vagyok én.
Vagy szerinted az nem lehet, hogy egy nő mondjuk akarjon karriert építeni, utazgatni, kicsit élni és közben gyermeket is vállalni meg családot alapítani?
Utánna meg azon sírni, hogy nem bírja a családot és a karriert együtt. Ti tényleg full hülyének néztek bennünket. Leszarjuk mit csináltok, csak utánna a siránkozást (nektek milyen kemény) kurvára nem akarjuk hallani. Csináljátok mindkettőt, vagy legyetek karriereisták, szerintem minden férfi leszarja (max nem benneteket fog választani, ha családot akar). Csak a műsor (tudod amit utánna nyomtok a Cosmolpolitan-ban, hogy milyen kurva nehéz dolgokat is van), nem érdekel senkit.
Egyébként visszatérve, ha a pasi nem tart el benneteket az a bajotok, ha meg eltart az...nektek tényleg semmi nem jó, és így valóban ne nagyon várd, hogy normális pasi szóba áll veled.
Ákos elment nyaralni. Ha nem azzal tér vissza, hogy rendes magyar polgárként alaposan beperelte a T céget, úgy élni fogok e logikus gyanúmmal: Nyaralása alatt a T cég bőségesen megvesztegette.
Semmi nincs basszus, de akkor erősebb is legyél mint egy pasi ... mert az abszurd, hogy milliót ölünk a kokszodba, közbe meg nekem lecsavarni a befőtt tetejét !
Már bocs, de miért akarják mindig a férfiak megmondani, hogy a nőnek mit kellene éreznie?
Semmit sem kell érezned, de tényleg. Egyébként valahol én sem értek egyet Ákossal, mert szerintem is menjen a nő, oszt keressen többet mint a férj (sokkal jobban tetszene ez az elvárás, mint az Ákos féle megoldás). A gyerekvállalás egyébként engem egyáltalán nem motivál, tehát kurva jól megleszek,ha az asszony dolgozik és sokal többet tesz be a közösbe mint én....legyen inkább ez az irányelv. Megfelel ?
Már bocs, de miért akarják mindig a férfiak megmondani, hogy a nőnek mit kellene éreznie?
Én szeretek tanulni, karriert építeni és függetlenül is megállni a lábamon. A férfiaknak még nem tűnt fel, hogy mi is ebben a világban élünk, tehát minket is ugyanúgy érdekelnek a tudományok, művészetek, a technológia vagy a gazdaság? Vagy szerinted nekünk nincs agyunk és kielégít bennünket a mosás-főzés takarítás? A gyereknevelést se tekintsük már úgy, mint egy 60 évre szóló, 0-24 órás feladatot, ami kitölti egy nő életét. Ha egy nőt érdekel a súlyemelés, akkor mi van? Ne tegye, mert az nem "női szerep" vagy mi? Van valami biológiai tényező, ami kimondja, hogy egy nő pl. nem emelhet súlyt? Minket nem érdekelhet a hegymászás, a barkácsolás és hasonló "férfias" dolgok? A férfiak között is van, aki szeret sütni-főzni, gyerekekkel foglalkozni vagy éppen balettozik. És akkor mi a franc van, miért ne érdekelhetné és csinálhatná? Az ember NEM TUDJA irányítani, hogy mi érdekelje vagy foglalkoztassa, ez a dolog magától jön, belülről.
Az "anyaföld" és a "súlyemelő" között nincs átmenet? A "magasztos istennő" és a "tinilány kinézetű negyvenes" között sincs? Olyan beteg, eltorzult világképetek van a nőkről, hogy nem is csodálom, amiért nem jut nektek egy normális sem. Vagy szerinted az nem lehet, hogy egy nő mondjuk akarjon karriert építeni, utazgatni, kicsit élni és közben gyermeket is vállalni meg családot alapítani? A karrier nem azt jelenti, hogy anyuka felsővezető a multinál és napi 15 órát dolgozik, az is karrier, ha valaki pl. két nyelven beszerző 180 ezerét reggel 8-tól délután 4-ig.
Ti olyan hülyék vagytok, hogy az néha fáj. Folyamatosan nyomjátok ezt a negyvenéves gyermektelen nő dumát, holott az átlag magyar nő 30 éves kora körül szül, sokan még előtte. A gyermektelen negyvenesek tábora hozzájuk képest baromira kicsi. Úgy tesztek, mintha a mai magyar társadalom súlyemelő, spermabankos 40 évesekből állna....
De az egész cikke hosszabb, ez csak egy részlet. Sánta Ötödik pecsétjét veszi a szájára a főgonosz, persze anélkül, hogy egy fél szót megértene belőle.