Kedves BEAG rajongók! nem tudom hova forduljak az egy pár BEAG bifrons hangfalammal, melyeket eladni szeretnék. Sajnos gyerekeim már nem "vevők rá. Én fiatalon csak ezt hallgattam. komolyzenére kiváló. Nem tudom mennyire eredeti, vajon a hires Isophpnok vannak-e benne (szétszedni nem akarom, hátha valaki felismeri) de sztem igen. Azt szeretném ha hozzáértőhöz kerülne aki megbecsüli, és elkótyavetyélni sem akarom
Дорогие уважаемые, укажите пожалуйста ссылку на размеры акустики, колонки с динамиками. Басовые колонки с двумя динамиками HX 512 / A были установлены в комплекте с усилителем BEAG AEX250
Dear dear, please select the link to the dimensions of acoustics, speakers with speakers. Bass speakers with two speakers HX 512 / A have been installed in combination with an amplifier BEAG AEX250. Thank you
Kedves Kedves, kérjük, válassza ki a linket a méretei akusztika, hangszórók hangszórók. Bass hangszóró két hangszóróval HX 512 / A már telepített kombinált erősítő BEAG AEX250. köszönöm
Дорогие уважаемые, мне нужен излучатель бумажный диффузор к динамику ВЕАГ НХ 512/А. Магнит и корзина имеется. Для меня главное его отремонтировать, а не купить.
Dear dear, I need a paper cone transducer to dynamic VEAG HX 512 / A. Magnet and a basket there. For me the main thing it repaired.
Kedves Kedves, szükségem van egy papír a kúp átalakító dinamikus VEAG HX 512 / A. Mágnes és egy kosár van. Számomra a legfontosabb dolog javításra szorul.
Dynamics BEAG HX 512 / A views and possible repair.
I am a representative RUSSIA I want to know the technical parameters of the dynamics BEAG HX 512 / A for its restoration. Since torn Diffusers. Thank you all.
Dynamics BEAG HX 512 / A nézetek és az esetleges javítás.
Én vagyok a képviselője OROSZORSZÁG Azt akarom tudni, a műszaki paraméterek a dinamika BEAG HX 512 / A a helyreállítás. Mivel szakadt diffúzorok. Köszönök mindent.
Nemrégiben hozzájutottam egy AUDIO AK 703 típusú erősítőhöz 1957-ből, illetve egy AUDIO AV 602 erősítőhöz ha jól gondolom, ez 58-as. Az AK 703-asról még csak fényképet sem találtam az interneten, viszont legalább a kapcsolási rajz fönt van. Igazából nem vagyok a téma hozzáértője. A kérdésem az lenne, hogy mit érdemes ezekről tudni, illetve ha valakinek van működőképes példánya, akkor mik a tapasztalatai vele. Illetve milyen értéket képviselhetnek ezek most? a 703-as komplettnek tűnik a hálózati csatlakozó és az elején lévő visszajelző műanyag fedele kivételével, a 602-esről viszont hiányoznak a potmétersapkák, illetve a bekapcsoló billenőkapcsoló is valamint a két műanyag fedél (a piros és a fehér).
Az orosz kollegának az ae 782/a erősítő kapcsolási rajza kellene, de olyan, amiből megállapítható a trafó bekötése is. Fel tudná valaki ide tenni?
De mégjobban érdekelné olyan kapcsolás, ahol a 782/a trafót EL 34 vagy 6L6 hajtja meg. Nincs véletlenül valakinek ilyen? (Én egyszer kaptam Tunermantól, de ahhoz most nem tudok hozzáférni)
ТО Fész86 Jó napot kívánok. Én vagyok a Rossii.Takoy kérdés, van transzformátorok TH782,TK782/ Meg lehet-e látni a vázlatot a usilitelya.Mozhno mail jriy18@mail.ru C уважением Юрий.