“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
jaja, főleg irigy, hogy én nem vagyok egy konzumidióta, aki beledöglik, ha nem rendelkezik a legújabb kütyükkel és nincs minimum egy színes-szagos LCD vagy milyen tévé a vécében is... DDDDDDDDDD
Ezért nem értem... sztem a feminizmus csak kommunista lehet. Nem értem, hogy fér össze a Fidesz ideológiával... De nem akarok senkit sem megszólítani ezzel... De ilyen (enyhén szólva) érdekes világnézettel meglehetős ritkán találkozni...
14 évesen anyám odaállított a kenyeres teknő elé , amiben három kocsikeréknyi kenyérre való volt előkészítve , és azt mondta : tessék bedagasztani !
Még a nemlétezőmön is folyt a víz mire kész lettem , de nem könyörült rajtam .
...és tudod milyen hasznát vettem sok-sok évvel később a taxis blokád idején ? Az egész városban nem lehetett kenyeret kapni , én meg tepsiben sütöttem (aztán meg alig bírtam a gyerekeimet leállítani annyira ízlett nekik a langyos , frissensült kenyérke) .
Az ellenzék újabb színjátékba kezdett, most összekulcsolt kezekkel, ÖNKÉNT feküdtek le a padlóra, miközben megpróbálnak sírni és nemzetközi sajtótájékoztatót akarnak tartani. Természetesen a balhé és a nagyobb hírverés miatt mentőt is hívtak, de egyelőre egy elmegyógyászra lenne szükség.
Az ellenzékiek természetesen mártírrá akarnak válni, és megpróbálják megtéveszteni az embereket, valamint a nemzetközi sajtót.
Egyelőre ennyire futja nekik:
Az élő videóban amúgy Bangóné megpróbálja elsírni magát.
Női szemmel a 400 óra túlóra nem túl biztató. Sem az, h 3 év, mire kifizetik, sem az, ha apu/anyu távol van a családjától. Sehogysem fér bele a fene nagy feminizmusba...
De nem tudod mekkora méreg , mikor az emberlánya órákat vacakol valamivel , és bár finom a végtermék , de nem látszik rajta . Pedig nemcsak fincsit , hanem kívánni valót is szeretne az ember asztalra tenni .