Barátosném! Nem kell tovább keresnünk a jakuccis szilvesztert, Janiknál megtartjuk! :-)))) Kiváncsi vagyok milyen találmány, mindenképpen a Janikkal lesz tetsztelve. :-))) Majd beszámolok vasárnap, lehet, hogy még fényképeket is készítek, ahogy Janik egy szál fürdőgatyában, bugyborékok közepette habzik. :-)))))) Már alig várom. :-)))
Cintinek vége a lovastábornak, így levezetésképpen holnap elmegyünk a vidámparkba, jön barátnőm is. Kell egy kis adrenalin. :-))) Csütörtökön azért még visszamegy Cinti 1 napra a táborba, mert patkolják a lovakat és azt semmi pénzért nem hagyná ki. :-))
Barátosném! A fagyasztó tartalmát leellenőrizted? :-)) Egy-két májacska lapul-e még benne? Persze kizárólag Geocskának elkészítve, mi meg majd esszük az összeaszalódott szendvicseket. :-))) Ugye Janik, te is így gondoltad?:-))
Egy autós szép laposra vasal egy kakast az országúton. Felveszi a dögöt, és beviszi a közeli házba: - Asszonyom, nagyon sajnálom, de elgázoltam a kakasát! Mindent megteszek, hogy pótoljam a veszteséget. - Rendben van, menjen hátra az udvarba, a csirkék már nagyon türelmetlenek.
15 Dkg kockára vágott sonkát kapott Geó ma vacsira! És utána vettem észre, hogy a konyhában a hűtőt leengedtem reggel és nem csuktam be az ajtaját szokás szerint, de egy pár kolbi ( Papi és Qunike kedvence ) és pár cucc benne maradt! És egy szál kolbász eltünt!!!!!!! Azaz délután míg dolgoztam Geó megette :((( Szőröstöl bőröstöl.
Klári! A kolbász bőre kijön Geó gyomrocskájából?
Közben Anita hozott átt egy Peny reklámújságot, benne a pezsgőfűrdőmatrac a kádba! Meg automata wc ülőke! Az ülőkéről való felkelés után magától csukódik le a teteje! :)) 10-étől vasárnaptól lehet megvenni!
Most Geó kinn van a lépcsőházban de olyan büdiket elenged, hogy lehet kinn hagyom éjszakára! :))) Még jó hogy nyitva van a szomszédasszony ajtaja is és van egy kis szellő! Meg gondolom ő is érzi! :))
Holnap meg Anita és Cintia mennek a vidámparkba egésznap, én meg dolgozhatok!
A parancsnok beszélget a katonákkal, hogy kinek mi a szakmája. Van asztalos, esztergályos, kőműves, aztán egyszer csak talál egy matematika tanárt. - Maga ért a matematikához? - Jelentem, igen! - Akkor mondja meg, mennyi háromszor tizenhét! - Ötvenegy! - Ejha! Hogy tudta ilyen gyorsan kiszámolni? - Hát nagyon egyszerű volt. Háromszor tíz az harminc, és háromszor hét az huszonegy. Ebből már csak az következik, hogy huszonegy meg harminc az ötvenegy. - És maga mondja, hogy ért a matematikához? Nem egyszerűbb lett volna az, hogy ötven meg egy az ötvenegy?
Sorozáson: - Mondja a nevét, kérem! - Céjna Géza - mondja halkan és szerényen a kérdezett. - Mondja mérgesebben! - kiált rá a sorozó parancsnok. - Céjna Géza, ilgum bulgum!
Nem is volt későn :(((( Azért mert te a tyukokkal fekszel........ A buli nem volt rossz , mindenféle grillhusok voltak , és nekem pedig saláta ... De közel sem volt olyan fini mint amit te rendeltél nekem :)))))))
"Frappáns ötlet volt drágám, hogy a koszos zoknidat az asztalon tárolod. Így mindig szem előtt van, és biztosan nem felejtem el kimosni."
"Milyen kedves Tőled, hogy felhajtva hagyod a WC ülőket, így megspórolsz nekem egy mozdulatot, amikor ki akarom sikálni."
"Milyen figyelmes Tőled, hogy nem emlékeztetsz állandóan a koromra! Bezzeg a bunkó kollegáim egy rakás virágot adtak szülinapomra. Alig bírtam hazacipelni. Nincs is ennyi vázánk. Meg jó, hogy minden este legurítasz egy pár sört, így az üres üvegeket vázának használhatom."
"Mar megint színjózan vagy, hányszor mondjam még, hogy sokkal aranyosabb vagy egy kis szalonspiccel? Sipirc a kocsmába, és 4 féldeci előtt haza ne gyere nekem, mert nem foglak beengedni."
"Légy szíves hangosítsd fel a tevét, hogy a konyhában is halljam a meccset!"
"Már megint frissen borotválkozva bújsz hozzam? Hányszor mondjam még, hogy nincs férfiasabb a két napos borostánál?"
"Teszed le rögtön azt a porszívót? Romba döntöd az illúzióimat. Ilyet csak homokosok tesznek, ráadásul megmelegszik a söröd, amit most töltöttem ki...."
"Kérlek, meséld el újra, hogy fogtad el tegnap a Lajos betlijét azzal a zseniális trükkel!"
"Imádom, ahogy szellentesz, mikor mellem bújsz, mert érzem, hogy mellettem igazán tudsz lazítani egy feszültségekkel teli, nehéz nap után!"
Hálistennek korán lefeküdtünk, olyan jó lecsót ettünk! :)) Szerencsére már a Tv-röl is leszokunk, semmi jó nincs benne. Mostanában meg a Hiradót se tudom megnézni, hisz még akkor is sétálunk illetve a végére érünk haza. Nembaj még 3 hét és nézzük a Barátok közt! Addig spórolunk a villanyszámlával, és legalább nem hülyítenek a rengeteg reklámmal.
Nem is volt erős a lecsó nekem se, de Geónak se! :)) Én tettem volna bele még egy kis füstölt szalonnát is! :)) De sajnos így is elfogyott! Pedig előtte vacsiztunk!
Üdvözöllek a kis családban Cintia! :)) Szépek a lovak és természetesen a képek is!
Igen kedves Klári látom, hogy hazaérkeztél. De mikor????? meddig volt a kimaradás? :))
Ui: Cinti most hovamész hogy vége a lovas tábornak????
Hát először is örülök hogy itt látom végre Cintit :))))
Drága Jánosom , a te legnagyobb szomorúságodra mondanám hogy szeencsésen hazaértem , 2 perce , :))) Látom a nyuvasztás nem hagyott alább szerencsére :)))
Azt elfelejtettem leírni, hogy az első három képen Izán lovagolok, az utolsó kettőn, pedig Rablón. Rablón jobb lovagolni, mert vele gyorsabban lehet ügetni, Iza meg lassú csiga. :-)
Ma is taliztam a Janikkal, de most nem történt "baleset". :-))) Lehet, hogy már fuldokol szegény, adtam neki jó erős lecsót. :-)) Remélem Geocskával nem kóstoltatja meg. :-))
Íme pár kép a lovastáborból, nagyon jól érzi magát Cinti, de fáradt is. :-)
A rendőr kifog egy aranyhalat, aki közli vele, hogy ha visszadobja, akkor teljesíti három kívánságát. A rendőr gondolkodik, majd így szól: - Legyen egy söröskorsóm, amiből sohasem fogy ki a sör. Máris ott terem egy sörrel teli korsó a kezében, elkezd belőle inni, de a sör csak nem fogy belőle. Ekkor magára önti az egészet, és a korsó még mindig tele van. Erre megszólal: - Ez tök jó! Kérek még két ilyet!
Kocika a legjobb ha minnél hamarabb kezded el a hajfésülést. Kozmetika ráér 4-5 hónapos körül. A fürdést nem kell sokszor, és hamar elkezdeni. Ráér félév múlva is majd 1-2 havonta. Persze a tisztasági mosakodást mindennap! :)) Énszerintem!
jó acart már itt szenvedtem egy jó ideje áááááááááááá
Klárika felétek mi ujság?
Lenne egy kérdésem felétek?
kiskutyát mennyi idős korában kell elkezdeni kozmetikázni, fésülés, fürdés stb:?
elvitték a kicsikéimet nagy nehezen most,hogy elmentek mindenki keres addig meg nem is hivtak .
de mindegyik hálistennek nagyoon jó helyre ment ezt a kicsikét meg meghagyták a család férfitagjai egy igazi kis kujon már levette a lábukrol a fiukat.
Klári aztán ne olyan későn gyere haza! Minimum 21 óra! Okés, :)))
Nem szabad kimaradoznod sokáig!
Janik
Két kandúr beszélget: - Képzeld tegnap felcsíptem egy kellemes kis cicust. - És? - Hazavittem a padlásra, közben simogattam selymes, fehér bundácskáját. - És? - Leültettem a kanapéra. - És? - Megkínáltam egy kis meleg tejjel. - És? - Ha azt láttad volna milyen szexisen lefetyelte a kis nyelvével. - És? - Végigfektettem a kanapén. - És? - Átöleltem szorosan. - És? - És akkor elmeséltem neki hogyan heréltek ki.