Szia érdekelne, hgoy megvan-e még a kocsi, ha igen hány kilós gyerekig jó, illetve, hgoy az alábbi hordozóval kompatibilis e? ill ha lehet érdekelne még kép róla?
Eladó egy újszerű állapotú Quinny Zapp sportbabakocsi "Forest" (sötétzöld) színben! Összehajtva rendkívül kis helyet foglal, az anyósülés előtti lábtérben elfér (Mérete:69 x 27 x 30 cm)! Ideális utazáshoz, autóval, buszon, vonaton, repülőn, sőt kerékpáron is. Az első kerék bolygósítható, így a babakocsi nagyon könnyen manőverezhető. Egyszerűen összecsukható és könnyű szerkezetű (6kg). Tartozékok: napfénytető, esővédő, hordozó táska, adapterl! Újszülött kortól a Maxi-Cosi Cabrio, Maxi-Cosi Citi vagy BeSafe iZi Sleep hordozóval kombinálva használható. EN 1888 bizonyítvány (európai uniós biztonsági normáknak megfelelő babakocsi) Új ára közel 60.000,-Ft!
amúgy egyébként az 1 gyerekeseknek is sztem, (legalábbis akinek ilyen állandóan ölben, karban lógó gyerekei vannak, mint nekem : )) én is mindent megtanultam 1 kézzel, könyökkel, lábbal, térddel csinálni : ) aztán ahogy nő a gyerek, visszafejlődik eme tudomány : )
hmm? egyik egyik oldalon másik másikon :) (de a babakocsit én max, az autóba emeltem be, nem lépcsőztem vele) amúgy az ikreseknek néha kinő még 1 keze :) vagyis MINDENT megtanulnak megcsinálni 1 kézzel, és most, hogy csak 1 baba van, elég egyszerűnek látom az életet :)
Te, és 2 gyereket hogy vettél a karodra? : ) Vagy az ikreseknek kinő még 2 kezük? : ))) de ez itt off : )) Túlélőcsomag nekem is összekészítve pihen, csak fel kell kapni, és mehetünk.
ikerkocsi igen. Azt tuti összelehet, mert elég sokszor csak 1 kezem volt :). OK. ilyet én is mindig viszek, ráadásul most már 3 gyerekre valót :) de a pelustáskába nekem minden befér ill. nekem van a kocsiban egy "túlélőcsomagom" amiben állandóra ott van 1 adag váltás mindenkire ill. pelus, popsitörlő miegyéb :)
Pedig a duosport az ikres bkocsi, nem? Furi, h azt össze tudtad csukni, a szimplát meg mi nem : ) Ja, mi mindenhová úgy megyünk, mint a málhásszamár, autóval is : ) az én gyerekeim tuti akkor kakálják/pisilik össze, hányják/isszák/eszik le a ruhájukat, amikor nincs nálunk pótruha : ) ú.h. mindenhová viszünk inkább, akkor nem lesz baleset : ) még anyóshoz is, aki 10 háznyira lakik : )
Bocsi, de nekem még soha egyetlen Gracomat sem sikerült (és másnak sem a környezetemben, férjnek sem) egy kézzel összecsukni... pedig volt 3 db, 2 Citisport (az egyik még megvan) meg egy Sterling. Ú.h. nekem ez marketing-szövegnek tűnt, h egy kézzel csukható... De biztos mi vagyunk ufók : ) (Meg általában ha mi mentünk, megyünk vhová, az alja úgy meg van pakolva, h esélytelen lenne gyereket ki, kocsit összecsukni : ), lehet h ők is így mennek) Hordozó: azt én is 1x raktam rá a nagybabakocsinkra, pedig direkt olyat vettünk, mint a bkocsi (az nem Graco volt, hanem Hauck).
Nem értem a problémát. Anyuhoz babakocsival mész vagy autóval?
A gracok ált. 1 kézzel csukhatóak (nekem duosport volt), gondolom ez is az, gyerek karra, babakocsi összecsuk, liftbe berak, gomb megnyom és már fenn is vagytok, nem??? Hordit sűrűn rokod a babakocsira? szempont az is tényleg? (csak mert én összesen 2 szer vettem ki az autóból)
Ha már nem kell hordozó (6 hós kortól kb., amint a baba ülni tud) Graco Citisport : ))) (azt ugyanis nem tudom, h a hordozó csatlakoztatható e rá, emlékeim szerint nem.) Tök keskeny, lentebb az én nickem alatt találsz képet róla, sajna csak gyerekkel együtt : ) az tuti befér minden liftbe. Ja, és könnyű is, tehát ha elromlik a lift, le is tudod hozni/felvinni egyedül. A háttámlája majdnem vízszintesig dönthető fokozatmentesen, szóval akár kisebb babát is bele lehet rakni alkalomszerűen... (vagy mindig - mondjuk én újszülöttet nem tennék bele, de egy 3 hónapost már simán : ))
Tudna nekem valaki segíteni. Nekem egy Graco Quatro Tour babakocsim van, ami nagyon szuper, de ha az édesanyámékhoz szeretnék menni NEM FÉR BE A PANELHÁZ LIFTJÉBE! Így eléggé körülményes látogatóba menni, mert egyedül nem tudok felmenni. Nézegettem a Graco Mosaic babakocsit - a hordozó miatt muszáj megint Graco, illetve esernyőkocsit szerenék - de vajon ez befér a liftbe, elvileg kisebb, de gyakorlatilag???
De ha már minden kötél szakad hajlandó vagyok kompromisszumot kötni valami más márkával, csak férjen be és ernyőre csukható legyen.
Ha van valakinek ilyen jellegű tapasztalata kérem írjon!
Nekem is lenne pár dolgom eladó, először is, két babakocsink, amit már nem használunk:
Az egyik egy Graco Quattro Tour, melynek jellemzői:
-Újszülött kortól használható -a babát szemből is bele lehet fektetni -a naptető, teljesen átfordítható, hogy láthassuk az újszülöttet -újszülöttszűkítű fejpárna a legkisebbeknek -súlya üresen 9 kg -tartozék a gyári lábzsák és (nem gyári) esővédő -karfája nyitható, levehető. -ital, és játéktartó a babának és mamának -180 fokban, 4 fokozatban dönthető -első kerekei bolygósíthatóak -ötpontos öve tetszés szerint 3 pontosan is hasznáható. -egy kézzel összecsukható -összecsukva magában megáll -a bevásárlókosara igen nagy (talán a legnagyobb) -a bevásárlókosár lenyitható, így ha fektetve van a kocsi háttámlája akkor is lehet ki-be pakolni
Hibája, hogy a lábtartója megkopott (tipushiba)
A kép nem a mienkről készült, igény szerint fotózom és elküldöm. A színe ilyen mint a képen!
Iá: 25.000, (új ára 66 és 69e Ft között mozog)
A másik egy Iglesina Espresso, mely a következő tulajdonságokkal bír:
-NAgyon könnyű, mindössze 6kg. -tartozék a gyári lábzsák és esővédő -karfája bármelyik oldalról nyitható, levehető. -150 fokban, fokozatmentesen dönthető -első kerekei bolygósíthatóak -ötpontos öve tetszés szerint 3 pontosan is hasznáható. -egy kézzel összecsukható -összecsukva magában megáll -tolókarja állíthatő
Egyetlen hibája: A naptetőt egy kicsit kiszívta a nap, így egy hajszállal világosabb mint a babakocsi többi része.
Iá: 22.000 Ft (új ára 50e Ft-nak megfelelő euro volt)
Segítségre lenne szükségem, ezért fordulok Önökhöz! Pierre Cardin szervizet keresek, vagy olyan üzletet ahol alkatrészek kaphatók PC922-es babakocsihoz. A napokban ugyanis eltörött a tolókar a kocsi jobb oldalán... Köszönöm!
Ja... és végül eladjuk a szüleimnél lakozó Peg Perego Classic kocsinkat (4 kocsi azért kicsit sok 1 babához)
20e pénz, marha jó állapotban van.
Ez a kocsi szerintem nem belvárosba való (ld. nem bolygósíthatók a kerekei), tömegközlekedni meg se próbálnék vele viszont szerintem semmi sem tud elromlani rajta, extra jó a rugózása, helyi sétákhoz rossz terepre stb. tökéletes.
Van hozzá egy hatalmas mózes (mi ezt használtuk utazóágynak) és sportülés (azt soha nem használtuk de akitől vettük az is csak néha amikor belerakta az autós hordozót )
(amikor elutaztunk 4 napra akkor ezt vittük utazóágynak - a szobában elaltattuk benne a lányom, utána felmarkoltuk a mózest és rápakoltuk a vázra aztán eltoltuk a göröngyös terepen az egyik étterembe, ott leparkoltuk az asztal mellett, abban végighorkolta amíg mi kajáltunk, aztán vissza a panzióba, kocsiról mózes leemel ... Lilla pedig az egészből semmit se vett észre:)
Szóval göröngyös utakhoz, terepre ideális kocsi - ja, és nagyszülőkhöz altatáshoz (nálunk egyébként ez volt még a funkciója nagyritkán ... ahhoz tökéletes volt)
Sajnálom ezt a kocsit viszont egyrészt benne áll a pénzünk másrészt foglalja a helyet. Jobb lenne az itteni utakra mint az új kocsi de egy 20e-s kocsit soha nem tennék a közös tárolóba. Max. ha egyszer jön egy kistesó akkor megpróbálok levadászni valami hasonlót az első néhány hónapra.
(van hozzá lábzsák meg a mózesre is valami védő izé télre, nyáron meg be lehet állítani szellőztetősre és a háttámlája is megemelhető, a sportülés mindkét irányba felpakolható, a kerekei leszedhetők, a kosár is kiszedhető, a váz könnyű)
Én a kismamáson voltam még talán nyár elején, engem zavart a túl nagy kínálat és az, hogy nem voltak kiírva az árak így mindig kérdezni kellett (többszáz eladónál és eladónként sok holminál lehetetlen vállalkozás) ráadásul sokan drágán árulták a cuccokat az olcsókat meg nem találtam meg mert már nem volt kedvem kérdezősködni... (néhány jó dolgot azért én is kifogtam pl. tündéri keresztelőruhát meg aranyos bodykat). Babakocsiból keveset láttam, azok is leharcoltak és drágák voltak. (én anno a keresztelőruha és az ergo kenguru miatt mentem ki-így nem kellett postáztatni, kipróbálhattam és még egy mesekönyvet is kaptam mellé ami postán át már nem járt volna- így végül megérte mert 100%-os sikerrel jártam:)
Nagyobb gyereknél ha játékot akar venni az ember viszont valszeg megéri kimenni, nagyon jókat láttam kint - mondjuk az árakat nem kérdeztem.
Én jó és olcsó babakocsit eddig a babaszobán találtam (ott korrekt árak vannak) a babaaprón (ott is) és talán a Vaterán is korrektek az árak. A teszvesz árai nekem néha nagyon elszálltak. Asszem az Expresszen is akadnak jó hirdetések. Szerintem sokkal sanszosabb apróhirdetésben kocsit találni mint a börzén - de egy próbát megér - csak kényelmes cipőben kell menni...
Ki lehet fogni jó dolgokat jó áron a börzéken, sztem érdemes kimenni! Én is ott adtam el az egyik babakocsinkat, hordozót. És mindig sokmindent vettem is : ) (monnyuk bkocsit még soha, de ruhát, játékot (nagyobb méretűt, komolyabbat is) igen) A lényeg sztem, hogyha utálod a tömeget, akkor inkább ne menj, vagy csak 10-11 óra fele, ha szerencséd van, találsz neked megfelelő dolgokat még, de ha nem zavar a tömeg, akkor igazából korán érdemes menni, és tülekedni.
izé... érdemes rákeresni valami külföldi tesztoldalon...
A Jane-ról eddig elég megosztott véleményeket olvastam, a kocsik viszont marha jól néznek ki. A mózesről eddig csak rosszat olvastam (ld. mózesként TILOS eleve bekötni, ülésként meg egyáltalán nem biztonságos)
(a mózes bekötését eleve a KRESZ is tiltja meg iszonyú veszélyes és felelőtlen dolog... elég egy nagyobb fékezés és a gyerek gerincének annyi... a hordozóvá átalakíthatóság nagy ötlet csak állítólag iszonyú instabil és kényelmetlen a babának)
Sziasztok!
Első gyermekünket várjuk januárra és lasan meg szeretnénk venni a babakocsit.
„Egyetlen” probléma, hogy gőzünk nincs milyet vegyünk. Most kaptunk egy ajánlatot egy használt Jané Mátrix Powertrack típusra.
Használtan de igen jó állapotban 60e Ft, ez kb. fele az új árának. Ez egy háromkerekű modell, felfújható nagy kerekekkel, kivehető mózessel, ami bébihordozóvá is alakítható.
Van valakinek tapasztalat az ilyen típusokkal kapcsolatban? Maga kocsi nekem külsőre tetszik, de egyrészt nem ez a fő szempont másrészt pl. én attól félek egy kicsit, hogy a gyerek kinövi a mózest, mielőtt ültetni lehet… Valós veszély ez?
Előre is köszönök minden ötletet, jótanácsot.
Üdv’
Almera