Keresés

Részletes keresés

JPBemondó Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45443

"a 2006. okt. 23-i Bp-i ünnep brutális szétveretése"

Ünnep? Ahol hidat foglalnak? Ahová tankkal mennek? Ahol orbán kizárólag csak a kormányt fikázza ünnepi beszéd gyanánt? Ahová nem átallja Martenst odarángatni pusztán ugyanebből a célból?? Neked van pofád ezek után ünnepről beszélni???

Előzmény: breien (45439)
lopikula Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45442
Őszintén csodállak, hogy még mindig nem adtad fel.:-))
Előzmény: Törölt nick (45438)
lalá Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45440
-Annak a "kintnek" kicsit rossz a lelkiismerete, mert '56-ban meg azt gondolta, hogy Szuez fontosabb. Meg, hogy Ivánnal nem jó bajuszt kötni. Szóval kompenzálgatnak kicsinyég.
breien Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45439
kedves Láma.

Azt a gondolkozásmódot szoktam pellengérre állítani, ami ezt a nemzetet ebbe a mostani kilátástalan helyzetbe hozta.

Amiért eddig mindíg kiálltam, s most is azzal magyarázható, hogy arra neveltem a gyermekeimet, taníttattam őket, hogy tisztességes munkával, tudásuk fejlesztésével érvényesüljenek az életben.

Nos, amit GyF. és a mostani kormány mívelt mindezt teszi tönkre.
- minden tettükkel eddig azt tudatosították, hogy minnél jobban átversz másokat, annál jobban érvényesülhetsz az életben. /ezért, fölösleges volt a gyermekeimet taníttatnom. - erre írtam többször, hogy nekik már a "taxisgyuszi" is túlképzett - /

- ami még ettől is arcátlanabb volt részükről, az a 2006. okt. 23-i Bp-i ünnep brutális szétveretése. Próbáljátok már megérteni, még számomra is meglepő volt, hogy a nemzetközi megitélése 1956-os magyar forradalomnak mennyire pozitív volt. Évtizedekig azt hallottuk, hogy "bűnözők" menekültek el 56 okt. után Magyarországról, finomabb megfogalmazásban, diszidensek. Mindent mondtak róluk itthon, csak jót nem. 2006-ban, az tűnt fel, hogy 1956-al kapcsolatban, mindenhonnan, állami vezetők köszönetet mondtak a magyar nemzetnek, hogy olyan embereket adtak a befogadó országnak, akik nagyban hozzájárultak a befogadó ország sikereihez. Nem ezt hallottuk itthon róluk, ötven éven keresztül. Amikor kinn tartózkodtam, s szűk körben elismeréssel nyilatkoztak egyes emberekről azt véletlennek tartottam. Mára tudatosult bennem, hogy 1956. magyar forradalma nemzetközi szinten milyen nagyra becsült, s az igazi értékét csak most értettem meg. Mondj nekem kérlek tisztelettel még egy olyan eseményt az elmúlt száz évben, ami ilyen elismerést váltott ki ennek a nemzetnek, nemzetközi szinten? Mond, miért kellett ezt a nemzetet olyan brutálisan megfosztani ettől a kis büszkeségtől 2006. okt 23-án Budapesten?

Nektek nem szülőhazátok ez az ország?

Nektek nem jelent büszkeséget, amit igen nagy véráldozatok árán vívott ki ez a maroknyi nemzet 1956-ban? / nincs szégyenérzet Horn Gyulában azért, mert 2006. októberében egy német lapnak úgy nyilatkozott, hogy "bűnözőktől tisztította meg pufajkában 1956-ban Budapestet"? /

Mond, milyen értékrend szerint tudjátok elfogadni, hogy a legbrutálisabban verték szét Bp-en a nemzeti ünnepet méltóképpen ünnepelni akaró embereket?

Mond, mi lehet nektek annyira fontos, hogy ennyire aljas eszközöktől sem riadtak vissza azok, akik erre utasítást adtak?

Azért követelem a nemzetközi kivizsgálását 2004. 05. 01-től az egész "kormányzíti" tevékenységnek, mert a demokrácia legalapvetőbb értékét, az embert, az emberi méltóságot alázták meg brutálisan Budapesten. Ez, már több mint egy nemzet meggyalázása, ez emberiség elleni bűntett / külföldi turistákat, tudósítókat válogatás nélkül vertek szét rendőri ruhába bujtatott szadista állatok /

Próbáljátok már megérteni, hogy a demokráciában, nemzeti ünnepen, a nép-nek is joga van ünnepelni, nem csak egy szűk kiválasztott elitnek. ezt akadályozták meg a lehető legbrutálisabban 2006. okt. 23-án Budapesten.
Előzmény: Törölt nick (45438)
méregkeverő Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45437

csak azért, hogy elrontsam!!!!

Már nem is bolsevikmentes!

Előzmény: Törölt nick (45431)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45436
Nácimentes? Itt vagy nálatok?
Előzmény: olivera (45434)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45435
Danke, sehr gut! Wie immer.
Előzmény: artisan (45433)
olivera Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45434

Biztos jó, azért műveled folyton :P

Nácimentes jóestét :)

Előzmény: Törölt nick (45430)
artisan Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45433

Wie geht's ?

Powersystem Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45432
Addig nem menj má el amíg el nem mondod hogy én mikor fenyegettelek meg, mert napok óta ez b..a a csőrömet :-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45431
Kellemes bolsevikmentes estét mindenkinek!
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45430
Jó provokálni?
Előzmény: malaclopo (45422)
breien Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45429
a 33 847 hsz-ben leírtam kérdésedre aválaszt,
amit a 45 143 hsz-ben kérdeztél.

Remélem, ebből kiderűl, hogy nem komcsizni szoktam.
Csak amit 1980-as években nem tudtam megvalósítani, azt mind a mai napig nem teszik számunkra lehetővé.
Ha a kezdet kezdetén agyonvágják a vállakozókat "sarcolják", sőt mindent megtsznek azért, hogy akadályozzák őket, akkor miből akarjátok TRi ezt az országot működtetni? a konvergálásról ne is álmodjatok.
Erre mondtam már többször, hogy a mostani döntést hozóknak a gondolkozásmódja alkalmatlan arra, hogy az ország érdekében megvalósítsák a szükséges reformot.
Már eleve nem is úgy kezdtek hozzá.

bocs, de most dolgozni kell mennem.
Előzmény: Törölt nick (45426)
lakol3 Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45428
ja, csak most olvastam el a ne hazudj!-at, te retkes disznó.
gumimacy67 Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45427
Miért csak 2004.05.01-től kezdődően kell a nemzetközi vizsgálat? Egyáltalán nem értem a dátumot...
Előzmény: breien (45423)
lakol3 Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45425
"Tudod, 2006. okt. 23-án Debrecenben félretettük az egyéni sérelmeinket, s méltóképpen, méltóságteljesen emlékeztünk 1956. áldozataira, s a forradalomra."

Debrecenben könnyű. Ott már 86-ban közmegegyezés volt, csak még senki nem tudta. De az eredmények ezt mutatják. (ld Kósa polg.vezetése, az ellenőrzés biztosítása a helyi MASZOPNAK> , működik a város.)
Előzmény: breien (45423)
lakol3 Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45424
malaclopo - ez jó....erről pont egy cigányos vicc jut az eszembe... :)

1. kénének tények, mielőtt MASZOP szendvicseket böfizel, de arra is, hogy most nem így van. Maancusnak belinkeltem néhány tanulmányt, tájékozódj.

2. a fidesz járulékvisszaig.rendszerében 2 trükk volt (és előbb mindenki foglaljon magában állást, hogy ez aljas trükk-e)

a. csak az tud kieg.járulékot kapni, akinek keresete van - vagyis bejel.dógozik. > egy sor cigány (de nem CSAK cigány) ettől elesett.
b. adminisztráció : amelyik nem tud kitölteni egy nyomtatványt, az nem fog igényelni (minimális intelligencia kontraszelekció) Ez utóbbi azért nem jött be, mert több faluban így a választások előtt a polg.mester úgy adta elő a szoc.segélyt, mint ami rajta múlik - holott csak kitöltette a papírokat, a tag meg csak aláírta, de attól nem kellett tartani, hogy elolvassa.

Ehhez jön az alanyi jogú járulék és támogatáskifizetést nem emeli - vagyis egyre kevesebb bevételt jelent> vagyis nem éri meg annyi gyereket csinálni, és jobban megéri dolgozni.
Mármost a ez a pont nem volt/ma sem az/ következetesen végigvihető, mert ez egy csomó alsó osztálybeli éhhalálához vezetne, de mindenesetre arra tendált, hogy ha már csóró vagy, akkor ne legyen 4 gyereked, mert nem kapsz annyit, hogy megérje.

PS: egy tb-s közgáz. ismerősöm szerint az egyetlen megoldás az alsó néposztályok esetében
1. kőkemény törv.köt. a gyerekjóléti int.betartására (pl. ne a kocsmába igya el apuka > ha most ezért puffogsz, akkor írok néhány falunevet és menj el terepmunkára) akár közmunkával (nb.azt is lehet hatékonyság szerint vizsgálni teljesítmény alapján)
2. megvonni a lehetséges legtöbb pénzbeli támogatást, helyette természetbelire fordítani, ami tképp. célirányos felhasználás.
breien Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45423
kedves Láma.

Az elmúlt tizenhat évben, a pártok legnagyobb hibája abból adódott, hogy nem sikerült kialakítaniuk egy olyan értékrendet, mely alapvetően megkülönböztetné őket egymástól.

Tudod Adenauer kancellárnak azért sikerűlt megalapoznia a jóléti rendszerváltást, mert következetesen érvényesíteni tudta a legfontosabbat
-egyesek bűnei miatt nem lehet egy nemzetet bűntetni / a bűnösöket bíróság elé állították, s megbűntették /

- a meghírdetett programjában, az ember, az emberi méltóság védelme volt kiemelt helyen, s ezt mindvégig következetesen, főleg hitelesen képviselte.

Ez az a két fontos dolog, amely kellett ahhoz, hogy azt a nemzetet talpra állítsa, s ismét a világ elismerését élvezzék. Természetesen ez azzal is jár, hogy gazdaságilag is meghatározó a német gazdaság. Ez, együtt jár.

Tudod, 2006. okt. 23-án Debrecenben félretettük az egyéni sérelmeinket, s méltóképpen, méltóságteljesen emlékeztünk 1956. áldozataira, s a forradalomra. / nagyon fontosnak tartom Sólyom Lászlónak azt a kijelentését, msz. " a szemtanúk és a résztvevők feladata, felelőssége, hogy majdan az utókor hogyan értékeli, fogadja el 1956-os magyar eseményeket, mint nemzeti ünnepet"
Sajnálom, hogy Bp-en, ezt ennyire nem vették figyelembe.

Tudod, 1989 - 1991-ben nem engem ért személy szerint sérelem, hanem ezt a nemzetet csapták be, vezették félre. / emléxel arra a pszichológusra, aki halála előtt interjút adott az Echo Tv-n? / Tudod, én annak a töredékét tudom amit Ő tudott, s én is azt mondom, hogy még halálom óráján sem fogok arról beszélni, mert az okt. 23-i bp-i történések egyértelműen azt bizonyították, hogy a családon életét veszélyeztetném ebben az országban / tíz évvel ezelőtt, a nővérem is sírva esketett meg a halála előtt, hogy nem szálok szembe ezekkel, mert kiírtják az egész családomat /

Tudod, a Tv székház ostromakkor, voltak bennem kétségek azt illertően, hogy ennyire aljasok mégsem lehetnek emberek, hogy elveszik ettől a nemzettől azt a kis büszkeséget is, amit az elmúlt ötven évben, nagy véráldozatok árán kivívott magának nemzetközi szinten. 2006. okt. 23-án, bebizonyították Bp-en, hogy még aljasabb dolgokat is képesek elkövetni a pénzért és a hatalomért.

Látod, ennek megitélésében van 180'-os eltérés köztünk, s nem személyes sérelmeink miatt. / ezért tudok neked erről ilyen hangon beszélni , s nem kell arra az alpári szintre lemenemm, amit GyF. megengedett magának./

Az adatvédelmi biztos, most nyilatkozott, hogy a harmadik nekifutásra, a kórházak kiadják a 23-i sérültek adatait a rendőrségnek "tanukénti"? meghallgatásra.

Nos, mindaddig, amíg ez a mostani kormány bitorolja a hatalmat, addig azoknak, akik bemennek "tanúkihalgatásra" a rendőrsére, nem kötnék életbiztosítást.

Ezért követelem, hogy nemzetközi vizsgáló bizottság derítse ki 2004.05.01-től, mi történt ebben az országban, mi okozta azt, hogy 2006-ban idáig fajultak az események.

Nem a "pénz" érdekel! Azt követelem kivizsgálni, mi vezetett oda, hogy 206. okt. 23-án Budapesten ennyire nyíltan és brutálisan sárbatiporták a demokratikus értékrend legalapvetőbb értékét, az embert, az emberi méltóságot.

Ezt csak azért kérem, mert EU-s tagországként, EU-s állampolgárként nem tudom ezt elfogadni.
Eddig, következetes híve, támogatója voltam az EU-nak. / a XXI. század globalizációs kihívásai ellen ezt tartottam egyedüli megoldásnak /
Azonban, ha azt kell tapasztalnom, hogy szülőhazámban ennyire nem becsülik az embert, az emberi méltóságot, s ezt az EU. eltűri, semmi értelmét nem látom , hogy az EU. tagságunknak értelme lenne.
Előzmény: Törölt nick (45413)
malaclopo Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45422
a fidesz csak a romák szegregálását mélyítette el! és gondoskodott róla, hogy a szegény családba szüületettnek esélye se legyen felemlkedésre; lelopta tőlük a családi pótlékot is, a szolidaritási járulékot is; úgyhogy ne próbáld fényezni a csak klienturáját hízlaló fideszt, ne hazudj!
Előzmény: lakol3 (45418)
lakol3 Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45421
"de az altalad liberalisnak nevezett celzott, jovedelemhez kotodo csaladtamogatast meg jobbnak tartom."

A családi adóvisszaigénylések rendszerére gondolsz, amit megyóék szüntettek meg? vagy a természetbeli juttatást (pl.tankönyv, kaja, amit a papa nem tud elinni olyan könnyen)?
mert a jövedelemhez kötődő támogatások közül csak a Gyed maradt (de ezt sem a megyóék vezették be), de ez is faramuci, mert sok szemponból igazságtalan. Pl. nem a valós befizetéseket veszi alapul az elbírálás első körében, hanem hogy az igénylés pillanatában van egy munkaviszonyod, csak ezt követően veszik figyelembe a jövedelmedet. Vagyis: ha a gyerek akkor jön, amikor éppen te munkanélküli lettél (pl. lejárt a munkaszerződés vagy bárni), akkor mindegy, hogy qrvasokat fizettél járulékot - baszhatod a Gyedet. Vagyis lehet ügyeskedni.

Cigány alkalmazott: háát, meg kell válogatni. Én dolgoztam együtt cigánnyal, de az önként jött dolgozni és dolgozott is. De a munkáltatói támogatás kapcsán (kedvezmény) kapcsán több ismerősöm közölte, hogy inkább nem él vele a tapasztalatai alapján. (pl. felvette konyhára, 2 nap múlva közölte, hogy a konyhán nem fog dolgozni, mert kiázik a keze.????) > a képzés hiánya náluk a rá való igény hiányával is párosul.
Ld. a belinkelt táblázatokat. Ez több, mint statisztikai anomália > ez egy csoport szociális-mentális jellemzése.
Előzmény: Törölt nick (45420)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45419
És ménem a Venyigében ??
Előzmény: toloba (45417)
lakol3 Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45418
"2050-ben alitolag masfel millio roma lessz es osszessen kilenc millio magyar. Ha nem segitjuk a roma nepesseget abban, hogy hasznos kereso polgarra valljon, akkor a sajat gyuloletunkbe fulladunk. Ha nem az elmaradott regiok tamogatasa az elsodleges szempont, akkor megint."

Romák:
http://www.oki.hu/oldal.php?tipus=cikk&kod=2001-02-ko-haga-iskolas
(Ajánlom a táblázatokat)

http://www.brody.iif.hu/hmek/fuzesa/blahoi.htm
http://www.romacentrum.hu/aktualis/tudkut/kemeny.htm

utóbbiból idézve:
"Falvakban a magyarországi családokban 100 keresőre 93 eltartott jut, a cigány családokban 236, a vidéki városokban a magyaroknál 84, a cigányoknál 220..."

A társadalom befagyott - ti. a vertikális mozgás. Ma mindenki jó eséllyel uo.fogja abbahagyni életkéjét, ahol elkezdte - felfele tartó mozgás nincs. (Horizontális van - KSH tanulmány, most nem fogom előkeresni letölteni meg elfelejtettet.) Az iskolarendszer nem képes kiküszöbölni a társ.különbségeket (2001-es tanulmány, ami 30 év követését összegzi). > társ.minden rétege újratermeli magát > cigányok is > létszámuk arányban nő.

A népességcsökkenés (>társbizt és nyugd. rendszerek deficitje) problémáját a szerkezet is rontja: arányában nő az ingyenélők száma (roma lakosság nő), míg az aktívaké számszerint is csökken (nem roma lakosság csökken).

A romáknál hiányzik a polgári fejlődés szakasza (19-20.század eleje), lényegében archaikus szemléletűek. (Más a magántulajdon fogalma, más a család fogalma, a munka és tanulás értékeés mintája rendszerint nincsen meg etc.) A kiművelt cigányok nem vállalnak közösséget ezekkel (zenészek, írók etc. foprrás: interjú egy cigány íróval, szem.tap.), saját uzsorásaik kihasználják őket, etc. (Jobb képet kapsz, ha beszélgetsz egy büntetőügyésszel az ügyeiről vidéken.) > nincsen még csak stratégia sem a romák felzárkóztatására. A fidesz alatt volt /ma is van/ egy pécsi alapítványi iskola, ami produkált eredményeket, de egy fecske nem csinál nyarat.
Támogatásokkal /gyes, gyed/ és liberális kissebbségi áldumával nem megyünk semmire. (NB: a cigányok maguk hangoztatják ezeket, mert a hátrányos megkülönböztetésre mindig ki lehet sírni a támogatást. >ls. zámolyi romák, akik szervezetten lopni mentek strassbourgba, de a kissebbségek elnyomásának zászlaja alatt. mivel ők a szoc.tám elvonásától félnek, ezért mindig olyan képviselőik lesznek, akik saját érdekükben ezeken a biztosítását akarják elérni, jelenleg ezzel a szlogennel.)

PSPS: Ismerősömnek kocsmája van.
?: Na , miből élsz?
v: Segélyből.... nálam isszák el 2 hét alatt.

SZÓ SINCSEN GYŰLÖLETRŐL.
Előzmény: Törölt nick (45416)
toloba Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45417
Kedves jobberek, titeket asszem némileg hülyére vesznek:

Forradalom helyett szépségversenyen volt Toroczkai László nov. 4-én

2006. november 7., - Tbg

Webszerkesztési és némi fordítói feladatot lát el a Miss Carpatica szépségverseny szervezésében a tévéostrom egyik főszereplőjeként elhíresült Toroczkai László, aki november 4-én nem az események középpontjában volt, hanem Mátyásföldön nézte a bikinis lányokat és egy 56-os képkiállítást az Erzsébetligeti Színházban.

http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/1106trczk/
[virgo] Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45414
Höhö.Milyen jobboldal?'90-ben az MDF jóindulatú dilettánsok gyülekezete volt és nem jobboldali párt.Azt se tudták mi az...mi se.
Előzmény: Törölt nick (45413)
breien Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45412
Nézd, több gyermekkori barátom is az életével fizetett azért, mert ebben az országban megbízott a "hatalomban". Tudod, ezt láttuk 2006. okt 23-án Budapesten, hogy a hatalom saját magán kívűl senkit nem véd meg, nem képvisel.
Sőt ami a legszomorúbb, akár a legbrutálisabb eszközöktől sem riad vissza, azokkal szemben, akik ellene mernek felszólalni.
Az elmúlt ötven évben, sajnos mind a mai napig ez van.
Ennek akarunk véget vetni, ezért kérjük a nemzetközi kivizsgálását, bírósági elmarasztalását azoknak, akik ezért felelősek.

Az, ami 2006. okt. 23-án történt, kizárólag az elmúlt két év hatalmi elitje a felelős.
Ugyanakkor, csak 2004. 05.01. óta vagyunk EU-s állampolgárok is, s abban bízunk, hogy legalább annyi hasznunk maradt az EU-s tagságból, / a többit elcseszték a mostani kormány nem visz rá a jóízléserm, hogy továbbra is az Ő stilusában fogalmazzak / hogy legalább az emberi jogainkat érvényesíthetjük a brutális gyilkosokkal szemben. / ha még ennyit sem értünk el az EU-s csatlakozással, akkor mi értelem van annak, hogy mi EU-s állampolgárok vagyunk?
Előzmény: Törölt nick (45411)
Powersystem Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45409
VAn még fkgp? Vagy ez is olyan mint a kdnp?
Előzmény: BIO vagy B10 (45403)
breien Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45408
nézd bemondó.

1989 és 1991 között volt alkalmam személyesen is találkozni a "keretlegényekkel" /ott voltak mindenhol / sőt, a megbízóikkal is.
Ezért állítom, hogy sokesetben, a "keretlegények" tisztességesebbek voltak a megbízóiknál, mert nem hajtottak végre minden utasításokat.
Mi, akik átéltük ebben az országban az elmúlt ötven évet, egyetlen egyszer sem akartunk önbíráskodni. A jogban nem bízhattunk, így kénytelenek voltunk az emberismereteinkre hagyatkozva meggyőzni azokat, akiket ránk uszítottak. Többnyire sikerrel jártunk. / ezt bizonyítja az a tény, hogy még ma is élünk. sajnos, nem mindenkinek volt ilyen szerencséje közülünk /

2006. okt 23-án Budapesten ország világ szemeláttára bebizonyosodott, hogy 1956 nov. 4. gyilkosainak "szellemi öröksége" mennyire jelen van a magyar közéletben.

Ebben az összeállításban megtalálod az AB. egyértelmű állásfoglalását arról, hogyan kell a rendfentartóknak eljárni.

Ezt tapasztaltad Te 2006. okt. 23-án Budapesten?
Egy demokratikus jogállamban, ki a felelős, a rendfentartók tevékenységéért?
Nos, ha az EU. még ezek után is ennek a kormánynak a védelmét vállaja, a következményekért, mostantól kezdve a felelősséget is vállalnia kell.
Nem tudom elképzelni az EU. jövőjét úgy, hogy egy véres diktátor hatalmon maradását támogatja. Ez mélyen sérti a legalapvetőbb emberi méltóság jogát, melyet Magyarországon brutálisan sárbataposták 2006. okt 23-án Budapesten.

Akik ezért felelősek, azoknak bíróság előtt kell felelniük gaztettükért. Nem a tüntetők, főleg nem a megemlékezők a felelősek. Ezt az AB. határozatából is egyértelműen kiolvashatod.
Nos, akkor, kik is azok, akik embert ölni is képesek a hatalomért?
Előzmény: JPBemondó (45406)
HansBlack Creative Commons License 2006.11.07 0 0 45407
Nem is tették többet... :-))
Előzmény: BIO vagy B10 (45403)
JPBemondó Creative Commons License 2006.11.06 0 0 45406

Terelés, kiscica, terelés.

Előzmény: breien (45405)
breien Creative Commons License 2006.11.06 0 0 45405
no, ki is volt az a "személy"?

soha nem fogjuk +tudni, mert elcseszték a "titokTvr-rt"
már amit nem semmisítettek meg 1989-ben, a bm-ben.

tudod, ott lett elcseszve a rendszerváltás. / nem lincselni akartunk, csak jogi jóvátételt.
Előzmény: JPBemondó (45402)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!