gondolom Internet Explorert használtatok, az meg valamiért nem kapacitálja a dolgot...sebaj majd konzultáok az okosokkal, ők majd intézkednek! Én annyit tudok javasolni, hogy ha esetleg le vannak tiltva a Java Script-es dolgok a böngészőtökben, akkor azt enegedélyezzétek, vagy próbáljátok elérni a csetet a Netscape bongészőjével, azzal valszínű menni fog...
A chat elérhető a mIRC progi segytségével is (letölthető: www.mirc.com) - ha ezt használjátok, menjetek az irc.extra.hu szerverre, ezen belül #görbe csatira
Bocs a kellemetlenségekért, idővel menni fog tökéletesen!
Csak most vettem észre a topicot.
Elmondom, hol láttam először Görbét: Pápán, a junior-vb első ott rendezett meccsén. Mivel az első meccset nem láttam, tök ismeretlen volt mindenki. Az 1. sorban ültem a kispad mögött, és a melegítésnél kiszúrtam vkit, akiben úgy láttam, van vmi "több". Ha jól emlékszem, akkor 10 gólt dobott...
És amit a döntőben művelt... Kész! Akkor már tudtam, ki ő, és azt is hogy ki lehet!
...még nem tökéletes, + elég szokatlan helyen is van, de majd igyexem. Jelenleg két operátor csücsül a szobában, ők nem nagyon konyítanak a kézilabdához, de azt már beléjük oltottam, ki a lejobb spíler ;-]
...ha esetleg még akadozik a dolog, kérlek legyetek türelemmel!
Én is passzolom a kérdést, gondolom a győri strandkézin lehet majd vele talizni. Sok idejük nem lesz a csajoknak ejtőzni, mert ha jól értesültem, júli 15-én kezdik a melót...
Kismy! Én majd egész augusztusban a Balcsin leszek...megbeszélhetünk egy napozást :DD
16-16 lett a szurkolói meccs, amely helyenként színvonalas játékot is hozott :-> Mindent egybevetve ez egy kiváló kezdeményezés, és szvsz ezt a kiváló bulit a jövőben is többször meg kellene rendezni! Remélem lesz folytatás!
csütörtökön a kupameccsek előtt játszottak a szurkolók ugye?....végeredmény?
ja...egyébként nekem is +van a kupadöntő VHS-en..
csak éppen törökszentmiklóson lakom...végül is ha vki jár errefelé...:))
Engem is érdekelne a dolog, hétközben BP-en, hétvégén általában Győrben vagyok. Mondjuk ha sikerül Balázshoz eljuttatni, akkor majd vele megbeszélem, de akár segíthetek is a fuvarozásban, ha szükséges!
Meglehet, hogy összekeveredtek a képek...majad megnézem!
Némelyik fotón rajta vagyok magam is, a lelátó bal oldalán (a képeken jobb) ott virítok szürke Adidas polóban ( ua. mint a csajoknak van, csak címer nélkül ;-] )
Suzan! Itt nem Görbének van köze a hozzászólásokhoz, hanem a hozzászólásoknak Görbéhez...ami jelen esetben csupán annyi, hogy a rajongók írták őket, azaz semmivel sem több, mint eme firka előzményének... ;-]