Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Valaki tud ajánlani valakit Zalaegerszegen aki újít fel főtengelyt vitt hajtókarral,jó munkával és reális áron?Béry Andrásnál leadtam a hengeremet de ő főtengelyt nem vállal szóval keresnem kell valakit elsőre a Varró művek ugrott be de hátha valaki tud egy megbízható jó szakaembert.?
A Cz 472-ben a hátsó lengőkar milyen módon van rögzítve? Persely? Ha igen,mekkora a mérete és milyen fajta (gumi szilent vagy bronzpersely) ? Ezt pótolnunk kell mert nagyot lottyanik a lengőkarunk. Nincs alkatrészjegyzékünk. Ebben azonnali segítséget kérjük a segítségeteket!
Korábban júliusra volt hirdetve, de megint előbbre hozták. Pont az alsóörsi motoros találkozót üti. :-(( Mindkettőre szeretnék eljutni, de valahogy Alsóörs jobban csábít.
Jó árak,de sajna a postaköltség mindig megnyomja a végösszeget.
Innen szoktam néha venni ,mert az egyik kollégám el tudja hozni,így nincs postköltség,igaz egy-két száz forinttal drágább mint az általad említett oldalon. Hozatnom kell nekem is mert már csak fél liter van itthon,ha érdekel akkor hozatok most megint innen, ha kell neked is akkor szólj.