Milyen festékkel lehetne lezárni ezt a felületet? Valamilyen szintén 1K alapozóval több sorból lefújva es megcsiszolva előtte vagy elég csak zsírtalanitani?
Alkyton penetrátorra gondoltam. A soltészos bótba nem voltam még, én kevésbé fényezek, inkább lakatolok. Eddig Rajmundnál vásároltam. Meg korábban roszkosnál, de fölbosszantott a stílusa.
Sajnos nekem a mobihel van elérhető távolságban 25km. Ahol Novol terméket vásárolok ott leadom a megrendelést,másnap mehetek érte 2X25km. Oda vissza az 100 km. Egy sárvédőt lefesteni így nem nagy buli. Most Kecskeméten,és Cegléden keresgélek üzletet ahol van minőségi termék ha az az igény.
Kecskeméten volt Mipa festékbolt. Nagyon jó termékeik voltak,azzal a festékkel,lakkal,alapozóval elégedett voltam. Sajnos bezárt,mert kevés volt az igény a minőségre. A colomix ott is jobban fogy.
Akkor majd szétnézek,Alkyton penetrátort találtam csak. Voltál már a soltész sarkán a Mipa festékboltba? Nagyon jók a festék árak,de pl epoxi 2k is 1 liter 2500- ból megvan.
Sziasztok. Mit tudnátok ajánlani taposóra,hogy ne rohadjon ki belülről az autóm. Sajnps beázik és egyenlőre nincs meg,hogy hol. Viszont ha be is ázik jó lenne ha nem rohadna. Teljesen fémtisztára nem tudom feltakarítani. Gondoltam pl epoxi alapozóra. Nem fogom fényezni ha nem muszáj. Köszönöm.
Ma este az egyik kollegám fuj egy kis opelt vele,akril 2k ,megnézem milyen lett..Kb 3 éve vette nálunk azóta használja,neki tetszik,igaz ő nem fényező,de nagyon jó kezü lakatos.
Én csak lakkoztam vele,de szépen porlasztott és meglepően nagyot terített.
Ma egy FLG-5-tel lakkoztam /cseréltem a belsőrészt az üzletben/ próba volt,hogy minden ok legyen,hát ez a pisztoly is megéri az árát az biztos.Őszintén mondom, nekem a pisztolytest formálya nagyon nem jön be,de fényezni 1,5bár nyomáson is tökéletes. Kimondottan jó gyengébb szellőzésü helyeken is.
Az st 3000 nekem is szintén bevált. Csatlakozom a véleményedhez, az Auarita elég jókat gyárt. Sagola minit terveztem be,de majd jövőre,addig erősödöm kicsit.
A képen látott pisztolyok több levegőt igényelnek az mp 500-nál. Valószinü,a kompresszorod valódi teljesitménye kevés,mert tartós 250/300 L/perc leadásnál 1,5bár nyomáson már szép a szórásképe.2 bár fölött már túlporlaszt.
Szerintem csak olyan f.pisztolyt vegyetek,amire nincs ráhamisitva a másolt termék neve,mert nem tudni hol készült.
Az Auarita/Itálco gyártott terméken /nem csak pisztolyok / a saját nevük van. Nekem 4éve van egy st 3000 mini,minden nap használom,szétszedem és hibátlan./Auarita/
Hamisítvány és utánzat között minőségben is lehet nagy külöbség, szerintem.
Tegnap egy Sata 5000 és egy Italco 5000 teszteltünk élesben. Meglepett,hogy semmilyen jelentős külömbséget nem vettünk észre,kivéve , hogy a Sata könnyebb.
Az Auariták között nekem az st 3000,illetve a 4000 H pisztolyok tetszettek a legjobban.