persze persze! en egyaltalan nem lehuzaskent mondtam a grafikat, nyilvan eloszor legyen joa kod, es utana lehet pofasitani. Mert ez most mindossze csak egy visual basic ablakhalmaz :)
nagyon jo ez a game, egyszeruen profi meg minden. Bar nehol meg erosen bugzik, pl. nekem ha valaki jon trade-elni, akkor egyszeruen nem irja ki az ajanlatat a rubrikajaba, mindig a newst kell megneznem hogy mi a fasz is van. Eleg idegesito...
na meg persze egy teljesen uj designt kene ennek csinalni, ez igy borzaszto fapados...
oszt bazeg ilyet csinal hogy a St.Louis odajon hogy neki kibaszottul kene Pandolfo mert szeretik a diszno testet, es ideadjak Marty Reasonert csak HADDMAAAA! hat aszittem berosalok. Ilyen gyorsan meg sosem mondtam oket trade-re :))))))
Arra figyeljetek, hogy ne legyen túl sok sztárotok! Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de nekem állandóan pofáznak, hogy túl kevés időt kapnak...
Roy-t elcseréltem Khabibulin-ra, Lecavalier-re meg egy első körös draftjogra. Lecavalier csak negyedik soros lett, és állandóan beszól:-)))
Lehet, hogy jobban jártam volna Boucher-val és Gagne-val?
Mindegy...
Micsoda? Nincs a Detroitnak farmcsapata? Nem játszanak? Dehogynem. :-)
Detroit farmcsapata a Houston Aero (vagy mi a fene), sőt, játszik benne egy bizonyos Mihály Árpád is. Tök komoly.
Minden alkalommal, ha a nagy csapat játszik, ugyanakkor játszik a farm is. Ha az eredményre duplán kattintasz, akkor feljönnek a statisztikák, és itt a 2. oldal alján ott van a farmcsapat eredménye.
Kurva életbe, először Bordelau (ez még hagyján), de utána Salvador is itt hagyott a francba, mert visszaküldtem egy kicsit a farmba. :-(
Aztat tudnám, hogy miért kell a farmcsapatot is feltölteni emberrel, ha még nem is játszanak. Meg amugy sincs elvileg farmcsapatunk. Úgy draftolgattam össze embereket, hogy legyen ember a farmcsapatban, mert alapban se volt elég
Mit nem tudsz felrakni?
Ha a 0.818-at, azt a felinstalált részbe kell másolni. Rostert pedig új bajnokság kezdésekor kell betölteni.
Különben nekem sem volt fenn a 0.818, mikor kifagyott. Remélem most nem fog.
Új bajnokságot kezdtem. Szuper Levit én is megvettem, el van a Worchesterben :-) Eddig a Worschester vezeti az AHL-t, 12 mecsből 12 győzelem, 97-21-es gólkülönbség :-)
A Blues is jól nyomja, a media tele van velünk, mert 11-es winning streakben vagyunk mostan. :-) Pedig csak kapust cseréltem, nem vettem senkit. Braithwaite már 3 SO-nál tart. :-))) Ja, azt azért kifelejtettem, hogy Turgeonnal 5 éves szerződést kötöttem. MacInnis meg bejelentette, hogy idény végén visszavonul :-(((((((
Nem tudom gyerekek, én eddig csak pár meccset nyomtam le, de még nem szállt el. Reménykedek...
Azért nálam a sok UFA közül elmentek jópáran (Straka, Lang, Jonsson, Kasparaitis), ellenben jött Mogilnij (szintén UFA volt), és Jagr-t is elcseréltem egy pár devilre (úgymint Holik, Arnott, Madden :), meg volt még pár húzásom (Szuper Levi, York pl.) Szerintem nem voltak rossz trade-k , de a hóvégi balance-ra (tényleg, azt csak hóvégén mutatja, vagy már eleve úgy van kiírva, amint igazolok valakit, mer' akkor nincs baj :)
Nekem is elszállt runtime error-ral de csak a draft után a második szezon elején... Honnan tudom, hogy sikeres volt-e az update? Nem ir semmi verziószámot, vagy csak én nem találom?
A Colorado-val a rájátszás első körében elszálltam a kutyaütő Phoeniy elején, nem baj az vigasztal, hogy a DeadWings is elszállt:-)))
Most kezdtem, de már nincs a csapatban Mironov! :-)
Zelepukin-t meg Atcheynum-ot elpasszoltam Rucinsky-ért.
A pre-season összes meccsét megnyerte a csapat, aztán az első három rendes meccset kiszopta.
GO 'HAWKS!!!!!!
Martin!
Mindent külön kell letölteni. Az update-s .exe-t is, mindenképpen.
Jut eszembe a update-kről. Letöltöttem egy Stanley-kupa döntő utáni állapotot tükröző rostert, ami nagyon szuper lenne, csak a fizetések kurvára el vannak benne baszva. Pl Hedberg 2 milkónál is többet kapott előző évadban, Kovy is 4-et, és még sorolhatnám az UFA-kat akiket persze így kurvanehéz megtartani...
ellenben a payroll az nagyjából stimmel, legalábbis a Pensnél.
Antimat
P.S.: Ja, de van rostereditor is, azzal gondolom át lehet állítani a fizukat, csak kurva sok idő...