Drága Barátosném :)))) nagyon örülök hogy életben maradtál :)))))) Tibi természetesen befér :))) Hogy is kérdezhetsz már ilyet :)))
Geócskával kapcsolatban nem lesz gond , mert Geócska egy jólnevelt yorki és tudja hogy időben kell nyilatkozni a témában , mert akkor az egészet Quinike fogja megenni :))))))
Most néztem meg kinagyítva a képeket Cintia! :)) a legutolsó kép az nagyon izgalmas láttuk élőben Geóval Hajdúszoboszlón, még mindig kiráz a hideg ha rágondolok! pedig csak néztük! :)))
ÉLEK!!! :-)) De jövőre magammal viszem Janikot is, az tuti! :-)) Muszáj lesz látnom fejjel lefelé lógva. :-))) Nagyon élveztem és büszke vagyok magamra, mert mindenre felültem, még a legveszélyesebbre is. :-)) Bár remegett kezem-lábam, majd kiugrott a szívem......de azért megcsináltam. :-))) Hányinger az volt rendesen, kavarodott a gyomrom rendesen. :-)))
Barátosném! Képzeld jön Tibi a virágkarneválra. El sem hiszed, ugye? :-)) Ő is befér még a kocsiba, ugye?:-)) Csak hogy ne menjünk két kocsival, szerintem felesleges. :-))) A kajával Geocskánál gondba leszünk, főleg, hogy a gazdija tájékoztatott minket. :-)))
Nagyon jól éreztük magunkat a Vidámparkban! Rengeteg helyre felültem, csak 1.-re nem mertem és nagyon veszélyesre. :-) Még a ciklonon is voltam, ahol fejjel lefelé pördültünk át egy hurkon, nagyon király volt. :-) A zuhanórepülésen egy kicsit féltem, de azért bevállaltam. :-) A hullámvasutat imádtam és a family hullámvasutat is. A vadvizi hullámvasút nagyon szuper, bár jó vizesek lettünk. :-)) Teszek fel képeket. Csütörtökön megint megyek lovastáborba 1 napra, mert patkoljuk a lovakat. :-)
ez a zuhanórepülés, ezen nagyon féltem, nagyon magasra felvitt, aztán meg zuhantunk. Brrrr:-))
ez volt a ciklon, félelmetes, de nagyon király. A huroknál fejjel lefelé voltunk. :-))
ez a hullámvasút, ide rengeteget felültem, nagyon tetszett:
a vadvízi hullámvasút szuper volt, jó vízesek lettünk:
a körhintán egy kicsit pihiztem:-)
ez a family hullámvasút, ez végig nagyon gyorsan ment, soha nem lassított:-)
ide nem mertem felülni, csak anyáék, mert nagyon veszélyes volt. Anya is remegett, amikor leszállt. :-))
Délután megyek a szajoli mamihoz, meglátogatom Tapikát, meg lehet, hogy hoz mami egy kiscicát a másik mellé. Ott leszek jövő hét szerdáig. Már nagyon várom a Virágkarnevált is, láthatom Quinikét!:-))
Barátosném! Nem kell tovább keresnünk a jakuccis szilvesztert, Janiknál megtartjuk! :-)))) Kiváncsi vagyok milyen találmány, mindenképpen a Janikkal lesz tetsztelve. :-))) Majd beszámolok vasárnap, lehet, hogy még fényképeket is készítek, ahogy Janik egy szál fürdőgatyában, bugyborékok közepette habzik. :-)))))) Már alig várom. :-)))
Cintinek vége a lovastábornak, így levezetésképpen holnap elmegyünk a vidámparkba, jön barátnőm is. Kell egy kis adrenalin. :-))) Csütörtökön azért még visszamegy Cinti 1 napra a táborba, mert patkolják a lovakat és azt semmi pénzért nem hagyná ki. :-))
Barátosném! A fagyasztó tartalmát leellenőrizted? :-)) Egy-két májacska lapul-e még benne? Persze kizárólag Geocskának elkészítve, mi meg majd esszük az összeaszalódott szendvicseket. :-))) Ugye Janik, te is így gondoltad?:-))
Egy autós szép laposra vasal egy kakast az országúton. Felveszi a dögöt, és beviszi a közeli házba: - Asszonyom, nagyon sajnálom, de elgázoltam a kakasát! Mindent megteszek, hogy pótoljam a veszteséget. - Rendben van, menjen hátra az udvarba, a csirkék már nagyon türelmetlenek.