Sziasztok! Egy 2002-es Nissan P12-es, dízel YD22-es motorral szerelt gép tulajdonosa vagyok. Sajnos azt vettem észre, hogy egyre nehezebben indul, fel kell pumpálni a szűrön hogy induljon. Ki lett cserélve a szűrő, a csövek. Be lett építve egy visszacsapó szelep a szűrő elé, de a hiba fenn áll. Nem látni sehol, hogy valahol szivárogna. Van valakinek ötlete, hogy hol lehet gond? Köszönöm a segítséget.
Csere lesz mindenképp. Megilleti, mert a szörnyű hírnév ellenére-ami persze megalapozott- ez egy hibátlan darab. 70.000 km (most valós 199.000) és 4,5 év alatt sosem hagyott cserben.
Camaro, a vízpumpa nekem is meghalt 2szer, de ki lehetett bírni.
A hangja még tényleg nagyon szép.
Ajánlani viszont nem szoktam a típust senkinek, mert ekkora mák csak ritkán van! ☺
sikerült képetcsinálni a neminduló és a következő pecben szépen járó pdtdi skodáról.az autó egyébként 3 napja üzemel,ez szép meg jó,csak az az aggasztó,hogy nem tudom mitől...
Értem,akkor csere sajnos,nincs mit szépíteni. Az ABS azért jutott eszembe,mert ha valamelyik jeladó kerék koszos,revés,rozsdás, akkor is tud hasonló hibát okozni. Mondjuk te írtad hogy nem OK a tárcsa felülete,így az elhasznalodás/rozsda a reálisabb.
Ezeknek az autóknak nagyon szép motor hangjuk szokott lenni,kb Nissan maxima finomságú járáshoz tudnám hasonlítani.
Az 1 éves tárcsád biliacélból van, és megvetemedett a hőterhelés miatt. Indikátorórával mérd ki, látni fogod az oldalirányú ütést. Feszabályoztathatod, de ugyanilyen szar lesz idővel, úgyhogy kuka.
Nem ismerem pontosan a te autód paramétereit, de azt tudom, hogy egy 22 mm-es gyári vastagságú tárcsának általában 20 mm körül van az alsó limitje. Magyarul a te 18,5 mm-es tárcsád nem, hogy kopott de valószínűleg inkább életveszélyes.