Egyébként pedig már bocs; de nehogy a végén még úgy vázold fel a dolgokat, hogy nekem kelljen elnézést kérnem, mert te baromságra hülyeséggel reagálsz. Azért álljon már meg a fáklyás menet
Eddig is ahogy a Déliben szoktam látni teljesen random a Szilik épp hova mennek az országban. Pl az 1001 is hol hetekig Balatonozik hol hetekig keleten van...
Egy véletlen elíráson vered itt magad egész nap, miközben értelmezni sem vagy képes a leírtakat. A fennhéjázó, okoskodó stílus amit produkâlsz persze nem tűnik fel. Tudod, más szemében a szálkát, de a magadéban a gerendát nem veszed észre.
A 16906-907-es vonat a legjobb Tapolcáról levonatoz 2 ember majd ha végeztek vissza Tapolcára!
Nyilván offtopic, de: nálunk pl. van olyan szolgálati szám, amelyik KöKin kezd, 6+2 kört pendlizik a KöKi-Nagyvárad között, majd amikor KöKin leszáll a vonatról, szépen átbumlizza a nagyfalut keresztbe (van rá 70 percnyi ideje), hogy az újpesti kihúzóban leváltsa a tartalékvonat személyzetét 2 óra időtartamra, és ott Újpesten is végez...
Ez valóban furcsa. Az lehetett az oka, hogy az IR9607 késett Győr felől, ezért kvázi annak a helyén lezavarták Sümegig, és Ukk helyett ott keresztezett az IR9602-vel.
Jó lenne ha a jegyvizsgálóknak is valaki elmondanám hogy a "Kék hullám" IC vonatoknál nincs 1-es kocsi viszont 4-es kocsi meg van, sajnos a 19706-os személyzete ezt nem tudja!
Én csak a ma reggeli tapasztalataimat írtam meg. Ez még nem statisztika :)
A 29-en most épp minden zöld a térképen. A nyári menetrendek első napja nem ilyen szokott lenni. Ha ehhez hozzávesszük, hogy mennyivel több a vonat, mennyire új a helyzet, szerintem az új rendszer jól vizsgázott.
Egyúttal szeretném köszönenetemet kifejezni a MÁV és leányi dolgozóinak, akik ezért dolgoztak! Tegnap a Nohab meneten is sokan voltak, látszott a lelkesedésük, az apró dolgokra is odafigyelések.
Remélem lesz is sok utas! Amit ma láttam, azok bíztató tapasztalatok.