Keresés

Részletes keresés

the real jabberwocky Creative Commons License 2005.08.15 0 0 2
korrekt.  Elnésést...
Előzmény: the real jabberwocky (1)
the real jabberwocky Creative Commons License 2005.08.15 0 0 1
Air India nagyon korrect tarsasag, naponta repulnek Frankfurtbol Boeingokkal kedvezo aron, de tenyleg majd' mindenki repul Becsbol is, Thai, Malaysia, Cathay, Lauda satobbi. Budapestrol meg KLM-et erdemes megnezni.
Előzmény: Sati 601 (-)
yi-dvags Creative Commons License 2005.08.15 0 0 0
szia, az osszes jelentosebb legitarsasag repul Indiaba, ugyhogy jobban meg kene nezned. Ha nagyon szamit a penz, akkor Aeroflot vagy Aerosvit a te baratod, ha kicsit jobban el vagy eresztve, a lehetosegek szama korlatlan / Austrian, Lufthansa, Alitalia, British, Air France stb. nezd meg ezt is: amadeus.net - igy nem kell minden egyes tarsasag honlapjat vegigbongeszned

Egyebkent van egy Indiai kaland topic, szerintem ha meg van kerdesed, oda ird, felesleges ujat kezdeni. :)
Előzmény: Sati 601 (-)
Sati 601 Creative Commons License 2005.08.15 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Indiába szeretnék repülni,egyénileg,nem pedig szervezett utazás formájában,a fővárosba.(Esetleg valami nagyvárosba...) Nézegettem a Malév honlapját,meg egy-két külföldi légitársaságét,de nem találtam azt,amelyik konkrétan Indiába visz. Hogyan lehet eljutni oda? A szervezett utazások általában Moszkván vagy Prágán keresztül mennek.Ennyit sikerült kiderítenem.(Bár még csak felszínesen nézegettem...) Tud valaki segíteni?Esetleg járt már ott valaki? Üdv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!