Keresés

Részletes keresés

ooloo Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43954

Antisystem Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43953

Nézd, te nyugodtan bízhatsz ebben, ez a HIT se különbözik érdemben bármiféle vallástól...:)))

ÜdV

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43950)
Antisystem Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43952

Nem tudok róla, hogy bárki szavazati jogának korlátozása népszavazás témája lehetne... azt úgy hívják jobb helyeken, hogy "alapjog".

ÜdV

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43951)
finom_rakottkrumpli Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43951

Demokratikusan meg lehetne szavaztatni a népet az oroszokról, ha ez bántja a szemed ;)

Előzmény: Antisystem (43948)
finom_rakottkrumpli Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43950

Nem érintett is senki, ha félretesszük a fantasy(-rpg) elemeket ;)

A kínaiakról meg röviden csak ennyit mondok: ugyanmár xD

Előzmény: Antisystem (43946)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43949

a vadaszgepek jelenlete szerintem kamu, vagy a szokasos ferdites, hogy valoban voltak vadaszgepek, de nem is arra mentek, nem is ukrajnaban es nem is aznap :)

Előzmény: Törölt nick (43947)
Antisystem Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43948

Joggal tartanak tőle, hogy 

Khmmmm.... ezzel nem is lenne gond - ha mindezt úgy csinálnák meg, hogy közben nem köpnék látványosan szemen a demokratikus alapértékeket...

ÜdV

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43942)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43947

Hat eppen a radarok lattak :)), ket vadaszgepet. Eleg sok volt mar itt is roluk szo.

Felhivnam tovabba szives figyelmetek a kovetkezo tenyekre:

1. Kijev mindent megtesz (halkan) hogy a nemzetkozi expertek minel kesobb erjenek hejszinre.

2. Szegeny Malajok se tudnak odajutni, annyira eleguk van hogy segitsegert mar Oroszorszaghoz fordultak.

Erdekes, de ezekrol az apro reszletekrol ott nalatok a media nem ordibal? Nezzetek mar utana, legy szi.

Előzmény: Törölt nick (43939)
Antisystem Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43946

Az arab egység max az arab országokban borítja ki a bilit, másra nincs ereje

Csak szólnék, hogy az esetlegesen érintett körben van néhány - nem arab - atomhatalom is... úgy kezdődik, hogy Izrael...úgy folytatódik, hogy Pakisztán...

Egy kínai-orosznak meg a nyugathoz nincs ereje

Ja. Ehhez képest ugye mi magyarok már tisztességesen bexarni sem tudunk a kínaiak nélkül, mert a budit is ott gyártják... valóban, egyáltalán nem érintené a Nyugatot, ha a sokmillió export-import Kft - amit ma nyugati gazdaságnak csúfolnak - egyszer csak padlót fognának... csöppet sem... 

ÜdV

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43936)
Anne Duffield Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43945
finom_rakottkrumpli Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43944

Ha jól emlékszem, az ottani oroszok még az adott ország nyelvét sem beszélik igazán. Hogy lehet így integrálni, pláne akkor, ha Oroszországból még akadályozzák is ezt a folyamatot?

Előzmény: rudai gyerek (43940)
finom_rakottkrumpli Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43943

Mindenki maga dönt ilyenkor.

Előzmény: Törölt nick (43941)
finom_rakottkrumpli Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43942

Ne viccelj már, a balti államok megszűntek létezni, amikor a nyakukba kapták ezt a kisebbséget. Joggal tartanak tőle, hogy ez a helyzet könnyen megismétlődhet, ha nem vigyáznak.

Előzmény: Antisystem (43935)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43941

Rossza a peldad. Mert ki dont arrol - hogy elossza a te osztajzatod szerint?

Egyszeruen - ki a  biro e te shemadban?

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43938)
rudai gyerek Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43940

Azért a balti államok orosz kisebbségének helyzete jóval összetettebb dolog annál, minthogy kijelentsük: 1940 óta betelepített, csak és kizárólag Oroszországhoz hű oroszokról van szó.

Persze akad ilyen is, de már ezek is a nagypapa-nagymama-korba lépnek lassan. Azokat pedig, akik ott születtek, ott, abban a közegben nevelkedtek és élnek napjainkban is, nem szerencsés dolog - szerintem legalábbis - megbélyegezni, mert ezzel éppen az ellenkező hatást érik el vele (azokról nem is beszélve, akiknek ősei már több száz évvel ezelőtt is a Baltikumban éltek). 

Nem kiközösíteni kellene, hanem integrálni szerintem.

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43920)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43939

"Es meg mindig nem vilagos mi lotte le. Levego-levego vagy fold-levego."

levego-levego raketat valahonnan ki kell loni, azt meg lattak volna a radarok. Bar egy Mig-29-esen lehetnek olyan raketak amiknek boven 100km folott van a hatotavolsaga...

Előzmény: Törölt nick (43927)
finom_rakottkrumpli Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43938

Nem érzek objektíven és egyenlően egy bűnöző, és egy tisztességes ember iránt; hogy egy kissé sarkított példával jöjjek.

Előzmény: Törölt nick (43932)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43937

Ebben se vagy tisztaban.

Ez csak a felemuket szolgalja es a parazslo tuzet tartja fenn (nem az o erdekuk, szepen szitjak, mindenesetre).

DE nagyjabol elmeselem neked - hogy a rossz SZU hozta ode az ipart es a gonosz oroszokon allt. Most az iparbol (mint M.O. on is) csak morzsak maradtak. A Baltikumiak most tudod hogy elnek ki? Hala az EU-nak (komojan mondom) mennek nyugatabra bermunkakra. Nem emlexem, de nagyon komolyak a szamok, persze igyekeznek szepen sminkelni oket - ezert nehezen talalsz valodi adatot.

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43934)
finom_rakottkrumpli Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43936

Az arab egység max az arab országokban borítja ki a bilit, másra nincs ereje. Egy kínai-orosznak meg a nyugathoz nincs ereje, bár más helyeken borogathat biliket; de minthogy egyik sem reális, nincs mit parázni rajta ;)

Előzmény: Kuruc72 (43928)
Antisystem Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43935

Nem a nyugati elit érdekeit, hanem a balti államok létét szolgálja.

Pontosabban a balti államok Nyugat-kompatibilis elitjének a létét, akik nyilván élből buktak volna, ha szavazati joga van az ott élő oroszoknak...

ÜdV

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43934)
finom_rakottkrumpli Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43934

Nem a nyugati elit érdekeit, hanem a balti államok létét szolgálja.

Előzmény: Antisystem (43926)
Ez már a 4. nickem Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43933

Amikor orbánpatás üzletet köt az orosszal, az miért olyan rendkívüli???  

Talán azért mert ellenzékben teli pofával hazaárulózott hasonló esetben.

Előzmény: AeNau (43925)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43932

Valahol en is megertem a Baltiakat. De ez nem hatalmazi fel oket durvan megserteni egy rakas nemzetkozi jogot es az EU-t erre becsukni a szemet. Ez nem kettos merce. 

Mert ugye ha mondjuk Oroszorszagban valakit bortonbe juttatnak - aki beletartozik az USA PR erdekszferaba - jon a frasz (na ugye a friss pilotano). Ha Baltikumiak milliokat nyomnak el - az "rendben van".

Na probaljunk azert objektiven es egyenloen erezni mindenki irant. OK?

heiler Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43931

...a bömböltetést meg nekem nem adod be a 70-es években....

pedig nem is egy, Rádió és TV műsorban elhangzott kabaré témákban említve volt....

pl.  Hofi anyósa is onnan "pontosította" a híreket......

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43922)
Ez már a 4. nickem Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43930

Egy hirtelen dekompresszió, ahol a légnyomás különbsége kb 8000 méter, azonnal megöl mindenkit. Nem kellenek oda repeszek.

Előzmény: Törölt nick (43921)
Antisystem Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43929

Nem neked kellett hallgatni minden délután jóformán, egész nyáron, ha akartad, ha nem, banyek...:)

ÜdV

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43922)
Kuruc72 Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43928

Es az nem tobb mint eleg a szarosbili kiboritasahoz ha pl kina irosz o meg mondjuk az iszlam vagy arab egyseg 3  4 evig szovetsegbe all?

Előzmény: finom_rakottkrumpli (43904)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43927

Nezd, amit en lattam a felveteleken* - erosen hasonlit a gep kozeli raketa robbanashoz (lyukak es vajuk a maradek torzselemeken). Tehat nem a torzsbe ment - hanem ugy mukodott ahogy kell.

Abban igazad van - hogy meretenel fogva nem szamithato ki a karhely(robbaneshely) es annak ballisztikus kovetkezmenye.

Es meg mindig nem vilagos mi lotte le. Levego-levego vagy fold-levego.

En az elso varians fele hajlok. Tul sok a kozvetett adat erre, a BUK-ra viszont csak a PR-ar nyomast latom.

Ami a lenyeget illeti. Donyeckben heves harcok folynak. Ukranek igyekeznek a repteri fogsagbol bajtarsaikat megmenteni. Sok a civil aldozat, mivel Donyeckben a repter gyakorlatilag a varosban fekszik, lakonegyedekkel ovezve :((.

* Persze ha elhiszem hogy a felvetelek onnan valok. Adok magas szazalekot. Szinezes, feliratozas stb.

Előzmény: Kuruc72 (43919)
Antisystem Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43926

Persze, hogy "megérted", hisz a dolog tisztán a nyugati elit érdekeit szolgálta, így lehetett népnyúzó "bátor reformokkal" atlantista-neolib pályára állítani ezeket az országokat úgy, hogy közben a demokrácia LÁTSZATA is megmarad hellyel-közzel... viszont halkan szólnék, hogy "Egy generáció alatt a nyakukba kaptak milliónyi oroszt" teljesen értelmetlen állítás, lévén, hogy ezeket az embereket nem "kapták", hanem zömmel ott születtek, a szülőföldjükön élnek ők is - max a már nem élő nagyszüleiket, dédszüleiket "kapták" anno a 30-as, 40-es években... ez egy nagymértékben a "Nagy világcsavargó lehetett akkor bátyám! - Frászt, ki sem mozdultam Munkácsról..." helyzetre hajaz...

ÜdV

AeNau Creative Commons License 2014.07.21 0 0 43925

"Olyan nemzetek akiket az oroszok a kebelukre oleltek és olelnek, teljesen elveszítik fuggetlenséguket. A másik oldalon azért sok USA barát ország is meglehetosen nagy fuggetlenséggel rendelkezik."

Nagyon rosszul látod a világot. Az oroszokkal mindenki üzletel. amerikaiak, japánok, kínaiak, németek, franciák, angolok, indiaiak....  Mindenki!   mindenki "ölelkezni" akar az oroszokkal.

Németek pl autógyárat, technológiát vittek ki az oroszokhoz, tele vannak stratégiai közös cégekkel. németek beengedték őket az (német területen!!) az energiaiparba. Elvesztették volna a függetlenségüket??? 

Amikor orbánpatás üzletet köt az orosszal, az miért olyan rendkívüli???  Talán azért mert más orosszal üzletelő gazdasági érdekét sérti?  No pont azt le kell sz**ni. nagyívben. Magyarország érdeke az első. A többi csak utána jöhet 2-3 lépéssel. 

Előzmény: huncut világ (43898)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!