Zörög a kipufogón lévő hővédő lemez. Katalizátor bele széthullott. Hideg kipuffnál aláfeküdve itt ott ütögesd meg kézzel, vagy tompa tárgyal a kipufogó részeit különböző erővel.
Fúró az adatok alapján 9,3-as az még azért beszerezhető. Behajtó? Flexxel egy nút egy nyolcas csavar végébe oszt jóvan. A Heli-Coil ára meg errefelé duplája a Baer-Coilnak, más meg nem nagyon kapható, így érdemes nézni azt hogy olcsó-e vagy sem.
Igazad van, nem 8-as a menet azon a csavaron, hanem 9-es. Viszont nem tudom mit tegyek. Én arra gondoltam, hogy vágok bele 10-es menetet, és rakok bele egy csavart. Rossz ötlet? Ti mindenképpen a menetjavítást / és eredeti csavart javasolnátok, vagy az általami írt egyszerűbb verzió is teljesen jó lehet?
Fogasléc persely,kiesett/kiverődött a tűz karika a kipuf. torok és a cső közül,talpas gömbfej,elszakadt/rohadt a stab.kar. Szóval tényleg sok minden lehet és ez még nem minden. Magyar lengéscsillapító van e benne/még benne,kasznija mennyire rozsdás...nem e abból fakad a gond?
Nem tudja valaki, hogy az Mk3-as Focusnál hol van a klíma párologtatójának ( vagy mi a túró a neve ) kivezetése, ahol a kondez víz távozik? Megnézném, és ha dugulása lenne, akkor kitakarítanám.
Szeretném az MK3-as Focusban az első helyzetjelző izzókat, a T10-es 5W-osokat, kicserélni ledes izzóra.
Van valakinek ezzel tapasztalata, működik rendesen? Vagy kell előtétellenállás?
szerintem kellene némi zsír a féltengelycsuklókba.
azonkívül ez egy több összetevős hiba/hibák csak az elmondásoddal, leírásoddal összekavarod őket.
"Kettesben mikor felemelem a kuplungot akkor rángat az autó, ha gyorsabban megyek akkor nincs probléma. A motortérben valami zörgő hangot ad ki, viszont mint ha kevesebbet rángatna, ez a pedálnál és kormánynál érződik. A kormánynak, nem mernék megesküdni rá de mint ha picit nagyobb lenne a holtjátéka."
Meg a denso izzítogyertya egy kb FAE minőségre alakult,nem ezt szoktuk meg...,arról nem beszélve hogy a gyújtó gyertyáik is gyanúsak lettek:Astra f-g ill Yaris ban is buziskodott,kapott ngk-t és azóta sincs baj.
Bremi,beru,Bosch volt a nagy trafó gyártó vagy esetleg jó termékei voltak az intermotornak is.
A jelenlegi automat kuka hatso fekkel vettem. Kapott egy par brembot, ami 1400 (ezernegyszaz) kilometert birt ki. Azota Zimmermann van rajta, kutya baja.