Egy ifjú hölgy a kocsijával két autó közé szeretne beállni. Nehezen megy neki a bonyolult művelet, előbb a mögötte álló kocsinak koccan, majd az előtte álló autót sikerül meglöknie. Egy rendőr mosolyogva nézi, majd így szól hozzá: - Hölgyem, ön most parkolni szeretne, vagy csak biliárdozik?
Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk és megmossuk. A paprikát, a paradicsomot, a lilahagymát karikákra, az uborkát kis kockákra aprítjuk. A salátaleveleket leszárítjuk. A tofut lecsepegtetjük, és kockákra vágjuk. Elkészítés: Az ecetet kikeverjük az oregánóval, kevés sóval és borssal, belepréseljük a fokhagymát, végül erőteljes mozdulatokkal elkeverjük benne az olajat és fél dl vizet. A salátalevelekkel kibélelünk egy tálat, ráhalmozzuk a zöldségeket, végül a tetejére szórjuk a tofut. Az egészet leöntjük az öntettel, és pirított barna kenyérrel tálaljuk.
Teljesen mindegy hogy készíted el, csak jó parasztos legyen, azaz fűszeres kaja legyen! És teljesen mindegy, csak hús, máj, sonka legyen! Nem vega Geó! Mint mondtam csak a Tv paprikát eszi meg!!!!!! Azt is csak lehűtve és frissen! :))
Janik drágám :)))) Ugye érted mit mondtam :)))) Hidd el hogy néha azt is meg kell hallgatni amit más mond :)))) A papinak is ezt hajtogatom , de semmi siker :((((( Tehát : beszélj nekem azzal a kva kutyával hogy mit akar enni , mert különben nem lesz semmi :))))
Drága Barátosném :)))) nagyon örülök hogy életben maradtál :)))))) Tibi természetesen befér :))) Hogy is kérdezhetsz már ilyet :)))
Geócskával kapcsolatban nem lesz gond , mert Geócska egy jólnevelt yorki és tudja hogy időben kell nyilatkozni a témában , mert akkor az egészet Quinike fogja megenni :))))))
Most néztem meg kinagyítva a képeket Cintia! :)) a legutolsó kép az nagyon izgalmas láttuk élőben Geóval Hajdúszoboszlón, még mindig kiráz a hideg ha rágondolok! pedig csak néztük! :)))
ÉLEK!!! :-)) De jövőre magammal viszem Janikot is, az tuti! :-)) Muszáj lesz látnom fejjel lefelé lógva. :-))) Nagyon élveztem és büszke vagyok magamra, mert mindenre felültem, még a legveszélyesebbre is. :-)) Bár remegett kezem-lábam, majd kiugrott a szívem......de azért megcsináltam. :-))) Hányinger az volt rendesen, kavarodott a gyomrom rendesen. :-)))
Barátosném! Képzeld jön Tibi a virágkarneválra. El sem hiszed, ugye? :-)) Ő is befér még a kocsiba, ugye?:-)) Csak hogy ne menjünk két kocsival, szerintem felesleges. :-))) A kajával Geocskánál gondba leszünk, főleg, hogy a gazdija tájékoztatott minket. :-)))