Pedig könnyen megtalálhattatok volna, DM pólóban voltam! :DDD
Egy srác odajött hozzám, hogy honnan van a pólóm. Ha jól emlékszem, még ecseteltem is neki, hogy grafikus vagyok és az áráról is beszélgettünk. (persze a "ha jól emlékszem" az nem véletlen...)
Nekem is megvan a Best of Enjoy The Silence covers 100 (vagy 50?, nincs kedvem megnézni) számos lemez, de psychobilly feldolgozásra nem emlékszem róla.
Nagyon felemásra sikeredett részemről és a pozitív oldalát nem a klub adta.
A társaság, akikkel mentünk, az előtte lévő warm-up iddogálás, beszélgetés, hangulat ötösre sikeredett. Én találkoztam olyan volt katona társammal, akivel több, mint 20 éve nem láttuk egymást. Ezek adták az érzelmi töltetét az egész estének.
A negatív oldalát az egésznek viszont pont "a főszereplő" kínálta. Biztos nálam volt túlértékelve az egész, de vártam volna valamit, ami méltó képen búcsúztat egy ilyen múlttal rendelkező klubot, ami sokunknknak kínált megannyi élményt fiatalon, vagy nem annyira fiatalon is akár. Megérdemelt volna például egy sokkal hosszabb estét.
Gondoltam lesz valamiféle vizuális visszaemlékezés erre a kultikus (?) időszakra. De semmi. Vagy valami, ami áthatja az egész "ez az utolsó DM party a PeCsában" sztorit.
Színpad nulla, legalább azzal lehetett volna valamit kezdeni.
Zúzda megvolt a részemről, nyakam, vállam, mittomén még mim még mindig fáj, tánc, őrjöngés a Depeche Mode zenéjére, kipipálva.
Számok gyenge minőségére - az elfogyasztott nedűknek köszönhetően - nem emlékszem, nem is figyeltem, csak az érdekelt, hogy jöjjenek a kedvenc zenekarom számai és gyerünk tombolda.
Pecsa számomra abszolút beszélgetős, és valóban, főleg sorbanállós volt, a dalok néha randomnak tűnő sorrendje és a gyenge közepes hangerő sem segített az élvezeten. Örültem a sok régi arcnak!
Az utolsó három szám az I Sometimes Wish I Was Dead, a World In My Eyes és a Goodbye volt (mindhárom albumverzióban (!!!) ). A World In My Eyes előtt elmondták, hogy lassan-lassan véget ér a rendezvény, de semmi érzelgősség, kb. mint egy sima Pecsában. A Goodbye végén pedig lámpák fel és a tánctérre nem nézve összepakolás. Volt némi szórványos taps, és így ért véget, minden hacacáré nélkül.