Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7270
Megnéztem azt az orosz oldalt mit Géppuskalábú feltett. Hát nem semmi az az automata dög. Bibének oda kell tennie magát ( max4literes átlagfogyasztás, az is vízből, vízen kell járnia Dömös és Zebegény között, és ha vonta 40 rugó legyen meglepetés szerűen a csomiba akár havi Mikiként stb..) hogy maradjon az istállóba. A sárga 1.1 Trözsan Limuzinom erre képes!
Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7269
Kérlek frissíts fel hogy állunk, mi a két lehetőség. Köszönöm. Hogy sikerült Kedvesednek a vizsga? Kapsz ma vacsorát, vagy a túlélőkésed nyelében megbúvó szárított bölényhúst kell megenned ála "DOBOS"?
Előzmény: Törölt nick (7267)
bioenergetikus Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7268

Úgy látszik negatív emóciós kisugárzásom van, mert nem megy át egy hozzászólalás sem persze mikor nem jött meg valami papiros az okmány mittudoménhonnét. Kiváncsi vagyok holnap hozzá jutok é a gépemhez? 4x2 1,6 cool

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7267

Semmi pánik, meg lesz oldva, feltéve ha sikerül megállapodni a névvel kapcsolatban mivel most 4:4 az állás.

okosvinetu Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7266

Akkor ez igen pompás befektetés volt...:-)

Előzmény: Porzós (7265)
Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7265
Nem hogy felrakni nem tudok, de meg sem tudom nézni a csutkás gépemmel a képeket.
Előzmény: okosvinetu (7264)
okosvinetu Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7264

Akkor tán kamerázd le a buckalakó afgán albérlőidet, oszt rakd fel az ftp-re (hogy lássuk, mire képes a herkentyű...:-) Ahol továbbra is sajnálatosan gyér a felhozatal. Pedig kattintgatott mindenki orrvérzésig. Eddig szerintem Roszi kolléga bizonyult a legprofibb kattintgatónak. Látott a pályán, szeme van a felvételeinek...

Előzmény: Porzós (7263)
Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7263
Köszönöm az ötletet, ma megkaptam a kütyüt, pazar!
Előzmény: talon68 (7208)
Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7262
Hát most nem irigyellek.. Milyen modellt vársz?
Előzmény: bioenergetikus (7261)
bioenergetikus Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7261

:-)

Szerintem is jó a dusterklub.hu. Egyszerű lényegretörő.

Még mindíg várom a telefont, hogy akkor 3-ra mehetek az autóért, vagy várjak holnapig.

Előzmény: Porzós (7255)
Chalez Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7260

Van köztetek olyan esetleg akinek gyári riasztó van az autójában??? ( a tartozékként rendelhető Dacia riasztóra gondolok)  Akinek van, mindenképpen szóljon, volna pár kérdésem.   Előre is köszi...

okosvinetu Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7259

Duster Baráti Közösség. Erre szavazok. (A többi elmés megjegyzésedet pedig szíves engedelmeddel inkább nem kommentálom...)

Előzmény: talon68 (7258)
talon68 Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7258

Szerintem totál felesleges a domainen vitázni és ebből is a magyarság sorsát érintő
kérdést csinálni. :-) A domain lehet bármi:club, klub, fan club teljesen mindegy, belűlre pedig csinálsz egy logót, Duster Baráti Közösség ,vagy hogy teljesen időszerű  legyek: Nemzeti Duster Baráti Kör . :-)

Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7257
Na megyek megetetem a cocákat meg adok a tikoknak. Hátul a afgánok is kapnak vizet. Tudod itt a határ mellett..
Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7256
Jó. Te munkamániás. Akkor PRAKKER EGYLET
Előzmény: okosvinetu (7254)
Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7255
Ne aggódj a jövőd miatt. Ez a társaság biztosítja számodra az egészségügyi ellátást( Putyi bioenergizer,jómagam) etetést(MarC és a Hölgyek) a védelmet( Luca és Panna) üzemanyagot( kannás) ! Hol itt a gond?
Előzmény: monro69 (7250)
okosvinetu Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7254

Megbuggyantál? Vagy csak még nem sikerült szombat óta kijózanodnod? Nem lenne jobb akkor már, hogyasszongya: Duster Internacionálé ÉjjenaPárt? He? 

Áhhhhhhhh, inkább gályázok tovább...

Előzmény: Porzós (7252)
Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7253
Szeretnélek mekkérni ha kész a foláj a B C oszlopon rakd fel a képeket, de a belsejéről is lécci lécci. A kilincsek alá is rakattam a körömcsíkok miatt, így volt asszem nyócezer. Várjuk a képeket. Esetleg megnézted az új kipufogódobot a 2 új véggel? Eladom Pannát, és beruházok egy ilyen csodára. A többieknek is: lzparts.de
Előzmény: Törölt nick (7249)
Porzós Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7252
A nemzetköziségre való tekintettel talán: Duster Fun Club A Pálmajori fiúk qva jó csak ez egy szűkebb társaságot-frakciot- jelölhet később, kizárja újabb elvetemült pedofilek aktiv részvételét
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.12 0 0 7251

Egyelőre döntetlen az állás:

DBK 3 szavazat

Dusterklub 3 szavazat

2 tartózkodás

monro69 Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7250

szóval én nép ország és osztályidegenné váltam mer c-vel írtam a dusterclub-ot.

na nem baj, akkor a következő tanulmányom ez irányba fogom mívelni és az elkövetkező (remélhetőleg) min 20 évet a tudatlanságom és műveletlenségem kicsorbítására fogom szánni feltéve ha nagy nanitu ó bocsánat vinetu (na ezt se tudom leírni biztos azé mert nem tudok magyarul) támogatásáról biztosít és szán rám néha néha egy kevés időt:))

Természetes ezt jobban tudjátok ti mi legyen a név csak szóljatok.

szép estét

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7249

dusterklub.hu_Ez jó név szerintem. Rövid, lényegre törő és magyar. 

Köszönöm mindenkinek a képeket, ill. a videókat . Aki ott volt, az értékeli igazán.

A rövid ablaktörlőt a vezető oldalon én rögtön lecseréltem, a levett darab jó lesz cserének az anyósülés felől. Pár ezer ft az egész, és teljesen más lesz a kilátás! 

Ma már fóliást kerestem Cegléden, mert nekem is olyan fekete oszlop fóliák kellenek mint Porzósnak!

Kerkuska jelezd, ha a képeket Te is feltöltötted.

Előzmény: Fre Duster (7248)
Fre Duster Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7248

Ha rákeresünk a neten a dusterclub kifejezésre, legnagyobb meglepetésünkre találhatunk egy orosz honlapot.

Javaslom, hogy a honosított megfelelője legyen Duster klub. A dusterklub.hu domain úgyis szabad.

Előzmény: okosvinetu (7247)
okosvinetu Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7247

Netán: Homokos Egylet...:-)

Előzmény: Fre Duster (7246)
Fre Duster Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7246

Teljesen igazad van rézbőrű barátom!

Legyen Porolóklub! :-)

Előzmény: okosvinetu (7245)
okosvinetu Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7245

Legyen bármi. De idegen szó (club– bbbrrrrr!) nehogy legyen benne, mert előásom a külön bejáratú hadiösvényemet!!!

Előzmény: monro69 (7243)
okosvinetu Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7244

Kétszer is elszállt a szívhez szóló üzenetem. Ezt a blogmotornak:

Ezen a fotón az időközben Kerkuska jóvoltából megkerült kabalaszerelésemen kívül látható még az is, hogy aznap mit fogtam a Tisza-tavon.

Az ftp-n megnézhetitek magatokat, a körmenetet (a madárszaros szélvédőn keresztül videózva), SZSZSZD latorcai kalandjaival egyetemben. A harmadik könyvtárban állóképek vannak arról, hogy ha lenne egy kis eszetek, milyen kárpázatos természeti közegben amortizálnátok le hozzám hasonlóan pár hónap alatt a tragacsotokat. De nektek aztán hiába beszélek... 

További jó szórakozást kíván a RENDEZŐSÉG!

monro69 Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7243

Dusterclub

Nekem kifejezetten megtiltották a kp-t csak utalhattam

putyi60 Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7242

Helló Dustermanók és manónők !

olt a buli. És a rákövetkező éjszaka sem volt kutya sátorban. Az is jól vizsgázott, nemcsak hófehérke. Egyébként csurgósra vettük az utat hazafelé 80 km sebességgel 5,1 l 

volt a fogyasztásunk. Porzós nagy ötlet volt a póló köszönjük. Kerkuska ötös a szervezésért és feleségednek a finom pogiért. Marci felveszünk szakácsnak. Egyébként utazó és a többiek is jó kis társaság voltunk úgy gondoljuk. Óh Nagy Apacs főnök tudom milyen rossz a kedvenc dolgunk elvesztése, bár reggel még láttam a padon, amikor a sörösdobozos zsákot és néhány székünket összeszedtük. Engedd meg nekünk, hogy küldjünk egy esetlegesen új kedvenccé válható söröspoharat. Bőven tudnál venni, de annak nem lenne története, ennek meg...

Egyébként Talon68 kigyógyítva, mivel reggel csak Ő volt talpon, és egy kicsit beszélgettünk, ja meg Monroe széps

Szuper v éges nagy kislányától tudtunk elbúcsúzni. Luca lány és Duster, alias Panna lány tünemények,  ugye legközelebb is hozzátok őket?

Porzós reméljük szívesen térdre estél volna reggel, ha ébren lettél volna. Bibédet beporzóztuk figyelj rá. Üdv. a társaságnak

bioenergetikus Creative Commons License 2012.06.11 0 0 7241

Szia!

Én is elméletileg holnap venném át az autót, ma telefonált a kereskedő, hogy valószínűleg csúszik az átadás, mert a banki utalás, csak ma érkezett meg, és addig semmit nem csinálnak, míg nincs náluk a vételár. Gondolom ők is csak tutira mennek.

Előzmény: Taliga007 (7231)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!