Megnéztem azt az orosz oldalt mit Géppuskalábú feltett. Hát nem semmi az az automata dög. Bibének oda kell tennie magát ( max4literes átlagfogyasztás, az is vízből, vízen kell járnia Dömös és Zebegény között, és ha vonta 40 rugó legyen meglepetés szerűen a csomiba akár havi Mikiként stb..) hogy maradjon az istállóba. A sárga 1.1 Trözsan Limuzinom erre képes!
Kérlek frissíts fel hogy állunk, mi a két lehetőség. Köszönöm. Hogy sikerült Kedvesednek a vizsga? Kapsz ma vacsorát, vagy a túlélőkésed nyelében megbúvó szárított bölényhúst kell megenned ála "DOBOS"?
Úgy látszik negatív emóciós kisugárzásom van, mert nem megy át egy hozzászólalás sem persze mikor nem jött meg valami papiros az okmány mittudoménhonnét. Kiváncsi vagyok holnap hozzá jutok é a gépemhez? 4x2 1,6 cool
Akkor tán kamerázd le a buckalakó afgán albérlőidet, oszt rakd fel az ftp-re (hogy lássuk, mire képes a herkentyű...:-) Ahol továbbra is sajnálatosan gyér a felhozatal. Pedig kattintgatott mindenki orrvérzésig. Eddig szerintem Roszi kolléga bizonyult a legprofibb kattintgatónak. Látott a pályán, szeme van a felvételeinek...
Van köztetek olyan esetleg akinek gyári riasztó van az autójában??? ( a tartozékként rendelhető Dacia riasztóra gondolok) Akinek van, mindenképpen szóljon, volna pár kérdésem. Előre is köszi...
Szerintem totál felesleges a domainen vitázni és ebből is a magyarság sorsát érintő kérdést csinálni. :-) A domain lehet bármi:club, klub, fan club teljesen mindegy, belűlre pedig csinálsz egy logót, Duster Baráti Közösség ,vagy hogy teljesen időszerű legyek: Nemzeti Duster Baráti Kör . :-)
Ne aggódj a jövőd miatt. Ez a társaság biztosítja számodra az egészségügyi ellátást( Putyi bioenergizer,jómagam) etetést(MarC és a Hölgyek) a védelmet( Luca és Panna) üzemanyagot( kannás) ! Hol itt a gond?
Szeretnélek mekkérni ha kész a foláj a B C oszlopon rakd fel a képeket, de a belsejéről is lécci lécci. A kilincsek alá is rakattam a körömcsíkok miatt, így volt asszem nyócezer. Várjuk a képeket. Esetleg megnézted az új kipufogódobot a 2 új véggel? Eladom Pannát, és beruházok egy ilyen csodára. A többieknek is: lzparts.de
A nemzetköziségre való tekintettel talán: Duster Fun Club A Pálmajori fiúk qva jó csak ez egy szűkebb társaságot-frakciot- jelölhet később, kizárja újabb elvetemült pedofilek aktiv részvételét
szóval én nép ország és osztályidegenné váltam mer c-vel írtam a dusterclub-ot.
na nem baj, akkor a következő tanulmányom ez irányba fogom mívelni és az elkövetkező (remélhetőleg) min 20 évet a tudatlanságom és műveletlenségem kicsorbítására fogom szánni feltéve ha nagy nanitu ó bocsánat vinetu (na ezt se tudom leírni biztos azé mert nem tudok magyarul) támogatásáról biztosít és szán rám néha néha egy kevés időt:))
Természetes ezt jobban tudjátok ti mi legyen a név csak szóljatok.
dusterklub.hu_Ez jó név szerintem. Rövid, lényegre törő és magyar.
Köszönöm mindenkinek a képeket, ill. a videókat . Aki ott volt, az értékeli igazán.
A rövid ablaktörlőt a vezető oldalon én rögtön lecseréltem, a levett darab jó lesz cserének az anyósülés felől. Pár ezer ft az egész, és teljesen más lesz a kilátás!
Ma már fóliást kerestem Cegléden, mert nekem is olyan fekete oszlop fóliák kellenek mint Porzósnak!
Kétszer is elszállt a szívhez szóló üzenetem. Ezt a blogmotornak:
Ezen a fotón az időközben Kerkuska jóvoltából megkerült kabalaszerelésemen kívül látható még az is, hogy aznap mit fogtam a Tisza-tavon.
Az ftp-n megnézhetitek magatokat, a körmenetet (a madárszaros szélvédőn keresztül videózva), SZSZSZD latorcai kalandjaival egyetemben. A harmadik könyvtárban állóképek vannak arról, hogy ha lenne egy kis eszetek, milyen kárpázatos természeti közegben amortizálnátok le hozzám hasonlóan pár hónap alatt a tragacsotokat. De nektek aztán hiába beszélek...
olt a buli. És a rákövetkező éjszaka sem volt kutya sátorban. Az is jól vizsgázott, nemcsak hófehérke. Egyébként csurgósra vettük az utat hazafelé 80 km sebességgel 5,1 l
volt a fogyasztásunk. Porzós nagy ötlet volt a póló köszönjük. Kerkuska ötös a szervezésért és feleségednek a finom pogiért. Marci felveszünk szakácsnak. Egyébként utazó és a többiek is jó kis társaság voltunk úgy gondoljuk. Óh Nagy Apacs főnök tudom milyen rossz a kedvenc dolgunk elvesztése, bár reggel még láttam a padon, amikor a sörösdobozos zsákot és néhány székünket összeszedtük. Engedd meg nekünk, hogy küldjünk egy esetlegesen új kedvenccé válható söröspoharat. Bőven tudnál venni, de annak nem lenne története, ennek meg...
Egyébként Talon68 kigyógyítva, mivel reggel csak Ő volt talpon, és egy kicsit beszélgettünk, ja meg Monroe széps
Szuper v éges nagy kislányától tudtunk elbúcsúzni. Luca lány és Duster, alias Panna lány tünemények, ugye legközelebb is hozzátok őket?
Porzós reméljük szívesen térdre estél volna reggel, ha ébren lettél volna. Bibédet beporzóztuk figyelj rá. Üdv. a társaságnak
Én is elméletileg holnap venném át az autót, ma telefonált a kereskedő, hogy valószínűleg csúszik az átadás, mert a banki utalás, csak ma érkezett meg, és addig semmit nem csinálnak, míg nincs náluk a vételár. Gondolom ők is csak tutira mennek.