"Ha egy üzlet beindul, ..." Hatafele jövet az egyik ismerősöm rácsodálkozott,
-Jé egy mustang, nekem is van egy otthon, ha kell odaadom, én már úgysem használom.
Szóval két Mustangot hoztam haza. Ez a sárga gyönyörűség is nálam landolt! Hát igaz ami igaz ezt egyelőre még, még a saját anyja se látná szépnek, de majd kicsit kikalapálom. Erről a kis kedvesről is teszek pár képet. Remélem nem éltem vissza a türelmetekkel, hiszen még új vagyok köztetek
Lehet hogy az utóbbi 2-3 év kivételével a korábbiakról nem kéne jegyzetelni... :)))) Nekem is meg volt a magam hülyesége, sokmindent ma már máshogy gondolok, mint akkor. (úgyhogy részemről ha valami kiugróan baromságot találsz, ne jegyezd meg) :) Ajánlom még az oldalamat, ami ha így halad, soha nem készül el, de egyszercsak majd mégis... :) http://jawamustang.ucoz.hu/
Lesz kép, egy kicsit később. Sok motorom volt már, de valahogy a mustang eddig kimaradt, hát most pótlom a hiányosságot. Mióta ráakadtam erre a fórumra, buzgón olvasom, szép hosszú olvasmány. Csak azt sajnálom hogy nem jegyzeteltem az elejétől, úgyhogy lehet mégegyszer el kell kezdenem.
Én meg pont munkára fognám, vinném túrázni vagy börzére kiállítási területre.(igaz csak napsütésben ) Az se jó a gépnek ha sose megy egy picit sem. Nameg tényleg kevés km van benne. De csak akkor ér sokat (a szememben) ha gyári, tehát tüntesd el a matricákat róla (szerintem)
Ma vettem egy Mustangot, még nem hoztam haza, majd szombaton. A motorban 1500 Km van, és kb 85 óta áll egy folyosón. Szép piros színe van, rendesen poros és ragasztottak rá valamikor egy pár matricát. Nagyon örülök, remélem hamar motorozhatok vele.
Én is dettó ugyan így vagyok az egyik gépemnél hogy full gyári csak 40 es henger van rajta.,ami ugye 55 ccm, a (41 es henger akkor az lenne 58 ccm-es) és nekem se forgatja le 3.ban 13 as kislánckerékkel. Végsebesség max 65 de már itt is segíthet a szellőcske. Ha szembeszelem van akkor nem nagyon bírja még ő sem a 3dik sebességet.
Tehát ezzel én is azt mondom hogy a ccm növelése nem sokat hozz a teljesítményhez
Jól írták előttem hogy legalább a karbiba nyúlj bele
Amugy egyszer láttam hogy létezik mustanghoz 41 es henger aprilia sport dugóval(1 gyűrűs) ha jól emlékszem
Lengyel 60ccm em van. Minden furat stimmelt. Szívó nyílás nagyobb, hozzá nagyoltam a szívócsövet. Karburátort be kell állítani hozzá, nem a gyári beállításait kell használni. 13as fogast gyorsan lepörgeti, ha lesz időm megy be Mz 14 es fogasa. Haveromnak gyári van 40mm re fúrva, neki is gyorsan lepörgeti a 13ast, ő se gyári beállításokat használ.
Hegyen lakok, ahol eddig egyben mentem föl gyárival 13assal, ott most 2ben megyek fel 13assal. Városban is kevesebbett kell visszaváltogatnom. Utoljára 60km-t mentem vele hiba nélkül. Haveromé 2 éve működik 40es furattal hiba nélkül.
Tapasztalat? Nekem a gyári henger van maxra fúrva (40 mm), 60-asként ekkora lengyel hengert árulnak, azokon a járatok picit el vannak néha tolva, még rosszabb, mint a gyári. Nekem nem forogja ki a 13-as lánckerékkel magát. Egyébként sem számít semmit a henger méretének ilyen minimális módú változtatása, ha a karburátor és a kipufogó nem ahhoz van gyártva. :) Ugyanannyi benzint nagyobb térben robbantasz, nem lesz jobb, sőt...
Ez valami titkos üzenet lehetett. (Melyik évben adták ki ezt a könyvet?) Nézd meg a képet még egyszer. A néni Árpáccsávos' öltözékben az út baloldalán jobbra szeretne haladni. Lehet azt akarták kifejezni, hogy tudjuk hova vezet. :D
Eladó sok sok eredeti , gyári Jawa Mustang alkatrész ! Eredeti kuplungagyak , henger , hengerfej , váltó alkatrészek , berúgótengelyek, váltóvillák , fogaskerekek , főtengelyek , kerékagyak , hajtókarok , komplett karburátorok és fúvókák (ezekből nagyon sok vaN ;)) , szívócsonkok , kuplung tengelyek , hátsó és első lámpabúrák ,tanksapkák , első lánckerekek , váltó tengelyek és még sok minden. Minden eredeti , gyári cucc , ha valamire szükséged írj bátran !
Cserélhetők is , főleg gumi alkatrészekre (lábtartó gumi, tankgumi) illetve kuplunglamellára , illetve bármilyen Mustang alkatrészre !