Ezzel a Homo...val már próbálkozott vérindiántezsvírem de nem reagáltam rá hisz senki hímjellegűhöz nem közeledett feltűnően, meg a zapacs közösségre sem jellemző mert kihalt volna.. A spártaiak az más hisz tenger nyaldosta seggüket nem bölénypata hagyott mély nyomokat nyeregtől kérges seggükön..
Nekem jó a klub szó. Szeretem, mert annó imádtam az általános suliban a Klubdélutánokat, később sokat jártam az Ifi klubba, majd a KISZ Klubba.. szép emlékek ezek nekem :-)
A közösség, mint szohocreheáhál kategória?! Zsenge ifjúkorodnak tudom be, hogy ekkora homályra sikerült vetődnöd. A komcsi diktatúra ugyanis 45 év alatt semmit mást nem csinált, csakis kiírtotta a természetes (organikus) közösségeket. (Még saját magukat is a nyomorultak.:-)Példának okáért épp az olyanokat, mint most a mienk kezd lenni. Ami azonban, ezek szerint sajnálatosan még olyan szépreményű ifjú egyedekbe is átöröklődött, akik nem is éltek akkoriban. Ajánlatom: ideje lenne nem félnünk a közösség fogalmától, mert enélkül nincs emberszabású lét... (Vagy ha van, akkor az csak a Homo Kádáricusok értékrendje szerint van. De őket azért már jócskán ideje lenne elfelejteni.)
Valószínűleg az életkorból fakad, hogy minket kevésbé zavarnak az arhaikus kifejezések. Ahogy elnéztem, a Duster a fiatalos érett emberek autója, tisztelet a józan gondolkodású fiataloknak, kik szintén ezt választották.
A Indiánt hagyjátok dógozni mert most csökkenti az államadósságot minimo calculo a felére, és azon gondolkodik hogy tudná a csukákat( mokasszinokat) a Canyonba telepíteni!
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha nem szavazgatnánk, hanem lenne egy dusterklub-pont-hu és egy hatalmas logó a nyitó oldalon, hogy Dusteres Baráti Közösség vagy mi...
Köszönöm kérdésed, asszonykát most pénteken fogják vallatni ezért továbbra is zombi üzemmódban működik. Estére néha rövidzárlatot kap és összehajít valami kaját ami ma este istenes dolog lenne mert 11 órás Pálma di Majorka idő van odakint (értsd: szakad) ami nem igazán kedvező a bográcsoláshoz. Amúcs piszok jó szárítotthús receptem van.
Lassan már az üzemanyg is extra.. Veled vagyok! Holnap hangod sem lesz csak a fórumot terheled úgy mint a zapacs mert bebizonyíccsa hogy a Grand Canyonban is van csukakoma!!! De mekkora!
Nem kell ide sasszem meg sólyomcsipa. Ha ezt megveszed elhiszünk mindent. Ma jött meg, tegnap rendelem köszönhetőem Néma Szégyenlős Talon 54618nak, nesze neked ártér, nesze neked 42es csuka.. Mert hogy bot a kezedbe.. Hisz Te a szavak embere vagy.. Így most lépj a tettek mezejére. És ez nem hadi ösvény! Ajánlatos minden Dusterbe júli 29ig!
Inkább dolgoztam még egy kicsit, a holnap délutáni pácienseket átszerveztem mára akit lehetett. Ez a foci elég unalmas, talán este az Orosz Lengyel presztizs mecss jó lessz.
Csak rádiót kértem bele, azt is nem a gyárit, hanem egy JVC-t itt beszerelve. Utólag csak ködlámpát, ablak fóliát, meg üléshuzatot terveztem. A többi extrából már nagyon elegem van.
Olseni ötlet. Nyissunk spermabankot ízibe a dákóra várakozó akadozók kontójára. A bevételből pedig a II. Duster találkozót majd lazán megrendezhetjük a Seychelles-szigeteken...:-)
Egy biztos. Cool lesz ha megkapod!! Az egy isteni érzés. A várakozás ideje alatt fellépő impotencia termeszetes,bár neked szerencséd van mert van foci doszt, így észre sem veszed ezt a par hetet. Nem így az asszonyok.. De ha az udvarban áll.. Apám én spermabankot tudtam volna nyitni(fejben megvót mint Pamela A. 20éve)