Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Húha, tényleg nagyon szuper! :O A Föld napja, olvadó jégtáblával, hát ez zseniális. Lennék logótervező a Google-nél, de komolyan. Az ilyen kreatív munkák igazi álmaim. Nem mintha a divattervezés nem lenne az, de mivel tényleg MINDEN érdekel, aminek az alapja a kreativitás és az ötletesség, ezért szívesen kacsingatnék ilyen dolgok irányába is.
Már a megjelenés napján megvettem. :-) Nagyon örültem, hogy megjelenik magyarul, és nem is csalódtam, szerintem is színvonalasra sikeredett a mi kis magyar verziónk, ami jó, mert ezzel már 2-re emelkedett a magyarul is megjelenő használható divatlapok száma. :-)
Az a képsorozat meg..... :-OOOOO
*áll leesik*
Oh my God.
Szenzációs.
Pedig én még annyira nem is zizgek erre a pasira, na de ezek a képek egyszerűen zseniálisak, ahogy mondod.
Még annyit, hogy aki teheti, vegye meg a Marie Claire első számát, nagyon jó kis magazin és olyan fotók vannak benne Kolovratnikról, esküszöm, kinyúltam :) Nem azért mert szexi, hanem mert profi minden fotó. Majd Candy biztos megnézi, neki szakmába vág, osztán vagy legyint rá, vagy megerősít :)) Ja és reklámoznak benne Shiseido termékeket, ami nekem a kedvenc márkám, csak épp fényévente egyszer jutok hozzá és reklámot sem nagyon látok róla, csak max az Elle-ben, úgyhogy nekem itt kezdődik a minőségi nőcis újság :))) meg persze a Nők lapja, de az családi hagyomány.
Te is csináltál nekik házat? Ó, én is, sőt, fogtam divatmagazinokat és amik tetszettek ruhák, azokat megvarrtam nekik, mert olyan kicsiben meg tudtamcsinálni, nagyban nem ment volna olyan szépen :))) Emlékszem, volt egy téli csizmás, miniszoknyás, micisapkás összeállítás, kötött sállal, hát megtanultam még kötni is a kedvéért :)
Műlt hétvégén előkerültek a babákkal együtt a ház bútorai is: varrott puffok, ágyak, vatelinnel kibélelet selyemmatracok, kispárnák rojttal...és még én mondom magamra, hogy nem kreatívkodtam! :D Wow, előjött a régi fíling, alig várom, hogy Emma nagyobb legyen és barbie-zhassunk :)))
"most mit csináljak velük? Tegyek úgy, mintha megetetném és tisztába tenném őket? És utána?"
LOL, ezzel én is ugyanígy voltam. :-) Fel nem fogtam, mi a jó abban, hogy egy kisbaba-játékbaba, még csak fel sem lehet őket két lábra állítani, nem lehet klassz rucikat adni rájuk, rohadtul nem értettem a dolog lényegét. De nem is volta soha. :-)
Nekem nem volt Barbi babám. Aztán 20éves koromban megsajnált végre az apukám, és az összes tesóm, meg én, mind kaptunk egyet-egyet karácsonyra. És én olyan boldog voltam. (nem is gáz, hogy tesóim voltak 12 és 7évesek, én meg 20 - de akkor is!!!!! :D)))
Teljes mértékben egyetértek. Egész gyerekkoromban főképp Barbie-val és legóval játszottam. Meg olyan, a Barbie-nál kisebb méretű babákkal, amelyeknek felnőtt ember formája volt - ezt jobban nem tudom elmagyarázni, a lényeg az, hogy a kisbaba & kisgyerek formájú bábuk soha nem kötöttek le (meg egyáltalán, a kisbabákat kábé húsz éves koromig nem szerettem *mármint nem olvadtam el, ha megláttam egy aranyos példányt*) - most mit csináljak velük? Tegyek úgy, mintha megetetném és tisztába tenném őket? És utána? Bahh, adjanak inkább egy doboz legót, néhány kartonpapírt, festéket, filctollat, celluxot, fát, felesleges textilt, néhány Barbie-t és egy üres polcot a szekrényen, és én berendezek ott egy komplett mesebirodalmat. :-)) De valahogy mégse mentem művészeti pályára... :-D Kamaszként nem lett volna merszem ilyen életútra lépni, most meg már eleget dolgoztam a jogért ahhoz, hogy ne adjam fel.
Köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat és igen, szeretettel várom az összes erre tévedő banyát babalátogatóba, fecsegésre meg miegymásra :)) Ha már én nem vagyok mobilis, tessék a helyembe jönni :DDD
valaki meg tudja fejteni azt a rejélyt, hogy amíg a fórum többi része rendesen működik, ebben a topikban valamiért teljesen hülyén működik nekem a hozzászólás ablak?
Akkor következzék most néhány megmenekült kép Mallorcáról:
[image1]
Ahol a szállásunk volt, Arenal, nagy üdülőhely. Amikor a kép készült, épp jó idő volt...
[image2]
[image3]
és amikor nekünk kellett táncházat tartani
áááááá! Emma ébren van! :-))) Tényleg milyen szép kék a szeme, remélem, hogy olyan lesz, mint Benőé. A séta közben alvós képekben sokat gyönyörködött a fél család is. Nagyon szép kislány, a vonásai finomak, olyan, mint egy tökéletes kis játékbaba, csak annál jóval szebb, mert igazi. :-) Motorozó Benő: kúl. Ahh, micsoda nagyágyú lesz belőle. Na és a büszke atya! E&O képe csúcs. :-)
Nekem is jobb lenne a Noiret. Szintén csóró vagyok, de nem is szándékozom az éjszakába menően biliárdozni, és a fogyasztásom sem fogja az eget verdesni. :-)
Édi, na majd össze barátkoztatom Pankával, :)))). Már látom a jövőt ... Akkora európai film rajongók lesznek, :)))). Egy kis Zsöri, egy kis Roy, egy kis ... Alan? :)))))))
Nincsen most pénzünk Noiretra, szóval a Pöttyös uccai krimóüra gondoltunk, ahol van biliárd, meg persze szesz. De van egy üveg pályinkám is. Már csak azt kéne kitalálni, hogy mikor és hol találkozzunk, :))).