Keresés

Részletes keresés

cwlove Creative Commons License 2007.11.15 0 0 150
És mégegy kérdés. :)
Routerrel, vagy bárhogy, szét lehet a mobilinternetet osztani 2 gép között?
cwlove Creative Commons License 2007.11.15 0 0 149
Sziasztok

A HUAWEI E220-hoz két kábelt adtak, egy rövidet, és egy hosszabbat, amin az USB a végén kettőbe ágazik.
Mikor van szükség mindkettőt bedugni a gépbe?
mgy Creative Commons License 2007.11.14 0 0 148
Azért írtam hogy 0 perc, mert 0 percet használtam. Amíg nem volt csak pcmcia-s gépem addig azért, amióta meg van, azóta van egy kártyafüggetlen Merlinem... :)
Tehát azért írtam, hogy annyi, mert annyi.
Levélben adok kontaktot.
Előzmény: hupm (147)
hupm Creative Commons License 2007.11.14 0 0 147

20 ezer Ft-ert megvennem rogton.

Azert nem 23ezert, mert gyanitom, hogy ez az a kartya, amit egy juliusi hozzaszolasodban emlitesz, igy talan nem igaz a 0 perc :-)

Deal?

Előzmény: mgy (146)
mgy Creative Commons License 2007.11.06 0 0 146
Bocsánat, elbambultam. 25e.
Előzmény: mgy (145)
mgy Creative Commons License 2007.11.06 0 0 145
20e?
Előzmény: mgy (144)
mgy Creative Commons License 2007.09.27 0 0 144
Urak,
0 percet (khm 0 byte forgalmat) használt, garanciás (témobilos) WNW NETKÁRTYA EXPRESS 3.6/SL eladó. SIM, így hűségnyilatkozat nélkül. 36e
Matt Creative Commons License 2007.09.13 0 0 143
pannonnál tudtommal nincs tiltva.
Előzmény: fzsolte (139)
Andris_2 Creative Commons License 2007.09.13 0 0 142
Senkinek sincs ilyen?
Előzmény: Andris_2 (138)
Bx 16TRS Creative Commons License 2007.09.06 0 0 141
Nekem már sikerült, nem volt egyszerű... sajna nem értek hozzá.. :-(((

Szóval:
1. a két gép lássa egymást (akár wifin keresztül is) ad-hoc kapcsolat szükséges, ezt be kell állítani, mert alapértelmezésnek nem ez lesz
2. engedélyezni kell a dhcp szervert a kiszolgáló gépen
3. a kliens gépen kell nyomni egy ip frissítést
4. az internetkapcsolatot meg kell osztani (ehhez sp2 esetén mennie kell a windows tűzfalnak is)
Előzmény: BadeJuve (140)
BadeJuve Creative Commons License 2007.09.01 0 0 140
sziasztok!
Vodafone Mobil Internet-et hogyan lehetne megosztani 2 laptop között?(wifivel lehetséges ez?)
fzsolte Creative Commons License 2007.08.27 0 0 139
Sziasztok!

Mobil internetre váltanék, de egy nagy gondom van. Nekem nagyon fontos, hogy legyen lehetőségem VPN-ezni. A vodafone-nál magánszemélyeknél tiltva van. Kérdezem, hogy a pannonnál és a t-mobilnál hogy van?

Előre is kösz a válaszokat.
Andris_2 Creative Commons License 2007.08.26 0 0 138

Sziasztok!

Meg tudná mondani valaki, hogy a pannonos Option GT Max adatkártyából kilógó alkatrész az antenna? Be lehet csukni? Ha be lehet és be van csukva, akkor jó a vétel?

Köszi.

OldBluesMan Creative Commons License 2007.08.02 0 0 137
Sziasztok
Pannonnál új csomagok vannak elsejétől. Egész jó, ha nem is a legolcsóbb, de a legnagyobb a lefedettsége.
mgy Creative Commons License 2007.07.31 0 0 136
Hmmm, érdekes...
Visszaerőszakoltam egy 512M-es memóriát a gépembe (írtam, hogy döglődik, eddig egy 256-os modullal "ment"), s kíváncsiságból újra megpróbálkoztam a telepítéssel.
Csont nélkül felment az új driver+mm, s simán kezeli a régi kártyát is. Az új most nincs nálam, így azt még nem tudtam kipróbálni, de valszeg nem lesz gond...
Előzmény: mgy (135)
mgy Creative Commons License 2007.07.25 0 0 135
Elkezdtem lecserélni ma a régi rózsaszín kártyám egy újmoderkirálygyors ezüstösre (wnw compact 3.6 Express).
Szívás. Az igaz, hogy a gépem már kicsit csuklik, de nem lehet rá telepíteni a kártyához illő drivert, a telepítés során a gtuqbus.sys fájl másolása közben kék képernyő. Nem eccer, nem kéccer. ólvéjz.
Van valakinek ilyen kártyája? Sikerült a telepítés?
(Még talán annyit hozzá kell tennem, hogy a notim pcmcia-s, a kártyához vettem egy picimaci-express card átalakítót. Nem hiszem, hogy ez zavarna, de ki tudja...)
cukrosleves Creative Commons License 2007.06.28 0 0 134
Áááh, miért kell kiforgatni az ember szavait? :)
Tényleg ennyire félreérthetően fogalmazok?

Azt hirdeti a voda, hogy 5 ezer forintért annyit szörfözhetsz a neten, amennyit csak szeretnél, forgalmi díj nélkül, 2 éves hüséggel, és 1 év tarifamegtartással.
Minden óriásplakáton ez áll, és ez így is van.

Az általános szerződési feltételekben az áll, hogy az 5Giga feletti adatforgalmat (ami 0.006Ft/10Kb), elengedik, ha hűséget írsz alá, és új, külön csak netes előfizut veszel egy USB-modemmel. És ezek a feltételek egészen addig vonatkoznak rád, amíg nem válik belőled extrém felhasználó, mert akkor ajánlott levélben értesítenek, majd ha nem szünteted be az extrém nethasználatot, akkor kiszámlázzák az 5giga feletti adatforgalmadat.
Extrém felhasználónak az számít, aki fájlcserélő programot használ.
Tehát Dc-t, vagy Torrennt klienst! Ezek többsége fel is van sorolva.
Viszont ott áll kerek perec az is, hogy bármennyit netrádiózhatsz, bármennyit onlány tévézhetsz, bármennyi videót letölthetsz, bármennyit telefonálhatsz, stb, NEM leszel extrém felhasználó, CSAK akkor, ha fáljcserélő progi jelentkezik fel a netre, és meghaladod az 5Gigát.

Van 10Gigás paripacsomag is...

DE! HA!

Te az eddig is meglévő mobilelőfizetésed/vitamaxod -RA rendeled meg az 5gigás netet, amit csakis hűség nélkül tudsz megtenni -tehát bármikor lemondhatod-, akkor ha az adatforgalmad meghaladja az 5, vagy a 10gigát, akkor minden további 10Kb 0.006Ft!
Nem azt mondtam, hogy 10giga elég torrentezni.
De az is elképzelhető, hogy valakinek elég Dc-re, aki csak a zenékre megy.
De tök mindegy, mert nem erről van szó, csak mondtam valamit, hogy valakinek miért nem elég az %giga, miért találták ki a 10gigásat, ha az 5 is korlátlan...
Na ezért... :)
Remélem érthető voltam!
További infó;
1270, vagy
vodafone.hu
Előzmény: enakivagyok2 (132)
Matt Creative Commons License 2007.06.27 0 0 133
ismerve a Voda lefedettségét, komoly bátorság kell annak, aki ezt be meri vállalni, pláne két éves hűséggel...
Előzmény: mgy (129)
enakivagyok2 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 132

És mit lehet torrentezni egy 10GB-os korlátú csomaggal? Egy aktív filecserélő felhasználónak 2 nap alatt elfogy. A szélessávú mobil internet nem erre való (még). Arra ott a kábel meg az ADSL.

Nekem is elég valószerűtlennek tűnik, hogy így működjön, de ma teszek bejelentést a GVH-nál, aztán majd kiderül. :)

Előzmény: cukrosleves (131)
cukrosleves Creative Commons License 2007.06.25 0 0 131
A 10gigásat arra találták ki, ha a meglévő előfizetésed mellé szeretnéd megrendelni a netet, -hűség nélkül- mert mint írtam, az korlátos!
Vagy ha 5Giga felett szeretnél torrentezni.
Szerintem teljesen egyértelmű, de ha mégsem, akkor olvasd el a szerződési feltételeket! ;)
Előzmény: mgy (129)
mgy Creative Commons License 2007.06.25 0 0 129
Ez az 5Gigás korlát csak akkor él, ha már a meglévő mobilelőfizetéshedhez rendelsz netet!
De ha új szerződést kötsz, külön, csak nettel, 1, vagy 2 év hűséggel, USB-modemmel, stb, akkor az 5Giga feletti adatforgalom számlázásától eltekintenek!

Ja. Akkor a 10e/10g-s csomagot csak az igazi mazochistáknak ajánlják, akiknek nem elég a félárú korlátlan...
Előzmény: cukrosleves (127)
Matt Creative Commons License 2007.06.24 0 0 128

A letöltés olyan 45-52K között ugrál. K800i -t használok modemnek.

az nagyon durván lassú.

keress egy "my phone explorer" nevű progit a neten, abban kapcsold be, hogy csak a 3g, v UMTS hálózatot lássa a telód.

Előzmény: cukrosleves (127)
cukrosleves Creative Commons License 2007.06.24 0 0 127
Én is most per pillanat ezt a vodás 5e/5GB -netet használom, 3G -s lefedettségi területen! Szolgáltatóváltás között állok. Az ADSL-t már kikapcsolták, a Kábelnet szerződéssel meg még mindig gondok vannak. :S
A tapasztalataim pozitívak! Az oldalakat tök gyorsan behozza, minden napszakban,
a GPRS-hez képest ég és föld! :) A letöltés olyan 45-52K között ugrál. K800i -t használok modemnek.
Ez az 5Gigás korlát csak akkor él, ha már a meglévő mobilelőfizetéshedhez rendelsz netet!
De ha új szerződést kötsz, külön, csak nettel, 1, vagy 2 év hűséggel, USB-modemmel, stb, akkor az 5Giga feletti adatforgalom számlázásától eltekintenek!
Tehát 5 ezerért gyakorlatilag korlátlan vodaneted lehet, feltéve, ha nem számítasz extrém felhasználónak! Extrém felhasználónak az számít, aki fáljcserélő klienst, /DC, vagy Torrent/ -et használ, és 5Giga feletti adatforgalmat forgalmaz vele.
De fáljcserélő nélkül akármennyit letölthetsz, bármennyi filmet, zenét webről, bármennyit on-line tévézhetsz, rádiót hallgathatsz...
Olvassátok el részletesen az akciót a voda honlapján, amit először én sem tettem meg,
mert felháborodtam, ugyanis egy olyan sms-t kaptam tőlük, hogy "szörfözz annyit amennyit csak szeretnél 5000Ft-ért", aztán a honlapon azt láttam hogy mégsem...
Aztán felhívtam az ügyfélszolgát, aki részletesen tájékoztatott ezügyben, majd utólag elolvasva részletesen az akció feltételeit döbbentem rá, hogy jééé, ez tényleg korlátlan, nem a reklám volt megtévesztő!
enakivagyok2 Creative Commons License 2007.06.17 0 0 126

Hogy hol nézzem meg? Bocs, nem értem pontosan. A böngésző Eszközök menüjében vagy a csatlakozás ablakban? Mert ott látom csak a csomagszámokat, aminek szerintem kevés köze van a kB-/MB-okhoz. Vagy mégis?

Ez a 1730 elég drága, majd csak lesz valaki, aki bele tud mászni ingyé' a rendszerbe. Ha már a kiszámlázandó összeget aktuális állását meg tudják mondani havi zárás előtt, akkor ezt is.

A Voda szerintem rossz, én még a Pannon 10 GB-osán gondolkodtam, de annak végül sokallottam a 6 hónap múlva esedékes dupla árát. Itt meg lesz akkora verseny szerintem, hogy ebből a TMO 5 GB-ból is lesz 6-8 GB hamarosan változatlan ár mellett. Kíváncsi leszek, mire lesz elég az 5 GB, mondjuk a netes rádióhallgatásról, youtube-ról, stb-ről már le is álltam, ami nagyon zabálná a keretet.

Előzmény: mgy (125)
mgy Creative Commons License 2007.06.17 0 0 125
Tools/Connection history. De számlázni nem ez alapján fognak! Sőőőőt... :)
A 1730-ra küldj el egy "G" betűt. Gé, mint gépéeres, jó, mi? 56 forintért a válaszsmsben megkapod az előző napig elhasznált kvótát. Szerintem k.cs.gség, de ez van.
Kb. egy hónap múlva jár le az egy éves hűségem, még nagyon nem tudom, hogy melyiknél folytassam a három közül. A voda is egész pofás számokat mutat, 5e/5Gb! Ráadásul 3 napra "kölcsönadják" a cuccot, ki tudom próbálni, hogy azokon a helyeken, ahol nekem fontos, ott megy-e jól...
Előzmény: enakivagyok2 (124)
enakivagyok2 Creative Commons License 2007.06.16 0 0 124
Végül kötöttem egy TMO 3G Netet (a Globetrotter kártyásat). Most már csak az a kérdés, hogy hogyan tudom követni, hogy mennyit használtam el a csomagból? Mert ha megnyitom a csatlakozás ablakát, akkor csak csomagszámokat látok, kB-okat nem.
luter Creative Commons License 2007.06.15 0 0 123

Sziasztok!

Ha valakinek Fujitsu Siemens v3505 notija van Vistával és T-mobile W'n'W Compact kártyája az mostmár tudja használni a kártyát netezésre is nem csak porfogónak.:)

A Notebook firmware-t fel kell frissíteni B0G verzióra majd fel kell telepíteni a hozzá kapott Globetrotter mobility manangert. Be kell állítani az indítóikon kompatibilitását XP SP2-re és már megy is a dolog.

Sok szerencsét mindenkinek

Üdv

mgy Creative Commons License 2007.06.15 0 0 122
Vedd meg a topikindítóban említett kártyámat... :)
Tud wifit, 1.5-ös hsdpa-t. Adok hozzá egy hűségnyilatkozat nélküli t-mobilos kártyát ingyen.

Ha érdekel, írj egy árat.
Előzmény: enakivagyok2 (121)
enakivagyok2 Creative Commons License 2007.06.15 0 0 121

Szükségem lenne egy - most úgy tűnik - mobil internetre és ehhez keresek eszközt. Tetszik az ötlet, hogy csak kártyát vegyek és ne kössem magam hűségnyilatkozattal sehova. De itt jön a kérdés: létezik olyan all round eszköz, ami teljesíti az alábbi feltételeket?

1. legyen mobil internetre alkalmas (ez a Merlinnel OK)

2. ha olyan helyen vagyok a városban, ahol vannak ingyenes hotspotok, azt is megtalálja

3. ha pl egy ismerősömnél vagyok, akinek chelloja van, de csak wifi routerral és nincs kábelünk, azt is megtalálja, egészen pontosan, ahol be van húzva a chello, ott a nem teljes árnyékolás miatti erőt érezve találjon sávot.

Szóval létezik ilyen eszköz vagy a 2., 3. pont teljesítéséhez kell külön egy wifi kártya? Vagy más eszköz?

imok Creative Commons License 2007.06.12 0 0 120
A lustaság mindig bejön. Hetek óta halogattam, így csak most vettem a T-től mobilinternetet, és spóroltam 1 év hűséget. A sebességgel nincs baj, de zabálja a megákat, pedig elég szolídan adom elő a netezést. 
Előzmény: mad-R (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!