A hibás nyomtatási parancs könnyedén törölheltő. Így: start menü – nyomtatók – ott balklikkelj a nyomtatód ikonjára és meglátod a függőben lévő parancsodat. Erre ráállsz, jobbklikk és megnyomod, hogy megszakítás.
Ez az örök dilemma, az olajcsere. Korábbi új autómnál 800 km után be kellett mennem olajcserére. A Dusternél nekem nem szóltak ilyesmit. Egyébként melyik szalonban mondták ezt neked?
A váltóolajról én úgy tudom, hogy kifejezetten nem ajánlott cserélgetni...de az is lehet csak álmodtam. :-)
Pontosan mi kellene? Bekötés, töltő áram? Egyébként nekem nincs rajzom (a rádió bekötésről feltett fotó nem dusteres volt), de van jó szervizes ismerősöm, ha akarod, megkérdezem.
Ez egy szükségmegoldás, csodát ne várj tőle, ráadásul nem is olcsó. (A digitális végfok sem egy jó ómen...)
Egy ülés alatti (emiatt keskeny!) 4 csatornás, tisztességes erősítővel, (pl Audison Sr4, akár használtan is) többre mész. A négy csatornából célszerűen 2 az első szetteket, kettő hídba kötve a mélynyomót hajtja.
A szubcsövek rendszerint hangosak és mélyre mennek (sok levegő van a hangszóró mögött), a gond inkább a rossz helykihasználásukkal van. A trapéz alakú ládák sokkal praktikusabbak.
Az a helyzet, hogy amerre én járok, ott nemcsak ősbozót van. Másztam már fel ugyanott egy szügyig felázott töltésre közvetlenül azután, hogy végignéztem, amint – az arrafelé is ugyanúgy brutál üzemmódban természetpusztító – fakitermelők két traktort láncokkal összekötve cibáltak ki egy elsülyedt harmadikat. És SZSZSZD-óm (=Szilaj Szittya Szabadulóművész Dákó, ami a járgányom becses neve) lazán megoldotta. Pislogtak is nagyokat az erdőírtó matadorok...:-)
Az árterem a Latorca folyónál van. Jó messzi van a Bakonytól. A Kárpátok északkeleti karéja alatti síkságon, a Trianon által kettévágott Bodrogköz tót, ám színmagyar lakosságú oldalán. Egyébként zsírozás, gumizás, és ősi szellemtánc nélkül se nagyon karcolódott meg a tragacs. Kisholmnak is egy fél napjába tellett a találkozón, hogy találjon rajta egykét hangyafasznyi sérülést...:-)
Indián barátom, ezek szerint elfüstöltünk egymás mellett!!!
Én, nem bozótalagútra gondoltam terep címen, hanem, a fakitermelők (vagy fa tolvajok) IFA-ja által tönkretett, kijárt, bakhátas cserkelő utakra.
Mellesleg, Te biztos egy vén indián nagyfőnök leszármazottja vagy, mert mielőtt bemerészkedsz abba az 1x1 es bozótalagútba, biztos, hogy eljárod az autóvédő szellemtáncot, vagy befújod az SZSZSZD-t, gumispray-el. Vagy, ráhúzod a gumibugyit? :)))
Mert, csak így lehetsz képes megőrizni a fényezést.
Bevallom, én csak akkor tartok majd veled, ha elárultad a titkodat!!!
A táj valóban hívogató egy jó kis horgászathoz, amúgy merre található?
„SZSZSZD” - ez minek a rövidítése? Lemaradtam erről az infóról, már ha volt.
szűrők (pollen meg levegő meg azsem olaj meg mittudom én még micsofa)
A vezérműszíj csere (bordás) 150000km-nél lesz esedékes.(elég vélelmes, igaz akkor már nincs garancia:))
Most is elmondták nem szerencsés 2-es fokozattal indulni vagy legyél gazdag
Kicsit feszült lettem mert véletlenül megnéztem az újjonan cserélt olajat.
Hát nem tudom, de nekem kissé más emlékeim vannak a frissen betöltött olajról, ja és a szervíz vezető megmagyarázta, hogy totál hülye vagyok hozzá:)
vinetu kedvenc poharát utoljára a teraszon láttam.
porzósnak gyorsan lefényképezem a felniét (ami még a kocsimon van:))
fél év után lemosták a teljes autót, meg is kérdezték, hogy megint másik kocsival járok?
marc mennyit küldjek a vásárlásért(domain név)
fényképezem a környéket hátha ráharap a társaság és nem vár egy egész évet a folytatásig:)
gratula minden új tulajnak, élvezködjetek, csak az assszony társról ne feledkezzetek meg, mert esetleg úgy jártok mint az egyszeri rendőr aki benézet az ablakon és onnan tényleg úgy látta mintha más feküdne az asszonya mellett.
én is szeretnélek tájékoztatni, hogy eleddig SZSZSZD-mal egyetlen centit se tettem meg öncélú virtuskodás miatt. És soha nem is fogok. A már más kérdés, hogy kizárólag azért választottam, hogy eljuthassak vele a nekem érzelmileg és gyakorlatilag igen fontos (gyerekkorom csúcs pecásvizei, amelyek környezete teljesen visszavadult), más járgányokkal elérhetetlen helyekre. És bizony valódinál valódibb akadályokon keresztül. Ezt illusztrálom most neked (bár lehet, hogy tavaly a többiek ezeket a kockákat már látták, de mintha te még akkoriban nem lettél volna közöttünk).
Ilyen ősbozóton küzdöttem végig magam sok kilométerhosszat (amit azóta is megteszek, ha időm engedi), majd például átmentem ezen a nagyjából 1x1 méteres nyíláson. (A fotó akkor készült, mikor kiszállva még erősen fontolgattam, hogy inkább mégse, de már igen közel volt a cél...):
Szerinted elég valódi akadály?
A túloldalán ide érkeztem:
És itt pecázgattam kedvemre:
Kívánom, hogy a bakonyi vadászataid során legalább ilyen földöntúli élményekben legyen részed! És persze sokkal kevésbé kegyetlen „valódi” akadályokban...:-)
A meghívást és a gumibugyit tisztelettel köszönöm, de szeretnélek tájékoztatni, hogy a Dustert nem szándékos dagonyázásra vettem. Feladata, a hajóm vontatása, illetve vízre eresztése, onnan felhúzása valamint a Bakonybéli vadászataim során utamba álló valódi akadályok leküzdése. Azért, még egyszer köszönöm és sok sikert az őszi árterezéshez!
Én nem tudok tanásot adni, mert bár kidolgozott tervvel mentem átvenni az autót, amikor megláttam a szalonban, csak az járt a fejemben, hogy beülni és menni :-) Átvétel előtt leszedtem a netről a kezelésit, így az sem nagyon érdekelt mit mutogat az értékesítő..., de különben sem egy űrhajó.
Azt persze megnéztem, hogy ami papíron rendelve volt, az minden benne legyen az autóban ...
Új tag lennék ebben a jópofa közösségben, kedden megyek a szalonba átvenni az autómat, 2 hónapos várakozás után!
1,6 16V Cool platina extrákkal!
Olvastam a megrendeléstől a fórumot, sok jó javaslat - tanács van köztük. Kérdésem, hogy az átvételnél mire kell odafigyelni? Illetve van-e olyan amire kiemelt figyelmet kell fordítanom?
Agárdon jártam a találkozó idején! Jó volt látni a csapatot.