Keresés

Részletes keresés

AndrasFlu Creative Commons License 2020.11.01 0 0 318

Köszönöm szépen!

Előzmény: Szasza0503 (317)
Szasza0503 Creative Commons License 2020.11.01 0 0 317

Szia AndrasFlu!

Az alábbi linken mindig megtalálod, hogy a Life tv-n hol tart az Álomodozó török sorozat.

Holnap (november 2-án hétfőn) a 120-121 részt adják.

Kb. 150 részes a sorozat itt nálunk, török 51 helyett (általában hárommal szoroztunk).

https://port.hu/adatlap/film/tv/almodozo-erkenci-kus/movie-211530

Előzmény: AndrasFlu (316)
AndrasFlu Creative Commons License 2020.11.01 0 0 316

Sziasztok! 

Segítsetek kérlek, hány részes az Álmodozók, és a life tv hányadik résznél tart éppen? Köszönöm előre is!

Előzmény: Evajutka01 (315)
Evajutka01 Creative Commons License 2020.11.01 0 0 315

Kedves Szasza!

Köszönöm, köszönjük kedves soraidat.

Sajnos mostanában nem nagyon tudok nézni új filmeket, igy véleményt sem tudok írni.

Annyit azért hozzá tudnék fűzni leveledhez, hogy nálam Ferit az első helyen van. Szuper karakter, és

ennek megformálásában   Can Yamannak mint  nagyon tehetséges szinésznek nagyon nagy része van.
Az álmodozó nem tetszik, sem a film sem a karaktere Cannak.

Nagyon nem élethű, főleg Can karaktere, mozdulatai, külseje.

Sanem azt írjátok milyen “gyönyörű” hát szerintem ő is rendesen meg van csinálva, megnézném, hogy az életbe milyen.

A te csengess az ajtómon Edája százszor szebb, kedvesebb, természetesebb még Nazlinál is, helyesebb, jobb figura.
Sanem mellett is az a sok “szuper csaj” annyira nem eredeti, mind agyon festett,  kiöltözött,  ami nem a valóság (általában).

A szerelem izében nézzétek meg a lányokat, milyen helyesek, csinosak, anélkül, hogy a fél Seforát rájuk kenték volna.

Fatos, Alia, Asuman stb.

Ma már a sminkes, a stylist csodálatos dolgokat tud varázsolni, ami viszont nem a valóság.

pld./fotózás - photoshop/

Jobban szeretem a valósághoz közelebb levő természetes dolgokat.

Na persze ez csak az én véleményem, lehet maradi vagyok, meg sajnos már fiatal sem vagyok, ezért másképp latok már mindent mint a fiatalok.
A fórum azért klassz mert sokszínű, más- más véleményekkel, és elfogadjuk azt.

Üdv.Évajutka

Szasza0503 Creative Commons License 2020.10.31 0 0 314

Kedves Barátaim Sziasztok!

Kleo drága! Ismét csak beszaladtam, hogy megköszönjem Neked először is azt a sok munkát, időt, melyet arra áldoztál, hogy örömet okozz azoknak, akik a török filmeket, sorozatokat kedvelik. 

Lentebb ugyan már egyszer megköszöntem (csak ismét eszembe jutott az a sok szép óra, az általad ajánlott Sadece sen - Csak Te c. (mozi)filmet illeti. Benne a Szülőházad a sorsod-ban is  szereplő Ibrahim Celikkollal.  Akit nagyon megkedveltem már ott is.  

A mostani ajánlatodra, nanáááá, hogy ismét megnézett Kerem Bürsin  (nagy kedvencem!) Sehir arkandan gelecek  -

Ez a város követni fog téged (2017) 20 részes) sorozatát.

Ugyanazt tudom elmondani, amit  a Csak Te c. filmre is írtam már korábban, hogy még fel kell dolgoznom a szívszorító filmet, hogy beszélhessek róla. Egy biztos, hogy Kerem Bürsin, ismét hatalmasat alakított, ugyan úgy, ahogy a Sen Cal Kapimi Te csengess az ajtómon c. sorozatban. És csak néztem éjszakában nyúlóan Ez a város követni fog téged, mint anno az Eper illatát, a Szülőhházad a sorsod  c. sorozatokat is. A Te csengess az ajtómon c. sorozatot is.

De a lényeget majdnem lehagyom, azt amiért jöttem, amiért benézted ide, megköszönni az Ez a város követni fog téged c. filmet. Köszönöm! 
Nem szégyellem,  sokszor éreztem, hogy bizony egyre homályosabban látok! De "Rauf anya" szavaival élve, "hagyjál sírni, ne szakítsál félbe!"  ( Na jó bevallom, akaratlanul is folyt a könnyem, torkomba gombóc volt! ) De!  Gazdagabb lettem egy filmmel, vele együtt egy történettel és egy számomra nagy színészi alakítással, és ismét Bürsin személyében. 

Egyébként, amikor megpróbáltam a film végét feldolgozni magamban, az jutott eszembe, hogy olyanoknak is látni kellene talán, akiknek valamilyen kisebb-nagyobb gondja van az életben. Ha végignéznék a filmet, látnák, hogy egy embernek hány fájdalmat kell elviselni, amikor a "hátizsák",  mint teher a földre rántja, amikor már úgy érzik elég! Amikor azt kérdezik, miért pont én kapom, mivel érdemeltem meg ezt sok keresztet, és még "rakják rá a terheket", és mégis megpróbál mindig, minden körülmények között felállni! Mert mindig fel kell állni! És miközben ezt látjuk, könnyes szemmel sajnáljuk az illetőt. Ugyanakkor azt vesszük észre, hogy a mi gondunk már el is törpült a mások sokkal nagyobb terhe/baja mellett.  

Na jó, ez csak az én fikcióm volt a filmről, mert ez jutott eszembe a főszereplő fájdalmáról.

Jelen pillanatban a Life tv-n futó Álmodozó c. sorozatot nézem. Sajnos még van egy pár hét hátra a sorozatból. Sokkal hosszabb,  mint a nagy kedvenc Szerelem íze. Kicsit túl tolták a sztorit! Pont elég lett volna fele is, mert így nagyon unalmas a "kerületi bulizás, cirkusz, hangoskodás", az anyós jelöltek grimaszai, sok esetben játsszák el már a hattyú halálát. 

Közben nézegetem a Te csengess az ajtómon és a Szülőhazád a sorsod megjelenő további részeket is. 

(Ami nekem a sok más mellett, pont elég szórakozást is nyújt!)És a harmincnál több részes török sorozatokat már nem tudnám nézem, mert nincs türelmem! Nem tudom kivárni a végét, és a "tekergetés" meg nem az igazi. 

Ami Can Yamant illeti, valaki írta nekem itt még az elején, hogy "ez már plátói szerelem" a részemről?!  Valóban Yamant megkedveltem, hiszen az első török sorozatot vele láttam, a Szerelem ízében. Mi tagadás nagy kedvencem lett, de nemcsak nekem, hanem itt sokunknak is, úgy érzem. 

Ezt csak azért jegyeztem meg, hogy most már változott a helyzet! Sok hasonló színészt ismertem meg az általam eddig látott sorozatokban. A Szulejmánban és a Végtelen szerelemben szereplő Burak Özcivit, a Szülőházad a sorsodból Ibrahim Celikkol, és nem utolsó sorban a Te csöngess az ajtómon c. sorozatból a  főszereplő Serkant alakító Kamal Bürsin is és bátran állítom vetekszik már nálam Can Yamannal!

Sőt, Kamal Bürsin  talán még Can Yamannál is nagyobb  "világfi".  Valóban nem semmi a srác! És borzasztóan szerény! ( Sok országban élt. Már 12 éves az USÁ-ban,  illetve többek között  Skóciában, Indonéziában, az Egyesült Arab Emírségekben, Törökországban, Malajziában is. Szerepelt már amerikai tévéfilmekben. Nem folytatom, mert erről már előzőleg írtam.)

Nem Can Yaman nagyságát kisebbítve mondom, de szerintem Bürsin is van olyan kapós (és értékes!), mint Can Yaman.

Ennyit a "plátói szerelemről!"

Kleo drága, képzeld, elkezdtem nézni a Seref Meselesi – Becsületbeli ügy  2014 (26 részes) sorozatot.

Természetesen Kamal Bursinnal a főszerepben! :D Három részt láttam eddig, de olyan érzésem van, hogy ez a sorozat az eddig látottaktól nagyban eltérő, össze nem hasonlítható az eddig látottak alapján. Kíváncsi leszek. ha egyszer visszaolvasok, milyen véleményekkel találkozom majd erről a sorozatról?!

Addig is kívánok Mindenkinek további szép napot! Nagyon kellemes hétvégét!

Jó filmnézést!

(Kedves Kleo, Evajutka, Eva2020, Krisztikém drága, Anolia kedves.)

Előzmény: kleo777 (313)
kleo777 Creative Commons License 2020.10.29 0 0 313

Sziasztok!

Köszönöm, hogy kikerested kedves Kriszti! Nagy jelenet ez az Eper illatából….gyönyörűséges Demet belépője, és nekem is nagyon tetszik az aláfestő zene, de egyébként az egész film, úgy ahogy jött, elejétől a végéig megfogott.

Már fenn van a Te csengessből a 14. 15. rész automatikus fordítással, az előbbit meg is néztem, a hétvégén következik majd a 15. A 16. is fenn van ugyan a Youtubon, de még nincs hozzá török felirat sem, úgy láttam egyébként a 18. résznél tartanak, addig vannak az előzetesek, nehéz kivárni, de azért hetente jön az újabb adag.

Annyira megkedveltem a Serkant játszó főszereplőt, hogy kikutattam, milyen sorozatai érhetők el magyar felirattal. Ahogyan már Szasza korábban utánanézett, és megosztotta velünk, nem semmi a fiú! Nagy filmes múltja van, több mozifilm főszereplője és remek török drámasorozatok vezető színésze. Magyar felirattal is elérhető 6! sorozata. Ezek közül kettőt emeltem ki, ami engem leginkább megfogott. (A többiről: van egy ifjúsági, középiskolások között játszódó sorozata, ami a legkorábbi, van egy vámpíros sorozata, van egy, az amerikai Tango és Cash film alapján készült török akciófilm sorozata Ibrahim Celikkollal! és egy vígjáték sorozat, amiből azonban csak két rész érhető el magyar felirattal)

De először itt van egy vadiúj, nagyon szimpatikus nyilatkozata:

Kerem Bürsin: Nem vagyok aranyifjú…

https://www.youtube.com/watch?v=WgRlG4fj7u0

Amit én már kiválasztottam a korábbi sorozataiból és most ezt követem nagy érdeklődéssel:

Seref Meselesi – Becsületbeli ügy  2014 (26 részes)

https://videa.hu/videok/film-animacio/becsuletbeli-ugy-1-resz-torok-aDxQcmWgaRsYiggBBu   (szabadon elérhető!)

Végtelenül izgalmas, fordulatos, krimi és szerelmi szálakkal ötvözött, mai családi történet. A kiindulópont: egy vidéki család, apa, anya, a két fiával az új élet reményében Isztambulba költözik, de az apa rövidesen a maffia csapdájába esik, nem lát más kiutat, mint az öngyilkosságot. És itt kezdődik a két fiú története, becsületbeli ügyük, hogy apjuk haláláért elégtételt vegyenek. Egyikük nagy vagány, bajkeverő és nőcsábász, (Kerem Bürsin) a másikuk a történet elején még  ügyvédgyakornok, később ügyész és kissé tartózkodó a nőkkel. Jellemük szerint természetesen más-más módját választják az igazság keresésének. Az önkényes bosszú és a jog, a sötét és a napfényes oldal küzd egymással, de tudjuk, az életben nem minden fekete vagy fehér….Szenvedélyes, felkavaró, feszültségekkel teli, drámai jelenetekben nincs hiány, fantasztikusan jól játszanak a szereplők, perc nyugta nincs a nézőnek, egyik nagy horderejű eseményből a másikba esünk. Ja, és három szépséges leányzó gondoskodik arról, hogy a szív útjai is meglehetősen nagy kanyarokat vegyenek! Szóval minden percében a képernyőhöz szegez, alig van lélegzetvételnyi idő, továbbtekerésre, gyorsításra pedig egyszerűen nincs is mód, mert biztos, valami fontos történik.

Csak az nézze, akinek jók az idegei, mert nagy mestere a feszültségteremtésnek! És remekül ábrázolja az emberi kapcsolatokat, tartalmas, elgondolkodtató párbeszédekkel!

Ha ezt befejeztem, később biztosan megnézem majd Kerem Bürsin másik sorozatát is, ami szintén szabadon elérhető:

Sehir arkandan gelecek  - Ez a város követni fog téged (2017) 20 részes

https://www.youtube.com/watch?v=rKcZyMZSUIE

A Sorozatbaráton ezt találtam a tartalmáról:

Rauf egy teherszállító hajón dolgozik, és a legénységre főz. Sok évvel ezelőtt örökbe fogadott egy Ali nevű fiút aki akkor még csak 5 éves volt, és végig kellett néznie ahogy anyját megölik. Rauf támogatásával a fiú, feldolgozta a múltat és tengerészgyalogosnak tanult. Mostanra már 5 különböző nyelven beszél és igazán fess fiatalember lett. Ali megfogadta hogy nem vállal munkát olyan hajón ami Istanbulban is kiköt, de az idő múlásával beleegyezik azzal a feltétellel hogy nem szállnak partra. A kikötőbe érve viszont nem úgy alakulnak a dolgok ahogy Rauf eltervezte azt, ráadásul Ali hőssé válik egy idegen lány szemében…..

Jó filmezést mindenkinek!

nkrisz308 Creative Commons License 2020.10.28 0 0 312

Sziasztok!

Segítséggel persze, de meg van az Eper illatából keresett zeneszám ami nekem nagyon tetszett.

Most belinkelem, hátha valakinek rajtam kívül is tetszik és szeretné meghallgatni. Megnéztétek a sorozatot?

Hogy tetszett?

https://www.youtube.com/watch?v=Gp4cpl4NTmI&ab_channel=GoodChannel

Mi újság a sorozatokkal? Én rákattantam a Te csengess az ajtómon soroatra. Nagyon várom a folytatást. De persze listámra vettem Anolia ajánlását is a Fogd a kezem című sorozatot.

Szép estét Nektek!

Előzmény: nkrisz308 (306)
Ilhilla Creative Commons License 2020.10.24 0 0 311

Nagyon köszönöm, akkor majd ott fogom nézni! 

Előzmény: Anolia (310)
Anolia Creative Commons License 2020.10.24 0 0 310

Kedves
Ilhilla

A Videán nézem a sorozatot, szinkronos, eddig minden része megvolt.

Tiszta, éles képpel, állítólag HD minőség, véletlenül mp4-esre kattintottam, az homályos, torz képű volt.

Előzmény: Ilhilla (309)
Ilhilla Creative Commons License 2020.10.24 0 0 309

Neked is szép napot! 

Hol nézed ezt a sorozatot? MédiaKlikk, vagy Videa, esetleg máshol? ...és minden rész megvan?  

Remélem, szinkronos, mert én nagyon nehezen tudom elolvasni a feliratos filmeket a szemem miatt!

Előzmény: Anolia (308)
Anolia Creative Commons License 2020.10.24 0 0 308

Szép napot Mindenkinek!

Én is szeretnék ajánlani egy filmet, ami szerintem a legjobbak közé tartozik. Ez a Fogd a kezem c. sorozat.

Mikor elkezdtem nézni az első részek nem annyira tetszettek, de később már alig bírtam abbahagyni a nézését. 

A  286 sz.hozzászólásomban már írtam róla, ebben a filmben minden megvan ami egy jó sorozathoz szükséges. Nincsenek benne fölösleges, töltelék részek, minden részben történik valami, ami miatt alig várom, hogy nézhessem a köv. részt. folyamatosan fenn tartják az érdeklődésemet.

Mostmár a 102. résznél tartok, 5 nap alatt 40 részt néztem meg, természetesen éjjel. Napokig hajnalig néztem, nem jött álom a szememre. Mint a Végtelen szerelem esetében.

Hosszú film, több mint 200 részes.

Nem csak szerelem van benne, aki olyan filmet vár mint a Szerelem íze, akkor ez nem az a típusú film.

Egy család életét követi nyomon, a családtagok ismerősei, barátai története ez, érdekes fordulatokkal. 

Egy nagyon jól megírt történet, végig azon gondolkoztam, hogyan fogják kibogozni a szálakat, aztán újra és újra történik valami...

Ezt a filmet nem lehet úgy nézni, hogy kihagyok belőle részeket, meg csak belenézegetek... Folyamatosan végig kell nézni, persze csak ha valakit megfog.

A főszereplő lány Alina Boz még mindig nem szimpatikus, a magyar hangja viszont Bogdányi Titanilla, ami mint tudjuk fantasztikus. Nem jut eszembe, hogy Sanemet, vagy Saniyet hallom.

A párja Alp Navruz, aki mint férfi nem az esetem, de megkedveltem játéka alapján.

Nézi e valaki közületek a filmet, bár Elhaym1 megemlíti hozzászólásában, úgy tűnik neki tetszik a sorozat.

Egyébként én sem kedvelem a szenvedős sorozatokat, ebben egyetértünk.

Ilhilla Creative Commons License 2020.10.24 -2 0 307

Én azt hittem, hogy az ikrek az ő gyerekei és az új feleségtől vannak. Úgy látom, már több év is eltelt a megmenekülése óta, mert a B-től született kisfiát nem is ismeri. 

Majd figyelek, mert azt látom, úgy szerkesztik a filmet, hogy a jelen történései közé be-becsempésznek visszaemlékezéseket és abból fog kiderülni minden. 

Köszönöm a segítséget!

Előzmény: Elhaym1 (304)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.10.23 0 0 306

Ezek szerint nem szereted a szenvedős filmeket!

Én nem néztem a TV2-ön és az RTL-en futó török sorozatokat. Első török sorozatom a Szerelem íze (Dolunay/ Telihold) volt a Life TV-n.

Te azt láttad? THa igen, tetszett?

Nem  olyan rég néztem meg a neten az Eper illatát (Cilek kokusu). Ez 23 részes kb 1,5-2 óra közöttiek a részek, tehát nem olyan rettenetes hosszú. Szerintem jó sorozat.

Illetve most nézzük a Te csengess az ajtómon sorozatot.

Azt hiszem Kleo és talán Évi ajánlotta a Bosszú vagy szerelem (Cesur Ve Güzel)sorozatot. Azt is elkezdtem nézni, de most félbehagytam a Te csengess az ajtómon (Sen Cal Kapimi) sorozat miatt.

A Végtelen szerelem is nekem kedvenc sorozatom, de nagyon hosszú és tele van szenvedéssel, bosszúval stb, így nem ajánlom Neked.

Egyébként lentebb Kleo bejegyzéseinél találsz egy csomó film leírást így lehet hogy van olyan amii esetleg tetszeni fog neked.

Előzmény: Elhaym1 (305)
Elhaym1 Creative Commons License 2020.10.23 0 0 305

Most a csodálatos asszonyra gondoltam, de a TV2 jelenlegi három sorozatát is félbehagytam idén.

Előzmény: nkrisz308 (300)
Elhaym1 Creative Commons License 2020.10.23 -1 0 304

Ez csak később fog kiderülni, valószínű valamikor az első évad vége felé. Annyit tudni csak, hogy az új feleség mentette ki a vízből, aztán valahogy ott is tartották az apjával. Az  a gyerek sem lehet Sarpé.

Előzmény: Ilhilla (302)
Ilhilla Creative Commons License 2020.10.22 -1 0 303

Köszönöm az infót, úgy látom, sokat szenvedett ez az asszony, most is halálos beteg. Nem is akarom az összes szenvedését látni, éppen elég ez a leukémia. 

A mellékszereplők korábbi sorsa sem érdekes számomra, de a főszereplő sorsa, a szabómester önfeláldozása nagyon megfogott. 

Előzmény: kleo777 (301)
Ilhilla Creative Commons License 2020.10.22 0 0 302

Sok mindent kikövetkeztettem, a nevekkel bajban vagyok (még?), ezért csak utalok a szereplőkre:

A göndör hajú gonosz lányka miatt tengerbe esett a csodálatos asszony férje. Ezt megértettem, de azt nem, hogyan került a jelenlegi feleségéhez, akitől az évek alatt még ikrei is születtek. A feleség apjának köze van ahhoz, hogy nem térhet haza a családjához? Gondolom ő akarja elhitetni vele, hogy meghaltak és még "sírhelyet" is kapott a csodálatos asszony, a kislányuk és a kisfiuk. Úgy látom, kb. annyi idő telt el a tengerbe esése óta, mint ahány éves a kicsi fia, mert a párja akkoriban volt terhes.

Előzmény: Elhaym1 (299)
kleo777 Creative Commons License 2020.10.21 0 0 301

Sziasztok!

Ilhilla, Egy csodálatos asszony korábbi epizódjainak tartalmát itt éred el, hátha segít az előzmények megértésében:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_Egy_csod%C3%A1latos_asszony_epiz%C3%B3djainak_list%C3%A1ja

és minden, a Tv-ben már leadott darabot szabadon elérhetsz a neten, elég a cím beírása, ha bele akarsz nézni a korábbi epizódokba.

Én egyébként nem követem, mert a szenvedéstörténeteket nem szeretem.

Most még jó elvagyok és nagyon kedvelem a Te csengess az ajtómon darabjait, ja és feltöltötték a Bay Yanlis utolsó, 14. epizódját ( ami persze nagy csalódás, mert az ismert okok miatt, sajnos nincs rendes befejezése.) Nem ezt érdemelte a stáb.....

nkrisz308 Creative Commons License 2020.10.21 0 0 300

Melyik sorozat az amit abbahagytál?

Előzmény: Elhaym1 (299)
Elhaym1 Creative Commons License 2020.10.21 -1 0 299

Mit szeretnél tudni? Néztem egy darabig, így hátha tudok segíteni. Később azért hagytam félbe, mert már túl sok lett nekem benne az idegesítő szereplő és a szenvedés.

Előzmény: Ilhilla (292)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.10.21 0 0 298

Az a baj, hogy annyi török sorozat van, mint csillag az égen. Ezért nehéz kiválasztani, hogy mit érdemes megnézni, és ráadásul kevés az idő rá (pl. én dologozom).  Próbáljuk egymásnak ajánlani ami jó, de persze így is nehéz, mert mindenkinek más tetszik. Nálam eddig a Végtelen szerelem áll az első helyen, persze megosztva a Szerelem ízével, de ez itt sokunknak nem teszik, mert tele van viszállyal, bosszúval és a vége sem tipikusan happy end. Viszont nagyon sok szép jelenet van benne, a főszereplők is szerintem szuperek. Egyébként Emmy díjat kapott a sorozat. Biztos meg volt az oka, mert ez az egyetlen török sorozat ami eddig Emmy díjat kapott.

De köszönöm az ajánlást, felveszem a listámra amit Te is írtál, és bele fogok nézni.

Szép estét!

Előzmény: Elhaym1 (296)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.10.21 0 0 297

Szia és szép estét!

Az Eper illata sorozatbn is van viszály, de szerintem klassz sorozat. Hasonlít picit a Szerelem ízére amit Te is szeretsz. Ebben szerepel Demet Özdemir, de itt ebben a sorozatban nekem nagyon tetszett. Az alapzenék is jók benne. Nézd meg az első 6 részt azután meglátod, hogy a maradék 17 részt megnézed-e. A 8-ik rész 85-ik perc 25 másodpercétől amikor a főszereplő lány Asli belép a szülinapi partira szerintem klassz jelenet. Ott a fiúk arcát kell igazából nézni.  tt van alatta egy zene ami természetesen nem török, de nagyon szeretném megtalálni a neten, hogy melyik együttes vagy énekes énekli. Esetleg Te nem ismered véletlenül a dalt?

A másik sorozat amit most néztünk a Te csengess az ajtómon is egy jó sorozat. Ezt nézzük most szinte mindannyian. Ez is hasonlít a Szerelem ízére, és ebben talén nincs is felesleges töltelék történések. 

Keress rá, és lehet hogy ez is tetszeni fog neked.....

Előzmény: Ilhilla (295)
Elhaym1 Creative Commons License 2020.10.21 -1 0 296

Engem is emiatt fogott meg mostanában az Anya és a Fogd a kezem, mindkettőben nagy hangsúly van a megértésen és a szereteten. 

Előzmény: Ilhilla (295)
Ilhilla Creative Commons License 2020.10.21 0 0 295

Szia, köszi, hogy válaszoltál!

Nem láttam az Eper illatát, de felkeltetted az érdeklődésemet, belenézek! :-)

Nagyon kevés az a török sorozat, ami tetszik nekem, mert szinte mindegyikben van viszály, bosszúállás stb. Csak azt tudom elviselni, ha a negatív dolgokkal szemben ott áll a megértés, a szeretet is. Ez a sorozat emiatt fogott meg, mert amit az asszony elvisel...emberfeletti! 

Előzmény: nkrisz308 (293)
Evajutka01 Creative Commons License 2020.10.21 0 0 294

Sziasztok!

Majdnem nem tudtam írni nektek, mert nem jutott eszembe a jelszavam és nem tudtam belépni.

Tehát köszönöm kedves soraitokat, és igen nézni fogom továbbra is az eper izét, de előre vettem a Te csengess az ajtómon  című  filmet. Megnéztem addig amig lehetett a 13-ik részig, több nincs fent a Videán.

Gondolom ez most megy a Tv-ben És hetente teszik fel.

Tetszik - helyesek a szereplők -, de Feritet egyik srác sem tudja felül múlni. A lány nagyon helyes néha jobbnak találom Názlinál. /nyíltabb, őszintébb, csinosabb, és ami fontos kedvesebb/
Ha jön a többi rész biztosan nézem. Ja és a zenék ebben is nagyon jók.

Egyébként biztosan én vagyok a kor elnök köztetek, de nagyon fiatal lélekkel.

Szeretettel üdvözlök mindenkit.

Évajutka 

nkrisz308 Creative Commons License 2020.10.21 0 0 293

Szia!

Én biztos, hogy nem tudom nézni, mert 4 órakor még javában dolgozom. Ha jó akkor esetleg majd megnézem neten.

Te láttad az Eper illatát? Fent van a neten feliratosan.

Előzmény: Ilhilla (292)
Ilhilla Creative Commons License 2020.10.21 -1 0 292

Érdekelne, hogy valaki nézi-e az RTL-en az "Egy csodálatos asszony" sorozatot? Kb. két-három hete csöppentem a nézésébe és magával ragadott, de van pár dolog, amit a korábbi eseményekből nem értek, ezt szeretném megtudni. 

nkrisz308 Creative Commons License 2020.10.21 0 0 291

Kedves Fórumtársak!

Az ajánlásotok után én is elcsábultam, és megszakítottam a Bosszú vagy szerelem sorozatot és megnéztem a Te csengess az ajtómon sorozatot is.

Tényleg minden úgy van ahogy írtátok. (akár a díszletet, akár a sztorit, akár a feliratozást nézem)

Hasonló sorozat a Szerelem ízével, ezért nagyon tetszik. Nincs benne felesleges vagy töltelék jelenetek, emiatt nem is nagyon lehet pörgetni a filmet.

Érdemes folyamatosan nézni.

Bár a szereplők nem olyanok, mint a Szerelem ízében (pl. a férfi főszereplő nekem kevésbé jön be), de azért az egész történeten keresztül belopják magukat az ember szívébe.

Nekem is nagyon tetszik, és nagyon várom a folytatást.Nem csodálom, hogy kint is sikeres lett.

Nálam még mindig az első helyen a Végtelen szerelem és a Szerelem íze van, de ez után jön az Eper illata és ez a sorozat!

Kedves Évi! Szerintem az Eper illata sorozatot ne hagyd abba. Nem olyan hosszú.

Nézd tovább a 3. rész után 4-5 után kezd bonyolódni. Amennyiben hasonló az ízlésünk, akkor úgy vélem szerintem tetszeni fog majd!

Másik téma: Utána néztem az Emmy díjnak, mert kíváncsi voltam hogy a filmes díjak rangsorában vajon hol helyezkedik el.

Képzeljétek az Oscar és a Golden Globe után a harmadik legrangosabb amerikai díj! Szóval amelyik film ilyet kap azért az jó film vagy sorozat lehet.

Még mindig próbálkozom a képeimnek a méretét lekicsinyíteni hogy egy-kettőt feltehessek nektek mutatóba, hátha valaki kedvet kap hozzá, és ha igen akkor szívesen adok neki képet amit hímezhet.

Legyen nagyon szép napotok!

Előzmény: kleo777 (285)
nkrisz308 Creative Commons License 2020.10.21 0 0 290

Kedves Fórumtársak!

Drága Szasza!

Amit Kleonak írtam, azt Neked is írtam. Tényleg úgy van, hogy többször visszaolvasom az írásaitokat, hiszen annyira kedvesen és színesen fogalmaztok, hogy érdemes többször elolvasni.

És ilyenkor sokszor mosolygok, vagy éppen vihorászok én is, mert szinte ugyanazokat éljük meg, annak ellenére hogy van köztünk jó pár év.

Viszont ez azt jelenti, hogy bár a testünk öregszik a szívünk és a lelkünk kb. egyidős! És ez a legjobb benne! (Így azt gondolom, hogy egyidősek vagyunk!)

A versírásra visszatérve eszembe jutott amikor elkezdtem dolgozni és oktatásra kellett mennem akkor aki késett annak verset kellett írnia. Mindenki mondott egy szót ami éppen akkor az eszébe jutott és azokkal kellett egy verset írni a következő alkalomra. (Persze nekem is kellett, és volt benne gőzmozdony, anyacsavar, vagy éppen tengelykapcsoló, hegedülő lány és vízesés stb)

Azt gondolom, hogy Te egy csodálatos nagyi lehetsz és az unokád biztosan imád, hiszen aki verset ír neki és ezáltal megosztja vele a legszebb érzéseit azt csak imádni lehet. És ez örök emlék lesz számára amíg él!

Remélem, hogy még nagyon sokáig itt társaloghatunk a fórumon (MINDENKIVEL!) egészségben, szeretettben, és megoszthatjuk egymással a sorozatokkal illetve minden mással (filmekkel, könyvekkel, versekkel stb) kapcsolatos élményeinket, érzéseinket!

Legyen Mindenkinek nagyon szép napja!

Előzmény: Szasza0503 (282)
kleo777 Creative Commons License 2020.10.18 0 0 289

Kedves Szasza , boldog vagyok, hogy a Te lelkednek is jólesett.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!