Akkor nagyon jól tartja magát Bözsi, a jó házikoszt csodákra képes, mert max. 75-nek kellene lennie! :-)
MÁS!
A kisboltban játszódó jelenetekre képtelen vagyok figyelni, mert mindig azt nézem: mikor cserélik már ki végre azt az agyonszáradt kenyeret és kiflit a pulton!
Tóbiás nyakán milyen ragtapaszt felejtettek? Csak nem az tartotta a rejtett mikrofont az "ágyjeleneteknél"? :D
Várkonyi 66 éves. Ki mondta, hogy Vili bá 75? Egyébként az ő felnött gyermekei nem olyan sokkal idősebbek Aliznál, ami reális, csak Bözsi nagymama szerepe nem...
Pszichoanyu nem a lánya, hanem a menye testvére (mondtam már, hogy az eredeti neve Ferenczi, és ezt nem a volt férjétől hozta, mert az meg Temesvári volt), csak a forgatókönyvírók időközben belezavarodtak a dolgokba.
Egyébként meg mondtam már, hogy a felnőtt szereplők valódi koruknál idősebb - Miki is már elmúlt 50, pedig Szőke Zoltán még csak 47 éves - a gyerekek/fiatalok pedig valódi koruknál fiatalabb karaktert szoktak alakítani. Aliznál úgy 18-19 - legrosszabb esetben is 17 - évesen figyelhetett be Luca.
Luca nem olyan régen 14 volt, most sem több 15-nél. Alíz kb. ilyen idősen szülte, akkor 30 körül van, de legyen inkább 32. Ha az anyja (Orsi testvére) is hasonló korú volt, max. 20 éves, akkor most 50-52 éves. Nos, akkor Bözsi mamának 70 fölött kell lennie. Állítólag Vili bácsi is 75 körül jár, ami szintén hihetetlen.
A temetői jelenet meg teljesen jellemző, ahogy Hanna fikázta, kigúnyolta a temetésről írandó cikket, úgy fikáznak minket nézőket, vagy rádióhallgatókat, lebukott már sok műsorvezető is. Sok tévés még azt is hangoztatja, hogy nem néz tévét.
Ilyen fiatal? A történet szerint nyilván jóval több.
Egyébként ebben a sorozatban jellemző, hogy a felnőtt szereplők és szüleik közt kicsi a korkülönbség (Ludwig-Robi, Janza Kata - Tilda, Klaudia - Juli - Vanda, Vili bácsi - Bálint - Botond).
Mondjuk elég érdekes, hogy Szilágyi Zsuzsa IRL 63 éves, Nagy Alexa 30. Elég korán kellett szülni minden nőnek a családban, hogy a nagymamája legyen... Ráadásul ha jól emlékszem Orsi az idősebb lánya, nem Aliz anyja...
Azért nem tudom, mit vártatok Ludwigtól, hisz tudtuk, hogy egy (nem ártatlanul) börtön viselt ember, és Robi szerint eléggé bosszúálló is... Én kb. erre számítottam. Persze van valaki akit valóban szeret, és aki igazán fontos a számára, Ági a felesége. Pont ezért nagyot szól majd ha kiderül (és mért ne derülne), hogy az asszonyka a börtön évek alatt Bartha Zsolttal vígasztalódott...
Ami meg a szorongást illeti, hogy bírjátok a krimiket és trillereket? Na nem mintha én oda lennék értük, bár az RTL nagy mértékben szállítja őket.. :P
Lehet, hogy "jó magaviselet" miatt előbb szabadult, a büntetése felét kellett csak letöltenie.
Lehet, hogy elcserélték a kémcsöveket és Zsófit egy földönkívüli termékenyítette meg? Eléggé "földöntúli" a terhességével kapcsolatos történet is, miért ne lehetne így? :D
Én szorongani (még?) nem szoktam, de ha este nézem ezeket az új szereplőket, annyira felbosszantanak, felzaklat a gonoszkodásuk, hogy sokszor negatív érzésekkel fekszem le. Át is tértema sorozat más időpontban történő nézésére, mert 17 (!) éven át néztem, most pár gonosz ember miatt hagyjam itt?
Érzékenyebb lelkivilágú embereknél előfordul(hat), hogy másképp "élik meg", szó szerint megélik a történéseket, de nehéz lebeszélni őket, hogy ne nézzék és ne okozzanak maguknak rossz élményeket.
MÁS! Szerintem túl egyszerű lenne, ha Bözsi mama tett volna rendet és sütött volna rakottkrumplit. Én el tudom képzelni, hogy Vili bácsi volt a "kisangyal" (pláne, hogy Bözsi is küldte segíteni), de -érdekes módon- még Rudit sem zárom ki, mert nagyon szeretné, ha Alíz maradhatna (hiába adja a meglepettet)!
Én arra gondolok, hogy esetleg mindhárman megpróbálják becsempészni a műszert az ittas Nórának, de hirtelen összevesznek azon, hogy ki, melyik nyílást használja. Ebből lesz aztán a csetepaté.
Vannak cituációk, amikor a forgatókönyvírók megfeledkeznek ilyen apróságokról. Egyébként az is fasza, hogy az új ajánlóban Zsófinak mekkora hasa van. Most esett teherbe, de gyakorlatilag mindjárt megszül.
az tuti fix,hogy nem Alízka sütötte :-) Sőt, a takarítás sem az Ő érdeme...várom a lebukást. Egy két lábon járó katasztrófa ez a nő, 2 szalmaszálat nem tud önállóan keresztbe tenni, ennyire nem lehet béna valaki. Minden esetre Nagy Alexa jól hozza a karaktert, azok a kis naív, bűnbánó, durcis kis pofik, haláli :-)))) (bár néha meg tudnám rugdosni)
Figyelj, te elképedtarcú méhecske! Ha ekkora lelki szenvedést okoz neked ez a sorozat, akkor miért nézed? Tegyél már meg nekünk és magadnak egy szívességet és ne nézd, és legalább nem fogsz itt nyafogni többet.
Én múlt hét szerdait néztem meg utóljára.Nem bírom tovább!Teljesen derírium lett az egész.Tiszta hülyére írt szereplőkel.Tényleg szorongok a végén.Nekem ezt nem hiányzik.
Rettenetes ez a Ludwig-féle bagázs, úgy döntöttem, éjszakára nem is nézem őket, marad az Rtl Most (ahol már előtte és közben is adnak reklámot).
Ha nem lenne pár engem érdeklő régi szereplő, már fel is hagytam volna a sorozat nézésével. Így legalább áttekerem, ha Ludwig, Robi, Ági van a jelenetben.
Remélem Alíz ma már a parkban alszik (ott még jó az idő).
Sziasztok! :) Egy ismerősöm mesélte, hogy szerepelt a sorozatban, még amikor a Lacinak az első feleségének az Évának megvolt a fodrászata ő szerepe szerint ott dolgozott. Igen ám, de szerettünk volna megnézni egy régi felvételt, amiben a fodrászat benne van, de nem találtunk egyet se. Esetleg valaki nem tudja olyan régi részt hol lehet megnézni, ahol a fodrászat is benne van?
Igen, Zsófi ott volt a mai fogadáson is, Nóra ősi ellenségeként. Következetes a sztori. Egyébként óriási volt, hogy Nóra és Robi párbeszédénél az egyik pillanatban az asztal mellett a sarokban állnak, a következőben már a szoba közepén.
Hol lenne máshol az esküvő? A produkciónak nincs pénze, külső helyszínre nem vihetik, egyértelmű, hogy marad a villa, esetleg a Rózsa. Kik lesznek ott a lánybúcsún? A házlakók, ki más, hiszen itt egyetlen szereplőnek sincs a házon kívülről ismerőse. Ott lesz az Ági, a leendő férj mostohaanyja, Juli, aki elcsábította a vót hapsiját a menyasszonynak, Gizi, az egykori táncosnő, aki most jóban van Nórával, esetleg Alíz, akivel Nóra évente két mondatot vált, Hanna, aki a történet szerint 30 évvel fiatalabb, és valószínűleg ennyi, mert az a világ vicce volna, ha a terhes Zsófi, aki utálja Nórát, ott legyen. De itt bármi megtörténhet. Ki táncol a lánybúcsún? A ház "fiatal" férfiúi, akik ki vannak gyúrva, jóképűek, álomhapsik minden nő számára. Hogy miért? Mert nincs más, külsős, igazi táncosokra nincs pénz, meg nem is akarnak velük bíbelődni, itt vannak a sármos pasik a házból, akkor meg minek hozzanak máshonnan.
László és Gizella kapcsolata válságba kerül, mivel Gizella azt hiszi, Lászlónak van valaki az életében. Ludwig továbbra is gyereket akar Ágnestől. Ágnes felajánlja Nóráéknak, hogy tartsák a villában az esküvőt. Rudi, Ádám és Krisztián felejthetetlent alkot Nóra lánybúcsúján. Rudi megpróbálja átállítani Fasírtot az ő oldalukra, de a reakciója még őt is meglepi. Róbert dupla vagy semmit ajánl Rudinak, amikor ő ki akarja egyenlíteni a tartozását. Vajon megoldódnak Rudi pénzügyi gondjai? Zsófi megtudja, hogy Tóbiás milyen gyógyulási módot választott.
Hát ez fura. Már péntek este láttam az új ajánlót, de nem tettem be a linkjét. Most be akartam tenni, de ELTÜNT! Vajon miért? Esetleg a következő hetit tették be. és azért kellett levenni?
Csak egy példa a BK időre: Ludwig 2 évet ült, viszont Ági pont egy éve, tavaly novemberben tünt fel a sorozatban, azzal, hogy lecsukták a férjét... (spoilerek alapján)...
Nem tudom, milyen gyógyszert szed pontosan, de minden gyógyszerrel kapcsolatban leírják: nem lehet drasztikusan megvonni a haszbálatát. Az ilyen "kedélyjavító", depresszióra, dühkitörések ellen stb. szedett gyógyszerekét gyanítom pláne nem lenne szabad össze-vissza, vagy egyáltalán nem szedni.
Azért nem ilyen hirtelen kellene kiírni! Még mindig jobb, mint Timike!
Ottot meg nem értem! Echte német, és még akcentusa sincs! Na meg honnan jött? Ha cserediák, akkor a kolesztól a Mátyás térig miért cipel egy nagy hátizsákot?
Nem bánnám, ha Luca végleg kint maradna Berlinben, mivel sajnos már nem az a bájos, kedves, jólelkű, tisztaszívű és szeretetreméltó kislány, aki eddig volt! :( Timi is elmehetne tanulni egy bentlakásos iskolába!!! Hanna se hiányozna, inkább jöjjön vissza helyette Claudia! :)
Liza tuti, hogy nem fogja rendszeresen szedni a gyógyszereit! Ottó nem a legkevésbé sem szimpatikus...
Lehet, hogy nem is Luca miatt akar mindenáron visszaköltözni, hanem mert Bözsi mama mindent megcsinált helyette? Képzelem, hogy Bözsi vidéki házát is hogyan hagyta ott!
A tegnapi rész annyira unalmas volt, majdnem csak az új szereplőkkel volt teli, kivéve az utálatos Alízt, aki még ellenszenvesebb lett, amióta nem láttam: kényeskedő, hisztis, gyerekes, hanyag, lusta.
Sztem ez az újgyerek Tóbival fog összemelegedni, 2 indok is emellett szól. 1, rég volt 2 homokos a sorozatban egyszerre 2, Zsófi féltékeny lesz és a baba miatt fura lesz a szitu + Liza is seggre esik
Asszondja Nóra, hogy a srác 18 éves. Mivel tudjuk, hogy a baleset 17 éve volt, tehát akkor ő már élt. Ha jól emlékszem, Robi éppen 17 volt, szóval a barátja se lehetett sokkal több. Elég korai gyerek ez az Ottó. Zárójelben jegyezném meg, hogy a fiatalságát gondolom úgy akarták érzékeltetni, hogy ráhúztak egy baseball sapkát, ezáltal ő fiatal.
igen, Lizácskának nagyon elhomályosult a tekintete a tekintete, mikor ránézett a srácra....amolyan " vigyél el bárhová " pillantása volt (szerintem), tökre elvarázsolódott.
Elvileg... gyakorlatilag viszont Liza kb. akkor vagy azelőtt kerülhetett Svájcba, hogy az anyja elvált. Az új férjjel és annak a fiával találkozhatott bőven, de ahogy én se nagyon ismerem a (igaz, nem mostoha- de féltestvér) bátyámnak az ismerőseit, pláne nem azok családját. Sőt, szerintem a lófejű kacsa (gy.k. Ágnes, a hímringyó által készített egyik szörnyű fotó kapcsán mondta ezt magáról) sem tud Lóbeltnek erről az ügyéről - ahogy arról sem, hogy a fatert bekasztliztatta - hiszen eléggé felnőtt és önálló egzisztencia volt már akkor is, amikor hozzáment az öregjéhez...
Már lehet gondolkodni rajta, hogy kit fektet meg az új gyerek. Lizát? Hannát? Zsófit? Alízt? Esetleg Tóbit? Vagy mindegyiket? Ha már szerepel a sorozatban, valakit muszáj lesz, ez a belépő.
Ezt én is így tudom, Robi legalábbis azt mesélte Nórának, hogy ő támogatja a volt (meghalt) barátja gyerekét, csak azt felejtette el mondani neki, hogy a halálában neki is része volt.
Csak nem ezt a sapkát kapta a srác Robitól és köszönte olyan lelkesen az e-mailben? ...akkor ezért van rajta.
Elvileg nincs kizárva, hogy esetleg Liza és a srác ismerik egymást, mert Robi a "közös ismerősük", találkozhattak Németországban!
Mi nézők azért halljuk az összes szereplőt (németet, anno a kínait) magyarul beszélni, mert "szinkronizálták" a sorozatot, mint a nagy amerikai filmeket! Nem tudtad? :-)
Én ott tartok, hogy Robi barátjának a gyereke, azon baráté, aki meghalt a sok évvel ezelőtti balesetkor és akire Robicsek rákente a balesetet (ezzel szívatja a mai napig Robifater).
Egyébként érdekes, hogy itt minden Németországból idejövő karakter anyanyelvi szinten beszél magyarul (úgy tűnik ez az Otto Mayer is, pedig ő valószínűleg született német).
Pont addig jó, amíg nincs Tádé, még egy kicsit nagyobb lesz, és már minden irritáló meglesz benne, ami egykor Bandignómban is.
Az ő családjuk meg... egyszerűen ők váltották le Andrásékat, legfeljebb Attila nem olyan pipogya pöcs, hanem egy simlis disznó. A b. neje egy rosszindulatú pletykafészek, és van egy rakás balhés kölykük, akiknek egy része zabi.
Nem értem miért nem lehet beszélni a szteroidról, mért lenne jobb a fű? És miért nem lehet elfogadni Miki pénzét, mikor az JÁR Tóbinak, ha perre vinnék a dolgot, még többet is megítélnének, ugye ezt hívják nem vagyoni kártérítésnek? És miben túlzott Zsófi, mikor tényleg nem tud felállni a tolószékből és munkaképtelen... Az meg hogy már egy kicsit mozog a keze, csak azt bizonyítja, hogy érdemes kezeltetni, nem reménytelen eset..
Tibi volt már... Pszichoanyu behomokosodott expasija, akiről kiderült, hogy ő Nyomika igazi apja, nem a fogyireklám, aztán szerencsésen magával is vitte szerelme gyümölcsét...
Azért köztük elég nagy a korkülönbség. Azt kéne továbbvinni, amire már egyszer utaltak, hogy a bagolyfejjel jöjjön össze (aki most már egész elfogadhatóan néz ki hosszú hajjal).
Ez az új gyerek viszont nagyon olyan, mint kicsiszabi öcsikéje... ez a fordított baseballsapka ráadásul igencsak ízlésrendőrség után kiált...
...és az lenne a jó, hogy mire a gyerek megszületik és Tóbiás meggyógyul, "kigyógyulna" a melegségből is! Ha a BK-ban annyi minden megtörténhet, talán ez is! (...és Tibi pofára esne!) :D
Tudod Te jól kis "huncut", hogy kire gondoltam, pláne, ha elolvastad mire reagáltam! ...azért jó, hogy írtad ezt a TIBI-t, mert én pl. már nem is emlékszem, hogy volt-e ilyen szereplő, vagy sem! :-)
Nem kizárt, hogy Tóbiás "bénulása" ezeknek a szereknek a használata nélkül is oldódni kezdett, tehát majdnem feleslegesen szedi! Az persze nem lesz baj, ha felszed tőle pár kilót, mert már nagyon vézna a "kis szentem"! :-)
Úgy érzem, hogy ezt a sorozatot már csak Juli és Attila miatt érdemes nézni! ♥ Az ő szerelmük, kapcsolatuk, házasságuk és családjuk - a Mátyás király téren szokatlan módon - legalább őszinte, normális és szerethető... Hanna egy ocsmány, undorító, gusztustalan, visszataszító nőszemély, felfordul tőle a gyomrom!!! Azért jól egymásra talált a három ribi: Hanna, Zsófi meg Aliz... Mindhármuknak megvolt Ádám (meg a fél ház :D), Hannának és Aliznak még Peti is (Zsófinak csak azért nem, mert távoli rokona :D)... Tulajdonképpen Hanna miért ragaszkodik ennyire görcsösen a Mátyás király térhez??? Már semmi és senki nem köti oda! Költözzön inkább a Rózsadombra (Ági és Ludwig szomszédságába :D) vagy menjen külföldre, és jöjjön vissza helyette Claudia! :) Jó lenne, ha Máté egy kicsit gyakrabban szerepelne! :)
Tibi??? :D Ki az a Tibi??? :D (By the way, Noémi vér szerinti apja, aki - miután "kiábrándult" Orsiból - "úgy döntött", hogy inkább a férfiakat szereti... Tényleg, ha a pasi meleg, akkor pont megfelelő pár lesz Tóbinak! :D)
Ez a Tóbiás szteroidszedése vonal megint csak úgy nettó faszság, ahogy van.
Egyrészről a különböző teljesítményfokozók szedése a versenysportban tiltott, miért ne szedhetne ilyet Tóbi (ha nem félti az egészségét) és miért kellene ezt titkolnia bárki előtt? Miért nem lehet ezt megmondani legalább Zsófinak? (Ez a szer nem kábítószer, Tóbi pedig úgy csinál, mintha kábítószert szedne.)
Másrészről meg honnan a gyík faszából szedték ezt a baromságot a forgik, hogy szteroidokkal gyógyítani lehet különböző testrészek lebénulását? Ha gyógyítani lehetne, miért nem írnak fel ilyen szert az orvosok receptre?
És persze lehet azt mondani, hogy ez csak egy mese, de ha csak egy lebénult ember elhiszi ezt (hiszen a TV-ben mondták, és az Isaura felszabadítására is gyűjtő magyar szerint az akkor úgy is van), és elkezd emiatt valamilyen szteroidot szedni, ami miatt esetleg valami baj éri, már jóvátehetetlen kárt okoztak ezzel a faszsággal.
Tóbi mért nem mondja el Mikinek, hogy szteroidot szedett? Könnyebben megbocsátaná, mint hogy őt akarják átvágni, ami sztem nem is igaz, mivel valóban tolószékbe kényszerül...
Kibékülnek? Ne már? Mindketten megérdemlik a szakítást! Ádám szívjon, mert félrelépett Hannával, amikor még megvolt Peti. Hanna meg bűnhődjön, mert Ádámmal Petit, Balázzsal Ádámot csalta meg! Nem igaz, hogy nincs egy jó dramaturg, miért kell egyszerre lezárni egy ilyen szálat? Profi vágó már van, rendezkedtem a gépemen, és egy október eleji fájlban is remek vágásokat találtam. Miért nem hoznak a vágó mellé egy profi dramaturgot is!
Hát ez tényleg durva, Hanna lép félre, aztán kiteszi Ádámot a lakásából... De az még durvább, hogy ezek után Ádi MEG FOG BOCSÁTANI, mert az előzetesekből ez következik... Ha csak azért teszi, hogy legyen hol laknia, hát ez a szerelem se ér sokat..
Igen... :( De hát Hanna már csak ilyen álnok dög! Mindig annyira magas lóról és mint egy sértett hercegkisasszony beszél mindenkivel, mintha ő lenne a megtestesült tökély, a többi ember meg csak közönséges földi halandó... Ádám mindenesetre jól megszívta, hogy összeállt ezzel a ribivel!
Mostanában mindig egy hetet csúszol a szöveges tartalmi előzetesekkel! :) Amit belinkeltél, a november 16-i hét előzetese, a november 9-vel kezdődő hét ez lesz:
"Ludwig beismeri, hogy bosszúból miként próbálta nehéz helyzetbe hozni Róbertet, de az eredmény még őt magát is meglepi. László nem tud megszabadulni, az őt behálózni készülő táncos lánytól, ami egyre komolyabb gondokat okoz neki. Timi rájön, hogy Tóbiás hogyan próbálja gyógyítani magát. Egy rosszul sikerült interjú miatt Hanna és Ádám is elveszíti a munkáját. Mihez kezdenek most? A kft. bajban van, és Attila Miklós segítségét kéri, aki természetesen semmit sem akar tenni pusztán a cég érdekei miatt. Milyen ára lesz a segítségének?"
Hanna jól kitolt Ádámmal, hogy megvette a lakást Miklóstól! Nem értem azonban, hogy milyen bérleti szerződése volt, nincs felmondási idő, hanem ha megjelenik az új tulaj, csomagolhat?
Kérdés, Ádám ezek után kihez fog költözni? Esetleg kiírják?
attól, hogy valamit megosztasz, az még nem a tied, tehát ha az eredeti szerző törli, akkor a megosztásból is eltűnik, és minden hozzá kapcsolódó komment stb.
Az ilyen dilibogyókkal nem lehet csak úgy leállni, hanem fokozatosan kell őket elhagyni.
Viszont ha Liza csak anélkül tud szenvedélyesen zongorázni, akkor két eset lehetséges:
1. Kisebb hangulatingadozásokkal, mint pl. a szobros jelenet, de el lesz gyógyszer nélkül.
2. Megzakkan, emiatt újra szedni fogja, de akkor búcsút mondhat a zenei karrierjének.
Eléggé rossz tanácsot adott Juli, Áginak meg eléggé szemét húzása volt a Svájcba való visszaküldés.
Ha Liza felvételizett, akkor szinte biztos, hogy elmúlt 18, ettől fogva meg Ági nem küldheti vissza Svájcba!
Na de, ha 18, akkor miért menne oda vissza tanulni! Leérettségizett? Ha jól tudom, akkor szünetelteti a tanulmányait. De akkor hogy felvételizhetett, ha nincs érettségije?
Az, hogy a Face esetleg rchiválja, az más dolog! Én nem erre gondoltam, hanem arra, hogy sokan lementik, megosztják, beszélnek róla. A megosztás eltűnik, de ha bárki erről ír, vagy újraposztolja, az már nem. Így amit egyszer felraktak, az valahová szinte biztos, hogy le lesz mentve.
Hangyának a nyakán is van valami kis kerek tintapaca, tegnap is látszott, de már pár korábbi részben is.
Húdöfakkiz Aliz tetoválásánál (amikor kiderült, hogy azt jelenti a keleti betű, hogy szójaszósz) nagyobbat már úgyse lehet pofára esni. A hímringyó bájolgása sokkal jobban irritált, amit levágott körítésnek...
Azt hittem szögesdrótban van a forever, de EKG vonalban, mondta is Ádám, hogy azt jelenti, ezentúl együtt dobban a szívük. Sajnos van, amikor az örökké csak egy percig tart:
Hát igen, Ludwig azt mondta, azért Nórán keresztül, mert ő elmesélhet olyan titkokat, amik nincsenek dokumentálva. Erre Robika feltúrja azokat a papirokat, amikhez bármelyik ott dolgozó símán hozzáférhet... Persze úgy is fel lehet fogni, hogy Robi bebizonyítptta, mennyire alkalmatlan a feladatra, amivel újabb csalódást okozott a papának...
Nekem magas mint lónak a zongora!Ági ott dolgozik.Mindent lát,mindent kinyomtathat,mindent megnézhet!Minek kellett Robit beküldeni!És egy ekkora horderővel bíró dologról,ami a céget alapjaiban rengeti meg,nem szól Attila senkinek!Nem rohan Nórához,hogy kis védence éppen mindannyiunk megélhetését,jövőjét teszi taccsra?
Tényleg? Ezt nem tudtam. Mondjuk én nem vagyok nagy facebookos, de volt már olyan hogy például felraktam közös képet az épp aktuális barátnőmmel, majd a szakítás után simán nyom nélkül le tudtam törölni.
Nem értem én ezt a Robi az ipari kém vonalat. Ágnes ott dolgozik a cégben mindenhez hozzáfér, semmi perc alatt bármit ki tud másolni a számitógépekből, iratokból.
Timi próbál segíteni Tóbiásnak a függősége leküzdésében. Mónika észrevesz egy hibát a cég könyvelésében, de Miklós furcsa elterelő hadműveletet vet be, hogy ezt leplezze, majd Miklós megoldja a cég problémáit, de új ügyvezető igazgató választást kér. Krisztián megpróbálja meggyőzni Alizt, hogy hazudjon a rendőröknek Zsolttal kapcsolatban. Vajon sikerrel jár? Attila felvesz egy új házvezetőnőt, de Júlia nem örül a meglepetésnek. Ludwig Róbert iránti csalódottsága miatt gyereket akar Ágnestől.
Különben is: az első "felelősségrevonásnál" már mondta Miklósnak és Nórának, hogy "bócsáááánattt"! Akkor meg? Osszák be! Tóbiás felé pedig tolmácsolják! :D
Timi már megint erősen csúsztat. Azt miattuk tette, hogy nem akarta nézegetni a menyasszonyi ruhákat. De a kígyó kimondottan Julinak szólt, a tízezret meg magának nyúlta le. Egyébként az lenne a legkevesebb, hogy bocsánatot kér Tóbiástól, aki miatta bénult le, bár nagyon remélem, hogy csak rövid időre...
ha ennyire nem bírod nézni, minek erőlteted ? Már korábban is írtad, hogy csak szorongsz a BK-n....nem kéne, ez csak egy sorozat, ha meg tényleg frusztrál, ne kínozd Magad, kapcsolj át máshová ;-)
Nóra iszonyúan elfogult, korábban nem volt ilyen, pl. mikor Timi elvette az imádott zenész mobilját, meg sem hallgatta a lányát, és idegen előtt gorombította le, ami a másik véglet. Most viszont beveszi ezt a mesét az ajándékról, ugyan mi oka lett volna rá Attilának? Még ha meg is bánta volna, ami nem igaz, sőt ha Attis azt látja, hogy túlzottan megviselte lelkileg az okozott baleset, akkor se pénzzel kéne megvígasztalni...
November 9-től csinálnod kell valamit, mert 20.45 órától kell kapcsolgatnod és nézned, mert itt nem sok minden fog változni!
Én az általad írtakat kiegészíteném: sajnos Alíz semmit nem változott, annyira idegesített a beszéde, ráadásul még rángatta is magát, mint egy "hisztis ku...a"! Timikétől frászt kaptam, arra kíváncsi leszek, Miklós hogy boldogul majd vele az együttlakásnál. Inkább íratnák egy bentlakásos leányneveldébe, azzal nekünk tennék a legjobbat, mert nem kellene néznünk a szemtelen képét!
Tegnap,nem bírtam tovább Robi-Nórát nézni.Elkapcsoltam.Aztán nem bírtam nézni Timikét elkapcsoltam.Előtte való részben nem tudtam tovább nézni a kifutott tej utáni nyivákolást.Elkapcsoltam!Aliz nyivákolása után elkapcsoltam! Kb a felét sem tudtam végignézni.Rettenetesen elronotották ezt az egészet!Annyíra igéretes volt pedig,Ludwig felbukkanása,stb.Ez számomra már fogyaszthatatlan!Akik írják-rendezik,azoknak ez tetszik?Ők néznék,ha nem ők csinálnák?Kétlem.Korábban olvastam sok kommentet.Elképedtarcúnak volt igaza!Ez így ebben a formában nem nézhető tovább!Itt mindenkit hülyének néznek!A sok hülyének meg a moslék is jó!Egyétek! Hát nem!
Igen, Zsófi hasa szinte szemlátomást növekszik. De ettől függetlenül elég jól megcsinálták, ha először látnám pl. az utcán, símán bevenném, hogy terhes... Amúgy a BK idő másképp ketyeg, pl. Ádám állítólag 3 hónapra ment, aztán a jövő héten már itt fog tolongani. Ha meg csak pár hét volt, azt Hanna igazán kibírhatta volna...
Lehet, hogy Zsófinak ikrei lesznek? Nem túl nagy a pocakja ahhoz képest, hogy Bözsi mama palántái -amit kb. a "megtermékenyülés" idején ültettek- még alig nőttek meg, illetve most hozzák a termést? :-)
Az ember önmagát könnyebben és szívesebben borotválja, másoknál viszont parázik, nehogy megvágja. Csak egy példa: saját ujjából simán kipiszkálja az ember a tüske darabját egy steril tű segítségével, vagy beadja magának műtét után otthon a véralvadásgátlót, inzulint, de másnál ugyanezt nem biztos, hogy meg meri tenni, nem ismerheti a másik fájdalomköszöbét és a megsebzés lehetőségétől is tart.
A legviccesebb az volt, hogy ZsóFika a borotváláson parázott meg bénázott. Pedig nem olyan, aki a természetesség híve lenne bizonyos területeken, és azt se nézné ki belőle az ember, hogy gyantával oldaná meg...
Szerintem Krisztián már nem is a lövés miatt van ennyire Alíz ellen, hanem fél a lebukásról, mert a lány annyi mindennek tanúja volt. Attól tart: elég lesz Oliviának csak egy keresztkérdást feltennie és máris fecsegni fog, hiába ígéri, hogy tarja a száját.
Hát ez a rész most tényleg nagyon idegesítő volt. Mit hisztizik Krisztián, mikor még a lövés másnapján a kórházban megállapodtak abban, hogy Aliz nem tehet semmiről és nyugodtan hazajöhet. Mért kérdés, hogy mit mondjon Lucának, mikor mindenki tudja, hogy mindenki tudja, hogy mi történt... A tejkifutásos jelenet is elég fárasztó, meg hogy utána órákig ragozzák, hogy mi lehetett volna..
Régebben Miklósnak is megbocsátott, de hányszor! Most sem úgy néz ki, amikor féltékenykedik, hogy közömbös lenne számára az "első és egyetlen szerelme". Miklós az igazi, előbb-utóbb úgyis rá fog jönni, Robi ide, vagy oda!
Igen így volt. Rudi vitte be, hogy felkészüljön az esetleges túlerőre. Akkor azt hittem saját, de inkább Zsolttól vette kölcsön. Krisz nem akart lövöldözést, ezért letette a pultra (?!), mondjuk a belső felére, ami kívülről nem látszik, hogy csak végső esetben. Az egyiknek se jutott eszébe, hogy Alizka, vagy bárki más alkalmatlankodhat a Rózsában a "megbeszélés" alatt. Rudi azért is okolható mert az egész fegyver biznisz, sőt az azt megelőző, ártatlanabb akció is az ő pihent agyából pattant ki...
Nóra iszonyat gyorsan megbocsájt mindenkinek, legyen az Timike (el is tussolta volna az ügyet), akár Robiról, akár Attiláról van szó, vagy esetleg Juliról. Egyetlenegy kivétel van, Miklós. Na de ha haragszik rá, akkor mit kémkedik utána? Odament (Har)Mónikához is. Ráadásul be is égette magát.
Nekem az rémlik, hogy a pisztolyt Krisztián tette a pultra, ahonnan Alíz felvette. Krisztiánnak azért kellene "megbocsátania", mert Alíz -véletlenül- meglőtte a bátyját? Röhej!
Előzetes : Megbocsát-e Krisztián Aliznak? Már mit is kéne megbocsátania? Hiszen Alizkát tulképpen ők keverték bajba, leginkább a hősszerelmes Rudi... És ezt a nagyiék pontosan tudják..
Mekkora aljadék ez a Robi! Nóra szemében hős lett, mert pénzzel támogat egy srácot, akinek az apja balesetben meghalt. Csak azt nem teszi hozzá, hogy a balesetet ő okozta! :(
Szerintem ez a "nem lehet gyerekem" téma csak arra kellett a forgatókönyvíróknak, hogy felvezessék a "van-e eltitkolt gyereke Robinak?" fejezetet és több részen át látnunk kelljen Nóra "vajudását" azon: becsapta-e Robi, vagy sem, van-e gyereke, vagy sem, azért nem akar gyereket, mert már van neki, vagy azért mondta, hogy fogadjanak örökbe, mert a fiára gondolt...stb. Annak elfelejtettek utána nézni, hogy a történet szerint Nóra már túl van a 45-ön, biológiailag lehetne ugyan gyereke, de a történet szerint az orvosok meddőnek nyilvánították. A több heti huzavona végén pedig kiderül: ez a kb. 16-17 éves srác a képen nem is a fia Robinak, hanem esetleg a gyám- vagy a keresztfia! :D.
Pont ez jutott eszembe nekem is. A történet szerint Nóra 48-49 éves lehet, fogalmam sincs, hogy kerülhet szóba a gyerekcsinálás. Ebből is látszik, hogy mennyire következetlen a történet, hiszen a szőrös, zsíros hajú, megöregedett Ádámnál be volt állítva, hogy a nagymamája lehetne, a ráncos bocskor Robinál meg hogy legalább az anyja, most meg a gyerekvállalás a téma. Értelmetlen f@szság.
Ágnesnek és Lalyosnak tudtommal nincs - persze még kiderülhet más a későbbiekben - Macilacinak nincs, Vilibácsinak sincs (ő csak felnevelt egy kakukkfiókát). Nórát, Alizt és Gizmógizit sem számítanám ide, mert róluk nem tudni, hogy éppen házasok/kapcsolatban voltak-e, mikor teherbe estek (ha pedig az első igen, akkor biztos Jólnézünk Mikivel) - aztán az már egy másik kérdés, ha a gyerek apa nélkül nő fel, még ha azt is emlegetik törvénytelen/zabigyerekként.
Eleve nem értem, hogy kerülhetett szóba köztük a gyerekcsinálás. Jólnézünk Miki a történet szerint már betöltötte az ötvenet - de az alakítója is közelít hozzá - Nóra pedig mindig is az a korban hozzáillő volt, tehát már bőven 40 fölött van. (Logikus is, hiszen elég későn esett teherbe, és az egy szem elb...ott kislánya is már 14 körül jár, sőt, már annál több is lehet.) Egy ilyen korú nőtől már nemigen szoktak gyereket akarni, legfeljebb csak akkor, ha még nincs neki. Balesetek persze előfordulnak, de Lóbelt ha sunyi is, azért nem tökhülye...
Hercegnőm viszont jól áll a kérdéshez, nehéz olyasvalakit elfogadni "nevelőapának", aki akár még a bátyja is lehetne... de ezt hangoztathatná ugyanúgy, mint amikor még a hímringyó volt anyuci házi kedvence...
Dolgozott, de nem pincérként. Inkább Zsolt mindenese volt, elsősorban a piszkos ügyei intézésére. Aztán a Babában lett kidobó ember, az tökéletesen neki való... Pont azt nem értem, hogy most egész nap a Rózsában támasztja a söntés pultot, nem kéne a Babában lennie?
Van egyáltalán olyan felnőtt szereplő a BK-ban (most ne számítsuk a tizen-huszonéves társkereső fiatalokat) akinek nincs zabigyereke? Azt hiszik ez minden felnőttnél szükségszerű? Érdekes, az én környezetemben egyről se tudok..
Ez a Nóra-Robi történet kezdi az én gyomrom is megfeküdni!Rém unalmas,és fárasztó,majdnem elkapcsoltam.Anyám már hülyének néz.Egyedül néztem tegnap a konyhai kistévén!Nóra Nem lehet gyereke bejelentés nevetséges!Robi titkost gyereke-barátja,testvére pedig ne bukkanjon fel mert az már olyan sok-sokk lenne,hogy én befejezném.Tegnap is csak szorongtam rajta.Rudi eszméletlen bunkó!Én nem is értem az írókat!A nemzeti hős,fegyelemélharcosa,igazságos katona,egy szerencsejátékos,gátlástalan ősbunkóvá változott néhány hónap alatt!
Ludwig beismeri, hogy bosszúból miként próbálta nehéz helyzetbe hozni Róbertet, de az eredmény még őt magát is meglepi. László nem tud megszabadulni, az őt behálózni készülő táncos lánytól, ami egyre komolyabb gondokat okoz neki. Timi rájön, hogy Tóbiás hogyan próbálja gyógyítani magát. Egy rosszul sikerült interjú miatt Hanna és Ádám is elveszíti a munkáját. Mihez kezdenek most? A kft. bajban van, és Attila Miklós segítségét kéri, aki természetesen semmit sem akar tenni pusztán a cég érdekei miatt. Milyen ára lesz a segítségének?
Na ja, Rudi nagyon tapló volt. De valahogy nekem úgy rémlett, hogy eddig is dolgozott a Rózsában. Bár gondolom, az zavart be, hogy Zsoltnak dolgozott.
Ez már akkor őszi forgatás? Mert Zsolt hirtelen eltűnt. Na de hogy sikerült annyira pontosan időzíteni, hogy pont akkorra tűnjön el, amikor balesetet szenved?
Igaz, egyszer már tapasztaltam remek időzítést, teljesen OFF témában. (Szabadtéri színház, előadása (talán a 2. vagy a 3. előadás, mert összesen 2 vagy 3 volt.) Mondja az egyik szereplő, hogy zúgjanak a harangok! És akkor megszólalt a szemközti templom harangja. Pontban déli 12 óra volt...
Szóval mostantól Ludwig bérli Brigittáék szobáit az irodaházban, mert ugye a kétmillió ejróból futja... De mégis minek? Mit fog ott csinálni? Egész nap futkos egyik szobából a másikba, mert egyelöre se üzlete, se emberei...
De nagy tapló ez a Rudi gyerek... Veszíteni nem tud, dolgozni nem akar, kidobja a vendéget. Neki tényleg jobban menne a gengszter ipar...
Én szoktam nézni, de nem emlékszem, hogy beszéltek volna róla... Viszont a múlt keddi ajánlóban Nóra mondja vkinek, hogy talán már nem is akar elvenni, vagy ilyesmi. Ez az ajánló még nem ment le teljesen, pl. a pókerjátszma is lesz még. Gondolom a mai napot is belevették, mert a pénteki átcsúszott erre a hétre..
Nóra és Robi esküvőjével most mi van?Megvolt a legénybúcsú.Azt az esküvő előtti napon szokták tartani.Igaz volt baleset,de egy szó sem hangzik el róla.Igaz kb minden második rész látok,volt erről szó?Hogy lemondják,elhalasztják?A másik,Robi hogy fog kémkedni a KFT-ről?Nem is járhat be!Nóra fog fecsegni? Hát akkor visszavonok mindent a legértelmesebb szereplő kijelentésemből!Timike ennyivel megúszta az egészet?Ha igen tényleg Gulliveri léptekkel halad a sorozat!
No de az milyen unalmas lenne már, hogy a kezdetektől azon menne örökké a nyavajgás, hogy az a néhány őstag hogyan szerzi meg egymástól ennek az ótvar kis Kft-nak az üzletrészét. Ha van elővásárlási jog, nem jöhetett volna be a képbe Attila és Ágnes sem, mert Májki nem engedte volna, hogy Klau "külsősnek" adja az üzletrészét.
Genyarobi (illetve az őt játszó színész) meg ugyanott játszott egy hivatásos házasságszédelgőt, ott egy nálánál idősebb orvosnő fejét baszta át, pont a Brigittát játszó csaj buktatta le.
Jól tudod, ha jól tudom: törvényileg él az elővásárlási jog, nem kell külön erről rendelkezni, olyan ez, mint ingatlannál a tulajdonostárs elővásárlási joga.
Na erre már én is gondoltam... Bár amikor Robi németül beszélt a telefonban, azt nem hogy nem szinkronizálták, de még annyi fáradtságot sem vettek, hogy aláírják magyarul..
Ludwig épp most jutott kétmillió "ejrohoz" ahogy ő mondja... Gondolom, el akarják adni a házat. Amúgy fura, hogy az egész németországi bagázs (Ludwig, Robi, Liza, Bigitta, Lui) folyékonyan és tisztán beszél magyarul, ezek valójában mind magyarok, csak kint éltek?
Tegnap megtudtuk Mikitől, hogy az alapító okiratba (!) nem írták bele az elővásárlási jogot, ezért tartanak most attól, hogy Ludwig megszerezheti Ági részét és komoly beleszólása lesz a cég ügyeibe.
Én úgy tudtam, hogy jogszabály írja elő az előbvásárlási jog lehetőségét. Ha nem jól tudom és valóban az alapító okiratba konkrétan bele kellett volna írni, akkor az egész Nóra sztárügyvédő sara és felelőssége! Arról már nem is szólva: mi van, ha Ági ajándékba adja Ludwignak a részét? Ludwignak hivatalosan nem lehet pénze, mert a büntető eljárásban biztosan rátették a kezüket a hatóságok, emiatt is kellett a rekamiéban kicsempésznie a pénzt.
Jó lenne, ha visszajönne Claudia, mert akkor könnyebb lenne kiírni Ágit. Gondolom azért jött be ilyen hirtelen, mert Claudia helyére kellett valaki. Na de a ludwigos szál már túlságosan sok. Remélem Miki és Attila hamar beindítja az ellentámadást, és nem hagyja, hogy Ludwig beépüljön a cégbe, bár Ágnes biztosan ad neki részesedést.
Miki meg csak kavarjon Mónival, mert akkor féltékeny lesz rá Nóra, így előbb-utóbb összejönnek, és akkor Nóra kigolyózhatja Robit! Bár, ha kémkedni fog a Berényiek ellen, akkor ez remélhetőleg hamarosan megvalósul.
Egyetértek. Az egész sorozat el van cseszve, evvel az Ági, Ludwig, Brigitta hármassal. Arról nem is beszélve, hogy hülyének vagyunk nézve. Egy gazdasági bűncselekvényt elkövető ember nem kaphat semmilyen feladatot egy cégbe, pláne ha a felesége a résztulajdonos. Undorító, idegesítő, nem érdekelnek. Ági negédes mosolyától kiráz a hideg. Klaudia is ármánykodott, de őt végül lehetett szeretni. A Berényiék életének alakulása éppen elég témát kéne adjon az íróknak. Kár, hogy ilyen olcsó eszközökkel akarják érdekessé tenni. Inkább a kedvem megy el tőle.
Nem a Brigitta iránti sajnálat vezette a hsz-emet. Nem hiányzott Ludwig az aljas módszereivel, mert nem csak Brigittán állt bosszút, hanem a Berényiek jó hírnevének is ártott! Nem volt elég, ahogyan Ági kisemmizte Claudiát? Miért kell ilyen negatív dolgokat belehozni a sorozatba? Nem elég nekünk, hogy a hétköznapokban tanúi vagyunk a korrupt, csaló, hazug, aljas emberek mutyijainak és meggazdagodásának, még "szórakoznunk" is ilyesmin kell?
Jó, jó, tudom, nem kell nézni! ...de mit csináljon az az ember, aki 17 (!) éve nézi és érdekelné pl. Miki, Nóra, Vili bácsi és a többi "nagy öreg" élete? Nem olyan könnyű leszokni a sorozatról, ami sajnos egyre "károsabb szenvedély" lesz!
Igen !Igazad van! Az egész sorinak teljes irányáltást adott!.Tele örömtelen,gonosz emberekkel!Szinte minden nap úgy állok fel este,hogy nem szórakoztam hanem szorongtam alatta.Ez nem jó.Nem nézem szívesen.Szinte magamra kell erőltetnem ,hogy megnézzem.Az egész napi isi után kikapcsolódásra,könnyed,örömteli szórakozásra inkább vágynék.Most kaptunk egy horrorrt!Én Ági behozatala óta már nem nézem olyan lelkesen.Robi után még csökkent,és most Ludwig óta,szinte szorongok alatta.Ezt szerintem rettentően elbaltázáták.Minnél előbb teszik fel ezt a családot egy lezuhanó repülőre annál jobb.Hagyják a Berényi klánt élni!
Azért ezt a Brigittát se kell agyon sajnálni... Törtető, érzéketlen nőszemély, aki férjes asszony létére nem vetette meg Ádika szolgáltatásait sem, mi több mivel a férje pénzéből élt, mondhatjuk azt is, hogy a saját pénzén csalta... Szóval ő sem különb, mint a Ludwig - Ági páros...
Ezt a Ludwigot kár volt behozni a sorozatba. Ági gonoszkodása még elment, de -Robit is ide számolva- a három főgonosz már nagyon sok egy ilyen sorozatocskába. Remélhetőleg Miki és Attila most összefog ellenük, mert csírájában kellene elfojtani, amíg nem késő.
Petit még mindig egy kicsinyes bossszúállónak tartom, pedig valamikor nagyon rendes srác volt.
Nem adták el, hanem a válásnál Brigittáé lett, ezért rendelkezhet vele. Gondolom Ludwig mindent euróban számol, de a ház valószínűleg Németországban van.
Én Blamázst nem értem nagyon, hogy ez mi a francból él odakint, vagy akárhol? Pénzeli az apja a távolból? Mert most úgy jött le, hogy tanulni nem tanul, dolgozni nem dolgozik, mert ausländerként csak alja melót kapna... de közben meg még lejmolja az öregjét, hogy "utazni akar, hogy kiszellőztesse a fejét" vagy mi?!
Igen. Az operáció jól sikerült, de eléggé "nagydarabkára" tudták csak átformálni, a testalkatát nem tudták nőiessé tenni, hiába a cici és "egyéb dolog".
Volt bizony, Novák Angéla személyében, ki a valóságban "nemet váltott" és láthattad a Celeb vagyok ment ki innen c. műsorban ha nézted), de rá tudsz keresni a neve alapján (ha érdekel).
Ja, pont így van... Kíváncsi leszek, Ádám mit lép, Alizt éppen ugyanezért rugta ki... Igaz, abban vastagon benne volt már Hanna is. De lehet, hogy most még nagyobb lesz a csalódás, és a végén visszamegy Alízhoz, aki mostanában kerül elő...
Én nem tartom ezt durvának! Ha Hanna már félrekefélt Balázsal, miközben amikor Peti tette ezt, az szakítási ok volt, akkor szerintem ez egy tisztességes reváns! :)
Ja, csak könnyedén kifogta a háromgyerekes anyukát meg a transzneműt... :-PPP amikor meg jöhetett volna neki valami, akkor egyrészt már ott volt neki Pszichoanyu, másrészt meg porszívóügynökként éppen inkább a portékája sikeréért aggódott...
Zsófi pénzt akar kizsarolni Miklósból Tóbiás rehabilitációjára.
Mivel ez a pénz Tóbiás gyógyulására kell, sztem teljesen jogos. Korábban Miki magától is felajánlotta, amikor magánklinikára akarta befizetni. A srác ráadásul munkaképtelen is lett, ami anyagi kiesést is jelent, nem beszélve arról, hogy pont a baleset után akart pénzes melót bevállalni... Azért is tartozik ennyivel, mert a kígyó ügyet eltussolták, senki nem tett feljelentést Timi ellen...
Tóbiás veszélyes játékba kezd a gyorsabb felépülés érdekében, míg Zsófi pénzt akar kizsarolni Miklósból Tóbiás rehabilitációjára. Vajon sikerrel jár? Ádám hazajön és Hanna tartozik neki egy vallomással. Ugyan Liza eleget tett a megállapodásnak, amit az anyjával kötött, Ágnes mégsem akarja a döntését elfogadni. Liza az anyjával való veszekedés után a joghurtot szállító kocsiban tölti az éjszakát, majd másnap, Péter elől menekülve belefut egy helyes fiúba. Ki lehet ő? Hanna újabb befektetést talál magának, ami komolyan érinti azt, hogy Ádám hol lakik a jövőben. Júlia és Nóra között nem enyhül a feszültség.
Szerintem piti és aljas dolog, amit csinál. Mit akar elérni? Maximum azt, hogy Hanna, Balázs és Ádám nem áll vele többé szóba. Úgy van vele: ha Hanna nem lehet az övé, másé se legyen? Eszébe sem jut, hogy az "imádott nő"-be rúg legnagyobbat?
Az nem baj, hogy Balázs elhúzza a csíkot, talán Hanna még ki tudja magyarázni a dolgot Ádám előtt, mert szeretik egymást. Van olyan, hogy az ember kettőt szeret egyszerre? Igen, előfordul.
MÁS! A tegnapi részek olyan pillanatok alatt véget értek és alig történt valami. Tóbiás rettenetesen néz ki, ahogy "felfújták" az ajka környékét és felkötötték az állát, beesett szemeket csináltak neki. Könyörgöm: álljon már fel, mert még felfekvést kap! :D
Ügyesen,de minek?Peti az anti férfi.Egy ilyen nyálas ostoba fajankóval lány szóba nem áll!Én ki nem állom ezt a típust!Folyamatosan,az a nyálas vigyor a fején!Ludwig kezd félelmetes lenni!Ezt megszívják Mikiék!Most kéne Nórának is észbe kapni,és kiutálni Robit,amíg apja nem használja fel ellenük őt is!
Gondolom elsősorban V.Cs. miatt nézted meg. Ő milyen volt? Láttam a Blikk TV-ben, hogy a mikroportja hibájával küzdött. Jó lett volna több részletet látni az előadásból, jó kis élmény lehetett!
Sztem Ádám is szereti, és hosszú távra tervez, ha most ott is hagyta pár hónapra, mivel a fotózás ugyanolyan fontos a számára. Balázs viszont rövidesen lelép ha jól látom, pedig Hanna szivesen újrakezdené... Persze rövidesen színt kell vallania Ádámnak, és a végén sok szék közül a pad alá...
Úgy látom, az akció eléggé megosztotta a kommentelőket... Azért csonkolásnak nem nevezném, hiszen a haj hamar kinő, és utána megint úgy viseli, ahogy akarja...
Szerintem Balázs ellenszenves, tenyérbemászó a frizurája nélkül is. Ő nem szerelmes, csak meg akarja kapni Hannát. Ádám sem szerelmes, Peti viszont szereti, de már mindegy.
Fura, az előbb adták a TV-ben az előzetest, ott meg úgy láttam: Ági hajolt oda Lacihoz, legalábbis a hölgynek úgy volt hátragumizva a haja, mint előtte Ágnesnek. Nagyon gyorsan "elkapják" a képet, nem tudtam jól megfigyelni, ezért értetlenkedek.
Tényleg!Tóbi anyja egy tündéri asszony volt!Tele szeretettel,megértéssel!Most meg egy hárpia jött vissza!Hanna minek rohangál öt percenként a fagyiskocsihoz?Peti meg hol árúlja a joghurtot?Egy erdei úton?Annyi nevetséges fordulat!Ki érti?
Kinek mondja Ludwig "ránk mindig számíthatsz" és ki "mászik rá Lacira"? Csak nem Ági -volt- legjobb barátnője, akinek Ádám is tette a szépet és a rózsaszín kis naplójában is szerepelt? Brigitta a neve, ha jól emlékszem.
miért teljes joggal ?! mi a fene köze van neki hozzá? dühös, mert nem vele gabalyodott össze a Hanna... akkor is felhívta volna Ádámot ha ő keríti be Hannát?!
Úgy tűnik Balázs ennyi volt... De ezek szerint nem történt meg, mivel Ádi jó érzékkel rájuk csörgött, ha jól értettem. Peti meg leadja a drótót, de ebben az esetben úgy érzem, hogy teljes joggal...
Ez viszont tetszett:
Az nem én voltam, hanem a részeg énem - mondja Peti, ugyancsak matt részegen...
Szegény kisbabának rohadtul nem jöhetett be a forgatás, meg hogy vadidegen emberek csesztették....:)) (de a mai részben már legalább nem bőgették szegény babát, Viliék gondolom az üres babakocsinak gügyörésztek)
Hát mondjuk az öregebb-pasi-vonal is megvolt már: a korábbi főnökével Jónással összegabalyodott egy alkalom erejéig, de a frissen felszarvazott Ádám is sokkal idősebb nála... Már egy jó ideje Hannácska a Mátyás király tér legnagyobb ribanca!
A már mások által tárgyaltakon kivül pl. el nem tudom képzelni, hogy úton-útfélen, liftben, folyosón, bárhol csókolózik egy nála jól láthatóan fiatalabb férfival. Ki nem jönnek egymás szájából, ha van közönség, ha nincs.
Tényleg időnként úgy látom, hogy a jelenlegi forgatókönyvírók, nem látták az előző részeket, de még csak egy szinopszist sem olvastak a sorozatról,annak szereplőiről .
Miért, eddig nem volt lotyó? Mondjuk az öregebb pasi vonal eddig még kimaradt, de ami késik, az nem múlik, szerintem lesznek itt még érdekes hempergések...
Nóránál azt nem értem,hogy ő a legértelmesebb szereplő.Ügyvéd,eddig a legjobban látta át a dolgokat.Robiról mindenki,még a buszkalaúz is tudja,hogy egy rettenetes jelem,egy igazi mocskos ártány!Nóra az egyetlen aki még csak nem is sejti!Ez nem fér bele a szerepébe!Rettenetesen nem illik a Nórai imázshoz!Ez olyan mintha A Hannibál című filmben bemutatnák,hogy Hannibál a híres hadvezér,éjszaka álmában bepisilne! kb ennyire nem értem Nóra ebbeli szerepét.Nórának kéne a a többieket figyelmeztetni,hogy Robi egy kaméleon(elnézést a kaméleonoktól,mert azok csodaszép aranyos állatkák!).Nem az akinek mutatni szeretné magát-teljesen sikertelenül!Csak Nóra veszi be a kamut?
Valaki érti,hogy Nóra most mit csinál?Mikit akarja,vagy csak megakadályozni,hogy valakivel összejöjjön?Mondjuk Mónival ne jöjjön.Móni is odadörzsölődött már mindenkihez,mint egy kóbor kutya!DE Nóra mostani magánakcióját,kutya legyek,ha értem!Robira úgy néz mint aki elszívott előtte két füves cigit,most meg Mikit űzi?Ez mire megy ki?Hanna,rettentően ki volt akadva Petire,hogy lefektette Alizt!Legalább részegen tette!Most Ádám még le sem szált a repülőről a tenger túlpartján,és már össze is bújik az első nadrággal...Ezek után miféle szerepet szánnak Hannának. A téri lotyó?
- Miért van az, ha egy csaj sok fiúval lefekszik, akkor egy k#rva, ha egy fiú pedig sok csajt megfektet, akkor király csávó?
- Gondoljunk csak bele. Ha egy lakatot bármilyen kulcs kinyit, akkor az egy sz*r lakat, ha viszont egy kulcs bármilyen lakatot kinyit, akkor az egy nagyon is pöpec kulcs...
Hanna ugyanolyan hévvel és szenvedéllyel vetette magát Balázs karjaiba, mint mikor nem is olyan régen összejöttek Ádámmal... Eldönthetné már hogy kit szeret, vagy teljesen mindegy?
Ebből is látszik az általános nézet ( a mindennapokban) amit a pasi nem tehet meg mert utolsó szemét lesz, azt a nő megteheti...bármely korosztályról is van szó :P
Azért Hannát (a karaktert) is inkább kis lotyónak mondhatnánk, ha nincs Ádám attól még b...szni kell hát akkor jó más is a Balázs itt van, a Balázs meg pofátlanul kihasználja a lehetőséget.
Nem mintha annyira prűd lennék meg konzervatív, de hol is a hűség, bezzeg mikor Peti részegen félre kettyintett az maga a fertő volt :P
Midenképpen kell valaminek történnie, ami miatt Ádám és Hanna szakít, hiszen -mint látjuk- a külföldi ösztöndíj elfogadása Hanna akarata ellenére, nem volt az, mert továbbra is ott maradt a lakásban. Érdekes, hogy anno még úgy tervezték: együtt utaznak és Hanna fizeti az utat, ebből sem lett semmi, de legalább nem hagyták feledésbe menni az ösztöndíj dolgát.
Nekem inkább az volt a benyomásom: nem Ági buktatta le Robit. Most még nem tudjuk, ki volt, de még egy személy bejöhet a képbe: az a magánnyomozó, akit Robi lefizetett a karkötővel. Lehet, hogy az illető két fickóról (Robi és Ludwig) is lehúzta ugyanazt a bőrt?
Nóra olyan mint a kertész kutyája, neki nem kell Miki, mert Robit szereti (legalábbis ezt mondja), de közben nem engedné, hogy másé legyen, pedig örülnie kellene, ha Miki élete sínre kerül, és végre békén hagyja őket..
Szóval Ági buktatta le Robit... Ez már csak azért is logikus, mert ciki lenne, ha Ludwig mástól tudná meg, és kiderülne, hogy ő is tudta... Mikinek viszont nem érte volna meg kockáztatni a jó kapcsolatát Nórával.
Jelenleg egy fiatal lány van a sorozatban, Hanna, aki mindkét fiatal fiúnak kell, meg a már nem annyira fiatal Ádámnak is. Felváltva kormolják, aki épp ráér, kéznél van. Most a Balázs. Egyébként azt mondja már meg valaki, hogy miért sétáltak kézen fogva, mikor Hanna szerint ők nem egy pár? A Nóra-féle kémkedés is elég gyenge volt, időkitoltő jelenetnek tűnt, nem bírnak már mit kitalálni.
Megnéztem, de legalább nem az estémet rontottam el! Nagyon helyes, hogy Nóra elgondolkodott Miklóson: ahogy Timivel viselkedik, ahogy az egészről vélekedik, ahogy önmagát okolja a kislány neveletlensége miatt... Jó lenne, hogy ő is magába szállna, mert egyáltalán nem nevelte "jó anyaként" a gyereket. ...és az sem mellékes, ahogy meglepődött Mónika jelenlétén! :-)
Szóval Ádám mégis elment New Yorkba! Hanna meg, nagy sértődöttségében egyből Balázs karjaiba vetette magát! Inkább venne egy saját lakást, mert pénze -állítólag- van rá.
Lehet, hogy Mónika megmentette a két öreg életét? Gombászás helyett babázhattak! :-)
Hát mit mondjak Robika magyarázatából én se sokat értettem... Úgyis lebuktál volna, ezért inkább beköptelek... És neki miért kellett félnie a börtöntől? Egyből mennyire harciasabb lett, mikor a Berényiekkel került szembe... Mellesleg azok honnan tudtak volna a titkos dossziéről?
Balázs meg jól adta. Nem ő nem akar semmit, csak barátkozni, semmi többet. Aztán két perc múlva lesmárolja...
Hát lehet!És kifelejtettem Enikőt aki méregkeverő,Az alkesz dokit,aki műtötte Kriszt!Nikolt aki bűnöző,Fasirtot aki bűnönőző,Baltát aki bűnöző.És még epizód szereplők is korruptak, magánnyomozó,aki simán elvette a pénzt és félrevezette a megbízóját,de még a zongora tanár is korrupt,korrupt volt Klaudia ékszerésze is.Más tényleg nem jut eszembe.Csak az előbb le kellett száljak a vonatról.Gyorsan kellett befejeznem.
Ma hazafelé a vonaton összeírtam:Miki:bünőző,Attila :gyilkos,Barta :Bünöző,Krisz:Bünöz,Rudi:Bünöző,Zsófi :csaló,Kaludia:csaló,Juli:Okirathamisító,Gizi:bünöző,Ági:zsaróló,Ludwig:sikasztó,Róbi,tolvaj:karkötö,gyilkos?barátját elégni hagyta,Laci:hallottam,hogy korábban szesz csempészett-bünöző.Géza:bünöző.Peti garázda,ha elitélték,ha nem,:Bünöző.Juli lánya:kábítószeres,tolvaj,Hanna anyja:emberrabló,csaló-:bünöző.Balázs:bünöző-Agyagos,és egyébb.Timike?jobb nem beszélni róla,Nóra is picit de idönként nem teljesen becsületes,és én csak 14 éves korom óta nézem.Nem sok ez egy kicsit.Barátnőm anyja mondta,hogy sokkal könyedebb,szórakoztatóbb volt régen.Most meg mindenki Zombi,sötét,karakter,és csak a bűnbözés,átverés,goszság!És bocs ha valakit kihagytam,de le fogok szálni!
Ludwig egy borzalom. Ági meg olyan negédes, hogy kiütést kapok tőle. Remélem az írók nem hiszik, hogy létezik olyan, hogy valaki kijön a börtönből, és rögtön beleugathat egy családi vállalkozásba. Ha Ági részét akarja átvenni, akkor is kisebb a rész- tulajdona, pláne, hogy előbb a többieknek van elővásárlási joga. Teljesen félre megy a sorozat a gyenge, tehetségtelen mellékszereplőktől. Kár, mondta a varjú és kiesett a szájából a sajt.....
Aztán meg, ha az ágyban talán nem is de cselszövésben, fondorlatban remekül összeillenek. Az a szegény Kolos biztos egy rendes tisztességes pasi volt, am Ágikának kicsit uncsi...
Az ÉNB-ből én még egy részt se láttam, de sajnos a végébe egyre gyakrabban vagyok kénytelen belenézni a műsor csúszása miatt. Pont olyan, ahogy leírtad, azért a BK még mindig sokkal jobb...
Hát ez a Ludwig tényleg elég negatív figura, és férfiként se túl vonzó, elég öreg már szegénykém... Gondolom, az is benne lesz majd a pakliban, hogy Ági megpróbál egy kicsit kikacsintani a házasságból, hiszen ő még egy ragyogó nő...De azért nem akkora tragédia, ha Ludwig egy kicsit bekavar, csak írják meg jól... Robi rettentően be van xarva, úgy retteg, mintha még tényleg egy taknyos kölyök volna. Biztos hallunk még történeteket arról, hogy lett ilyen.. De azért remélem, idővel Nóra is rájön majd, hogy az ő kis Robikája se éppen a herceg a fehér lovon...
DE ugyan ez az éjjel-nappal Budapest is.Kb egy hónapig néztem.Mindenki órdít ,veszekszik mindenkivel.Mind a megveszett kutyák!SEnkinek nincs egy emberi szava a másikhoz!Mindenki nagyon szép,kigyúrt mint a való élet!.De nem akarok off olni!
Hát igazad lehet.Én kb három éve nézem ,nem mind,hetente kb 3-5 részt,de mostanában úgy állok fel a nézés után,hogy rossz a hangulatom.Nyomaszt,hogy itt mindenki negatív,tragédia éri,tönkre van az életen,hülye,bűnöző,gátlástalan,elvált.Ludwiggal egy igen nagy szemétláda költözik be a sorozatba!Ezt a szemetet kezdem érteni,hogy Robi feljelentette!Robi most kezd úgy viselkedni,mint egy óvódás!Ági rettenetes boszorkány jeleméhez Ludwig már sok.Tegnap én is rossz hangulatban álltam fel a végén.Tényleg nincs kedvem ma megnézni.Rettentő negatív,depressziós az egész sorozat hangulata!Gizi miből akar peruba utazni?Tegnap megnéztem fapadossal 450 000 ft a leolcsóbb repjegy oda-visza.Ezt a ludwigot,hogy beleírták,megszabadulni szinte lehetelen lesz tőle,Ágitól is,a sorozat végét is jelentheti.Ez nem a Berényi családról szól,hanem a melékszereplőkről!.A tegnapi rész sokkolt.Ezt nem biztos ,hogy akarom nézni!
Szerintem ki fog még derülni, hogy magyar származású, csak a szülei anno "menekültek" voltak.
Én egyre jobban kezdem unni ezt a sorozatot. Ludwig is legalább annyira antipatikus számomra, mint a fiacskája. Már az nagyon csípte a szemem, ahogyan Ági egy ostoba kis zsarolással megszerezte Claudiától a min. 80-100 milliót érő villát + a tulajdonrészt és az átcsempészett pénz is nála kötött ki. Utána jött Robi, aki teljesen elvette Nóra józan eszét, a kishercegnőről nem is beszélve. A párkapcsolatok: juli-Attila, Peti-Hanna, Alíz-Ádám, Hanna-Ádám nem is beszélve, Zsófi és Tóbiás "története" a koronája az egésznek, Gizi-Laci házasságáról nem is szólva. Még Vili bácsiékban pislákol némi emberi, de Bözsi mama sokszor hagy kétségeket bennem. A kis Luca és Liza személye szívet melengető, Mikit -bármilyen is- kedvelem, de ennyi.
Lehet, hogy 17 (!) év után abbahagyom a sorozat nézését? (Pedig néhány rész kivételével szinte mindegyiket láttam, de eljutottam oda: nem szórakoztat, hanem inkább idegesít).
Vazze, azt hittem elsírom magam. A nagystílű, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező német üzletembernek sincs jobb ötlete az üzleti életbe való visszatérésre, mint hogy beleugasson a Berényi Kft. dolgaiba....
Tényleg nem tudom mit gondolnak a készítők, mitől olyan baromi nagy szám egy szaros kis családi építőipari vállalkozás, hogy ezért legyen ilyen fokon megveszve mindenki.
Ja és attól, hogy valaki kisebbségi tagja egy Kft-nek, az nem azt jelenti, hogy beleugathat a cég napi dolgaiba. Megbnt elkezdik ezt a baromságot, hogy azért is taggyűlést hívtak össze, hogy milyen márkájú klozetpapírt vegyen a cég?
Na ja, már az ajánlókból is látható, hogy mostanában profibb a vágó, mint régebben. A Laci féle presszós jelenet és a Gizi-Linda beszélgetés profin lett megvágva. Bárcsak a storilinerek lennének annyira profik, mint a vágók.
Te sem nyertél, meg az előzményed sem. Blamázs miatt döntött úgy, hogy pingvin lesz, miatta kezdett el ingadozni, és végül szintén ő volt a löket arra - talán zsótiabéka mellett, de arra már nem veszek mérget - hogy otthagyjon csapot-papot, és pingvinkedés nélkül ment el jót tenni a világnak, miután az öreg nővér is azt magyarázta neki, hogy ez egy komoly döntés, meg hogy enélkül is lehet istennek tetsző dolgokat cselekedni, stb. Odakint meg úgy látszik, megtalálta a lelki egyensúlyát, és hiába él olyan vidéken, ahol a kaucsuk terem, mégsem tudott vigyázni... :-P
Ludwig azt képzeli, hogy Ági az általa eldugott és bútorban átcsempészett pénzből teremtette a villát és a kft-tagságot? Ha tudja, hogy Ági Claudiától hogyan szerezte meg, akkor a pénz sorsáról is előbb-utóbb be kell számolnia Ágnesnek. Különben nem is értem, milyen alapon akarja máris átvenni Ágitól az "irányítást"?
Remélem, Linduska nem jön haza (nem írják vissza). Lehet, hogy Zsófival egyszerre járnak terhes-gondozásra és csereberélik majd a babaruhákat?
Az előzetesből látom: Alíz "kiszabadságozta" magát. Jó lenne, ha kissé megkomolyodott volna. Én nem bántam, hogy elbújdokolt.
Már látom Ludwig jól meg fogja keverni a kását! Miki viszont nagyon jól cselekedett! Timikének egyszer meg kell tudnia,milyen mikor egyedül kell elvinni a balhét!Miki most nagyon dicséretes dolgot tett,hogy elengedte a hercegnő kezét!Végre egyszer rájött,hogy legjobb az egyenes út!Nóra viszont megbukott mint anya!Ez a majomszeretet!Neki köszönhető,az ő önzésének,hogy Timi apa nélkül nőtt fel,és kisiklott!Robi miért mondta el egyből ezt az igen komoly titkot?Hiszen közvetve, de megölte barátját,sőt őt tették felelőssé?És ez csak úgy elmondja?Nem teszik,hogy nem derült ki a Robi zsarolási ügye!Hova lett Balázs,hogy ebben a tömegbaleset körüli hisztériában nem exponálja magát?
A mai részbe tetszett ez az összevágás. Laci a Rózsába kérdezi hogy "mit hoz a gólya?" Erre egy másodperc múlva halljuk Gizitől hogy "babát, babát vársz?" Ezt jól összerakták
Én úgy tudtam, hogy az apácák küldték ki! Bár ott is van 3 év próbaidő, ha nem tévedek, akkor még le lehet venni a kendőt, azaz úgy lehet kilépni, hogy nem szeged meg a fogadalmat.
Főleg, hogy Áginak nem lesz egy életcél, hogy "rendezgesse a villát, más dolga sem lesz ezután ". Nem tűnt felhőtlenül boldognak, hogy Ludwigbácsi megérkezett és rögtön át is akarja venni az irányítást :-))))
Ludwig tuti megszerzi a KFT-t.Aztán jöhet a harc a visszaszerzésért! De ez rettentő kiszámítható volt előre!Ha Robinak is van eltitkolt gyereke az viszont már igazi elcsépelt,nevetséges epizód lesz! Kérem az írókat,legyenek ránk tekintettel,nézőkre és ezt már ne nyomják le a torkunkon!Timi tuti nem fogad szót.Szerintem börtönbe fog kerülni.Vagy el fogják utaztani.Úgy tudom jövőre gimnazista krú.Nem fog tudni forgatni és tanúlni az biztos.
Rudi kiszolgáltatottá válik Róbertnak a póker játszma után. Aliz élete rendeződni látszik, de az nem biztos, hogy Luca is kíváncsi rá a történtek után. Vajon, helyrejön Luca és Aliz kapcsolata? Nóra megdöbbentő információval látja el Róbertet, majd egy 16 éves fiú fotóira bukkan Róbert e-mailjében. Ki lehet ő? Krisztián megtudja, hogy Rudi a háta mögött összejátszik Zsolttal. Tóbiás gyanús tablettákat vesz az egyik testépítőtől. Úgy tűnik, Timi nem tanul a történtekből és nem veszi komolyan a büntetését. Ludwig csak akkor hajlandó megbocsátani a fiának, ha az kémkedik neki a Berényi Kft-nél.
Beszéltetek régen karakterekről! Szerintem itt nincsenek karakterek,csak azt hisszük,mert általában,minden sorozat karakterekre épűl!Itt ész nélkül,írnak történeteket,és az játszik benne aki éppen ráér forgatni.Mindegy,hogy jó,vagy rossz karakter szerep volt korábban ráosztva.Nóra most a posvány posványába csúszott.Én is még majdnem gyerek vagyok(17),de szüleim megbüntetnének,ha ezt tenném amit Timi,és van annyi eszem,hogy belátom igazuk van. nem vezet semmire,ha valakit nem nevelnek!Terror sem jó,de a Timi élete mézes bödön,de nem értékeli semmire!
Hát Timit,tényleg kiadósan megrótták szülei,hogy majdnem kínyírt 5 embert! Timi ilyet soha többet nem csinálhatsz! Jó nem csinálok!Hercegnőm te tettél kígyót a kocsiba ?Hagyjál békén ,nem érek rá! Ezzel el lett intézve.Nóra:Vállald el,a te gyereked,rólad mindenki elhiszi,menj börtönbe Miki! Szép kis emberek! Nórán teljesen ki vagyok akadva!Az egyetlen törvénytisztelő ember volt!Most meg?Erről jobb nem is beszélni!
Gondolom "hangulatjavítókat" szed a depressziójára, amit -mint sok egyéb gyógyszert- nem lehet hirtelen megvonni, fokozatosan kell leszokni róla. (Nem tapasztalatból tudom ám! :D).
Valószínű, hogy még nyári felvételek, mert a baleset után 2 héttel ennél jóval soványabb volt. Ha mégis baleset utániak, gondolom ülni már elég hamar tudott.
Nem értem ezt a Rékasit... Meddig tartanak még a júniusi felvételek? Azt mondták, hogy a baleset után csak hangfelvétel készült. Akkor meg hogy is van ez?
Az, hogy Kolos "szépen fizet" Liza után, a nézői fantázia szüleménye, nem volt szó róla! DE! Különben mi más lenne az indoka ennek a pénzéhes nőszemélynek? :-)
A "harmadik bekezdésben" jól írod: nem Ludwig az apa, ezt tudja Liza is és Ludwig is, ezért "bácsizza" Liza. Miért nem telefonálhat a nevelőapjának, aki nem tudja, hogy nem vérszerinti apa? A kérdésben a válasz:
- ne tudja meg, hogy csak nevelőapa, mert fájna neki és
- szépen "tejel", mert azt hiszi, ő az apa.
Benedek soha nem volt a férje Áginak, csak vőlegénye, amikor megtudta, hogy terhes, rögtön nézett magának egy pénzesebb apánakvalót, akitől -nem tudjuk miért, de sejtjük, hogy a pénz okán- elvált és nézett egy gazdagabb nevelőapát Ludwig személyében!
Jól írta valaki a napokban, nem sokat tökölnek mostanában: Ágnes már hétfőn megtudja Genyarobi nagy titkát (hogy az általa okozott balesetet rákente a meghalt barátjára) és Ludwig is megtudja a másik nagy titkát genyó ivadékának (a fiacskája dobta fel)....
Csak tudnám, miről fog szólni a keddi rész.....:) (Gondolom majd csodálhatjuk ismét Gizust kanpapagájnak öltözve és Lacafasza dögunalom stand-up fellépését a Rózsában, meg hogy Zsófi áll búvalbaszott képpel a kibuzulni készülő Tóbi mellett....)
Nekem továbbra sem jön össze, hogy miért szólította Liza Ludwigot Ludwig bácsinak.
Ha Ludwig úgy tudja, hogy az apja (és eddig Liza is úgy tudta), akkor azért nem, mert olyan a világon nincs, hogy egy tizenéves lány a középkorú apját bácsizza.
Ha viszont Ludwig és Liza is tudja, hogy nem Ludwig Liza apja, csak az volt a nagy titok, hogy nem Kolos az édesapa (akire továbbra sem emlkészem:) ), hanem Benedek, akkor meg Ágnes mi a fenéért győzködte annyira Lizát, hogy ne telefonáljon (mert akkor nyilván Liza ezt a Kolost akarta volna felhívni), nem teljesen tök mindeghy neki, hogy a tizenvalahány éve elvált férje megtudja-e, hogy nem Liza édesapja?
Bár ha már itt tartunk, mikor Ludwig ölelgetni kezdte a szalonban, Ági tényleg azért húzódott el, mert nem voltak egyedül a házban, vagy esetleg nem igazán volt kedve az öreg és lestrapált pasihoz...
Igen ez így van, bár mintha már Benedek is férj lett volna. Már csak azt nem értem, hogy a gazdag és jó lelkű Kolost miért dobta Ludwigért? Mert az meg már egyenesen milliomos volt? Ha ez így megy a 4. férj Obama lesz, vagy Putyin... :P
Benedek volt Ági szerelme, Ő Liza édesapja. Az első férj volt Kolos, aki előtt titkolva volt, hogy nem az Övé a gyerek. Ludwig meg a 2. férj, legalábbis nekem így jött le.
Akkor viszont nemcsak Attila, hanem Juli is tudja, s akkor, ha Nóra-Miki előáll azzal a verzióval, hogy Miki tette be a kocsiba a kigyót, abból gondjuk lesz.
Azt hogy Miki nem tudta, hogy Attila kocsijával mennek. Mikor Julival beszélgettek a konyhában Juli mondta hogy "Ilyen aljasságra csak a Miki képes" Erre reagált Attila, hogy Miki nem lehetett, mert senki nem mondta neki hogy melyik kocsival mennek.
Azt hiszem elmegyek, megkeresem a Cavintont. Mentségemre szolgáljon, hogy gyakran csak háttérteleviziózom, de ma a szokásosnál is nehezebben értek sok mindent :)))
Jogos a felvetés, ha Ludwig német, akkor biztosan az első feleség is magyar volt, mert Robi is akcentus nélküli magyar.
Visszatérve a Ludwig bácsira. Néhány napja tudta meg Lisa, hogy az apja nem Ludwig, hanem Benedek /remélem jól emlékszem a névre/ volt, s ez alatt a pár nap alatt már el is jutott oda, hogy már bácsizza. S Ludwig száját se hagyta el egy "kislányom"?
Igen, ez nekem is feltűnt. Mert olyan van, hogy a gyerek az apját/anyját/nagyapját/nagyanyját a keresztnevén szólítja (lsd. a Szomszédokban is Etus), de olyat én még nem hallottam soha, hogy bácsizza/nénizze.
Nem tudok másra gondolni, mint hogy azt a részt, amelyikban Liza és az anyja azon vitatkozik, hogy Liza felhívja-e Ludwigot és elmondja-e neki, hogy nem az apja, más írta, mint ezt a részt és a "Ludwig bácsizást" beleíró tollnoknak nem szóltak, hogy Liza végül is nem felhívta Ludwigot, úgyhogy a bácsizás majd csak később lesz aktuális....:)
Egyébként lehet, hogy rosszul emlékszem, de korábban nem arról volt szó, hogy Ludwig született német? Akkor meg honnan a francból tud anyanyelvi szinten, minden akcentus nélkül magyarul? Mert nekünk van orosz és német ismerősünk is, akik már évtizedek óta itt élnek, és perfekt beszélnek magyarul, de a mai napig meg lehet mondani az akcentusukról, hogy nem a magyar az anyanyelvük.
Ne bácsizz, még édesanyád rájön, hogy milyen vénember a férje!
Nekem maradt ki valami? Lisa ugyan már tudja, hogy Ludwig nem az igazi apja, de azért furcsa, hogy rögtön átmegy a bácsi megszólitásra. Aztán Ludwig is úgy szól a lányhoz, mintha azt nem is tekintené a lányának. Vagy én vagyok nagyon gyanakvó?
Igen, ez tényleg meredek volt. Gondolom, arról fog majd szólni a történet, hogy Nórák mindent megtesznek, hogy mengmentsék a gyereket, aztán végül valahogy meg is mentik, hiszen ha Géza fél évig megbújhatott sárgára festve a pincében egy fegyveres rablás után, akkor Timike sem fog ebbe belebukni. Persze örülnék neki, ha elküldenék speciális iskolába és nem kéne látni sem, de nem fogják.
Tudomásom szerint sok gyerek is nézi a BK-t. Nos, ha bennünk, felnőttekben ilyen érzéseket vált ki ez a kislány, gondolom a kortársai szemében sem "megy a mennybe" a tettei, viselkedése alapján.
Nem kellene ezt a gyereklányt kitenni ilyen közutálatnak, sajnos a néző előbb-utóbb azonosítja a karakterével! Én kis naív, már-már azt hittem, hogy az ügy kapcsán magába száll, de nem! Sürgős segítségre szorul, sajnos elfogultságában vak anyja ezt nem látja! Miki látja, hogy rossz irányba halad az egész, de -a többiek véleményét ismerve- sajnos nincs erkölcsi alapja ahhoz, hogy beleszóljon Timike sorsának alakulásába. Én elküldeném egy bentlakásos intézetbe, miután egy pszichológussal kezeltetném!
Jajj, azt hittem, hogy elviszik a sztorit megint ebbe az irányba, aztán hallgathatjuk hetekig, hogy azt fröcsögi mindenki, Miki mekkora egy mocskos szemétláda.
Az látszik, hogy Robi sosem szerette az apját. Valszeg félénk, begubózó gyerek lehetett, akit az apja pont ezért sokszor megalázott. Gondolom sokat hallunk még erről a gyerekorról...
De azért az is meredek, hogy Nóra arra kéri, vállalja be a kígyót. Ha így lenne, őt egész biztos lecsuknák, ráadásul az ő esetében az lenne, hogy balesettel akarta megakadályozni az esküvőt, míg Timi mégis csak egy gyerek, könnyebben megússza...
A BK honlap szerint volt már egy hasonló autóbalesete, ahol beszari módon viselkedett, és rákent mindent a balesetben meghalt barátjára. Robifater segített neki ebben, de az ügy miatt gyáva szarnak tartja Robicseket.
Ez eszembe jutott nekem is, mert túl sokat emlegetik, lobogtatják azt a fotót, hogy okkal merül fel az emberben, hogy annak még lesz szerepe.
Van egy másik teóriám. Tóbiás amikor felébred, mit sem sejtve beszél a kígyóról. Akár láthatta is. Nem tudhatja, hogy erről még senki nem tett említést.
Azt meg végképp nem értem, hogy az ügyvédek gyöngyének, Nórának nem jut eszébe, hogy elmerengjen azon, Zsófi milyen alapon akar perelni?
szerintem most Miki agyában is megfordult, hogy talán jogos volt az a pofon Julitól. Timike kibírhatatlan egy kis picsa, tényleg fingja nincs, hogy mit tett !
Miki élete során minden simlisségbe benne volt, mindig kereste a kiskapukat, mentette a menthetőt, leszarta, hogy kinek árt, csak neki legyen jó. Balázst is mentette a börtöntől, levágták egy lány lábát, nem baj, lefizetjük az apját, vigye el a balhét, menjen ő börtönbe, de a Balázs, akit 16 évesen ismert meg, ússza meg. Most hirtelen olyan karakterváltozáson ment keresztük, hogy Timike fizessen meg mindenért, ő nem tartja a hátát, nem tesz semmit, mindenki hülye, csak ő nem. Most akkor ezt így hogy lehet komolyan venni? Az írók epizódonként változtatják a karaktereket, egy perc alatt kitörölnek 17 évet. Fantasztikus munkát végeznek.
Timi nem fogta fel mit tett, és mitől védik meg szülei, gúnyolódik, látványosan, elhülyéskedve ígéreteket tesz, hogy nem megy többet állatkereskedésbe, és ugyanolyan szemtelen. Máris semminek veszi ami történt, vállat von, túllép.
Én se szeretem Robit, de azt el kell ismerni, hogy a mentésnél magasan ő volt a legjobb.. De majd kiderül az is, milyen rossz élménye volt a multban, ami ehhez kapcsolódik... Gondolom ezért kellett pont belőle hőst csinálni...
Kíváncsi vagyok Timike ezt hogy ússza meg.Robi és Nóra ettől fog összekovácsolódni.Nórának szerintem teszik,hogy Robi kiállt Timikéért!Persze én is azt szeretném,ha Robit kiírnák!Ritka gusztustalan pasas!Nórának egy Rékasi féle igazi férfit kéne beleírni,aki méltó ellenfele lehetne Mikinek!Mert szerintem Robi nevetséges Mikihez mérve!
Az előző rész tartalmából : Róbertet kínos helyzetbe hozza – mivel kellemetlen múltbeli emlékeket idéz fel benne –, hogy Hanna interjút kér tőle, mint hőstől, aki megmentette a barátai életét.
Az, hogy pálinkázott és kibújt vállával a biztonsági övből, még szóba sem került. Mert ha be van kötve, akkor nem fejeli meg a szélvédőt. Zsófi azt mondta, agyműtéte volt, vagyis biztos fejbeverés, és nem csak megrándult a nyaka. A légzsák is kinyílt, nem kellett volna, hogy baja legyen, sokkal inkább Robinak, ő ült hátul középen, nem is volt bekötve.
Aztán Zsófika milyen címen is perelné be Attilát? Ki ő? Max Tóbiás perelhetne, de Zsófi nem hiszem. S egyébként is, mi ez a nagy ijedség? A rendőrség sem zárta még le az ügyet. Nem állapitott meg még felelősséget. Kérdés, hogy mi lesz a megállapitásuk. Aztán Tóbiás is felépülhet akár nyom nélkül is, meg súlyos károsodással is. Úgyhogy korai még ez a nagy fesztivál.
Azért azt sem értem, Attila mért parázik annyira a kártérítés miatt, úgy tudom elég jól van eleresztve. 1-2 millát símán adhat Zsófinak, én a helyében magamtól is adnék, bár nem tudom, mennyi szokott lenni ilyen esetben. Meg azt se értem, Nóra miért mondja, hogy Attila a kígyó nélkül se hibás, azért mégis ö rohant a fának, igaz nem ivott, és túl gyorsan se hajtott, de akkor is az ő hibája... Persze a kígyó már alap lehet a felmentésre, azt más se nagyon tudta volna kezelni..
Nem igaz hogy sohasem akar véget érni ez a rohadék Budapestéjjelnappalfolyamatosanmegállíthatlanvégtelenülhosszúműsorfolyam legyen már végre vége? Ha nem fér bele a műsoridőbe, akkor miért nem tudják tíz-tizenöt perccel rövidebbre vágni??? :(
Nem elég, hogy iszonyat későn kezdődik, de még azt az időpontot sem tudják tartani! :(((
Mit tudhatjuk azt mi mennyi zsebpénze van Timikének. Lehet, hogy vmi junior kártyáról símán kifizet akár 50 ezret is.. Az eset után biztos szigorú büntetést kap, pl. Miki fél évig nem szólítja hercegnőmnek..
Boa volt? Már engedély nélkül tartható, vásárolható, de egy állatkereskedő csak úgy eladja egy kiskorúnak? Tíz és százezer között van az ára, ez elég nagy volt, majdnem egy méteres.
Az a baj ezzel, hogy már annál a "leesett a táska, kiesett a blokk" jelenetnél lehetett tudni, hogy a táska ismét le fog esni és valószínűleg Nóra lesz, aki megtalálja a blokkot. Már csak ki kellett várni, hogy melyik részben lesz.
Na ja, csak a Fókuszban volt a werkfilm a forgatásról, és ki dolgozott ott? Balassa Imre Kinizsi Ottó. Mindegy melyik nevet használom, mert mindkettő ugyanaz a személy. Ottóban sincsen több fantázia, mint Imiben. :( Gondolom az ő zseniális ötlete volt ez is. :(
Ez egy nagyon izgalmas lehetett volna!Védik -támadják Timit!Ezt elpuskázták.Pedig most jó izgalmas!Nincs türelmük ,más epizódok meg vontatottak,semmit mondóak.Csak időkitöltés!Most meg izgultam,hogy bukik le Timi.Észre sem vettem és megtörtént!
Hát igen ezt a lebukást inkább úgy kellett volna, hogy Timi vidáman hazajön a lovaglásból, és megtudja mi történt az ő ostoba vicce miatt. Ekkor megmozdul benne az ember, talán benne is ott van valahol, és kétségbeesve bevall mindent..
Ebben az "új" Barátok Közt-ben az egyik óriási hiba, ami már régóta irritál, hogy a különféle szálak - amiket a múltban több hétig, hónapokig boncolgattak - már egy-két rész alatt lezárulnak. Gondolok itt arra, hogy Nóra összeveszik Julival, mert a Timike tökéletes kisgyerek, kiváló nevelést kapott, úgyhogy Juli ne is legyen tanú, meg menjen a picsába. Két perc múlva Nóra megtalálja a blokkot, amit egy 14 éves kislány megőrzött, de mégis minek? Nyilván azért, hogy lebukhasson, de ki az Isten őriz meg egy blokkot? Pláne gyerekként? Vicc. Szóval, a szálakat egy rész alatt befejezik, az írók nem akarnak dolgozni semmit. Normál esetben hetekig kéne húzni egy ilyen fontos dolgot, hogy a Timike vajon lebukik-e vagy sem. Mégis, inkább öt perc alatt megbuktatják.
Volt egy fél mondat, hogy mentőhelikopter hozta őket Pestre.
De mondjuk ez is nettó faszság, mert a mentőhelikopter kizárólag nagyon súlyos sérültet hoz Pestre (ha csak itt lehet megműteni), azaz csak Tóbit, a másik négyet biztos nem hozhatta, mert azok egyrészt szinte nem is nagyon voltak sérültek, másrészt öten bele sem fértek volna a mentőhelikopterbe a személyzet mellé.
Akkor meg hogy kerültek Tóbival együtt ugyanabba a kórházba?
Csak Bartát,Rékasit, nem ismerek olyat aki nem szereti!Szinházban láttam többször, elképesztően nagy színész!Timike meg nem tudom játszik -e még valahol,és ugyan szerintem is tehetségesen játszik,de nehéz őt szeretnia karakter miatt.Azért mondom jó lenne őt civilként ismerni.Biztos tök jó fej lehet!
A szinészek általában szeretik a negatív szerepeket, sokkal izgalmasabb feladat... Persze "Timike" még kislány, annál inkább megtisztelő számára egy ilyen nehéz szerep, de tök jól csinálja..
Miért Rékasinak a "bűnöző figurát" jobb játszani? - Jó színész (nem ma kezdte a szakmát értem ezalatt) megy is neki Olyan régóta játssza ezt a szerepet lassan elhisszük Rékasiról, hogy olyan mint Bartha :P
Rudi viszont jó vállas.Csak azt az arcidegzsábája idegesít.Mindig rángatódzik közelinél az arcizma!
Én kb két éve nézem hébe-hóba.Múltkor megnéztem az első évadból vagy 20részt! Nekem az akkori jobban tetszett.Igaz sivárabb volt.Osztálytársnőm anyjának,több HDD-n megvan a teljes,első résztől a mai napig.Kölcsön adta de lehetetlen végignézni.Több évnyi idő.
Nem tudom miért ne viselhetne lezser ingeket, abban észre se lehetne venni. Mintha direkt büszke lenne rá, pedig nem kéne ebben a korban és főleg ebben a szerepben... Pedig olvastam, hogy le akarja futni a maratont és edz is hozzá. Hátha az őszi felvételeken már daliásabb lesz egy kicsit..
Arról nem is beszéltek, hogy végülis hogy jutott el a társaság a korházig.. Ott helyben nem volt térerő, a forgalom meg kb. nullával egyenlő. Lehet, hogy a végén vkinek el kellett futni a következő faluig segítségért, mondjuk Krisznek, mivel kutyabaja és amúgy is jó erőben van..
Ok, de azért aggódhatna egy kicsit szegény Tóbiért, de ő valósággal boldog, hogy részese lehetett egy ilyen "érdekes" balesetnek... Nem erre mondják, hogy érzéketlen?
Érti vki mit mond Zsóti az első jelenetben? Egyébként fura, hogy még mindig látni, ezt mind júniusban vették fel? Krisznek meg fejébe szállt a kakaó, enyém a bisztro, én parancsolok, úgy látszik a hatalomvágyat is örökölte a bátyustól. Egyelőre szerencsétlen Rudin tölti ki, de ha az hagyja?
Az egészben nem értem,hogy 8 napon túli balesetet jelenteni kell a rendőrségen!Nóra nem is javasolja,hogy hívják fel a rendőröket!Majdnem meghalt valaki. De ez valami merénylet ,nem is baleset!Hiszen itt szándékosan okoztak balesetet!Valami hasonló!Hanna az anya után sír!Milyen anya akit lefizetnek és otthagyja a lányát!És Balázs mennyit fizetett?Aprópénzt.39 millió volt a számla.Robi néhány százalékot kért.Azt sem tudta Balázs mind visszaszerezni! Alig volt az az összeg jelentős amiért Hanna anyja megszökött!Én eddig csak olyat ismertem,aki később ,egy-két gyerek után buzult meg.Fórdítva még nem láttam.DE az szerintem előtte is buzi volt,de titkolni akarta.Gondolom én.Aztán visszatért a férfifenékre!
Nem hiszem, hogy jobban jár a "család", ha nem tesznek említést a kígyóról (legfeljebb nem árulják el, hogy Timi volt), mert ebben az esetben Attila lesz a felelős a balesetért, ami Tóbiás miatt eléggé szigorú büntetéssel jár(na). Timike megúszná egy javító intézeti neveléssel (van még ilyen?), ami rá is férne a kishercegnőre!
Ebből a Tóbi, a buzi vonalból már nem sokat lehet kihozni, max., hogy ő is elköltözik Szegedre egy buzibaráttal, mint arra már volt példa, Zsófi meg ott marad egyedül a gyerekkel - viszont arról meg nincs hír, hogy Józan távozik a BK-ból.
Azt már nyomják egy ideje, hogy Zsófi kezd beleszeretni Tóbiba, úgyhogy itt az ideje, hogy viszonozza.
Szemét Robi, majdnem megetette Nórával, hogy Miki tette a kígyót a kocsiba. Szerencsére hamar kiderült az igazság, már csak a vételt igazoló blokkot kell megtalálni. Igaz, arra nem is lesz szükség, mert lehet, hogy "hercegnőm" bevallja.
Korábban már írtam, hogy Tóbiás "visszaváltozik heteróvá", csak fantáziáltam, de minden elképzelhető. :D
Nem kioldotta, hanem kibújt a biztonsági övből, a karjával, vállával, a hóna alá került az öv.
Nem volt vér, de elég, ha beveri a fejét tompán, attól is lesz duzzanat, belső vérzés, ami feszíti a koponyát, biztos meglékelték, hogy legyen helye a duzzanatnak.
Pedig nagyon sanszos, hogy erre megy ki az egész...
Kiderül, hogy Tóbiás számára a baleset nem maradt következmények nélkül.
Én először arra gondoltam, hogy vmi maradandó károsodást szenved, de könnyen lehet, hogy inkább jó lesz, Zsófinak legalábbis biztosan... Csak az a furcsa, hogy a súlyos fejsérülés ellenére egy csepp vér nem volt sehol... Még a haját se borzolták össze...
Ha ebből az agyműtétből azt hozzák ki, hogy mire felébred a Tóbiás, hirtelen már nem lesz buzi, és új életet kezd a Zsófikával nem buziként, akkor a másnapi részt le se adják, égessék föl a stúdiót, és termesszenek gabonát a helyén.
Lehet azért is kellett most pont Robiból hőst csinálni, mert Hanna majd vele készít interjút, amiből lehet, hogy megint csak kihoznak vmit... Krisz meg már különben is eleget hősködött az afganisztáni robbantásnál, ki is tüntették érte, most Robin a sor..
Azért nem hiszem, hogy Tóbit szivesen hagyta volna meghalni, ki is akarta húzni, csak Attis megzavarta azzal, hogy hátha eltört a gerince, pedig nem tudhatták mi baja, az viszont biztos, hogy az égő kocsiban vége... Azért azt sem hiszem, ha Ádám élete Kriszen múlna, semmit nem tenne az érdekében
Igen Timike elég fárasztó karakter.Kiváncsi vagyok hétköznapi életben milyen lehet!Ha jó kislány,nehéz lehet neki azonosúlni,a utálatos karakterrel.Én személy szerint sajnálom a színészt,ha ilyen közutálatos szerepet kell játszania!.Van ebben is siker élmény ha jól csinálja,de hát azért tündérkének hálásabb volna lenni!
Szívből remélem, ha Zsófi megtudja, hogy Timi hibájából történt a baleset, kétszer annyi és kétszer olyan hatalmas pofont ken le a kis kígyónak, valamint hogy elküldik végre javítóintézetbe vagy legalább valamilyen bentlakásos iskolába ezt a szörnyeteg kislányt!
Tegnap annyira sántított Nóra megjegyzése, hogy ő milyen megengedően neveli a gyerekét. Persze, azért volt neki tizenegynéhány évesen is babysittere (sic!), meg azért voltak az ősei befosva, amikor nem mentek érte kocsival, gyalog ment haza és közben eldumált egy csövivel...
Tónigyerek azért találó párhuzam, mert neki is az lett a végzete, mint most Sebaj Tóbiásnak: kioldotta a biztonsági övet menet közben. De pont ezért túl szájbarágós is...
Ott szerintem nemcsak a lélekjelenlét volt a kérdés, meg az, hogy őrá milyen hatással volt a baleset, hanem a hímringyót sem nagyon lehetett kedve kimenteni...
Egyáltalán, ezek a mostani forgatókönyvirók látták az előző részeket?
Krisz az Afganisztánt megjárt tapasztalt katona ott téblábolt alá s fel, pedig ő azért részt vett ebben-abban, pont ilyen szituációkban, de semmit sem tett, a "civil" Robinak volt lélekjelenléte egyedül.
Azért hihetőbb lenne az egész, ha Timi mondjuk egy könnyen beszerezhető fehér egeret tett volna a kocsiba, és az harap bele Attila bokájába, az is épp elég kalamajkát tudott volna okozni...
Azért a kocsi ahhoz képest, hogy rázuhant a villanyoszlop, nem igazán volt összetörve, és a fiúk is tisztán egy karcolás nélkül másztak ki belőle, még az eszméletlen Tóbiás is... Pedig a kocsinak a teteje kellett volna beszakadjon, és akkor az ott ülők elsősorban fejsérülést szenvednének...
Az is nagy hülyeség, hogy Attila nem engedte kihúzni az égni kezdő kocsiból Tóbiást, a hülye Krisz meg neki fogadott szót, egyedül Robi volt képes önálló döntést hozni, és azt végre is hajtani, másképp Tóbi már nem élne..
Robi ,szerinted,honnan gondolhatta,hogy Timike ál a kigyó kocsiba kerülése mögött?Itt inkább egy zsarolást szimatolok!Jól jöhet még valamire,hogy valamiért tanúsítom,hogy volt kígyó.
Ébresztő! Ez nem m1, nem Szomszédok! Itt nem minden teherbeesés valódi! Ez csak egy szappanopera! Zsófi egyszer már elvetélt, nem célszerű ezt másodszor is elsütni nála. Na meg Tilda is elvetélt, Kingának meg méhen kívüli terhessége volt, így túl sok ilyen eset volt már.
Persze itt is volt olyan, hogy IRL is terhes a színésznő, de a kettő nem mindig esik egybe. Ha jól tudom Deutsche Anitának két gyereke van, míg Szilágyi Andreának csak egy!
Robi látta a kígyót az autó mellett, de nem szólt a többieknek, hogy tényleg itt a kígyó, amiről Attila beszélt. Szerintem kussolni fog róla, falazva Timikének, és persze ezzel jól a kakiba felejtve Attilát.
Kapunk. Szerintem a blokk esett ki a táskájából, amit végül nem vitt el a barátnőjéhez, Nüóráék meg fogják találni. Lehet, hogy a közelben valóban van egy állatkereskedés?
Szerencsére a kígyó nem mérges volt, de a boka elszorítása sem lehetett kellemes, nem is beszélve az ijedtségről!
Érdekes: Tóni is autóbalesetben halt meg. Ennek a balesetnek Nórában és Mikiben is fájdalmas sebeket kellett volna felszakítania, a haverokról nem is beszélve!
Kiss Ramóna nem terhes, így előbb-utóbb csak el kell vetélnie... Timi meg már így is elég nagy bajt okozott, a spoiler szerint Tóbinak vmi maradandó baja lesz, úgyhogy egy vetéléssel több vagy kevesebb, már majdnem mindegy...
Ha már minden áron a két ellenséggé vált barátot kellett ide cipelni, érdekes fordulat lett volna, ha Krisznek kellett volna megmenteni Ádám életét, de a forgik ezt is kihagyták..
Timike szerintem pont leszarja, ha Zsófi elvetél. Szerintem Julitól sem fél, csak kihasználta az alkalmat, hogy elmehessen lovagolni (vagy kígyászni...:) )
Ne vetéljen el Zsófi! Egyrészt egyszer már elvetélt, másrészt meg az túl nagy teher lenne már Timikének. De ő nem járt annyira rosszul, mert szerintem az esküvő biztosan el lesz halasztva
Arról volt szó már korábban, hogy vmi vidéki kúriába mennek, Robi szívta is a fogát, hogy rohadt drága lesz.. Így méginkább felmerül a kérdés hogy miért pont Ádámot és Krisztiánt kellett volna egy vagyonért leitatni a sárgaföldig? Robinak egy SAJÁT haverja sincs?
Ez szerintem inkább az október 19-vel kezdődő hét előzetese, az október 12-i hétre mást írtak! ;) (Pl. hogy Tóbi felébred a kómából Zsófi csókjának hatására, Zsófi valószínűleg elvetél, Ludwig megtudja, hogy Robi juttatta börtönbe...)
Meg kell jegyeznem, hogy Genyarobi volt a legaktívabb és legügyesebb a mentésben. A többi csak téblábolt. Ádám meg fotózta az égő kocsit! Jó vmi történt a lábával, nem tudott segíteni, de azért akkor is durva!
Mit kerestek a legénybúcsúsok egy Isten háta mögötti mellékúton, ami részben vetített volt? Hova mentek? Alsóbögyörösvalagpusztán tartották volna a bulit? Ezen az úton egy lélek sem jár. Egyébként fordulatos volt a sztori annyiban, hogy út közben azt gondoltam, Tóbiást szimplán megharapja a kígyó, de nem, baleset lett a vége, mint azt sejtettük. Pesti Robi a hős, Nóra megénekelheti, hogy 'I need a hero', Julitól meg megkérdezhette volna, hogy az ő lánya hol van és milyen emberré nevelték. Tóbiással mi lesz? Tolószék, aztán felépül, mint Mikkancs?
Igen és ez volt az egész BK-ban a legértelmetlenebb, és legdühítőbb fordulat. Meghalasztani vkit, aki már rég ki volt írva... Csak hogy legyen megint sírás-rívás temetés meg hasonlók... :P
Balázs egyre közelebb kerül Hannához, de mégsem biztos magában. Vajon hogyan alakul a két fiatal kapcsolata? Ludwig és Ágnes összefognak Brigittáék ellen. Attila félti a céget Ludwigtól, ezért Miklóshoz fordul segítségért. Péter eljátssza a pénzét, ami komoly problémát okoz neki. László segít az egyik táncos lánynak, aki hálából megbonyolítja az életét. Gizella egyáltalán nem nézi jó szemmel a táncos lány felbukkanását. Vajon Gizella és László kapcsolata kiállja ezt a próbát?
Úgy tűnik Attis a saját ismerőseit hívta a buliba, vagyis a ház lakóit, (hogy még esetleg ki lesz ott, az kiderül holnap)pedig inkább Robi kollégáit és barátait kellett volna, akik biztos nem a házból valók, mert ott nem igazán népszerű a pali... Dehát minek annyi új szereplő, mikor ott vannak a régiek?
Amúgy azért megnézném azt a sofőrt, akinek váratlanul egy kígyó (bár gondolom itt egy kis siklóról lehet szó) tekeredik a bokájára, és nem veszíti el az uralmat a kocsi felett...
Igen, valóban rendkívül életszerű, hogy Attila szervezi és fizeti a volt párja, Nóri új vőlegényének legénybúcsúját! :D
Vili bá' nyilván túl idős már az efféle duhajkodáshoz, Laci valószínűleg menni fog (az előzetes szerint "az események fájdalmas sebeket szakítanak fel Laciban", vagy legalábbis valami ilyesmi - ez tuti arra utal, hogy Laci szülei autóbalesetben haltak meg), az viszont rejtély, hogy Rudit és Petit miért nem hívták meg... Talán azért, mert már így is rendkívül zsúfolt lesz a kocsi - számomra rejtély, hogy fér majd be Attila, Robi, Laci, Ádám, Tóbi és Krisz! :D
Ja, és hogy miért pont Ádám, Tóbi és Krisz megy...? Hát azért, hogy Ádám és Krisz végigveszekedhessék az utat, Tóbi pedig életveszélyesen megsérülhessen, aminek majd az lesz az egyik következménye, hogy Zsófi elveszíti a babát... Elvégre valahogy "el kell vetéltetni" Zsófit!
Szívből remélem, ha Zsófi megtudja, hogy Timi hibájából történt a baleset, kétszer annyi és kétszer olyan hatalmas pofont ken le a kis kígyónak, valamint hogy elküldik végre javítóintézetbe vagy legalább valamilyen bentlakásos iskolába ezt a szörnyeteg kislányt!
Ha Juli egy görényhez hasonlította volna Timit (valljuk be, igencsak találó hasonlat lett volna), akkor bizonyára azt rejtett volna Attila és Juli kocsijába... No, annak tutira megérezték volna az "illatát", és szegény Tóbi sem szenvedne majd életveszélyes sérüléseket!
Vajon Lacát, Vilit, Rudit és Petit miért nem hívták ebbe a fergeteges legénybúcsúba? (Azt még értem, hogy Májkit és a fiát miért nem, de a többit nem.)
Nekem rohadtul nem áll össze, hogy Attis és Genyarobi miért pont Tóbit, Ádámot és Kriszt hívta. (Az meg pláne, hogy a Genyarobi legénybúcsúját miért Attis szervezi és állja részben a költségeit, mióta ekkora nagy haverok ezek?)
Nem, az előzetes szerint egy kígyót (mert hogy a Juli azt mondta rá, hogy egy kis kígyó, ez a logikája a dolognak...)
Azt, hogy egy ekkora kislány honnan a tökömfaszomból szerez fél óra alatt egy kígyót, ne kérdezd (és itt nem anakondára gondolok, hanem bármilyenre).
(Illetve mérges kígyót biztos nem szerezhetett, egy ha meg vett egy siklót az állatkereskedésben -bár nem tudom, hol lehet ilyet kapni - akkor a volt titkosügynök James Attila Bond attól meg miért szarik be annyira, hogy balesetet okoz az autóval?)
Kár, hogy az illetékes forgi a jelenet megírása előtt nem küldött le három fél törkölyt, mert akkor a Juli mondhatta volna, azt is Kishencegnőmnek, hogy olyan vagy, mint egy krokodil, és akkor Kishencegnőm nyilván fél óra alatt egy krokit akaszt le valahonnan....:))
Egyetértek ezzel, de Timike most komoly jelét adta, hogy "beteg", kellene mellé egy pszichológus, de az is lehet, intézetbe kellene kezeltetni. Neki nagyobb szüksége lenne rá, mint Lizának (igaz, más is a betegségük).
De sztem Zsoltnak azt mindenképpen meg kéne mondania, hogy hol vannak az általuk rabolt fegyverek, mert a rendőrség nem hagyhat ennyi fegyvert bűnözőknél..
Én meg úgy emlékszem, hogy Zsolt volt a rabló és pont a Zsófival való esküvőjén tartóztatták le. Talán akkor, miután az igent kimondták. Akkor volt, hogy Zsófi összefeküdt Gézával, és szabadulása után Zsolt majdnem lelőtte Gézát. Tudtommal Miki csak egyszer volt börtönben, Nagy Ferenc halála miatt, és csúnyán megverték a társai. Később persze kiderült, hogy ártatlan..
Egy módon szabadulhat. Ha beköpik azt a céget, akit kifosztottak. Ugyanis ők az igazi bűnösök. És elég nagyban csinálhatják, ha csak úgy simán lemondtak ennyi fegyverről. Így vádalku keretében rövidebb ideig lesz bent.
Apropó, Kartács óta volt börtönben? Vagy azóta csak Mikit sittelték le? Tényleg! Kit sitteltek le, amikor egy öregúr ki lett rabolva? (Aki otthon tartotta a pénzét.) Mikit vagy Zsoltot? Bár nekem Miki rémlik, aki vádalkuval szabadult. Akkoriban Zsóti nem nagyon bűnözött, mert ott volt Linda.
Akkor idén már aligha látjuk. Kíváncsi leszek, hogyan fogják visszaírni, azaz hogy szabadul ki, ilyen súlyos vádakkal? Alíz viszont úgy november körül várható. Vajon folytatódik a románc Rudival? A srácoknak most nem túl felhőtlen a viszonya Bőzsi nénivel.. Még az is lehet, hogy visszamegy Ádámhoz, az Ádi- Hanna kapcsolat elég labilisnak tűnik..
Nem védeni akarom, mert számomra se elfogadható ez a "bosszú",. de valszeg nem akart balesetet. Biztos azt gondolta, hogy a kígyó látszik majd, mikor Juli kinyitja a kocsit, és jól megijed, nem mer beszállni a kocsiba... Az meg pláne eszébe sem jutott, hogy más is használhatja a kocsit.
Az a baj, hogy Timikében nem nagyon van jó tulajdonság. Blogol. Igen, de miről? Felszínes dolgokról. Persze ez még nem bűn.
Dolgozik, hogy zsebpénze legyen. Ez is elég átlagos, mellesleg simán lopni akart, meg zsarolni Zsófit.
És ha most egy pofon miatt képes balesetet okozni, amiben valaki súlyosan megsérül, akkor bőven időszerű lenne végre elküldeni valami nagyon speciális gyerekekre szabott intézménybe, mert már egyértelmű, hogy nem kezelhető egy ilyen szinten elromlott gyerek.
Akkor tényleg börtönbe megy. Fura ez az egész, hiszen a balesete alkalmával azt nyilatkozta a Rozgonyi, hogy várják augusztus végén. Lehet, hogy nem akarta lelőni a poént, azaz, hogy így se, úgy se forgatna, mert a karaktert jegelik egy időre, de az is lehet, hogy közben változtattak és most megy a mellébeszélés. Ki az az idióta, aki kiírná a Rékasit akár csak egy hétre is, ha nem muszáj?...
A nyáron súlyos motorbalesetet szenvedő színészt öthetes rehabilitációra küldték orvosai, ami azt jelenti, hogy november közepén tud csak beszállni a Barátok közt munkálataiba. Az RTL szappanoperájának keménycsávója egy ideig nem lesz képernyőn a sorozatban, de ez[...] Bővebben!Tovább »
A 42. heti műsorújságban én is olvastam, hogy "Zsófi megcsókolja az eszméletlen Tóbiást, aki éppen ekkor tér magához".
Hi-hi-hi: tisztára Csipkerózsikatóbika történet! Lehet, hogy a kómában a tudatalattija rájött, hogy mégis inkább a lányokat szereti? :D
Ha el is ment a baba, majd lesz másik, természetes úton? Jó lenne már végre ebben a szappanoperában végre egy boldog, egymást szerető párt is látni! Na, nem olyat, mint Juli-Attila, mert az ő kapcsolatukat sok minden negatív dolog beárnyékolja. Olyan sem, mint Peti-Hanna, akik egyáltalán nem illenek össze, de az Ádám-Hanna kapcsolattól is Isten ments! A többiekéről már nem is beszélve.
1. Kinek a kocsija? Juli nem ment haza vele? Akkor miért van ott a parkolóban? Mostanában mindig a parkolóban van a kocsi, és nem a ház előtt, ahogyan a joghurtos autó is.
2. Az RTL face-es oldala szerint Timike kígyót tett a kocsiba. Ha eltekintünk attól, hogy mennyibe kerül, és lehet-e a közelben kapni, még mindig ott a nagy kérdés. Mérges vagy nem mérges a kígyó? Mérgeskígyót nem hiszem, hogy csak úgy simán vehetne Timike, ha meg nem mérges, akkor meg miért okozna a dolog problémát? (Maximum ijedtséget.)
Igen, valami kicsi állatot, pl. egeret vagy békát, mert egy nagyobbat már a kocsi nyitásakor észrevenni.. Úgy látszik volt ott a sarkon egy kisállat kereskedés, végülis miért ne? És így talán tényleg nem balesetet akart, csak meg akarta ijeszteni Julit...
Mondtátok itt páran, hogy milyen jó, hogy a Timike az esküvő ellen van. Na, hát ez a végeredmény. Kíváncsi leszek, Tóbiásnak mi baja lesz, és hogy elküldik-e speciális iskolába ezt az aranyos kislányt, addig se kéne látni.
Mintha valamit kiöntött volna abból a szatyorból. Talán egy állatot dobott be? Ennek ellent mond, hogy igen rövid ideje volt végrehajtani az ötletét. De mi más lehet, ami miatt előre tervezhető egy baleset?
Nem hiszem, hogy lenne annyi hozzáértése, hogy bármit buheráljon.
Robi miért hívta meg Ádámot és Krisztiánt a legénybúcsújára (ami nyilván elmarad), mikor életében nem váltott velük két szónál többet?
Jogos kérdés. De az is, hogy miért Attila rendezi a bulit? Nem emlékszem, hogy miért kéne ennyire jóba lennie Robival. Meresztgettem a szemem, de nem látom, mit csinált Timi, mintha betett volna vmit a kocsiba... Függetlenül attól, hogy ez mennyire lehetséges, iszonyat durva reakció egy pofonra... Mit akart elérni? Mert ha azt, hogy Julit baleset érje, az megbocsáthatatlan...
Vajon a 14 éves Timike mit tud elrontani egyetlen mozdulattal egy Mercin, ami miatt balesetet fognak szenvedni, és Tóbiás komolyan meg is sérül? A másik kérdés, Robi miért hívta meg Ádámot és Krisztiánt a legénybúcsújára (ami nyilván elmarad), mikor életében nem váltott velük két szónál többet? Talán azért, mert nincs más férfiszereplő, aki rendelkezésre állt volna (Zsolt, Miki kilőve)?
Krisztiánnal kapcsolatban (is) igazad van. Oszinak gondolom azért is mondta ezt, mert így beszélték meg Zsolttal, ám ezen túl szerintem már kezdi magát teljesen beleélni/bele hergelni "a bátyám ártatlan és most miattam fog ülni" szituációba.
Igen Timi indítéka most elfogadható, hiszen minden "elvált gyerek" legfőbb álma, hogy a szülei összejöjjenek. Bármennyire haragudott is az apjára, felébresztette a féltékenységét, ahogy az kényeztette Lizát. Végre kibékültek, és most úgy érzi, inkább vele kéne élnie, mint egy idegennel. Az már más kérdés, hogy ezt nem duzzogással és hisztivel kéne kimutatnia, hanem őszintén kéne beszélnie az anyjával, de hát ugye kamasz, és eléggé nehéz természete is van alapból..
Miki reakcióját Balázs tettére most jobban értem, mint az előbbit, egy apa nyilván kiborul, ha a gyereke felelőtlenül kockáztatja az életét..
Krisz : Zsolt ártatlan, helyettem ül. Ez azért így nem igaz, hiszen Zsolt volt a főnök, ő irányította az akciót, rajta keresztül jött a vevő. A fiúk végrehajtották. Így nem helyettük ül, csak egyedül viszi el a balhét. És legkevésbé Krisz helyett, hiszen az ötlet Rudié volt, és a pisztolyt is ő hozta a Rózsába (amit aztán Krisz nagyon okosan betett a pult alá :P)... Ennek ellenére ő volt az első, aki gyorsan összepakolt, hogy mentse az irháját.. Krisz meg néhányszor elmotyogta, hogy nem kéne, meg nincs kedvem, de csinált mindent, mint a kisangyal...
Timivel kapcsolatban azért vagyok más véleményen, mint a többség, mert egy tinit már pofonokkal nem biztos, hogy észre lehet téríteni. Pláne nem ebben a szituációban, amikor a tetteinek, szavainak fő indítéka: nem akarja, hogy az anyja hozzámenjen Robihoz. Nézzük csak: hiszen Juli is éppen ezt akarta nem is olyan régen, csak más eszközökkel, vagyis állandóan kavart Robi körül valamit (apját börtönbe juttatta, meg akarta csókolni Ágit), nem is gondolt arra, hogy ezzel az öribarinőjének is mennyit árthat.
Timike nem most "siklott félre" és a jelenlegi állapota kialakulásában a bűnös éppen az anyja és az apja. Lehet, hogy Miklós jár jó úton, mert rájött: szép szóval, azzal, hogy felnőttként kezeli, talán majd többre megy.
A "nagy kreatív" Juli is felismerhette volna pl. Timike jó oldalát: blogot készít arról, ami érdekli, nem is csinálja rosszul, elmegy dolgozni a fitt-laborba, hogy zsebpénze lehessen. Talán ha leül vele és "felnőttes, nőcis" dumálásba kezd, másképpen alakul az egész, mint így, mert csak a dacot és haragot sikerült még jobban felerősítenie.