Keresés

Részletes keresés

Frankyeinstein Creative Commons License 2009.08.07 0 0 1788
Örülök! Sok sikert a beállítgatáshoz! :-)
Előzmény: zoli07 (1778)
nanemáhogymér Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1787
Sziasztok!
Új vagyok itt!
T920 A típusom van. Régebben a pdalink.org-on verődött össze jó társaság, ahol többek közt a RIGO6 is jól pörgött, de az a lap már felszívódott.
Mostanra sikerült ezt a topicot elejétől a végéig elolvasnom...hát elképesztő munkát végeztetek, főleg Frankyeistein és Airis_navi.
Szeretnék áttérni a 8.3 verzióra, átküldenéd privátban nekem is az összeállításod és leírásod? ( Gondolom erről van szó AIRIS_T920-930_Update_090505.txt)
Előre is köszönöm!
Üdv.
Előzmény: AIRIS_navi (1786)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1786
Szia Blaxternet,

Elvileg ez az összeállítás már nagyon sok vas-on megy gond nélkül, tehát Neked is működnie kell! Azt nem értem, mi az, hogy " A mappa tartalmát csatoltam"

Mindent be kell másolni a megadott helyre! Esetleg ...üres kártya????!!!
A formatált kártya a legjobb megoldás!!! Hátha maradt rajta valami....
Előzmény: Blaxternet (1785)
Blaxternet Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1785
Szia AIRIS,

köszönöm a gyors választ!
A biztonság kedvéért újra tettem az IGO és a Infinity mappákat, és kipróbáltam azt is amit ajánlottál. A jelenség sajnos nem szűnt meg.
a sys-be nem "piszkáltam" bele. A mappa tartalmát csatoltam. lehet h valami hiányzik?

Köszi a segítséget
Üdv: Bla
Előzmény: AIRIS_navi (1781)
zoli07 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1784
Próbálkozom a beállítással.Tegnap pl nemvolt a kisautó helyette csak a nyíl.Nem voltak a házak,nem volt ráközelítés, és egyéb beállítási hiányosságok.
Előzmény: AIRIS_navi (1782)
Gery59 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1783

Szia, nekem megy a kisautó és a 3D is, különben nekem is csinálta, hogy nem tudtam bekapcsolni és az off-on gombbal újraindítottam és minden szuper!! szép napot Nektek!!:))

Előzmény: AIRIS_navi (1782)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1782
Szia zoli07,

Háááát igen a beállítások, és a navi program használata, skinekkel, háttérrel, nem egyszerű, be kell gyakorolni, lehetőleg az utazás előtt.
Be lehet keresni az úticélokat, elmenteni, és ha használni akarjuk, akor csak betöltjük az elmentett címet...útvonalat, stb.

Jó tanács, a DimKa skinnél ki kell kapcsolni a kockás tetejű kisautót, "car=> alvays off" legyen, csak akkor van 3D-s piros autó. Ez a nyíl helyett van betéve!!!!
"Special edition" tőlem!
A méretét a sys-ben lehet állítani:

3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=5000
3dcarsizemax=12000
3dcarsizemul=30000

Ha valakit érdekel.......
Előzmény: zoli07 (1778)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1781
Szia Blaxternet,

Ha azt tetted fel amit küldtem, akkor jól kell működnie mindennek.

Azt már én is észrevettem, hogy hosszabb idő után az alvóba tételkor az indítás lassabb, ami azt jelenti, hogy több másodpercet, modjuk max 10-et kell várni mire elindul.
Vártál vele, legalább ennyit? Egyébként mindig elindult eddig, nekem.

Az aksid nincs-e már elhasználódva????

Próbáld ki töltőre téve alvóba tenni....várjál vele....és újból vissza.....
Ha elindul, akkor valszeg az aksi lehet a bűnös.
Ennyi ötletem van elsőre......
A sys-ben nem kell állítani semmit, ha nem írtál bele valami "újdonságot"

De remélem a belső flash-ban benne van minden amit küldtem, mert ha hiányzik neki valami akkor lehet ez a hiba....légyszi ellenőrizd le mégegyszer!
Előzmény: Blaxternet (1780)
Blaxternet Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1780
Szia Frankyeinstein
a flash memóriába is fel lett téve.
A sys-ben kell valamit állítanom ?

Köszönettel: Bla
Előzmény: Frankyeinstein (1777)
KerGe Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1779

Sziasztok!

Előfordult már olyan nektek, hogy nem lehetett bekapcsolni a készüléket, holott az akksi nem volt lemerülve? Azt figyeltem meg, hogy ha a kesztyűtartóban hagyom, és kicsit felmelegszik, akkor nem kapcsol be. Másnap reggel meg tökéletesen működik.

Üdv,

Kerge

zoli07 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1778
AIRIS navi és Frankyeinstein:
Sikerült a készülékre az igo8-at felrakni,igaz nem nekem ha nem az egyik kollégámnak.Működni működik, csak még a beállításokkal kel küzdenem.
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1777
Nem a megfelelő helyről indítod az iGO-t. A kártyáról indítva van ez a hibajelenség, ezért kell a flash memóriábaí is feltenni az alapprogramot, és onnan indítani.
Előzmény: Blaxternet (1775)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1776
Köszönöm, hogy megnézted. Írok Neki, hogy "A hiba az Ön készülékében van". :-)
Előzmény: AIRIS_navi (1774)
Blaxternet Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1775
Köszönöm a segítséget, minden mükszik rendesen:-)

Egy problémám akadt: amikor a programból kilépek és kikapcsolom a navit ( jobb oldal fekete gomb) nem tudom újra bekapcsolni az oldal gombbal, csak a power off-on-nal.

Tudnál ebben segíteni, hogy mi lehet az oka?

Előre is köszönöm: Bla
Előzmény: Blaxternet (1770)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.05 0 0 1774
Szia Frankye,

Letöltöttem a dolgokat az oldaladon található linkekről, és mind működik.
Akkor aki hibát jelzett ő hibázott!
A linkek és a fájlok garantáltan jók!
Előzmény: Frankyeinstein (1772)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.05 0 0 1773
Szia Frankye,

Mindjárt utánnanézek, és felteszem valahová.......
Előzmény: Frankyeinstein (1772)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.08.05 0 0 1772
AIRIS_navi!
Fent van még valahol az az összeállítás, aminek a linkjét kitettem a PNA-s oldalamra? Állítólag a data.hu-s link nem jó, mert "nincs meg a vége" a fájlnak. (E-mailben érdeklődtek nálam, róla.)
Ha esetleg fel tudnád tenni, és elküldenéd mailben, akkor kijavítanám, és feltenném újra. Előre is köszönöm!
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.08.05 0 0 1771
Így van. Néha, ha úgy adódik, nehézkes lehet egy HR után a helyreálítás. Az SI megoldás sokkal elegánsabb.
Az alvóba tett készülék áramfogyasztása azért sokban függ attól is, hogy milyen állapotban van a készülék, és az akkumulátora, de valóban, ha a háttérben futó program marad benne, akkor többet fogyaszt.
Előzmény: AIRIS_navi (1769)
Blaxternet Creative Commons License 2009.08.05 0 0 1770
Szia AIRIS.

Légyszíves küld el Nekem is az összeállítást.

polgarb@gmail.com

Előre is köszönöm: Blaxternet
Előzmény: AIRIS_navi (1768)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.04 0 0 1769
Így van ahogy Frankye írja.....
Bár én még nem próbáltam a ppath átírását.....mert ha véletlenül lefagy, vagy bármilyen okból, (pl lemerül, mert nem érintkezik rendesen a szivargyújtóról a töltés, volt már rá példa..) akkor úgy-e teljes újraindítás....valahogy elővarázsolni a ppath átmásolásához a dolgokat, másolni, indítgatni.....hát szerintem nem a legjobb megoldás vezetés közben, fóleg, ha siet az ember...az autópályán külföldön!

Az enyém egy ún. SI-t használ, amit a piros zászlóra kattintva elindítunk bármikor elérünk egy PDA kezelő felületet, ahonnan elérhetőek a programok, pl. navi progik, filmnézés, játékok, képnézés (bár az elküldött verzióban még nem fut, nem jó a verzió).
Ha pl. üdülés közben a képeinket meg akarjuk nézni, Navi progiból kilépés, kártyacsere, és lehet nézni, akár animált vetítéssel a képeket (képkeret funkció).

Érdekes az is, ha alvóba tesszük, nem merül le a készülék, mint azt már mások is írták, és én is meg tudom erősíteni. Heteken keresztül alvóba van téve az enyém és 66%-os a töltöttsége azóta is. Korábban ha így hagytam, pár nap alatt lemerült.
Mondjuk ha a képnézegetés (képkeret funkcióban tettem alvóba 1 nap alatt teljesen lemerült. Sejtésem szerint, a háttérben fut akkor is a progi, ami lemeríti.

Ennyit a tapasztalatokról, amit már sokan megerősítettek.
Csak azt sajnálom, hogy csak kevesen segítettek a továbbfejlesztésben, kevesen küldtek használható linket, vagy egyebet.

Láttam, hogy van franciák által készített kimondottan Airis-hoz való SI, de elég kevés a tudása az én verziómhoz képest.

Előzmény: Frankyeinstein (1766)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.04 0 0 1768
Szia falconer924,

Elküldtem, használd egészséggel....
falconer924 Creative Commons License 2009.08.04 0 0 1767
Hello

Én is az igo 8-at próbálom rávarázsolni, nagyon megköszönném ha nekem is elküldenéd, az összeállítást: arda85@gmail.com
Előzmény: AIRIS_navi (1765)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.08.04 0 0 1766
Valóban megy full SD-ről, ha a ppath-ban átírod, de ez egyes esetekben fagyást okoz(hat), ha "al módba" (sleep) teszed a készüléket, azaz az oldalsó nagy gombbal kapcsolod ki...
Mindenképpen javaslom, hogy AIRIS_navi kolléga összeállítását tedd fel, az stabilan, megbízhatóan működik elég régóta, sokunknál.
Előzmény: Winps (1764)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.03 0 0 1765
Szia Winps,

Küldöm az összeállításomat, az tuti klasszul működik....
Ha gondolod tedd fel, nem fogsz csalódni.
Előzmény: Winps (1764)
Winps Creative Commons License 2009.08.03 0 0 1764
Köszönöm !

Később megpróbálom, azután megírom mi a halzet...
Egyébként legutoljára megpróbáltam olyan módon, hogy a pnawindows-ban átírtam a ppath.txt, és full az sd-ről megy az egész. Persze próbáltam kerestetni, tényleg most a 9-estől indult volna visszafelé, 57600 baudtól, de nem kereset tovább, és hibaüzenet sem jött. Mintha megállt volna a keresés teljesen. Lehet, hogy türelmetlen voltam, megpróbálom még1x....

thx.
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.08.03 0 0 1763
Az NMA-ra vonatkozó résznél lesz a gond, attól tartok. A portnak mindenképpen a 2-nek kell lennie, de ha jól emlékszem, visszafelé keresi a portokat. Várd végig!
Ha másképp nem megy, írd be kézzel, amit AIRIS_navi fórumtárs írt, az tuti működő beállítás!

(Bocs mindenkitől, hogy egy kicsit eltűntem, nyaralni voltam, és a PC-m is szórakozott... Special thanks to Bill! >:S )

Gery! Köszönjük a dicséretet, és értettem a "nevemet"... :-)
Előzmény: Winps (1762)
Winps Creative Commons License 2009.08.03 0 0 1762
Köszi a válaszokat !

De mind a kétféle változtatásnál ugyanaz... Hullik a hajam.
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.02 0 0 1761
Rosszul törte meg a hsz-t.

Mégegyszer:

[gps]
set_messages=0
commands
port=2
baud=4800
Előzmény: Winps (1759)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.08.02 0 0 1760
Szia Winps,

Nekem ezzel a bejegyzéssel megy:

[gps]
set_messages=0 #enable/disable using special gps commands
port=2
baud=4800

Próbáld ki hátha segít....
Winps Creative Commons License 2009.08.02 0 0 1759
Sziasztok !

Lenne egy olyan problémám egy AIRIS T920-al, hogy igo 8.3-al minden müxik,
de a gps-t nem látja !
Readásul ez az a verzióm, ami idáig minden pna-n megismerte már, az első
indításkor. Ha rákeresek, érdekesen módon a portokat nem az elejéről nézi,
hanem a 6.-tól, és egyből azt üzeni: NINCS JEL !
GPS biztosan jó, mer visszatettem a régi 06-os igort, és azon működik.

Ez a sys.txt-m :

[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="320_240"
vga=1
show_zoombar=1
drive_carefully=0

[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=320
screen_y=240

[folders]
content="%SDCARD%/IGO8/CONTENT"

HA MEG KÉZZEL AKAROM MEGADNI AKKOR MÉG EZZEL EGÉSZÜL KI:

[gps]
gps_internal = 1
gps_protocol = "NMEA"
gps_port = 2
gps_baud = 4800

Mindkét esetben ugyanaz a reakció. (Bár ezt sem igazán értem...)

VALAMI ÖTLET ?

Előre is köszi...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!