Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Az úgy túl egyszerű lenne... És akkor mire panaszkodhatnék? :)
(De valójában a kommentemnek ez lenne az értelme, hogy egyáltalán minek csináltak ilyen billentyűzetet (fekete színűt, fehér betűkkel, háttérvilágítás nélkül), mire gondolt a tervező, akinek a fejében megfogant az ötlet, hogy ez így milyen fasza lesz? Csak próbálom megérteni...)
Ez a sötét billentyűzet még jó, mert világít... az enyém fekete, rajta fehérek a betűk, de csak teljes szobai díszkivilágításban tudok rajta gépelni, mert valahogy hol így, hol úgy ülök hozzá, és ha félhomály van, nem nagyon látom a betűket rajta (legalább egyet-kettőt, amire időnként rá tudok pillantani), ami eligazít, hogy hol is vagyok... Persze, tudom, az F és a J... De sosem voltam profi gépelő.
A világos billentyűzettel (fekete betűkkel) sosem volt ilyen problémám.
Az ilyen sötét billentyűzet (világos betűkkel) nyilván jól néz ki, de én sosem veszek többé ilyet.
Mondjuk lehet, hogy huszonöt éve ez még nem lett volna akkora probléma... Vagy ha sas lennék, és macska, egyszerre.
De ez az "esztétika vs funkció" dolog... Ha választani kell, inkább a második. De a legjobb, ha a designer egyszerre képes a kettőt együtt megoldani.
Nem igazán világos, minek kellett neked ilyen drága billentyűzet*, de nem is ez a lényeg, hanem hogy sajnos többen is panaszkodnak ugyanerre.
Ha neten rendelted, 2 héten belül eleve szó nélkül visszaadhatod, ugye, de szerintem ezt korlátozás nélkül is vissza kell venniük, mert nem felel meg a leírásnak.
(* Term. azt veszel, ami tetcik, csak éppen ezt a cuccot az eddigi infók alapján abszolúte nem javasoltam volna neked. No persze ha pusztán esztétikai megfontolásból választottad, és/vagy időközben rákaptál a lövöldözős-ugrálós játékokra, akkor nincs ellenérvem! ;-D )
Vettem ezt a szép magyar billentyűt de nem tudom használni, ha pl kukacot akarok irni, és amik a betűk alatt vannak mint pl: &, €, ¤,× < @ stb. nincs a billen AltGr
Tudom béna kérdés de biztos valaki tudna segiteni ebben.
Zárt rendszerben a dolgok a valószínűtlenebb állapotból a valószínűbb felé romlanak... De, ugye, ez nem is zárt rendszer, így elvileg az a hdd a romlás helyett javulhatott is volna... feltéve, hogy él.
Erről jut eszembe, hogy mivel a Hélium töltetű HDD-k hermetikusan zártak, ezért vízállóság szempontjából elvileg jobbak a hagyományos HDD-knél mert azokon "kopoltyú", vagyis lélegzőnyílás van, aminek a porszűrőjén keresztül a víz be tud jutni a meghajtó belsejébe. Tehát elvileg a He drive-oknak mechanikailag jobbak az esélyeik, már amíg a korrózió túlzottan meg nem rongálja őket. Sajnos ez nem mondható el az elektronikájukról mert a modern He drive-okon, a sokkal komplexebb firmware funkciók, plusz az esetleges hardveres titkosítás miatt a PCB-k sokszor egyedi párosításban vannak a tányérokon lévő adatokkal, így ha egy kritikus alkatrész elkorrodálódik akkor menthetetlen az egész.